manga_preview
Boruto TBV 08

Hear me!

Kame se vrací se songfic!
Písnička: Hear me od Kelly Clarkson
Věnování: Pro příznivce Hinaty.

Hear me
Poslouchej mě

Poslouchej! Jsem tu s tebou a pro tebe, snad poznáš, co pro tebe znamenám, snad. Kroky se vzdalují. Ty jdeš pryč a ani se neohlédneš, proč? Stála jsem za tebou dříve než ostatní. Cožpak jsem tak slabá? Pomoz mi a poslouchej, co ti chci říct. Snad pochopíš.

Hear me
Poslouchej mě

Slyš, jak se ti chci vyzpovídat, jak se snažím být upřímná a překousnout to, že mě každý odsuzuje, i ty. Cožpak záleží na tom, jak člověk vypadá? Jsme tvůj přesný protiklad, jenže to na tom nic nezmění. Nenávidět tě nemůžu, nejde to. Snažím se aspoň zapomenout a žít dál, nejde to.

You gotta be out there
Musíš někde být

Kde jsi? Někde přeci jen. Proč tě musím potkávat každý den? Trápit se tím, že nejsem dost dobrá pro tvůj jediný pohled. Ničí mě to. Jak já se snažím změnit, trénuji do úmoru abych se ti více podobala, ale nejde to, jak bych chtěla. Nikdo nemůže být jako ty. Řekni, kde jsi?

I´m waiting
Čekám...

Čekám tu na tebe. Přijdeš? Pomoz mi ze samoty, která mě provází životem. Vyveď mě ze stereotypu rodiny a ukaž mi, co je život. Pomoz mi! Nechci být ta stará a předvídatelná Hinata. Chci být někdo, jako ty. Dokázat pomoct svým přátelům. Smát se jako ty. Být jiná a přesto stále stejná. Uvnitř zůstat sama sebou a nepřetvařovat se. Stát se někým jiným. Bojovat za přátele, bojovat s tebou.

And I'm hopin' my dreams
A doufám, že se mé sny splní

Přijď a splň mé sny. Změň stereotyp na krásu. Dokaž mi, že můžu být jiná. Pomoz mi splnit mé sny a být s tebou. Provázt tě životem, jako ty mě. Abych poznala, že tu pro někoho jsem, že smím milovat a být milována. Mít rodinu a přátele, smát se a plakat. Spolu s tebou. Doufám, že se mé sny splní.

Bring you close to me
Jsi blízko mě

Jsi blízko a přesto tak daleko. Proč jen se můj život tak zásadně mění, ale bez tebe? Proč jsi ode mě tak daleko? Proč jsi jiný než já a já jsem jiná než ty? Jsem slabá a ty? Jsi pro mě vzorem, který mi ukazuje mou cestu do budoucna, pomohls mi v mnohém a já nemám jak ti pomoct. Jsem příliš slabá, pomoz mi a ukaž mi mou další cestu, kterou se mám dát vést.

Can you hear me?
Posloucháš?

Slyšíš mě? Promlouvám k tobě a ty si povídáš s ostatními. Zraňuje mě to, i když kdybych to povídala tobě, asi bych omdlela, jako dřív. Byl jsi tak praštěný a svůj, zamilovala jsem se, ale ty sis mě nevšímal. Teď jsi jiný. Takový vážnější. Vím, takoví jsme všichni. Každý o někoho důležitého přišel. Tento boj je děsivý a tys přišel o víc lidí, než my všichni. Jak ráda bych ti pomohla, ale nejde to. Musíš si pomoci sám, a proto mne prosím poslouchej.

Find me
Najdi mě

Jsem tady, nevidíš? Pomož mi nalézt mé pravé já, které se skrývá uvnitř. Sama to nezvládnu, a proto mi, prosím, pomoz. Chci se změnit, najít sama sebe a být s tebou. Tak mi prosím pomoz! I když bychom kvůli tomu měli být jen přátelé. Bude mě to nesmírně mrzet, ale chci najít sama a proto tě o to žádám. Tak mne prosím najdi.

I'm lost inside the crowd
Jsem ztracena někde uvnitř toho davu

Jsem člověk z davu. Nejsem ničím výjimečná, ale… Nevím, chci být jiná. Odlišná od jiných a přesto nevyčnívat, tak jako ty, ale bez toho bys to nebyl ty. Mám na tobě ráda tvůj věčný optimismus. Doufám, že ti to zůstane i potom.

I need you to see
Potřebuji Tě vidět

Potřebuji, abys tu byl se mnou! Zůstaň tu se mnou a pomoz mi! Chci tě vidět! Být s tebou a smát se jako dříve. Přátelé mi mizí a ty taky. Neopouštěj mě! Chci tě znovu vidět.

Hear me!
Poslouchej mě

Přijď a poslouchej mě! Stojím za tebou, ale ty to nevidíš, tak proč? Proč jsem tu? Nemůžu ti pomoct. Vážně, i kdybych chtěla. Tak proč? Nesnáším tu otázku. Naruto, miluji tě. Slyšíš mě? Už ano? Tak tohle je sbohem, Naruto-kun. Žádné příště už nebude.

Poznámky: 

Hm, eee ne doufám, že se to nestane, ale co už, že?
Musíme to nechat na Kishim X)

4.866665
Průměr: 4.9 (15 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Miko-chan
Vložil Miko-chan, So, 2009-03-07 20:52 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 131 | Autor je: Prostý občan

ne ne ne já nechcu aby Hinča tamto..víte co...už si mě to zasek připoměla*buuuuu* ale co taky si někdy člověk musí poplakat*buuuu* no už žvatlám kraviny!!krásná srdcervoucí povídka!nemám slovXD

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Pá, 2009-03-06 13:33 | Ninja už: 5873 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Tak toto je fakt dokonalé... pri čítaní som mala tú pesničku zapnutú a bolo neuveriteľné koľko energie z nej spolu s tvojou poviedkou išlo...
Ach to bolo úžasné! A tie posledné vety...KRÁSA.

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Hinata-007
Vložil Hinata-007, Pá, 2009-03-06 13:23 | Ninja už: 6022 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

Sugoi!! Ta písničkka to úžasné vystihuje..ale jen doufám, že nám Hinatka neumře Sad ale stejně je tio nádherný Smiling

Kdysi jsem tu byla, s Vámi krásně snila ^^
Nezapomeňte na mě, prosím, protože já štěstí nosím!Laughing out loud

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Pá, 2009-03-06 13:19 | Ninja už: 5639 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Tak to teda smekám Laughing out loud Tohle je naprosto dokonalý Kakashi YES Dávám pět hvězdiček a klikám na tlačítko Do oblíbených. Nádherně jsi tu písničku zpracovala, nejdříc jsem myslela, že je to o někom jiným, ale pak mě to docvaklo Smiling Jenom mám jedno přání: Ať se ty poslední dvě věty nestanou. Ať Hinatě nemusíme dávat sbohem my všichni.

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Akasuna no Pilika
Vložil Akasuna no Pilika, Pá, 2009-03-06 13:18 | Ninja už: 6013 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Prostý občan

Jůůů tak to je vážně něco krásného!! Moc se mi to líbí, celý je to takový hezky sladěný! Jak tě něco takovýho napadlo? Laughing out loud

Obrázek uživatele Kamie
Vložil Kamie, Pá, 2009-03-06 18:55 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 761 | Autor je: Prostý občan

Tuhle písničku prostě miluji Smiling no a jak jsem si četla překlad, tak mě napadlo napsat povídku o někom...Nakonec o Hinatě Smiling

Protože mi většinou zabijí postavy, které si oblíbím, tak už to nedělám. Ale Utakata byl prostě fešák!Laughing out loud

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Ne, 2009-03-01 01:04 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Nádherný!!! Opravdu krásný... Ta píseň do toho vážně skvěle sedí... Snad bude příště ...

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2009-02-28 19:15 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

L. u. x. u. s. n. í. Laughing out loud

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!