manga_preview
Boruto TBV 08

Všichni si zaslouží druhou šanci – První polibek, část 3.

Narutovi se zdál podivný sen o jakémsi bělovlasém zvrhlém muži, který ho učil zvláštní techniku, která vypadala jako malá koule. V mysli se mu hned vyrojilo jméno toho muže, znělo: Ero-sennin, ale nechápal proč se jmenuje zrovna takhle.
Itachi teď míval podobné zlé sny o tom jak vyvraždil klan. Proto byl pořád zamlklý a moc se nezapojoval do hovorů, ale po týdnu pobytu u rodiny Asahi se se svými pocity svěřil nejdříve Narutovi, který už nepovažoval Itachiho jako nepřítele, ale jako přítele a nechtěně se podřekl i před Sendai a tak se jejich vztah spolubydlících změnil na vztah kamarádka a kamarád, ale jí bylo jasné, že to nebude fungovat, protože jí to k Itachimu táhlo víc a víc. Itachi nezůstal pozadu.
Výuka Iwakiho se dostala do fáze do praktické části. Naruto ho začal učit vyvolávat a kontrolovat chakru. Iwakimu to šlo obstojně. Naruto si z ničeho nic vzpomněl na svoje léta v Akademii a byly shodné s Iwakiho nešikovností, ale zlepšoval se pomalu, ale přece.

Konoha

„Jakože, že jste ho nenašli?“ rozčilovala se Godaime.
„Protože kolem je spousta stop, které nikam nevedly a bylo to tam jak kdyby někdo použil opravdu silnou ničivou techniku,“ informoval Neji.
„Nevzdáme to, když v té oblasti je hlášen výskyt Akatsuki, ale jestli ho dostali tak nám pomáhej Bůh!“ řekla Tsunade sklíčeným hlasem.
„Naruta nedostanou, protože Naruto se jen tak nedá, ne?“ ujišťovala je i sebe Hinata.
„To máš pravdu on je Uzumaki Naruto, ninja číslo jedna v překvapování lidí,“ ozvalo se jim za zády.
„Kakashi-sensei!“ pronesl Kiba.
„Mám pro vás zajímavou zprávu,“ napínal je Kakashi.
„Jakou?“ zajímala se Tsunade.
„Náhodou jsem byl v té oblasti a prý se v jedné vesnici, která je dobře maskovaná objevili dva shinobi, kteří ztratili paměť, ale není to potvrzené,“ přetlumočil Kakashi zvěsti.
„Tak to musíme prozkoumat, ale nenápadně, co když to může být past?“ navrhla tuto možnost Hinata.
„I to je možné, ale riskneme to.“

Deštná

„Kde je Itachi?“ chtěl vědět Vůdce.
„Nevíme, od té doby co odešel na výzvědy se neozval ano nehlásil,“ podal vysvětlení Kisame.
„Tak pátrejte dál!“ zavelel Pein.
„Dobře, ale mám informaci, která vás bude zajímat,“ přidal se Zetsu.
„Tak povídej, ne?“ rozčílil se Pein.
„V jedné vesnici se údajně objevili dva shinobi, kteří ztratili paměť a jeden je až Listové a druhý také.“ Zetsu se konečně vymáčkl.
„Tak to prozkoumejte!“

Dům Asahi

„Tak, co Itachi, jaká je?“ vyzvídal Naruto.
„Kdo je jaký?“ dělal nechápavého Itachi, i když dobře věděl na co Naruto naráží.
„No přece tvoje Sendai, neříkej, že se ti nelíbí!“ Naruto si koledoval o facku.
„Sen není moje a jsme jenom přátelé, nic víc nic míň.“ Bránil se Itachi.
„Takže ona je už pro tebe Sen, jó?“
„Ano, sama mi to navrhla ať jí tak říkám, tak co.“
„Nic, jenom si myslím, že ji máš rád než jenom jako kamarádku.“
„Naruto, nepokoušej moji trpělivost!“ to už Itachi byl pořádně rudý a v duchu musel uznat, že Naruto má v něčem pravdu. Opravdu ji měl rád víc než pouhou kamarádku, ale něco mu říkalo, že tento vztah není možný.
Druhý týden byl již ve znamení vzájemné důvěry, že nechali Itachiho a Naruta volně se pohybovat po městě a v blízkém okolí, kde občas Naruto a Itachi trénovali, ale paměť se jim vracela pozvolna, oba dva podvědomě tušili, že existuje něco, co je rozděluje, ale nemohli přijít na co.
Naruto byl na poli spolu s Kairem a Isabi šla jako obyčejně nakoupit a Itachi měl na starost Iwakiho a Sendai měla volno, ale pak přišli Iwakiho kamarádi a on s nimi odešel a Itachi toho využil k tréninku jógy.
Sendai se právě vracela z kuchyně, když viděla jak Itachi trénuje, tak opatrně, aby ho nerušila se posadila na schodek a pozorovala ho.
„Jak dlouho mě už pozoruješ?“ otázal se Itachi a Sendai z jeho hlasu nadskočila.
„Chvíli, jde ti to dobře, naučíš mě to?“
„Myslíš jógu?“
„Ano myslím. Můj kolega z práce ji taky dělá a říká, že je to velmi uklidňující.“ Malinko zalhala, ale Itachi to samozřejmě nevěděl.
„Aha, tak pojď sem, ale vyžaduje to plné soustředění.“ Osvětlil Itachi a začal Sendai učit základní postoje a aniž by to bylo úmyslné Sendai nezvládla jeden postoj a řítila se k zemi. Itachi jí duchaplně zachytil, ale také to neustál a oba skončili na zemi.
Nejdříve se drahnou chvíli dívali jeden druhému do očí a pak se Itachi sklonil a políbil jí.
Sendai nejdřív byla zaskočena, protože tohle byl její první polibek, ale pak se poddala Itachiho tlaku na její rty. Nemohla věřit, že jenom líbání přináší člověku takovou bouři pocitů a náhle chtěla víc než jenom se líbat, ale nevěděla co.
Itachi byl jako v jednom ohni a pak přerušil polibek a podíval se Sendai do tváře zčervenalé od vášně.
„Sen, promiň mi to, ale já…“ nedořekl Itachi stále zatřeným hlasem plným vášně.
„Nemusíš se omlouvat je to i moje chyba, kdybych neupadla a ty jako pravý gentleman se mě nesnažil zachránit, tak tohle by se nestalo,“ snažila se o normální hlas, ale moc jí to nešlo, byla pořád v zajetí jeho kouzla. A teprve teď si uvědomila příjemnou tíhu jeho těla a vzájemnou blízkost, byl to zvláštní pocit.
Itachi jakoby jí četl myšlenky, tak řekl: „Jé asi tě musím drtit,“ nerad vstal od jejího poddajného těla, které přímo volalo po jeho blízkosti a pomohl jí vstát.
„Vůbec jsi mě nedrtil bylo to příjemné jako tvé polibky,“ ani netušila ve své nevinnosti co právě řekla. Itachimu to činilo hotové utrpení, aby se na ní opět nevrhl.
„Tohle už nikdy neříkej! Vůbec nevíš jak to na mě působí,“ ohradil se Itachi.
„Promiň já nevěděla, ale mě se to tak líbilo,“ po jejich slovech neměl Itachi čas odpověď, protože se vrátila Isabi se slovy: „Co to tam děláte? A kde je Iwaki?“
„Cvičíme jógu a Iwaki šel se svými kamarády,“ houkla přes rameno Sendai a věděla, že kdyby Itachi nezrušil polibek, tak by je její matka nachytala a při té představě ještě více zčervenala.
„Jógu? Zajímavé a Iwaki si to zítra vynahradí, že?“ zeptala se Isabi Itachiho.
„Jistě, Naruto zítra přitvrdí.“ Potvrdil její slova Itachi.
Pak Isabi odešla do kuchyně a nechala je opět samotné.
„Budeme dělat, jakože se to nestalo, souhlas?“
„Tak to beru, kdyby to zjistili vaši, tak by mě nutili si tě vzít,“ zažertoval Itachi a Sendai si náhle vybavila svůj život po Itachiho boku. Ta představa se jí zamlouvala, ale tušila, že Itachi má svůj život a nemůže ho nutit do něčeho čeho bude v budoucnu litovat. Jenže to netušila, že bude litovat a zároveň děkovat, že to připustila, aby ji Itachi políbil…

Naruta trápilo něco jiného musel myslet na jednu dívku s bílýma očima, na jejíž jméno nemohl přijít, ale věděl, že to jméno je mu známé.

Blízko země Dvou Polí

Sasuke se právě procházel po lese, když v dálce náhle spatřil dvě postavy. Jednu žlutovlasou a druhou černovlasou. Myslí mu proběhly dvě jména: Naruto a Itachi, ale vzápětí to zavrhl a pro sebe si řekl: „To je blbost, aby Naruto a Itachi byli spolu a tady, kde hrozí, že Naruto by byl chycen Akatsuki. Asi mám přeludy.“

Ty dvě postavy byli skutečně Naruto a Itachi, kteří se také procházeli a postavě, která se vzdalovala si vůbec nevšímali. Byli zabraní do společného hovoru.

Poznámky: 

Vyplozen další dílek, který se malinko zvrhl Sticking out tongue To se nám to komplikuje, to jsem celá já Eye-wink Užijte si ho!

4.98182
Průměr: 5 (55 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Ne, 2017-09-03 23:11 | Ninja už: 4924 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Ejha Sasuke, to sa ti vôbec nezdalo boli to vážne Itachi a Naruto. No mňa vážne zaujíma kto ich nájde skôr či Konoha, alebo Akatsuki. Ináč super dielik.

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Pá, 2017-05-26 21:31 | Ninja už: 2683 dní, Příspěvků: 3005 | Autor je: Metař Gaarova písku

Jaaj, nad mojimi zlatinkami sa začínajú zbierať mráčky, aj Konoha, aj Akatsuki majú informácie a idú ich overovať Sad Sendai s Itíkom sa konečne vďaka jóge poťuťuškovali Smiling No a Sasuke s preludmi to zabil Laughing out loud Však ho snáď časom Naruto pacifikuje, alebo ho ovalím ja Laughing out loud

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2017-05-26 23:47 | Ninja už: 5711 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Senpai-sama: Ono nikde není psáno, že to bude milá povídka, právě naopak. Chtěla jsem tam poukázat jisté věci, které není vyloučené, že by se nestaly, kdyby tomu dostaly šanci. Ovšem moc ti děkuji za komentáře. A máš pravdu Sasuke tam byl pro pobavení. Laughing out loud

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, Po, 2013-04-01 01:11 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

Krása. Vidím tam dobrú alebo celkom dobrú vidinu vzťahu medzi sendai a itachim. Mám celkom rád trošku romantiky. Eye-wink

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2013-04-01 01:32 | Ninja už: 5711 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

maxik555: Máš cit. Smiling) Moc díky za tvoje komentáře. Kakashi YES

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2009-09-15 18:13 | Ninja už: 5526 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

myslela jsem si že je to dejdara a tobi ale pak mi to došlo ...další skvělí díl

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2009-09-15 21:17 | Ninja už: 5711 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Z láskysakuraZ lásky: Neboj ti tam budou...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele cinkl
Vložil cinkl, Út, 2009-02-03 21:43 | Ninja už: 5634 dní, Příspěvků: 776 | Autor je: Prostý občan

Být na Sasukeho místě asi bych si sama pro sebe říkala, že už pomalu, ale jistě šílím Laughing out loud

*Lavi. He is pretty cool, you knowZ lásky*

*Když nechceš ubližovat, neubližuj. Ale když ublížíš, tak chladnokrevně.*

MůjsvětDivů **Kdo žije bez fantazie, není člověkem**

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, Út, 2009-02-03 21:08 | Ninja už: 5824 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

Sasukeho tam vubec nechci,evendzr blbej,tam bude urcite hodne silna zapletka a uz mam i nekolik predstav jak by to mohlo skoncit,very good.

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2009-02-03 21:48 | Ninja už: 5711 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Sakiro: Já ještě víc Laughing out loud Eye-wink ale necháme se překvapit, ne??

cinkl: To je dobrý a

a díky Kakashi YES

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Po, 2009-02-02 17:19 | Ninja už: 5731 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

och,jak nádherné!štěstí,že Sasuke to nechal plavat,přeci jenom chci další dílek s Itachim=D

Obrázek uživatele Ivanescence
Vložil Ivanescence, So, 2009-01-31 22:40 | Ninja už: 5757 dní, Příspěvků: 677 | Autor je: Prostý občan

Tak to je úžasný dílek!! Už aby bylo pokráčko...

Obrázek uživatele Kimm-chan
Vložil Kimm-chan, Pá, 2009-01-30 20:26 | Ninja už: 5954 dní, Příspěvků: 759 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Ty zvrhlíku! Sticking out tongue To je s tebou hrozný... napřed Kankurou, potom Itachi...Laughing out loud ale dílek to byl fantastický! Prostě se to četlo jedním dechem a já nevěděla, jestli se mám dusit smíchy nad úžasným obsahem, nebo plakat nad tím, že už je konec Smiling


• There'll always be people out there who will tell you that you can't. All you have to do is turn around and say: "Watch me!"
• Vždyť usmát se nebolí.
• Nejnovější myšlenka v text ... Voda není krev, Voda je voda

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2009-02-02 17:47 | Ninja už: 5711 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Kimm-chan: A za to se nestydím Sticking out tongue Taks to měla zkombinovat dohromydy Eye-wink Díky za chválu Kakashi YES

Ivanescence: Taky se těším na další pokračování, protože mě tahle série plně vyhovuje (díky jedné postavě Eye-wink) A děkuji Kakashi YES

ajima: Sasuke se tam ještě vyskytne, ale bude tam jen chvilku Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska