manga_preview
Boruto TBV 10

Výcvikové středisko 09

Tým sedm dorazil do své rodné vesnice. Ale hned jak vešli, tak si všimli, že není něco v pořádku. Všude pobíhalo hodně ninjů, byl velký rozruch.
„Co se tu stalo?“ divil se Sasuke. Yamato zakroutil hlavou a řekl:
„Podle toho rozruchu, asi nic dobrého. Vždyť zburcovali i všechny geniny a to se jen tak neděje.“ Kakashi přikývnul a dodal:
„To je pravda. Jdeme k Hokagemu, tam se snad něco dozvíme.“ Jak řekl, tak všichni i udělali. Běželi vesnicí a za chvíli dorazili ke svému cíly. Zaklepali na dveře od pracovny, když je vyzval otrávený hlas: „Dále,“ tak vešli. Vešli hned si všimli, že něco Shikamara zatěžuje.
„Á vy už jste zpátky, vítám vás,“ přivítal je původní obyvatel místnosti.
„Ano jsme zpět a všichni v pořádku. Ale Shikamaru co se tady stalo?“ ptal se okamžitě Kakashi. Hokage posmutněl ještě víc než předtím a začal vyprávět:
„Den potom co jste odešly kolem naší vesnice procházela skupina divných kreatur. Podle jejich vzhledu jsme usoudili, že patří k našemu nepříteli a chtěli jsme je uvěznit. Rozkázal jsem všem ANBU, aby se o to postarali. Ale byla to obrovská chyba! Nepřátel bylo sice jen pět, ale se všemi z ANBU házeli, jako s hadrovými panenkami. Všichni z ANBU jednotek, byli vážně zraněni a ty monstra odešli. Teď mám, ale obavy, že na nás zaútočí a proto jsem vyhlásil všeobecný poplach.“ To co řekl Yamata hodně vzalo.
„Všechny moje jednotky…“ dostal jenom ze sebe.
„A Sakuro mohla by jsi jít do nemocnice? Několik vážně zraněných stále bojuje o své životy a Tsunade už moc sil nezbývá,“ optal se ještě mladý Nara.
„Jak si přeješ,“ odvětila Sakura a zmizela v bílém kouři.
„Ale to není možné, aby byli takhle silní, vždyť on jich porazil dvacet, aniž by se zapotil,“ uvažoval nahlas Sasuke.
„Co tím myslíš? Kdo on?“ divil se Shikamaru, který o ničem ještě nic nevěděl.
„To ti budeme muset říct výsledek naší mise,“ odvětil mu Kakashi. Když si Nara všimnul jeho vážného obličeje, tak se usadil a vyzval Kakashiho, aby začal. Ten se nadechl a spustil:
„Zemi Nového začátku jsme nemohli objevit, protože přes celou tuto zemi je obrovský štít, který zamezuje vstup všem, které nevpustí tamní vůdce. Po celé jejich zemi se pohybují obrovské skupiny ninjů, ze všech zemí, kteří přišli s prosbou o trénink. Zastihli jsme tam i Zvučné a dověděli jsme se, že vůdce toho výcvikového střediska, dobyl Zvučnou, opravil ji a předal tamnímu lidu. Později jsme se dozvěděli, že ten jejich vůdce je Uzumaki Naruto. Povídali jsme si o tom co se dělo těch několik let, ale vyrušil nás jeden chlapec, který oznámil útěk vězňů. Ti vězni byli Hledači, tak se jmenují ty kreatury, proti kterým jsi poslal ANBU. Naruto tam doběhl a postavil se dvaceti z nich úplně sám. Bez problému je porazil. Měli jsme spolu jednání a tam jsme mu řekli náš problém. Vybuchnul a řekl, že nám nikdy nepomůže, a že jeho se naše problémy netýkají, protože přes ten jeho štít nic nepronikne. Říkal něco v tom stylu jako že, dřív za tuto vesnici nasazoval vlastní krk a častokrát ji zachránil, ale když potřeboval něco od vesnice, tak ta ho zradila. Také tam Sasuke objevil skoro všechny členy jeho klanu, který v tamních lesích ukryl jeho bratr Itachi.“ Dovyprávěl jejich příběh Kakashi. Shikamaru byl rád, že si sednul, protože tahle zpráva by ho už asi skolila.
„Celou dobu mi vrtalo hlavou co to mělo znamenat. Mohl by jsi nám to vysvětlit?“ zeptal se hned Yamato na to co ho vážně zajímalo.
„Hned potom co Naruto tou obrovskou silou rozdrtil zbytek Akatsuki, se Tsunade chtěla vzdát postu Hokage a předat ho Narutovi. Ale objevil se tam radní v čele s Danzem a hned jí to zamítli, že se to prý musí projednat na schůzi rady. Sešly se tam všichni ninjové, kteří vedli své klany, starší, Tsunade a samozřejmě Naruto. Nikdo, kromě Tsunade, nebyl proto, aby se Naruto stal Hokagem. On jim odstranil všechny hrozby a prostě přestal být potřeba, tak se ho chtěli zbavit. Nedovolili mu stát se Hokagem. Tím mu zruinovaly jeho životní sen a pár dní na to zmizel,“ dokončil Shikamaru vzpomínání na to co mu kdysi říkala Tsunade. Místnost upadla do hlubokého ticha. Každý si přebíral to co jim teď Hokage řekl a už začal chápat Narutovo jednání.
„Tak takhle to bylo. Ani se nedivím, že se takhle chová…,“ pronesl Sai.
„On nám řekl, že se můžeme kdykoli vrátit. A proto tě Shikamaru prosím jestli se tam nemůžu vrátit. Chtěl bych pobít nějaký ten čas se svým klanem a třeba se mi podaří ho ještě přesvědčit,“ ozval se Sasuke. Nara přikývnul a řekl:
„Jistě pustím tě. Přece je to jenom tvoje rodina. Můžeš odejít kdykoli.“ Sasuke děkovně pokýval hlavou. V tom se ozvalo zaklepání a do místnosti vešla Shizune.
„Promiňte. Shikamaru je tu posel z vesnice ukryté v Mraku a prosí o slyšení, že prý je to důležité,“ hned spustila.
„Dobře pošli ho dál,“ přitakal vůdce Listové vesnice. Dveře se zase zavřeli a po chvilce se ozvalo zaklepání. A vešel.
„Dobrý den, Hakoge – sama. Já se jmenuji Reikin a jsem vyslanec našeho Raikageho. Mám vám vyřídit, že se u nás pořádá velká schůze všech pěti kagů. Dozvěděli jsme se o vašem problému. To kvůli tomu je ta schůze. Prosí vás o vaši účast. Zatím účast potvrdili všichni kagové. A také jsme pozvali vůdce země Nového začátku, Uzumaki Naruta. Z důvodu ohromné síly jeho země,“ předal zprávu vyslanec a čekal na odpověď.
„On tam bude Naruto? Tak dobře dostavím se na tu schůzi. A kdy se bude přesně konat?“ odpověděl mladý Nara. Reikin se zamyslel a řekl:
„Za dva dny a bude to v sídle Raikageho.“ Shikamaru přikývl a řekl:
„Dobře vezmu si pár lidí a půjdu. Můžeš jít.“ Tímto propustil posla. Ten jen přikývnul a zmizel v bílém kouři.
„Ještě tohle do toho všeho…,“ za stěžoval si Hokage. Podíval se na ty co tam stáli a řekl jim:
„Jelikož jsou všichni ANBU v nemocnici, tak tady Yamato, Kakashi a Saii musíte zůstat. Kakashi skoč pro Tsunade, že mi bude dělat zástupce a ty Saii skoč pro Kibu a Shina. Budou tu Tsunade k ruce.“ Jak rozkázal, tak se i stalo. Všichni z jeho kanceláře odešly.

Sasuke se ještě rozhodl, že se půjde rozloučit se Sakurou. Objevil se před nemocnicí a vešel. Všude byl strašný zmatek. Nemocnice byla přeplněná raněnými, tak moc že už je nebylo kam dávat. Uchiha se proplétal nemocnicí a hledal svoji milou. Pak se mu to poštěstilo. Našel ji na operačním sále, jak zrovna dokončila nějakou těžkou operaci. Přišel k ní a řekl jí co se dozvěděl o Narutovi od Shikamra.
„Tak to jsem netušila. To bych se taky zdráhala vesnici zase pomáhat,“ řekla mu smutně Sakura.
„To ještě není všechno. Odcházím na chvíli z vesnice. Jdu se podívat za členy klanu,“ už viděl jak chce něco namítat a tak dodal:
„Neboj se, nezapletu se do žádných bitev a v celku se ti zase vrátím.“ Sakura se usmála a ještě přidala:
„A hlavně brzy.“ Políbila ho na rozloučenou a musela se vrátit ke své práci. Protože stále mnoho lidí ji potřebovalo. Sasuke zmizel v plamenech a objevil se ve svém domě. Připravil si několik věcí, které by mohl potřebovat a odešel.

Země Nového začátku:

Na obrovském prostranství trénovala stovka skvělých ninjů. Připravovali se na jejich velký úkol, který jim bude zadán. To soudili podle toho, že jich mělo jít na misi, takové množství. Opodál se vznášel jejich vůdce ve vzduchu a soustředil svoji chakru. Přemýšlel nad nějakými novými technikami, které by mohl vytvořit. Ale hlavně mu vrtalo hlavou, proč se i on musí zúčastnit té schůze Kagů. Usmál se a řekl si pro sebe:
„Já přece nejsem Kage!“

Poznámky: 

takže další dílek je na světě, přeji pěkné čtení a pro ty co to ještě nevědí, tak jsem vytvořil seznam všech svých povídek. Zde je kdyžtak odkaz:

Seznam mých povídek

4.97015
Průměr: 5 (67 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2010-07-14 22:18 | Ninja už: 5589 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Je to báječné

Obrázek uživatele Uchiha Joanne Jane
Vložil Uchiha Joanne Jane, Út, 2009-06-23 21:28 | Ninja už: 5596 dní, Příspěvků: 335 | Autor je: Prostý občan

woow Kakashi YES

Kakashi YES NA CODE GEASS, NARUTO NEMÁ!!! Kakashi YES

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, St, 2009-05-06 20:10 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

Už fakt nevim přečet sem všechny tvoje povídky tak ani nevim co říct snad jenpiš a piš a piš další ff a tahle je super!


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele DaimondDog
Vložil DaimondDog, So, 2009-02-28 23:36 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 195 | Autor je: Prostý občan

nice

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, Pá, 2009-02-20 22:13 | Ninja už: 5888 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

Uz bude novy dilecek,nemuzu se dockat...

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, Pá, 2009-02-20 18:03 | Ninja už: 5754 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

Píšeš úplně skvěle! Tvoje povídky se mi moc líbí. Hlavně tahle... těším se na to, jak se to bude vyvíjet!

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele Matsuura
Vložil Matsuura, Čt, 2009-02-19 17:59 | Ninja už: 5876 dní, Příspěvků: 188 | Autor je: Prostý občan

Super, super, už se fakt těším na další díl.

Obrázek uživatele Mokton
Vložil Mokton, St, 2009-02-18 22:18 | Ninja už: 5726 dní, Příspěvků: 45 | Autor je: Prostý občan

neni co dodat.Je to perfektni prosiiiim dalsí dilky je to napínave ja asi vybuchnu

http://img148.imageshack.us/img148/9610/sasukeenaruto3u.png

92% teenagerů poslouchá hiphop. Jestli patříš k zbylým 8%, přidej si tohle do podpisu

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2009-02-18 22:07 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Ohromující dílek a tahle série je popvedená každým coulen jen tak dál... Kakashi YES

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele pHysX
Vložil pHysX, St, 2009-02-18 20:02 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 15 | Autor je: Prostý občan

Ako obycajne SKVELE.... Tato seria sa mi paci zo vsetych tvojich lebo Naruto konecne nie je len kladas ale trochu aj Zaporak... Laughing out loud

Obrázek uživatele Fortminor
Vložil Fortminor, Út, 2009-02-17 11:10 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

Ďalší výborný diel radosť číťať tvoje FF.

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Út, 2009-02-17 09:48 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

super jako vždy Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Út, 2009-02-17 00:02 | Ninja už: 6242 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super jako vždy jen tak dál
těším se na další díl

Obrázek uživatele maklmape
Vložil maklmape, Po, 2009-02-16 20:27 | Ninja už: 5669 dní, Příspěvků: 382 | Autor je: Recepční v lázních

Co k tomu říct? Asi že je to úžasná, krásná a strhující povídka. Vážně moc povedený díl.Smiling

Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, Po, 2009-02-16 20:26 | Ninja už: 6210 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

Smiling ou je dalsi dilej je tu. zase je vyborny a krasny. proste bomba.. jsi talent na psani tak si toho vaz.

jeste ze jsem te dokopal udelat tu stranku se vsemi ff.. mas to pekne.

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Po, 2009-02-16 20:31 | Ninja už: 5941 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

jejda moc děkuju za pochvalu Smiling

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan