manga_preview
Boruto TBV 09

Zbraň silnější než ... 6

Uprostřed noci na hranicích země Blesků

Po nočním útoku na Mračnou bylo po celé zemi mnoho ninju kteří hledali nějaké stopy. Ovšem tuhle noc našli to co hledali.
Mýtina mezi lesy byla plná děr. Okolo mrtví mrační ninjové a další byly na okraji mýtiny a kryli se před těmi které mněli pronásledovat. Uprostřed provizorních krytí byla skupina dvanácti lidí a za každou cenu se snažili ninji držet dál od sebe a čekali na pomoc. Byly unavení a někteří lehce zraněni ale pokud chtěli přežít, musejí vydržet.
„Kapitáne kde sou sakra ty posily?“ snaží se překřičet hluk způsobený střelbou. Voják zároveň se vykrývat pokusům mračných ninju o dobytí pozice. Našli je zrovna když už čekali na odvoz. Sedm minut uběhlo a i přes velké ztráty ninjové přibývaly.
„Za dvě minuty tu bude podpora a vrtulník sem přiletí, do té doby je držte pod palbou ať se nepřiblíží jinak nám nepomůže ani “ snažil se dopovědět ale byl přerušen. Jejich jediný spoj mezi posilami ho vyrušil.
„Kapitáne, jsou tady. Spooky je připraven k palbě a potřebuje instrukce“ vysvětluje radista .
„Vše co není uprostřed mýtiny je nepřítel, zdržte je jen jak to půjde ať může Chinook přistát“ vydává rozkaz kapitán.
„Rozumím, A-10 to trochu pročistí a my to potom doděláme, kryjte se, po dvou přeletech zahájíme palbu.“ řekne spolu pilot.
„K zemi, nálet“ zařve kapitán.
Ninjové zaskočeni tím že se nic neděje ignorovali divný zvuk z oblohy a vystoupili z krytí, náhle nad nimi něco přeletělo a o dvě sekundy zmizeli v explozi shozených pum. Pomocí monitorovacích zařízení na palubě AC-130U byly vidět exploze v nichž zmizeli ninjové, při druhém přeletu mněl nálet za nasledek další mrtvé ninji a ostatní se dali na ústup.
A-10 se vzdálily a přenechali volný prostor pro Spooky. Mezitím se k místu přibližoval CH-47 Chinook aby vyzvedl skupinu v doprovodu UH-1.
Během minuty uprostřed mítiny přistával vrtulník a okolo něj létal jeho doprovod (UH-1) a pomoci minigunu držel ninjy spátky. Ninjové kteří byly dále nebo nově příchozí držel od místa Spooky. Chinook vyzvedl skupinu vojáků a letěl směrem k základně. Na blízku mněl stále UH-1 a zbytek letěl napřed. Ninjové se je snažili zastavit ale už bylo pozdě. Pozbíraly raněné a mrtvé a vydali se směrem k Mlžné.

Konoha další den

„A jako důkaz dobré vůle jsme ochotni se podělit o informace ohledně Akatsuki, Orochimara a různých plánů ostatních vesnic proti vám“ řekl Jonh který přesvědčoval radu Konohy o podepsání spojenectví. Zkoušel na ně jestli se chytí, protože díky včerejší akci by mohli určit oblast kde by mohl být Orochimarův ůkryt.
„To co nám tu říkáte je zajímavé ale co nám zajistí že nás potom nezradíte?“ ptá se Tsunade
„Naše slovo, smlouva, a vzájemná důvěra.“ Nabízí John
„A jak si představujete že nám můžete proti Orochimarovi nebo Akatsuki pomoct“? oporuje
„Můžeme využít různé kontakty a zjistit umístění jejich skrýší. Máme tip o jednom místě ale ještě jsme ho neověřili. Naše jednotky dokáží ve spolupráci víc než kdokoliv z nepřátel. Ninjové z Mračné na nás nestačili a naše jednotky unikly a vzali sebou několik informací.“ vychvaluje se John
"A jste si jistí že je nutné provokovat Mlžnou?" dotazuje se Hokage
"Mněli pár informací které by jen tak nevydali, tak jsme si je vzali sami. Dokud nebudou všichni z Akatsuki mrtví hrozí mojim lidem stálé nebezpečí, dokonce i na základně" vykrucuje se
"Vy se bojíte Akatsuki? Sám jste říkal že vaše jednotky dokáží cokoliv"
"To jistě ano, ale poud se budou vracet z mise a na základně budou přepadeni tak to bude problém. Pár explozí a vše by bylo ztraceno."
"A to jí nehlídáte?"
"Hlídáme ale nemůžeme mít všechny jednotky furt na základně to by jsme tu byly k ničemu"
Jeho další monolog byl přerušen zaklepáním na dveře. Tsunade vyzvala k vstoupení.
„Tsunade-bachan.“ Ozvalo se od dveří.
Tsunade naskočila žíla, místo toho aby blonďáčkova hlava narazila o zeď, narazili na ni výčitky.
Po krátkém monologu Tsunade se Naruto dostal ke slovu:
„Vrátili jsme se předčasně, protože nevíme co dál.“ chtěl to dál ospravedlňovat, ale byl umlčen další osobou v místnosti.
„To je v pořádku chlapče, naše jednotky nejsou nebezpečné, vše je nyní v pořádku“ vysvětluje John.
„A kdo si ty dattebayo?“ zeptá se Naruto
„Mé jméno je John Hardgrow, jsem vyslanec armády Spojených Světů. Přišli jsme jsem v míru ale byl jsem zajat v mračné odkud mně vysvobodili. Tento incident nás odradil od dalších pokusů kontaktovat další, ale zkusili jsme ještě Listovou. Nyní jsme spojenci.“ informoval John. Všichni na něj nevěřícně dívali a nemohli tomu uvěřit. Vypadalo to že Naruto má další otázku ale Tsunade ho zarazila. Dala jim volno po misi a nechala je odejít.
„Hmm představoval jsem si Naruta trochu jinak, myslel jsem že bude starší a rozumnější vzhledem k tomu co v sobě nosí“ nahazuje téma John
„Kdepak tohle je Naruto z vesnice ukryté v listí, sice občas dělá problémy ale je to výborní shinobi.“
„Mno doufám že máte pravdu, ale vraťme se teď k předchozímu tématu. Můžeme počítat s vaší pomocí při hledání Akatsuki ? Zeptá se John
Vše co oni věděli že skupina Akatsuki jsou největší zločinci kteří jim můžou zatopit. Velká část byla mrtvá. Ale zbyly ti nejsilnější. Bylo dohodnuto že obě strany navzájem si budou sdělovat nové informace a pak udeří společně.V průběhu tří dnů se každý snažil zjistit vše co šlo o skupině Akatsuki. Mezi tím Naruto a Hinata prožívali nejlepší dny svého života.

4.5
Průměr: 4.5 (6 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Ne, 2009-11-22 16:53 | Ninja už: 5591 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

pekne ... paci sa mi zapojenie zbrani ... a hlavne to naruhina... ale neuskodilo by spravit z naruta tak trochu niekoho mudejsieho a silnejsieho ako vo vstekych pribehoch o tom ako sa vratil atd ... trebarz este by mu niekto oznamil kto boli jeho rodicia atd....