manga_preview
Boruto TBV 09

Tatíček Šéfík - 20. kapitola - Pravda o iluzi

Akki doběhla do sídla a vřítila se do obývacího pokoje. Našla v něm Deidaru s její starší sestrou v náručí a okolo sedícího Sasoriho, Zetsua a Itachiho. Tenshi spala, o tom nebylo pochyb. „Našel jsem ji venku v trávě,“ zamumlal Deidara, jako kdyby se snad chtěl obhájit.
Další se přiřítil Tobi. „Tam venku se bojuje!“ vřískl a byl dvakrát důrazně napomenut. Jednou za to, že nemá křičet a podruhé kvůli tomu, že zbytečně vyvolává paniku, protože Hidan, Kakuzu a Kisame si s těmi nezvanými návštěvníky přece hravě poradí. Zvýšené hlasy přinutily Tenshi, aby se probudila. Malinko zafňukala a protáhla se. Ucítila na vlasech ruku strýčka Deidary a zabořila mu hlavu do pláště.

„Drž ho pořádně!“ Kisame napřahoval obě ruce, v nichž třímal svůj nepostradatelný meč.
„Chytej!“ Kakuzu s Hidanem si přehazovali tělo mrtvého ninji, zatímco bělovlasý ještě držel druhou rukou Shinobiho, kterého hodlal ztrestat Kisame.
Vůdce téhle sebranky byl uvázán k pěkně rostlému stromu a musel sledovat zmasakrování svých přátel. Je poslední na řadě a svému konci se nevyhne, přestože v to doufá. Ty tři chlápky muselo něco pořádně rozčílit. Chovali se jako zvířata, neměli špetku slitování. Právě spatřil, jak jednoho z jeho kumpánů rozřízli na dvě poloviny. Do očí se mu vkradl děs. Začal zuřivě cloumat provazem a úmyslně přeslechl uštěpačnou poznámku jednoho z těch tří. „Vydrž… taky na tebe dojde.“
Ucukl, když k němu přišel maskovaný muž a řízl ho do ruky. Nechal pár kapek stéci na svůj kunai a poodešel ke svému bělovlasému kamarádíčkovi. Ten vzal zbraň do ruky a olízl ji.
„Pořád ti říkám, jak je to strašně nehygienický!“ zaškaredil se Kakuzu.
Odsouzenec to všechno sledoval vytřeštěnýma očima. Neunikl mu rudě zbarvený kruh, uprostřed něhož se nacházel obrácený trojúhelník. Ale… kdy ho nakreslil?
Vtom muž ucítil, že z něho spadla pouta. „Tak jsme se nakonec rozhodli nechat tě naživu,“ usmál se na něho modrý žralok a vedl ho k těm dalším dvěma ďáblům.
„Mám rád tyhle soudy,“ zachechtal se Hidan a sedl si na zem, doprostřed obrazce. Kisame se Shinobim smýkl, až dopadl nosem do bláta. Rozkašlal se.
„Poslyš, co ti teďka řeknu,“ začal Hidan. „Každej vobčas uděláme blbost, to se prostě stává. A ty ses zkrátka pokusil zabít dceru našeho šéfa. A proč že ti to říkám? Chcem omluvu a pak si jdi, kam chceš.“
Ninja nevěřil svým uším. „Takže… omluvím se a vy mě necháte svobodně odejít?“ ujišťoval se.
„Chceš snad nařknout vyznavače velkýho Jashina ze lži? To si nezvykej! Co já řeknu, to platí.“
Kakuzu a Kisame se tvářili vážně, ale popravdě byli oba zmateni. Co pro všechno na světě Hidan zamýšlí?
„Tedy… přijměte mou hlubokou omluvu,“ prohlásil muž, zvedl se a chystal se zmizet...
„Kampak? Zdrhnout bez trestu? To se nedělá! Pár výchovnejch ran si zasloužíš a pak si táhni.“
Shinobi se zarazil, ale pak zůstal poslušně stát. Vzápětí ho úzkost přibila na místo, protože jeho samozvaný soudce se zvedl, provedl jisté jutsu a ukázal hříšníkovi svou démonickou podobu.
„Jsem tě vyslechl a měl bych se potrestat za tebe, takovej na tebe budu hodnej.“
Po těchto slovech se ninja s fialovýma očima píchl svou kosou se třemi hroty do břicha.

Shinobiovým tělem prostoupila okamžitě palčivá bolest. Zalapal po dechu, vrhnul se k zemi a začal sípat. Sáhl si na hruď a hned zjistil, že má ruku celou od krve. „Co… co to je? Já krvácím!“
„Víme my, co máš za nemoc? Tak táhni ke všem čertům, ale rychle!“

Ninja se nenechal dvakrát pobízet. Rozběhl se pryč, div se nepřerazil o vlastní nohy. „To ho necháš zdrhnout?“ zakroutil hlavou muž s maskou.
„Pche! Nemáš mě za úplného blbce, že ne, Kakuzu?“ odfrkl si Hidan a píchl se do ruky.

Za několik minut bylo po všem. Celou dobu si trojice užívala úpění muže v dáli, když znovu a znovu padal a opět se zvedal, jak ho náhle ochromila bolest hned tu, hned zas jinde.
„Že si nedáš pokoj! Kdo to má furt zašívat?“ zabručel Kakuzu, když s výrazem odborníka prohlížel rány pod Hidanovým pláštěm.
„Ještě řekni, že seš proti! Kdypak zase dostanem příležitost si pořádně zařádit?“
Zatímco se ti dva dohadovali, Kisame zamyšleně hleděl do dálky. „Dojdu pro něj a přinesu ho blíž. Ty stopy krve by mohl někdo objevit.“
„Bezva nápad! Počkáme na tebe, Kisame!“

V sídle Akatsuki bylo hrobové ticho. Ovšem jen do té doby, než se dveře rozrazily a dovnitř s frajerským výrazem a kosou přes rameno vstoupil Hidan následovaný Kakuzou.
Děvčátka se k nim okamžitě vrhla. „No, no, to je ale radosti!“ šklebil se bělovlasý. Pak se obrátil k netečnému Zetsuovi. „Zvedni zadek! Venku na tebe čeká svačina!“
„Ty mi nic nenařizuj!“ odsekl kanibal.
„Aha, já zapomněl, že ti to mám dát písemně! A víš ty o tom, že Šéf řek, že v případě nouze ti může rozkazovat i někdo jinej?“
„Nech si ty kecy, Hidane, už jdu!“ rozkřikl se Zetsu a zmizel dřív, než mu mohl bělovlasý stejně peprně odpovědět.

„No, nechci bejt vlezlej, nebo tak, ale… co se teda stalo? Já našel Tenshi venku, Akki pak přiběhla sem a Tobi tu celou dobu vřeští, že prý se venku s někým perete,“ odvážil se promluvit Deidara, kterému celá ta záležitost vrtala hlavou.
To už dorazil i Kisame. Zrovna zaslechl blonďáčkova poslední slova. „Přišel jsem tam první. Viděl jsem Akki ležet na zemi a ti chlápci do ní píchali zbraněmi. Otřáslo to se mnou, to mi věřte. Fakticky jsem myslel, že jdu pozdě. Ale pak jsem vzhlédl a uviděl ji sedět na větvi jednoho ze stromů. Strašně se mi ulevilo a hned jsem ji donutil slézt dolů. No a potom…“
„Šetři dechem, Kisame!“ přerušil ho neurvale Hidan. „A potom tam dorazila odklízecí četa a během pár minut jsme s nima byli hotoví.“

Itachi se obdivně díval na svou malou svěřenkyni. Jak mohla poznat, o co těm chlápkům jde a přitom neztratit vlastní rozvahu? A ještě vymyslet plán, nesesypat se strachy, a přese všechno to nebezpečí sehnat pomoc? Jen těžko tomu lze uvěřit. I Sasori uznale kýval hlavou. Deidara se tvářil sice poněkud rozpačitě, ale i on byl překvapen.

Než ale mohli ninjové začít rozvíjet své teorie, vstoupil do dveří Vůdce a dožadoval se odpovědi na otázku, proč neslyší obvyklý hluk a proč se všichni v sídle tváří, jako by neexistovali. Když vyslechl celou tu ponurou historii, musel se ihned posadit.

Akki celé to dobrodružství dost těžce nesla. S nevěřícným výrazem hleděla na svou starší sestru, která rudla v obličeji, jak byla v rozpacích. „Ty… tys mě jim předhodila! Ty jsi dovolila, aby ubližovali tvý sestře!“ křičela zrzka.
„Já… udělala jsem první věc, která mě napadla!“ bránila se Tenshi. „Strýček Itachi mě učil, že iluze má být taková, aby co nejvíc ukazovala skutečnost a nešla snadno prohlédnout. A tak… tak jsem jim předhodila vizi, jak jsi spadla ze stromu přímo mezi ně. A… zbytek byl na nich.“
Nezdálo se ale, že by děvče chtělo přestat s obviňováním. „Co tě to vůbec napadlo? Tos jim nemohla ukázat sebe?“
Itachi vstal. „Uklidni se, Akki!“ Pohrozil jí prstem.
„Ne, strýčku Itachi, neuklidním se! Tady se hrálo o můj život!“
Černovlasý mladík si ji přeměřil ledovým pohledem. „Soustřeď se a uvažuj!“ pronesl hlasem drsným jako struhadlo. „Tenshi stála dost daleko od nich. Jak by to asi vypadalo, kdyby udělala to, cos jí poradila, nebo nechala své virtuální já běžet k nim? Ihned by tu lest prohlédli a nejen, že by nestačila doběhnout pro pomoc, ale mohly jste být už tou dobou obě mrtvé. Tak ztiš svůj vztek a raději poděkuj své sestře za záchranu života!“
„Promluvil mistr,“ ušklíbl se Sasori.
Akki zmlkla a tázavě pohlédla na otce. Ten se mračil, ale nedalo se poznat, jestli kvůli tomu, že byl zděšen tím, že jeho dcera byla schopna, třebaže virtuálně, obětovat vlastního sourozence, nebo z toho, že měl vztek na své podřízené, že jeho holčičky učí tak nebezpečné věci.
„Tati? Tak řekni taky něco! Nebo ses snad taky někdy nechal takhle obětovat? Třeba od svého mladšího bratra?“
„Já nemám bratra!“ zavrčel Vůdce.
„Strýčku Deidaro!“ Akkin rozzlobený hlas se nesl ztichlým sídlem.
Provinilec třel rukama o sebe a do tváře svého velitele se vůbec neodvážil pohlédnout. „Já za nic nemůžu, Šéfe! Byl to jejich nápad. Řekli, že jsme si děsně podobný,“ zamumlal blonďáček.
„Deidaro!“ vykřikl Vůdce a zvedl varovně prst.
V tu chvíli se objevila jediná dospělá příslušnice ženského pohlaví. Dcerky se k ní okamžitě vrhly, každá ji objala z jedné strany. Konan se zatvářila chladně a všechny sjela vražedným pohledem, jako to dělávala vždy, když se něco semlelo a ona neznala viníka.

Poznámky: 

Hm... o trio Hidan, Kakuzu, Kisame jsem vás přece nemohla připravit Laughing out loud

4.965515
Průměr: 5 (58 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Shelly Stinson Rodriguez Cooper
Vložil Shelly Stinson ..., Pá, 2011-03-04 22:17 | Ninja už: 5389 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Ikdyž je Konan matka, pořád je prostě drsná Laughing out loud

Nová Shelly přichází, asi tak...nestačím se divit, jak jiná jsem tehdy byla, a za pár let jistě budu valit oči stejně. Takže jestli někde uvidíte můj starý komentář, nelekejte se, okay? ^^
Podpis nijak řešit nebudu, stejně by ho nikdo nečetl :'D
+ Smazala jsem většinu povídek a začínám od začátku, ačkoliv na konoze už nestraším tak často.

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Ne, 2009-05-03 19:54 | Ninja už: 5735 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

huuu,Akki se naštvala....ale Tenshi je fakt super Smiling (myslím schopnosti a ne obětování mladší ségry...) a dílek je fakt parádní Smiling

Obrázek uživatele Kami-kun
Vložil Kami-kun, Po, 2009-03-16 23:31 | Ninja už: 5576 dní, Příspěvků: 175 | Autor je: Prostý občan

moc pěkný, za dva dny jsem přečetla předešlýho Anděla a teď jsem ještě do noci četla šéfíka, fakt povedený FF, takle já psát neumim.

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Pá, 2013-04-12 12:00 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

x-Perrie-x: Jsem ráda, že se ti povídky líbí. Na další se pracuje Eye-wink

ajima: Tak tebe už jsem tu dost dlouho neviděla Smiling

Shelly Stinson: Tak v takový společnosti ani nemůže být třasořitka, ne? Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele MishaN
Vložil MishaN, St, 2009-03-11 14:07 | Ninja už: 5945 dní, Příspěvků: 90 | Autor je: Prostý občan

Jejky, dlouho jsem tu nebyla a když se sem dostanu, tak tu najdu nové díly tvé úúúžasné povídky Smiling

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, St, 2009-03-11 14:16 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

MishaN: Jsem ráda, že se ti líbí Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Nevada
Vložil Nevada, Út, 2009-03-10 14:37 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 5 | Autor je: Prostý občan

Jako vzdy nadherny dilek tesim se na dalsi doufam ze bude brzo.

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2009-03-10 22:57 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Ange-chan: Už se na něm pracuje Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Andulka...xD
Vložil Andulka...xD, Pá, 2009-03-06 19:37 | Ninja už: 5769 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

Skvělí díl...nemám slov Eye-wink

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Pá, 2009-03-06 22:12 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Gaandulik: Díky, dělám, co se dá Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Gloria Uzumaki
Vložil Gloria Uzumaki, St, 2009-02-25 21:36 | Ninja už: 5736 dní, Příspěvků: 291 | Autor je: Pěstitel rýže

Sugoi *-* upe KAWAII .....Už se těším mocinky moc na dašlí díl . Eye-wink

Vlčí smečka – rodina má,
jedině ona a žádná jiná.

Poběžím s ní, zemřu pro ni,
ona je ta, jež mě chrání.

Vyjeme ve dne, vyjeme v noci,
my jsme totiž Konožští Vlci!!!

WÁÁÁÁÁÁÁÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!

Obrázek uživatele M.i.n.a
Vložil M.i.n.a, St, 2009-02-25 20:44 | Ninja už: 5546 dní, Příspěvků: 44 | Autor je: Prostý občan

Hidan je opravdu..hm.. jak to rict slusne xD proste prasatko xD.. ale jinak opet paradni dilek.. jen tak dal.. sem zvedava co vsechno chtej holky strejdove naucit xD

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, St, 2009-02-25 22:21 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

M.i.n.a: To je pravda... a zbytek uvidíš Smiling

Gloria Uzumaki: Pracuje se na něm Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Po, 2009-02-23 22:16 | Ninja už: 5767 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

jen tak dál

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele Tess
Vložil Tess, Po, 2009-02-23 16:50 | Ninja už: 5798 dní, Příspěvků: 88 | Autor je: Prostý občan

Já nevím co mám psát, už můžu jen napsat SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, protože mi docházejí slova!

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Po, 2009-02-23 22:52 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Tess: To je v pořádku, však ty zase nějaká slova najdeš Eye-wink

Sukey Hosokoawa: Díky, budu se snažit Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2009-02-23 13:01 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Pěkný díl... začíná přituhovat, a holky se učí, jaké to je, bojovat... skvělé, Styron x)

Obrázek uživatele sea
Vložil sea, Po, 2009-02-23 10:52 | Ninja už: 5688 dní, Příspěvků: 430 | Autor je: Prostý občan

Moc pěkná kapitolka. Zdá se mi to, nebo se Itachi a Tenshi sblížili? (nic zlého nemyslím) Taky mě napadá, zda jí bude někdy vyprávět o své rodině... Co to plácam? Asi už jsem mimo... No, jako každý tady se už těším na další díl. Smiling

"If you're remembered, you're alive. If you're forgotten, you're dead."
seinka také občas píše

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Po, 2009-02-23 13:04 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

sea: Spíš asi jen něco naznačí, než že by přímo vyprávěl. Musíme vzít v úvahu, že Tenshi je malá holka Smiling

nettiex: Neboj, bojovat se ještě bude. A holky jednou povedou Akatsuki, musí se to naučit Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele sea
Vložil sea, Út, 2009-02-24 13:51 | Ninja už: 5688 dní, Příspěvků: 430 | Autor je: Prostý občan

Já myslela něco jako: měl jsem taky mladšího sourozence a měl jsem ho moc rád...
samozřejmě že mě nenapadlo, aby jí vyprávěl o zničení klanu...

"If you're remembered, you're alive. If you're forgotten, you're dead."
seinka také občas píše

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2009-02-24 13:56 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

sea: Dobře, to je dobrej názor Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Hikari-chan von Original
Vložil Hikari-chan von..., So, 2009-02-21 00:48 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 298 | Autor je: Prostý občan

ajo.. Hidan je fakt nehygiinickej xDD chytí od někoho určitě HIV ,třeba až bude zabíjet Oroxichta

úplně Dokonalej díl.Moje teorie se trošku naplnují Sticking out tongue xDD

> Všechno bude ..až na ten můj rozum.>.<
>Nedůvěřuji velbloudům a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít!.
>Miluju svůj Avatar.. Miluju Ikuta a tady mu to sluší :***** Z lásky_Z lásky
> Neumim kreslit ,neumim psát,ale za to umim pěkně nas*at xDD
> Spam Netrpělivost a Pomelej Net Forewáá


Obrázek uživatele Uchiha_Itami
Vložil Uchiha_Itami, So, 2009-02-21 00:09 | Ninja už: 5653 dní, Příspěvků: 26 | Autor je: Prostý občan

to.. to nemá chybu.. (povzdychne si) já takovýhle FF nikdy nenapíšu.. (vrtí hlavou a pak se usměje) moooooc pěkný!! strašn se mi to líbilo!! těším se na další dílek Smiling Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Po, 2009-02-23 09:59 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Uchiha_Itami: Na dalším dílečku se pracuje, ale ještě nevím, kdy bude...

Hikari-san: Jo, tak to souhlasím. Hidan je pěkný prase Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele mollyhana
Vložil mollyhana, Pá, 2009-02-20 23:39 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 548 | Autor je: Prostý občan

Ná-Nádhera, *špitne* A teď všichni mlčet, bo u nádherného... Ne... To se nedá popsat slovy... Musíme vzdát úctu. ^^

Obrázek uživatele Kamie
Vložil Kamie, Pá, 2009-02-20 22:17 | Ninja už: 5730 dní, Příspěvků: 761 | Autor je: Prostý občan

supr čupr XD gomee to jsem si nemohla neodpustit X) dobře, četla jsem to už na tenrai X) a budu čekat na další díl, protože tohle.. tohle bylo něco extra Leonydo:)

Protože mi většinou zabijí postavy, které si oblíbím, tak už to nedělám. Ale Utakata byl prostě fešák!Laughing out loud

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2009-02-20 22:15 | Ninja už: 5716 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Taky jsem ráda, žes nás o naše trio nepřipravila. Ti byli jako obvykle nekompromisní, nechtěla bych být v kůži těch chlapů, když si na vzpomenu, naskakuje mi husí kůže. Je to grandiózní díl Kakashi YES

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Lenura
Vložil Lenura, Pá, 2009-02-20 20:39 | Ninja už: 5810 dní, Příspěvků: 507 | Autor je: Pěstitel rýže

Pěkná drsňárna, ale to by nebyl Hidan, aby si ten svůj obřad pořádně užil Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Po, 2009-02-23 09:57 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Lenura: Ta akce byla plánovaná, takže drsňárně byste se stejně nevyhnuli Laughing out loud

Kaze19: Jo, nekompromisní, občas trochu krve neuškodí a nejde se pořád soustřeďovat jenom na humor Laughing out loud

Hanoke Kame: Jo, vím, žes už četla. Ale tak to je taky proto, že tam je schvalování ihned Laughing out loud

mollyhana: Jsem ráda, že se ti to líbilo Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink