manga_preview
Boruto TBV 09

Miss nejhezčí kluk 2009 - 006

Gaara se vzpřímil z bazénku. A dost! řekl si. Pěkně mě to štve, všichni se mi smějí a..a není tu žádná krev! nafoukl se a odkráčel si to do zákulisí. Všichni kluci se mu smáli, ale okamžitě přestali, jakmile se Gaara zatvářil, jako by je chtěl zabít. A tu se přihnal Sai i s Tobim.
,,Huh, nejdeme pozdě?" usmál se Sai svým neupřímným úsměvem.
,,Jenom trochu," zažertoval chladně Naruto.,,Kromě asi tak cca čtyř hodin jste tu na minutu!"
,,Hehe, promiň, měli jsme tady s Tobim trochu práce.."
,,S Tobim?" Sasuke vytřeštil oči na plavky Tobiho, až se všichni báli, aby nevystřelily a netrefily někoho z obecenstva.,,Vždyť je z Akatsuki!"
,,No a? Není ani právoplatný člen!" zasmál se znovu Sai.
,,Je tam můj bratr!" zakabonil se Sasuke.
,,Ale no tak..vždyť je milý," rozplynul se Sai a ukázal na Tobiho, který se teď tvářil jako svatoušek. Div že mu nad hlavou nesvítila svatozář.
,,To si děláš srandu?!" Sasukemu teď doopravdy vystřelily oči z důlků a trefily Jirayiu na jevišti. Sasuke tam doběhl a chytil je dřív, než by začaly skákat až do Deštné vesnice. Když znovu udýchaně vběhl do zákulisí za klukama, pokračovali:
,,Ehm..kde jsme skončili?" nandaval si oči.
,,U toho, jestli si dělám srandu, a pak ti vypadly oči z důlku a tys.."
,,No jo, no jo vlastně. Takže - to si děláš srandu?!" zopakoval Sasuke.
,,Ne..chce jen soutěžit, nic víc, nic míň."
,,Ach ták.." Sasuke hodil po Tobim tak nevraživý pohled, až Tobiho svatozář trochu pohasla.
,,Tobi bude soutěžit. Chtěl to Deidara-sempai." oplatil mu to Tobi.,,Deidara-sempai chtěl aby Tobi soutěžil, protože chtěl vědět, jak vypadají ostatní kluci nahatí.."
,,Není divu," zabrblal Sasuke, ale všichni ostatní koukali na Tobiho jako na Alenku z říši divů.,,Je teplej," vysvětlil to všem.
,,Deidara-sempai není gay, jen je trochu...trochu....hmm.." zamyslel se Tobi.
,,Monumentální?" rozchechtal se Shikamaru.
,,Monunumentál?" opakoval po něm Tobi.,,Sempai není mentál! A ne a ne a ne!"
,,A jo a jo a jo!" prohlásil Shikamaru.,,Je to úchyl, je to blb, a to co má na oku není hrb!"
,,Jaký hrb? Co to...brb!" navázal Naruto.
,,Nepleť se do toho, Naruto, nebo ti nakopu...no tamto!" obořil se na něj Sasuke.
,,TAK CO BUDE S TIM SASUKEM? NA PÓDIUM, A TO HNED!" přerušila je Anko.
,,Ty jo, zrovinka to začalo bejt zajímavý..ale stejně je to nuda," dodal Shikamaru, když viděl svíjejícího Kankura smíchy.
,,Myslíš si, že z toho vyvázneš? Tak toho tedy litovat budeš!" zašeptal Sasuke Tobimu do ucha a přejel si prstem po krku. Tobi jen hluboka polkl.

,,Holky, pozor!" vypískla TenTen a ukázala na pódium, kde se teď svíjel Sasuke pod Jiraiyovým silným stisknutím ramena.
,,Hahaha.." zasmála se ironicky Temari, když něco Jiraiya pošeptal do ucha Sasukemu, ten se zklidnil a všichni se začali smát a šeptat si:,,Ten je roztomilý!" nebo ,,Jů, toho chci domů! Hihihi!" Většinou to byly holky. Překvapivě.
,,Hmm.." zahuhlala nepřítomně Sakura, ale jak vzhlídla a popadla ji zlost, omylem víc sevřela ruku Hinatě, a ta ji teď měla chudák celou pomačkanou.
,,Au..." pípla stydlivě.
,,Ach, promiň Hinato," uvědomila si chybu lávky Sakura. Kin mezitím zkoušela nové jutsu na veverce, a tak vůůbec nemohla vědět, "vo co go". Když se jí to podařilo a veverka začala tancovat kozáčka, jak chtěla, vzhlídla také a v pardónu veverce poprskala půdu pod nohama, ta uklouzla a zabila se.
,,Jéj..Ups!" Kin strkala opatrně do mrtvolky s vypláznutým jazykem. Když to zahlídla i Temari, rozhihňala se(teď už ne ironicky)a ukazovala veverku a na Kin, která jí začala kopat hrob.
,,Uhh..." Zpocená Kin dokopala hrob a opatrně tam nastrčila malinkatou hrobku. Nakonec tam dala i "pohřební šutr" a na něj napsala:,,Veverka Kami*, moc hezky tancovala kozáčka, zabita dne 22.8.2010".

A tu už si to sem namašírovali Orochimaru a jeho partička s džípem a reprákama;Orochimaru seděl na místě spolujezdce, Tayuya řídila jak blázen a Kabuto držel v ruce mikrofon a kinklal sebou. Nové jutsu, díky kterému mohl vidět všechny trapnosti a informace ve světě sledovat, nyní využíval. Když se dozvěděl o veverce, měl pré a jel i s celou Oro-partou do Konohy vyhlásit nové zprávy. Orochimaru se totiž rozhodl, že založí rádio, televizní noviny i noviny. Pojmenoval je Korochimarut.
,,Pozor pozor! Záábita byla veverka jménem Kamikaze - co? Jinak? Aha.. - Záábita byla veverka jménem Kamiii... Jééjí pohřeb a smrt zavinila Kin! Pózor! Všííchni jsou prý zváááni! Příííjdťe všichni na pohřeb! Drůůhá zprááváá! Orochimaru prohlasííl, žéé prý si zapomněl spóódky! Ach! Ups! Konec hláášenííí!" utnul to Kabuto v okamžiku, kdy po něm chňapl Orochimaru. Všichni tedy, jak to slyšeli, utíkali na pohřeb. Dokonce i Orochimaru popadl Tayuyu a Kabuta zezadu za oblečení a táhl je směrem k mini hrobečku Kami.

A v té vší změti, při které Sai nevěděl co se děje, i když všichni sebevědomě šli k hrobu, zahlídl nejdříve jen závěj bílých vlasů, a teprve potom zahlédl její obličej. Pěkná, bílá tvářička se na něj usmívala a prstem ho volala k sobě. Počkat - to nebylo na něj, vedle něj se vetřel červenovlasý mladík s dřevěným tělem. Došel k ní, políbil ji a oba - bílovlasá bledá dívka s černými složitými šaty a červenovlasý mladík s kabátem s červenými obláčky, džející ji za ruku - se ztratili ve změti lidí deroucích se na pohřeb. Popadl všechnu odvahu a vyrazil po směru lidí. Ti ho namačkali na jakéhosi tlustého malého chlapce a kluka s kapucou a zakrslým čoklem na hlavě. Vypadal trochu jako eskymák. Následně někdo spadl a začal dominový efekt. Saie to vymrštilo až do předních řad, kde se pravděpodobně skrývala ta podivná dívka.
,,Uhh!" Sai dopadl na zem těsně před hrobeček a podrazil nohy dalšímu klukovi, ten zavrávoral a šlápl na nohu Narutovi a ten povalil polovinu obecenstva.
,,Hihihi!" ozvalo se tlumené chichotání. Sai se ohlédl po hlasu - a zahlédl dívku a dalších deset lidí na stromě. Byl mezi nimi i červenovlasý mladík, který se objevil už předtím. Skoro všichni(bělovlasá dívka ho neměla)měli na sobě ten kabát s červenými mráčky. Dívka slezla ze stromu, dokráčela k Saiovi a podala mu ruku. Nechápal, proč si vybrala jeho, ale uchopil křídově bílou ruku a vstal. Na křehkou dívku měla docela silný stisk.
,,Ahoj," pozdravila ho.
,,Uhmm...ahoj," oplatil jí pozdrav.,,Já jsem Sai, a ty?"
,,Já jsem Azuiha Giushii, těší mě." podala mu ruku. Když si zdvořile potřásli rukou, řekl člověk schovaný ve stínu něco, čemu Sai nerozuměl:
,,Azuiho, nesmíme se bavit s nepřáteli," naklonil hlavu.,,Vždyť víš."
,,Jasně, šéfe, ale tomu já nic neřeknu, spolehněte se," usmála se Azuiha.,,A tenhle není nebezpečný, že?" otočila se nečekaně. Saiovi se zadrhly slova v krku. Kývl a prohlédl si všechny na stromě. Pravděpodobně nebezpeční ninjové, pomyslel si a couvl o krok. Muž se šedivými ulízlými vlasy z čela se uchechtl a červená kosa se nebezpečně blýskla. Azuize se jen rozšířil úsměv a řekla:
,,Neboj. Tobě neublížíme."

Poznámky: 

je to krapet narychlo, ale snad to jde...kdyžtak tu zítra něco přidám, jestli je to krátký..

4.923075
Průměr: 4.9 (13 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2009-07-10 21:10 | Ninja už: 5738 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

No všichni se nezdaj Laughing out loud a letím na další díl, na který se těším Eye-wink Kakashi YES

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele kakashina
Vložil kakashina, Čt, 2009-02-12 21:12 | Ninja už: 5720 dní, Příspěvků: 268 | Autor je: Prostý občan

V celku povedený dílek Kakashi YES
Těším se na další!

K&I senseiové s.r.ž- NOVÁ ANIME PŘEKLADATELSKÁ SKUPINA (jíž jsem členem)

...Ponořte se s námi do světa anime ...

Obrázek uživatele Ayu no Baka
Vložil Ayu no Baka, Po, 2009-02-09 21:50 | Ninja už: 5922 dní, Příspěvků: 2119 | Autor je: Prostý občan

ja sa tesu na dalsi dil Smiling
tento sa mi moc pacil Smiling