manga_preview
Boruto TBV 09

Poslední Narutův den 04

Kapitola 5: Vzpoura a znovu zrození

Naposledy bojoval Zabuza a Haku proti Narutovi a Kakashimu. Vihrál Naruto a Kakashi, ale co se bude dít dál to ještě neví nikdo ani Naruto a ani nikdo z jeho přátel.

"To byla skvělá kombinace dvou technik Kakashi-sens...." Naruto omdlel

Naruto se probudil až v nemocnici.
"Oh kde to jsem"
"Jsi v nemocnici" ozvasl se známý holčičí hlas. Naruto se s radostí posadil (poznal že to je Sakura), ale Sakura k němu hned přiskočila a položila ho.
"Musíš zůstat v klidu. Byl jsi v komatu asi jednu hodinu. Není to moc normální zvlášť ne v tomto případě. Je to, ale divné." začala Sakura "Byl jsi v komatu protože jsi v sobě měl moc energie a to i přesto, že jsi chvilku před tím bojoval. Vůbec si s tím nevíme rady. Co se stalo hned po tom souboji."
"No Zabuza a Haku se proměnili v chakru a vtělili se do mě, ale žebych si potom připadal nějak líp to rozhodně ne." Odpověděl Naruto
"Ne jenom to to rozhodně nebylo" Pokračovala po chvilce Sakura "Ve chvíli kdy tě Kakashi-sensei sem přivedl měl jsi 1000x víc chakry než máš obvykle"
"Vždyť to je pro mě normální mít 1000x víc chakry než......počkat říkala jsi než mám JÁ OBVYKLE, to znamená 1 000 000x víc než normální ninja" Vyděsil se Naruto. Sakura pouze lehce přikývla. "A kolik mám teď chakry"
Sakura pomalu řekla "10...x...více...než normálně"
"Kdy mě pustíte ven" zeptal se Naruto.
Sakura se podívala na jeden z přístrojů a řekla "Můžeme už teď. Už máš relativně normální chakru. Ale pouze z doprovodem kapitána Yamata."

"No nic když jste tady, můžu alespoň trénovat s vaší pomocí kapitáne Yamato" Řekl Naruto hned jak vyšli z nemocnice. Yamato se na něj tázavě podíval. " "No například Fuuton: Rasen Shuriken a Sennin podobu a tak." Odpověděl Naruto na nevyslovenou otázku
"Tak dobrá můžeme to zkusit". A šli na místo kde kdysi dávno trénovali Narutovu větrnou Chakru. Když tam došli tak se Naruto nejprve proměnil do své sennin podoby a vytvořil si Větrný rasengan.
Jakmile ho vytvořil změnil svou barvu na krvavě rudou. Hned na to se mu objevil po těle Plášť Liščího Démona. Yamato hned zakročil, ale nebylo to nic platné Narutův plášť nezmyzel. Naruto měl hned 4 ocasy. Hodil po Yamatovi Rasen Shuriken a ......

Nyní se přesuneme k jiné postavě

"To je otrava" řekl Shikamaru Nara. Zvedlse a v duchu si řekl "Naruto je vlastně v nemocnici. Asi se za ním půjdu podívat". V nemocnici našel jenom Sakuru.
"Kde je Naruto", zeptal se Shikamaru
"Nevim šly trénovat s Yamatem", odpověděla Sakura
"To je, ale pako. Jemu to asi jednou denně nestačí", pousmál se Shikamaru
Sakura se zasmála a odvetila, " máš pravdu Shikamaru. Tak ho půjdem najít. Když se zamyslým šli směr na louku kde Naruto trénoval větrnou chakru.

Když na tuto louku došly byli zděšeni. Kapitán Yamato ležel rozpůlen na louce. Pod ním byl už jen louže od krve. Nedaleko odtamtud stál Naruto jako čtyř ocasý démon. Sakura a Shikamaru doběhla k Yamatovi, vzali ho a utíkali. Naruto se ani nepohnul.

Když doběhli do vesnice, šli okamžitě za Tsunade. Ta se lekla a zeptala se co se stalo. Sakura pohotově všechno řekla. Mezitím si pro Yamatovo tělo přišla Shizune.
"No nic nedá se nic dělat. Nemáme už nikoho kdo by dokázal Naruta vrátit zpěd do normálního stavu. Ledaže... Sakuro okamžitě skoč pro Sasukeho tady už pomůže jen jeho Mangekyou Sharingan.", Rozdávala ryhcle příkazi Tsunade
"Rozkaz", zasalutovala Sakura a odběhla
"Ty Shikamaru půjdeš na tu louku a budeš naruta pozorovat popřípadě pronásledovat. Půjdou tam s tebou dvě ANBU skupiny. Snažte se ho tam zdržet nebo nám dejte vědět kdyby se něco stalo. Já, Sakura, Sasuke a Kakashi tam co nejrychleji dojdeme.", pokračovala v rozkazech Tsunade.
"Hned", zasalutoval Shikamaru a odešel.

Když došli na louku Shikamaru se zděsil, "1...2...3...6. Šest ocasů". Ano Naruto měl šestý ocas. A zrovna začal další přibývat.
"Informujte lady Tsunade. Okamžitě", řekl vyděšeně Shikamaru.

Než přišla Tsunade se všema ninjama z vesnice, Naruto se ani nepohnul, ale přibyl mu i osmý ocas.
"No nic musíme ho zastavyt. Tentokrát jednou pro vždy. ÚTOK" Vykřikla Tsunade a boj začal. Nyní se již začal objevovat devátý ocas...

Příště: Zničení Konohy.

Poznámky: 

Další díl bude dost Brutální.

4.166665
Průměr: 4.2 (12 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tamara
Vložil Tamara, Ne, 2010-01-24 13:26 | Ninja už: 5657 dní, Příspěvků: 387 | Autor je: Pěstitel rýže

Kdy bude další díl?

Obrázek uživatele Tamara
Vložil Tamara, Pá, 2009-03-27 20:24 | Ninja už: 5657 dní, Příspěvků: 387 | Autor je: Pěstitel rýže

skvělý díl jsem vzjedava jak to dopadne mimochodem mohla bys mi posla soukromou správu až vyjde další díl?? Předem díky.