manga_preview
Boruto TBV 09

Tajemství - kapitola 5.

Kapitola 5. – Boj

Zastavila kousek od nich. Čekala. Zda si jí všimnou. Také, že ano. Kotoulem vzad se vyhnula namalovanému hadovi, který na ní útočil. Rychle odstoupila o několik kroků, aby se od něj dostala dál. Podívala se po Kakashiho týmu. Nemohli vidět její výraz. Výraz členky ANBU na kterou útočil člen Rootu. Jak nejrychleji mohla, tak se rozeběhla. Dostala se k Saiovi a prudce se ho chystala praštit do čelisti. Pochopil a se skloněnou hlavou se vyhnul jejímu útoku, přičemž se jí pokusil, praštil do břicha. To se mu i povedlo. Pod maskou tiše nadávala na svou neopatrnost. Koneckonců on byl vycvičený samotným Danzouem. Odskočila dozadu. Potřebovala na něj nějak jinak zaútočit. Udělala krok do strany. Pak další. O minutu později vytáhla kunai a hodila ho po něm. Nezasáhl cíl. On se vyhnul. Rozhlédla se, ale nikde nebyl. Zpozorněla. Pod sebou ucítila boření země. Okamžitě uhnula a zpod země vylezlo několik hadů z inkoustu. Na malý okamžik aktivovala byakugan a okamžitě ho našla. Rozeběhla, se, a ,jakmile byla blízko oba chtěli toho druhého praštit. Boj byl v taijutsu. Chystal se jí zasáhnout do její ruky, když se je oba snažili od sebe odtrhnout.
O okamžik později se na sebe se Saiem dívali nenávistnými pohledy skrz ruce zbylého Kakashho týmu. Kakashi a Sakura drželi Saie a Dariu drželi Yamato s Narutem. Masku měla stále na obličeji, jenže Kakashi s Yamatem ty dva okamžitě pustili.
„Dario,“ řekl Kakashi hlasem z něhož čišela autorita. Ztěžka polkla.
„Jsi nepoučitelná,“ dokončil a pod maskou se usmál, aby to nikdo neviděl.
„Ta Daria o, které se říká, že je sestra Hinaty?,“ zeptal se Naruto.
„Ano ta,“ odvětil místo Kakashiho, Yamato a usmál se na Dariu.
„Měla bych jít,“ řekla, „ale někdy se musíme sejít Kakashi, Yamato a říct si co je nového.“
„Jistě,“ odvětili oba dva, ale než stihli ještě něco říct, do vzduchu se zvedla křídová mlha a jakmile se rozplynula, ona tam už nestála.
„Pořád stejná,“ pomyslel si Kakashi.
„Jak může být sestra Hinaty, když bych jí typovala tak na sedmnáct let?,“ zeptala se Sakura po Dariině zmizení.
„Proto, že jí není sedmnáct, ale jednadvacet,“ odvětil a podíval se na Yamata, jež pozoroval Saie podezíravým pohledem.
„Saii, proč jsi Dariu napadl?,“ zeptal se Kakashi obracejíc pohled směrem k černovlasému a bílému chlapci.
„Protože se ani jeden z nás moc nemusí a ke všemu se nemáme v lásce, jelikož mi kdysi Danzou nařídil, abych zajal členku ANBU s kekkei genkai byakuganem. Bojovali jsme spolu a náš boj skončil remízou, byly jsme oba stejně dobří,“ odvětil a než mohl, něco dodat byl přerušen.
„Tak proč jí někam nepozveš a nevyříkáte si to?,“ rozčílila se Sakura, „bylo by to přesně to nejlepší co bys mohl udělat. Vy oba,“ dopověděla a měřila si ho pohledem, kterým dávala jasně najevo, že pokud to neudělá, bude Hyuuga Daria jeho nejmenším problémem.
Jen kývl hlavou, a když už nikdo nic neřekl, vydal se jí najít, aby ji mohl pozvat na večeři k usmíření

4.666665
Průměr: 4.7 (6 hlasů)

Kategorie: