manga_preview
Boruto TBV 07

Tajemství - kapitola 3.

Kapitola 3. – Napálení

Krátce nad ránem se vrátila na základnu ANBU. Neptali, se jí, kde byla. Zvykli si, že se někdy vypařila pryč a nikomu neřekla ani slovo. Okamžitě po návratu zamířila do svého pokoje. Na stolek odložila svou masku, znázorňující kočku, a v oblečení se natáhla na postel. Nespala, přemýšlela o všem, co se stalo za několik posledních hodin. Zhruba o tři hodiny později odcházela znovu ze základny, tentokrát za Hokage – sama v ANBU oblečení a maskou na obličeji. Hokage – sama pro ni měla misi, u které musela, pracovat s nějakým týmem.
Zastavila se před budovou Hokage, přemýšlela, zda má jít dveřmi nebo oknem.
„Na pravidla stejně kašlu,“ řekla si a poté vyskočila na nejbližší budovu a po střechách to vzala až k oknu.
Překvapilo ji to, co viděla. Tsunade spala s hlavou na stole a Daria si všimla i několika lahví saké. Zakroutila nevěřícně hlavou, jenže pak ji něco napadlo. Tiše vklouzla do místnosti a potichu mířila k Tsunade, která spala jako zabitá. Jakmile byla za Hokage, měla co dělat, aby se nerozesmála, když začala Tsunade ze spaní chrápat a mluvit. Daria dokonce zaslechla i něco na adresu Orochimara. Znělo to asi: „Ty zatracený hadí hnusáku.“
Pod maskou a v duchu se tiše smála. Obešla stůl a našla čistý, nepopsaný papír a inkoust s brkem. Smočila brk do inkoustu a začala psát:
Tsunade–sama, tímto si Vám dovolujeme oznámit, že jste, vyhrála v loterii Šťastná tombola milion jenů. Pokud uděláte „Kai,“ zobrazí se Vám další instrukce.
Daria se pod maskou už přímo chechtala a musela se držet hrany stolu, aby Tsunade neprobudila. Poté co dopis napsala, dala ho tak, aby byl snadno k nalezení a stejně potichu došla k oknu, ohlédla se, jestli Tsunade stále spí a po zjištění, že ano, vyskočila z okna a po dopadu klidně vykročila Konohou.

4.833335
Průměr: 4.8 (6 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Pá, 2009-01-30 19:39 | Ninja už: 5888 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Chudák Tsunade, takový nejapný žert Laughing out loud

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!