manga_preview
Boruto TBV 09

Tajemství - kapitola 4

Kapitola 4. – Pohled do minulosti

Kráčela vesnicí, když se najednou rozlehl hlasitý řev z budovy Hokage. „Kdo to udělal!!!!???“ Pousmála se a přidala do kroku. Věděla, že Hokage přišla na její malý vtípek. Pod formulí „Kai,“ se skrývalo toto: „Tsunade – hime byla jste napálena, nic jste nevyhrála a ten kdo toto způsobil, je osoba, jež nosí masku kočky.

Mezitím v budově Hokage

„Přiveďte mi okamžitě toho, kdo způsobil tenhle vtípek,“ křičela rozzuřená kage Konohy a nikdo se jí nechtěl připlést do cesty. „Ten kdo to udělal, trestu neujde,“ říkala si, zatímco ninjové se rozprchli do ulic hledat členku ANBU s kočičí maskou. Nemuseli nikam ani chodit, jelikož už, když to Hokage říkala tak na okně seděla žena s maskou kočky na obličeji. „Hledáte mě Hokage – sama?“, optala se jako by se nic nedělo. Tsunade se prudce otočila a kdyby pohled mohl, zabíjet Daria by už byla mrtvá.
„Ano,“ řekla a ve tváři začínala rudnout. Rudnout zlostí, že ji napálila členka elitní vojenské ANBU jednotky. Pěst Hokage se vymrštila, ale zasáhla jen vzduch. Otočila se a znovu vymrštila ruku. Tentokráte levici, jenže ne nadarmo byla Daria u ANBU. Vyhnula se Tsunadině útoku rychlým krokem vzad. Hokage se ji snažila zasáhnout ještě několikrát. Pokaždé neúspěšně. Daria buďto uhýbala nebo její útoky odrážela. Nechtěla se nechat zasáhnout, přestože věděla, že tím Tsunade rozzuří ještě víc. Po dalším odraženém útoku se rozhodla. Udělala několik kroků vzad, aby se dostala ke dveřím.
„Brzy nashledanou Hokage – sama,“ řekla a okamžitě otevřela dveře a prudce začala utíkat po chodbách, pryč z budovy. Jakmile byla, pryč zmizela po střechách do jedné z opuštěných ulic, kde sňala z obličeje svou masku a s radostným smíchem se vydala na tréninkové cvičiště, kde jak doufala, nikdo nebude. Jenže se mýlila. Už z dálky viděla, že na tréninkovém cvičišti někdo je, povzdychla si a nasadila masku na svou tvář. Nechtěla aktivovat své Kekei genkai a proto šla pomalým krokem, snažíc se, aby nebyla nápadná. Když přišla, blíže viděla tým, s kterým se už jednou setkala. Tým Hatake Kakashiho tvořený blonďatým Uzumaki Narutem, Haruno Sakurou a kromě jejich senseie viděla i dvě osoby, které velice dobře znala. Jednu od vidění a druhá byla pod Kakashiho vedením, když přišla Daria do ANBU.
S Yamatem se přátelila už od doby, kdy přišla. Jenže bledého chlapce, jemuž říkali Sai nemohla vystát, jelikož byl pod vedením Danzoua. Bolestně se zašklebila, když si vzpomněla, že jí ten starý chlap chtěl do Root ANBU kvůli jejímu byakuganu a bojovým schopnostem. Tehdy mu pěkně od plic řekla co si o tom myslí, jenže on se jen tak nehodlal vzdát šance na spolupráci se členem Hyuuga klanu. Poslal dva Root, aby jí přemluvili nebo i unesli. S oběma bojovala. Jeden se vzdal a odešel se spráskaným kožichem, jenže druhý bojoval do posledního dechu. Ani jeden se nehodlali vzdát nebo ustoupit a boj nakonec skončil remízou při, které ho donutila, aby jí prozradil své jméno. Řekl jí ho a od té doby na sebe neměli vůbec dobré vzpomínky.

5
Průměr: 5 (8 hlasů)

Kategorie: