manga_preview
Boruto TBV 07

Udělat něco šíleného

Naruto se vzbudil a hned cítil, že dnešní den bude něčím zajímavý, netradiční. Ne, že by se na první pohled něčím odlišoval. Vzduch byl normální a zpoza okna se linuly pořád ty samé obyčejné zvuky běžného života. Dokonce se ani nic nemělo dít, žádná mise, či alespoň trénink, kde by Kakashi-sensei předvedl nějakou novou vychytávku. Prostě normální den jako tolik jiných. Jen Naruto se probudil s chutí udělat něco šíleného. Tak šíleného, že toho později bude litovat, nebo se za to vynášet do nebe. Šílenějšího než pokreslení památníku, nebo ukradení tajného svitku. Třeba něco jako…
Narutovy zasvítily oči. Jasně, pozve na rande první holku, co uvidí. Sám si to vymyslel, sám si to odkýval a sám si to slíbil. Vyrazil ven, rychle a bez přemýšlení, ale to on vlastně dělal skoro vždycky. Vyběhl před dům a rozhlídl se kolem. Jediný, koho viděl, byla jedna stařena.
„Dobře, bude to někdo trošku mladší a koho znám!“ zamumlal si pod vousy Naruto a vydal se dál Konohou.
Přemítal, koho by tak mohl potkat. Sakuru, která by mu jednu vrazila, nebo by konečně řekla ano. Tenten s tou svojí roztomilou pusinkou. Řekla by ano a šla, nebo by na něj poštvala Nejiho. Co takle arogantní blonďatou krásku Ino?
Rozhlížel se kolem sebe, kterou z nich konečně uvidí. Pak si všiml na druhé straně ulice dívky s tmavými vlasy a očima ledu.
„Ahoj Hinato!“ zakřičel na ní přes celou ulici.
Trhla sebou a zčervenala. Rozběhl se k ní. Přece jí musí pozvat na rande.
„A…ahoj, Na…ruto,“ zakoktala a podívala se do země.
Tohle dělala vždycky, když ho potkala. Koukala si na špičky bot a něco si pro sebe mumlala. Mohla by to být hezká holka, kdyby zvedla hlavu a zbavila se části své stydlivosti.
„Co bys řekla na to, někam zajít?“ vypálil na ní bez rozmyšlení.
Zbledla, a pak zase zrudla. Narutovi to přišlo divné, jak pořád mění barvu.
„Ano!“ řekla až příliš dychtivě a opřela se o Naruta, jakoby snad měla omdlít a on ji měl podepřít.
Nečekal to, spíš se připravoval na facku okořeněnou chakrou, ale líbilo se mu to. Přivinul si ji ještě víc k tělu. Nebránila se. Nechala ho dělat, co chtěl.
Strávil s ní celý den. Mluvil o sobě, o svých úspěších, o svých snech a svých zážitcích. Hltala jeho slova nebo mu to tak alespoň přišlo. Ona moc nemluvila. Jen naslouchala a chodila opřená o jeho rameno.
Pořád měl chuť udělat něco šíleného. Políbil ji! Zlehka jí přiložil své rty na její. Ucukl a očekával její reakci. Pod očima se jí rozlila červeň, které se zbavila teprve před pár okamžiky a její pohled byl plný překvapení, vděčnosti a něčeho, co Naruto neuměl pojmenovat - nebo nechtěl.

Začalo se smrákat. Pozval ji na večeři. Koukala se na něj, jak dojídá pátý ramen. Takovým zvláštním obdivným pohledem a hlavně se zvednutou hlavou. Jako by se už nebála toho, že se na ni podívá a zhnuseně zavrtí hlavou. Taková Hinata by se mu mohla i líbit.
Přímo plál touhou dovést svůj šílený plán do konce.
„Hinato, musím ti ukázat něco u mě doma! Půjdeš se na to podívat?“ zeptal se jí před obchodem tou nejotřepanější frází, která snad v normálním životě nemůže zabírat. V Icha-Icha Paradaisu funguje vždy.
Podíval se jí do očí. Tam, jako by soupeřila přirozená stydlivost s obdivem. Narutovo sebevědomí ještě vzrostlo. Je úžasný!
„A…ano!“ zašeptala a znovu jí tvář pokryl ruměnec.
Dovedl ji až k sobě domů. V přítmí chodby se znovu odhodlal ji políbit. Tentokrát už vášnivě. Poddala se. Líbal ji na krk a pomalu z ní svlékal oblečení. Už chtěl dotáhnout to, co začal, až do konce. Možná by přestal, kdyby začala důrazně protestovat. Jenže mezi přerývanými nádechy zašeptané „ne!“ ani nevnímal.
Nevěděl jak, ale dostal se s ní až na postel a pak…

Probudily ho sluneční paprsky dopadající mu na tvář. Včera nezatáhl závěsy. Otevřel oči. Hinata ležela vedle něj na posteli a koukala se na něj s něhou v očích.
Když uviděla, že se probral, tak se usmála a zašeptala: „Miluji tě, Naruto.“
Něco bylo špatně. Ona ho miluje! To Naruto nechtěl. Když to byl úlet z šílenství, když to po celou tu dobu nebral vážně.
Zírala na něj ze vzrůstající obavou a čekala na to, co odpoví.
„Copak to nebylo jen chvilkové pobláznění, copak…,“ nedokončil větu.
Oči se jí naplnily slzami. „Naruto…!“ zavlykala.
Rychle vyskočila z jeho postele a vyběhla ven. Narutovi ještě dlouho zněly v uších její vzlyky.
Dlouho mu trvalo, než se vyhrabal z postele a vyšel z bytu. Tam už na něj čekala Sakura. Stála tam bez hnutí, opřená o sloup a zírala na vchodové dveře od jeho domu. Z toho pohledu mu naskočila husí kůže.
„Naruto, ty baka!“ řekla mu.
Z jejího tónu ho zamrazilo. Nebyl to ten žertovný tón, kterým ho často škádlívala. Pomalu vyslovovala jednotlivé slabiky. Z hlasu bylo cítit pohrdání a hlavně zklamání. Přikrčil se a zavřel oči v očekávání nejhoršího výprasku jeho života. Žádná rána nepřišla. Sakura se ani nehnula.
„Ublížil jsi Hinatě a ani nevíš jak,“ pokračovala smutně.
„Já ale nechtěl!“ vykřikl na obhajobu.
„Kdybych s tebou šla já, tak bys pak taky řekl ´já nechtěl´?“

Poznámky: 

k tomuhle mě inspiroval skutečný pocit. Prostě jsem se v pondělí probudil a měl chuť udělat něco jiného, až skoro šíleného. Neudělal jsem nic. Tak jsem o tom alespoň napsal.
Taky si pučím jednu hlášku z Bleache. "Nejsnadněji se ovládají ti, kdo nás obdivují!"
Řekl bych, že to docela sedí.
Těším se na Vaše komentáře.

4.80435
Průměr: 4.8 (46 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ayu no Baka
Vložil Ayu no Baka, Pá, 2009-06-05 14:15 | Ninja už: 5870 dní, Příspěvků: 2119 | Autor je: Prostý občan

toto bolo naprosto uzasne Laughing out loud pacilo sa mi to a to moc Laughing out loud skoda ze to je len jednorazovka...bola by sranda vediet co a ako dalej Laughing out loud

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, So, 2009-05-09 18:35 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Hmmm... Já si říkala, že tam něco nesedí. Já si říkala, že to není Tall. Že je to takový... veselý. A potom jsi tam dal ten konec... Ach nééé xD Ale já si nestěžuju. Protože vím, že kdybys to tam nedodělal... Je to jako podpis na obraze. I tak nějak se spisovatelé podepisují, vepisují do svých děl... A realita je podpisem tvým.
Musím to ale okomentovat zvlášť... Ten začátek... To byla přímo... Pohádka. Krása. Tak odlehčený, tak milý a krásný... A potom to odgradovalo (moc rychle... to je jediný, co musím zkritizovat) ve tmu, šeď, zklamání... Dvě úplně odlišný věci. Dva úplně odlišní Narutové... A přece pořád jeden.
Ale musím říct, že se mi to líbilo a to právě těma kontrastama... I tvým stylem. Tvým způsobem popisu... Tvým charakteristickým podpisem.
5 hvězdiček milý pane spisovateli Smiling

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, So, 2009-05-09 18:43 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Ty tvoje komentáře, takový trošku ody, ale ty to vlastně jinak neumíš. Díky. Já romantiku, ač to vypadá jinak psát umím, vím to o sobě, ale nějak to nedávám najevo. Tady to je povídka kterou jsem nikdy neměl zveřejnit, nepromyšlená, napsaná za jeden den na základě nálady. Takhle já nepíšu. No nic už je tady a líbí se. Ono ten zlom, který ti tolik nesedl, se mě naopak líbí. Ostatně pokud se podíváš na mé komenty k Chrono Crusade tak zjistíš že nejvíc se mě líbí právě rychlé přechody mezi veselím a smutkem. Ještě jednou děkuji paní spisovatelko.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Po, 2009-03-16 13:01 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Znovu vám musím poděkovat.
Sora - je mi jedno jak se přejmenuješ prostě jsi Sora. pokračování nebude. Nechci psát sladkou romantiku a to ani na pár KibaHina. Takže už nic. Díky.
Srandistka- Abych se přiznal Naruta jako postavu moc nemusím, je až moc kladný, až moc natvrdlí, až moc neústupný. No je mu patnáct to znamená skoro jistotu že myslí na holky. Navíc pod vlivem jistého poutníka...

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Srandistka
Vložil Srandistka, Ne, 2009-03-15 22:26 | Ninja už: 5727 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Myslím, že to je vážně skvěle napsané. Tahle povídka se mi moc líbila. Konečně někdo z Naruta neudělal klaďase nebo "toho neškodně hloupoučkého", ale napsals to tak, jak ho vidím já... Až na detail - já trochu pochybuju o jeho touze po holkách, když má tolik velkolepých plánů starostí jakožto shinobi ^^
A co se týče Hinaty... Na můj vkus s ním šla až příliš rychle, ale jak jsi citoval... "Nejsnadněji se ovládají ti, kdo nás obdivují!" Smiling
Smekám brýlemi, super!


Aneb: Když Já byla ve Vašem věku, Pluto bylo planeta.

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2009-02-01 16:27 | Ninja už: 6008 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Hm, hm, Tallík nesklamal... Z celej tej poviedky je cítiť tvoju povahu Laughing out loud
A dúfam, že Tallík dá k tomu pokračovanie, inak bude zle Evil
Je to skvelá poviedka a úplne s tebou súhlasím... Ľudia, ktorí niekoho veľmi obdivujú, sú tou osobu ľahko manipulovatelní...
Hm, Naruto je baka, o tom nieto pochýb xDD
Ako si tu tak čítam tie komentáre vidím, že sa niektorým akosi nepáčilo, akého Naruta si nám tu ukázal... Ja neviem... Aj keď sa zachoval ako blbec, je celkom príjemné vidieť ho aj v inom zmysle, ako toho milého, natvrdlého hrdinu Smiling Aj teraz síce bol natvrdlý, až moc xD
Ak ti mám pravdu povedať, mne sa táto poviedka zapáčila teda dosť Laughing out loud
Preto keby si dal k tomu pokračovanie, ja by som sa len tešila Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Ne, 2009-02-01 16:09 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Další děkovačka.
Tenny-Možná jednou napíšu nějaké to žili šťastně až do smrti. No jinak díky.
Katotoka-já jsem o něm nechtěl psát jako o sobci, ale nějak už se to tak vyvrbilo.
Hyuuga Azran-Posvátná Hinata, no nevím. Taky jí mám rád, ale to je snad vedlejší. Sakura ho nemohla zbít do bezvědomý, protože to je její normální reakce. No a tady to normální reakce nemohla být. Díky za hvězdičky.
Plesnivý_sýr-Otevřeme oči plesnivému sýru a stane se z něj plesnivý ementál (promiň já si nemohl pomoc). Zajímalo by mě kde se ve mě bere tolik toho realična.
Rika- Ano šílené věci dělá občas každý z nás a přitom toho pak většinou litujeme.
Ayumi Shin-No vidíš ještě si ho oblíbíš a zaručuji ti, že Naruto až do konce nezemře.
kubiaxk-Nezbývá ti než doufat, protože autor má už základní myšlenku pokračování vymyšlenou a teď přemítá jestli je použitelná.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele kubiaxk
Vložil kubiaxk, So, 2009-01-31 22:00 | Ninja už: 5565 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

si si na 100% isty ze je toto JEDNORAZOVKA ... cotakto dokoncit to druhym dielom Laughing out loud BTW 5 Stars

Obrázek uživatele Vidlička
Vložil Vidlička, Pá, 2009-01-30 22:08 | Ninja už: 5875 dní, Příspěvků: 16 | Autor je: Prostý občan

Tohle téma sis poslední dobou nějak oblíbil ne? Je fajn, že tu Naruto neni jak naprosto kladnej, ale i trochu hajzl. Neznám nikoho kdo by byl tak strašně kladnej s úžasně hodnej a tak dál blablabla.
Teď je Naruto hned o trochu snesitelnější a realnější.

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Pá, 2009-01-30 08:20 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Už tu bylo řečeno, že by to Naruto nejspíš neudělal. No...to je sice dost možný, ale copak na tom záleží? Kadý z nás dělá občas šílené věci, které se mu ani trochu nepodobají. A Hinatu jsi vystihl skvěle.

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Paradichlorobenzen
Vložil Paradichlorobenzen, Čt, 2009-01-29 21:46 | Ninja už: 5541 dní, Příspěvků: 733 | Autor je: Prostý občan

To, že to na Naruta nesedí, už řeklo hodně lidí. Ale mě při téhle povídce vůbec nepřišlo, že by to na něj nesedělo. Jasně, zas takový není, ale tyhle úlety máme každý a... z tohohle příběhu ta realističnost přímo sálá. Orochimaru vem ty romantické, pohádkové příběhy! No, dobře, zas takhle ne, ale opravdu... je to, takové... nevím jak to pojmenovat. Strašně se mi to líbilo a zase na chvíli otevřelo oči, než se propadnu do dalšího snění x)

Obrázek uživatele HyuugaA
Vložil HyuugaA, Čt, 2009-01-29 21:21 | Ninja už: 5993 dní, Příspěvků: 238 | Autor je: Prostý občan

Sad bééééé! To bylo odpornéééé! Takhle zruinovat Hinatůůůůů! Bůůůůů!

Laughing out loud FF rozhodně kvalitní... dobré a dokonalé... reálný svět zakomponovaný do Naruto světa... takhle to v našem světě občas chodí Smiling rozhodně se mi to líbilo a četlo se mi to dobře. Jo jo Naruto by se takhle nechoval... ale tohle je takové zpodobnění toho jak by to vypadalo v našem světě Sticking out tongue. A je to napsané dobře... stejně... lituju že Sakura potom Naruta nezabila!!!!! Každopádně tohle jde hodnotit jedině za *****!

Béééééééééé :_( Hinatáááá

(omluvte citové výlevy xD ale Hinata... je posvátná)

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Čt, 2009-01-29 18:14 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Opravdu zajímavý nápad, ale je pravda, že Naruto by nic takového neudělal, to si opravdu nedovedu představit Laughing out loud Ale není to vůbec špátný, je to naopak moc zajímvý, protože každý o něm nenapíše jako o sobci a podobně.

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Čt, 2009-01-29 16:04 | Ninja už: 5793 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

Hm, hm... Co říct, je to šílené. Smiling
A hlavně jiné - jiné jako všechny tvoje FF a přitom vždycky jinak jiné.
Ano, většina dívek si přeje ten šťastný konec - "A žili šťastně až do smrti..." Chlapy to holt vidí realističtěji a je to na povídkách vidět. A s tím sobectvím máš tak trochu pravdu. A vlastně se ani Narutovi nedivím - vyrůstal sám, nikdo se o něj nestaral, všichni ho nesnášeli. Je vlastně podivuhodné, že se z něj nestal zahořklý sobec. No jo, ale je to jen příběh... Smiling
Skvělé a nutící k zamyšlení. Jako všechny tvé FF, ale pokaždé jinak. Eye-wink

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Čt, 2009-01-29 12:38 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Trošku jsem se rozepsal.


No a teď poděkování.
x-ikeansi-x-Díky! Uvědom si kolik párů ve skutečném světě skončí nadosmrti šťastně. Zoufale málo.
Yamata no Orochi-Jsem rád, že jsi má věrná čtenářka, alespoň vím že jsi to někdo určitě přečte a za to ti děkuji(to platí i pro další věrné). Já bych tvůj závěr trošku upravil - On schválně neubližuje a nezneužívá lidi.
hAnko-Neboj, nebo si vzpomenu na tvoje 3*Z a budu se bát víc. Smiling
Díky za opravu a mrknu se na to.
3rin3-Díky. Takovýhle komentář potěší.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Kumiko--chan
Vložil Kumiko--chan, Čt, 2009-01-29 17:27 | Ninja už: 5704 dní, Příspěvků: 1389 | Autor je: Prostý občan

musim to říct. tohle neni sobectví. Sasuke Narutovi dal to co nikdo jiný- opravdové přátelství. to přátelství s velkým P. on Sasukeho zná líp než kdo jiný a proto taky ví, že on chce být jeho přítelem. ale možná se mu zatmavila ta část, že se mu ho nejspíš přivést nepodaří... oni byli jako bratři. oni byli jedna duše ve dvou tělech. tak proč by Naruto měl svoji druhou půlku nechat běhat někde po světě? tohle není jako ušlechtilá láska, kdy pro dobro druhého ho necháš jít. jelikož to, co si Sasuke zvolil, dobro není. a věřte mi, že on jinak nemohl. sám Itachi do něj tu hnusnou nenávist dal. a tohle všechno si Naruto uvědomuje. ne, Sasuke si tuhle cestu nezvolil, ta mu byla dána... ač nerad ji musel absolvovat a jediné co ho může vrátit zpět je Naruto... tak proto neni Naruto sobec Laughing out loud




2 roky... já už tu jsem 2 roky právě dnes 17. srpna 2010 :)

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Čt, 2009-01-29 18:04 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Začíná se z toho stávat povídka za kterou se hádám.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Kumiko--chan
Vložil Kumiko--chan, Čt, 2009-01-29 19:08 | Ninja už: 5704 dní, Příspěvků: 1389 | Autor je: Prostý občan

na jednu stranu máš pravdu, ale... ale odhoď tu realitu pryč! ano, máš pravdu, ale nesmíš to brát tak vážně. Naruto je pořád jenom pohádka... i když myslím, že neskončí nějak tak dobře. oba pro sebe byli stejným přínosem- toho druhého vyvedli ze samoty. vždyť Naruto Sasukemu dal ty nejšťastnější chvíle, které jen bez rodičů mohl prožít. a Sasuke Narutovi dal tak hodně... je toho tolik, že to ani nespočítám Laughing out loud ne, nechci se hádat. nemá to co dělat s tvojí povídkou, takže bych měla mlčet. ale na tohle prostě musím zareagovat... už mlčím




2 roky... já už tu jsem 2 roky právě dnes 17. srpna 2010 :)

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Čt, 2009-01-29 16:15 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Obrázek uživatele Nyu-sama
Vložil Nyu-sama, Po, 2010-06-21 15:53 | Ninja už: 5214 dní, Příspěvků: 108 | Autor je: Prostý občan

Naprasto s tebou souhlásím Naruto ale přece není takový tohle by on v životě neuděla až se mi chtělo brečet a to fakt...správně IDIOT není PARCHANT ikdyž je Naruto vůl tak takovou kravinu by nevymyslel..ale co je to ff takže adios a nebudu se rozčilovat

Jestliže padám zavři oči a něco si přej... Proř? Protože padá hvězda...Laughing out loud

Sasukeho a Sakuru miluju... Hlavou k zemi...

Zastávám názor že Hin a Naru patří k sobě a nikdo mi to nevymluvý...hlavně se se mnou nehádejte...:DDD

Miluju Ami-chan...a všeobecně všechny její povídky...Laughing out loud

Naella20 se mění na Nyu-sama ^__^...Smiling

Jak mě poznáš? Známá hláška: Heeem... Sakra JO!!!

Gobi no Houkou je to nejúžasnější stvoření na světě... Jakýkoli jiný n¨ázor nepříjmám...

Na můj seznam oblíbených lidí se přidala skvělá kreslířka Mívie... A to nejen proto, že mi nakreslila úžasný obrázek...
Obrázek By Mív to Nyu-sama a Ei-chan Laughing out loud.

Mou věčnou láskou je Neji-kun... Nikdy ho nezradím a přísahám mu věrnost po zbytek svého chudého života... Laughing out loud

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2010-06-21 15:56 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Moment, můj komentář byl k Narutově charakteru, ne k povídce, aby náhodou nedošlo k mýlce Eye-wink

Obrázek uživatele Nyu-sama
Vložil Nyu-sama, Po, 2010-06-21 20:06 | Ninja už: 5214 dní, Příspěvků: 108 | Autor je: Prostý občan

Ano a to také myslím ale na konci je to že tohle je Ff takže si z Naruta(jako chrakteru) může udělat třeba Orochimara zrovna ve Wordu netvořim Itachiho a Hinatu, s Narutem. Jinak jako povídka je skvěláá naprosto ůžasná..ale moment můžeš bejt i parchant i idiot dohromady?

Jestliže padám zavři oči a něco si přej... Proř? Protože padá hvězda...Laughing out loud

Sasukeho a Sakuru miluju... Hlavou k zemi...

Zastávám názor že Hin a Naru patří k sobě a nikdo mi to nevymluvý...hlavně se se mnou nehádejte...:DDD

Miluju Ami-chan...a všeobecně všechny její povídky...Laughing out loud

Naella20 se mění na Nyu-sama ^__^...Smiling

Jak mě poznáš? Známá hláška: Heeem... Sakra JO!!!

Gobi no Houkou je to nejúžasnější stvoření na světě... Jakýkoli jiný n¨ázor nepříjmám...

Na můj seznam oblíbených lidí se přidala skvělá kreslířka Mívie... A to nejen proto, že mi nakreslila úžasný obrázek...
Obrázek By Mív to Nyu-sama a Ei-chan Laughing out loud.

Mou věčnou láskou je Neji-kun... Nikdy ho nezradím a přísahám mu věrnost po zbytek svého chudého života... Laughing out loud

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2009-01-29 16:10 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Jop, souhlasím s tebou, že Naru je sobec. Smiling
Tím jiným chováním postav jsem myslela právě Hinatu, kterou jsi vyčítal mně. Sticking out tongue
A taky to, že mi Naru nepřijde jako typ, který by zrovna teď měl náladu na ženský. Laughing out loud Jediný co má v hlavě je to jeho Hokagování a... Sasuke... což možná o něčem vypovídá. xD

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Čt, 2009-01-29 16:59 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Náladu na ženský mají všichni kluci. Tedy pokud občas nemají náladu na jiné kluky. Promiň, že jsem to nepochopil, ale všichni mě vytýkali Naruta tak jsem myslel, že ty taky.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2009-01-29 17:05 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Mno ne že bych s tebou souhlasila úplně ve všem, co se Narutova sobectví týče, ale základ máme společnej. Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele 3rin3 de la Shika gang
Vložil 3rin3 de la Shi..., Čt, 2009-01-29 10:42 | Ninja už: 5789 dní, Příspěvků: 746 | Autor je: Prostý občan

eee.....OMJ to je...to je...prepac ale nemozem najst slova ktorymi by som to opisala.perfektne, dokonale, skvele, uzasne ani jedno presne nevystihuje toto FFecko.

fajn kedze moje mozgove bunky klesli po ehmmm silvestri na minimum.....nedokazala som vymysliet ziadny originalny podpis (niezeby som niekedy nejaky mala Laughing out loud )
tak len jedno KDE JA TA OSOBA KTORA HOVORILA ZE OSLAVOVAT SILVESTRA S LUDMI KTORYCH VOBEC NEPOZNAM JE SPROSTOST?!!!! no niekto nevie o co tak prichadza Sticking out tongue

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2009-01-29 10:22 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Abych se tě nezačala bát, když tě přepadají šílené stavy. Laughing out loud

Ne, jen ať tě klidně přepadají, když z toho budou vznikat tak dobré povídky. Eye-wink Jsem ráda, žes jednou udělal neco, s čím jindy tak vehementně nesouhlasíš - postavy se nechovají tak docela podle svého naturelu. Smiling Jo, nakazila jsem tě, muhahaha! Laughing out loud
Samozřejmě je to moc pěkná povídka, ale to ty víš, protože ty ani jinak než dobře psát neumíš. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Čt, 2009-01-29 09:53 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Jak jsi jednou sám napsal v komentáři u dalšího píšícího kolegy: je tu málo kluků, ale když něco napíšou, stojí to za to.
Satake, YondaimeTheFourth, xaint, Hagiku Biseki, nově třeba Hyuuga Azran, ty. Jste skvělí.
Ale k tvé povídce - občas člověk udělá věci, kdy sám později nechápe, že toho byl schopný. Ale tohle by Naruto nikdy neudělal. Ne ten Naruto, jak ho známe. Ovšem, je to FF, může se cokoliv. Ale ty sám občas napomínáš ostatní, aby se neodchylovali od "kánonu," dané a uznávané teze příběhu. Přitom ve své povídce jsi Narutovi změnil základní rys jeho osobnosti - on lidi nevyužívá a neubližuje jim. Ale celkově je povídka pěkná, zase jsi použil jinak a zajímavě docela běžný námět mnoha povídek, Hinatin obdiv k Narutovi.

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele x-ikeansi-x
Vložil x-ikeansi-x, St, 2009-01-28 20:52 | Ninja už: 5643 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Prostý občan

Úžasnej nápad a hezky rozepsanej....K Narutovi se mi moc nehodí, ale ten nápad je skvělej...Musim se smířit s tim že happendy nejsou všude...Jednoznačně super

Nejiho zbožňuju a vůbec všechny Smiling [img]http://***/game/images/characters/4/medium.jpg[/img]

Zázraky se dějí každý den.
Často přímo vedle nás.
Protože se ale většinou díváme jen jedním směrem mnohé z nich přehlédneme. Někdy však máme štěstí. Potkáme někoho kdo nám pomůže si všimnout, kolik neuvěřitelných krás čeká, až je objevíme. Náhle uvidíme, kde byla celý ten čas láska, jíž jsme si pouze nevšimly. Občas nám životem delší nebo kratší chvíli někdo doprovází. Když se pak naše cesty rozejdou, hodně věcí se změní. Budeme se možná cítit silnější, lepší, veseljší a dokonce štastnější. Ten, kdo nám dopomohl k nové radosti, nám často připadá jako anděl.
Někdy to dokonce anděl je. I když má na sobě džíny a vytahané tričko....(Thomas Brezina)

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, St, 2009-01-28 20:40 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Nettiex-Právě Sakuřina reakce je podle mě na povídce to nejlepší. Prostě reagovala jinak než normálně když šlo o prkotiny.
Jinak nechápu proč by to neměl být Naruto. probudit se se šíleným nápadem na něj přímo sedí. No a pak je tu ta jeho slepost...ale díky za názor a vůbec za celý komentář.
Kumiko-Jo přesně tak jak v PS říkáš ta věta měla vypadat. Ty se na to podíváš a hned je ti to jasné zatímco přesně já se na téhle větě mučil asi dvě hodiny. Díky!

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.