manga_preview
Boruto TBV 09

Zapomeň na minulost..... 2.díl

„Prom-,“ když uviděla do koho vrazila nebyla schopná slova.
„N- Naru- Naruto.“
Naruto jen vyděšeně koukal.
„Hinata?, zeptal se nejistě Naruto. Dívka jenom přikývla.

Viděl jí po dlouhý době. Měla dlouhé tmavě modré vlasy. Její oči byli stejně nádherné jako si je Naruto pamatoval. Ale vždycky mu připadali, že byli plné strachu, ale teď. Teď byli plné odhodlání. Jako vždy měla čelenku uvázanou kolem krku. Na sobě měla mikinu. Rukávy bleděmodré a zbytek jemně bílí. Pod mikinou měla síťkované tričko. Vypadala stejně překvapeně jako on a to ho udivovalo.
Hinata si všimla, že si jí prohlíží svýma očima které jí vždy pohlcovali do sebe. Na sobě měl černo oranžovou mikinu pod kterou měl bílé tričko. A černé kalhoty. Nemohla z něho strhnou oči.
„Hinato?,“ zeptal se nerozvážně Naruto.
„H- Hai,“ ještě pořád nebyla schopná říct něco smyslnějšího. Naruto se na ní usmál svým typickým úsměvem a prones „Ahoj, jak ses měla, dlouho jsme se neviděli,“ Hinata na něj jen tupě zírala.
„J- já do- dobře. Jo je to nějaká doba,“ zdál se jí jinej. Jinej něž když odcházela.
„Promiň už musim. Uvidíme se později,“ houkl Naruto na Hinatu a rychle odkráčel do svého pokoje. Rychle za sebou práskl dveřmi a opřel se o ně. „T- to byla o- ona,“ pomyslel si. Postavil se a hodil sebou do postele.

„Jakej vzkaz? Sakuro?!,“ odstrčil Sakuru nervózně od sebe.
„Říkali: Naruto nesnaž se mě najít. I kdybys mě našel zabiju tě. A měl by sis promluvit se svou milovanou Hinátkou. Jak si jinak myslíš, že jsme tě tak lehce našli. A tohle ber jen jako varování. Příště to bude horší mnohem horší,“ dořekla vystrašeně Sakura a bála se co bude dál. Naruto se prudce otočil na Hinatu a se zklamaným výrazem na ní koukal.
„Proč? Řekni mi aspoň proč? Proč si to udělala?,“ začal řvát na Hinatu.
„Naruto promiň já s- ,“
„Ne radši nic neříkej,“ skočil jí do řeči Naruto a odešel pryč.

Po chvíli někdo zaklepal na dveře. Naruto slez z postele a šel otevřít. Za nimi stála Sakura.
„Co se děje Sakuro?,“ zeptal se Naruto udiveně.
„Máme jít ke Gaarovi, prý nám vše vysvětlí,“ ani nestačila doříct a Naruto vyrazil ze dveří.
„Co je Naruto?,“ ptala se ustaraně Sakura.
„Viděl jsem jí,“ odpověděl jí Naruto a rychle zaklepal na dveře, aby se Sakura nevyptávala.
„Dále,“ ozval se hlas za dveřmi. Naruto otevřel dveře a vešel spolu se Sakurou dovnitř.

„Takže jsme tu všichni,“ začal Gaara. Naruto se rozhlídl po místnosti. Byli tam Temari, Kankuro a Hinata. „Hinato,“ řekl si pro sebe smutně Naruto.
„Takže každý dostanete jeden tým. Oni právě udělali akademické zkoušky, ale jenom tři týmy můžou projít tak musíte vymyslet způsob jak je otestovat a jestli neprojdou vrátí se zpět do akademie. A protože jsou tu tři ninjové z Konohy, dva mimjové ze Suny a jeden ninja který to tu moc dobře zná tak budou mít tři týmy dva senseje. První tým bude mít Sakura s Kankurem, Druhý tým bude mít Temari s Nejim a třetí tým bude mít Hinata s Narutem,“ Naruto s Hinatou se na Gaaru vyděšeně podívali.
„Takže zítra v 8:00 na cvičišti číslo 2. počítám s tím, že vy nevíte kde to je,“ podíval se na Naruta, Sakuru a Nejiho.
„Tak se nějak domluvte s vašim týmovým partnerem. Jo a který tým bude váš vám řeknu zítra na cvičišti,“ dořekl a dal jim pokyn, aby odešli. Když všichni odešli tak za nimi Naruto zavřel dveře.
„Gaaro, proč si mě dal do stejného týmu s Hinatou?,“ začal se vyptávat Naruto.
„Aby jste se usmířili a teď prosím běž mám schůzku,“ a vykopl Naruta ze dveří. Naruto se jen uraženě zvedl a odpochodoval do jídelny. Když tam přišel bylo už jen jedno místo volné a to mezi Sakurou a Hinatou. Zasednu a pustil se do jídla celej den nic nejedl. Skoro všechno to tam snědl. Když všichni dojedli tak se odebrali do svých pokojů. Naruto s Hinatou šli jako poslední.
„Hinato,“ zašeptal zasněně Naruto.
„Ano Naruto?,“ otázala se ho. Naruto k ní šel blíž. Stáli skoro u sebe. Hinata znervózněla.
„Kde se sejdeme? Já totiž nevím kde to je,“ a začal se smát.
„Tak víš co, počkej po snídani tady v jídelně,“ dořekla a odešla do svého pokoje. Naruto se na ní zasněně díval když odcházela. Věděl, že jí už nikdy mít nebude a i kdyby s ní byl tak jí nedokáže odpustit Aspoň né teď.. Když odešla tak se vrátil do svého pokoje. Lehnul si do vany. Aby na to nemyslel tak přemýšlel nad zkouškou pro studenty. Napadalo ho jenom to jak dělal zkoušku on sám. Je to šest let kdy tu zkoušku dělat. Musel zaútočit na mistra Kakashiho spolu se Sakurou a Sasukem.

Naruto odešel. Potřeboval si pročistit hlavu. „Proč, proč???,“ říkal si Naruto dokola. Nemohl pochopit proč ho zradila. Vždyť jí miluje a ona říkala, že by ho nikdy zradit nedokázala a prý, že ho taky miluje. Tak proč ho zradila? Nemohl jí odpustit ani kdyby chtěl. Nešlo to! Nemohl! Vždyť věděla, že druhý největší jeho sen je, aby ho přivedl zpátky do vesnice. „Proč?,“ najednou zakřičel do hloubky lesa. Spadnul na kolena a díval se do země. Chtěl to, alespoň trochu pochopit.

Po chvíli vylezl a oblékl si svoje cool kalhoty se zvířátkama a zalehl do postele. „Musíme prověřit jejich týmovou práci,“ řekl potich Naruto a nad tím přemejšlením usnul.

Probudil se brzy ráno. Bylo kolem šesté ráno. Sundal svoje cool kalhoty a oblékl se do svého ninja oblečku. Potom zamířil do koupelny. Opláchl se studenou vodou a jednou pročísl vlasy jen tak, aby se neřeklo. A vydal se dolů na snídani, když tam přišel tak tam byla jenom Hinata a připravovala na stůl.
„Chceš pomoct?,“ zeptal se Naruto tak, aby si ho všimla. Hinata se na něj jen překvapeně podívala a s úsměvem přikývla.
„Na tady máš,“ řekla svým jemným hlasem kterým Naruta vždycky uklidňovala a podala mu talíře. Naruto si je od ní vzal a Hinata ho jemně pohladila po ruce. Naruto rychle ucukl s rukou a radši začal rozdávat talíře. Po chvíli tam vtrhnul Kankuro s Temari a zbytek se už valil ze schodů.
„No tak podáváme ne?,“ křikla s úsměvem na rtech Temari a posedila se ke stolu. Naruto to rychle dorovnal na stůl zasedl ke stolu. Všichni se pustili do jídla. Po nějaké době všichni dojedli a vyrazili na cvičiště číslo 2.
Cestou tam si Naruto a Hinata povídali.
„Sem zvědavej co bude mít za tým,“ řekl Naruto a dal si ruce za hlavu.
„Hai,“ řekla klidně Hinata.
„Už jsme tu,“ řekla Narutovi a ukázala mu kam se má postavit.

„Takže jsme tu všichni. Je tu jedenáct týmů. A každý z vás čeká na nového senseje. Ale ještě dřív než k vám bude přidělen nějaký sensej tak vám povím pár věcí,“ odmlčel se Gaara a porozhlédl se. „ Všichni jste splnili zkoušky a stali jste se geniny. A teď každý z vás dostane první misi a ta ozkouší jestli opravdu jste způsobilí stát se oprávněnými geniny. To vám dovysvětlý vaši sensejové. Potom tři týmy dostanou dva senseje,“ dořekl. Všichni studenti začali mezi sebou mluvit a tím způsobili neklid.
„Ticho,“ zakřičel Gaara a všichni rázem zmlkli.
„Tak budu číst jména jednotlivých členů týmů, od zprava a potom vám řeknu jméno vašeho senseje a vy půjdete k němu. Takže ze všeho nejdřív vám je postupně představím.
„Temari, Neji Hyuuga, , Hinata Hyuuga, Naruto Uzumaki, Sakura Haruno, Kankuro -“
„Nuda co?,“ pošeptal Naruto Sakuře a Ta ho jen dloubla do boku.
„No jo no už jsem zticha,“ a chytl se za bok.
„Tým jedna: Yuki Neru, Matsuo Kinji a Morita Taiki. Vašimi senseji jsou Sakura Haruno a Kankuro. Tým dva-,“ Naruto tam pořád něco hučel do Hinaty která vypadal, že ho brzo zabije.
„Tým sedm: Mika Ayumu, Dan Nanao, Akimoto Misaki a jeho pes Akira. Vašimi senseji jsou Hinata Hyuuga a Naruto Uzumaki. Tým osm: Suzuki Misaki, Kuroda Ayumu a Yamada Sadako. Vašimi senseji jsou Temari a Neji Hyuuga. Tým devět-,“ Naruto si je prohlížel jak opičky v zoo.
„Takže můžete se přesunout na cvičiště,“ dal povel Gaara.
„Zamluvila jsem nám cvičiště č.3.,“ dořekla Hinata a všichni vyrazili za ní. Po chvíli dorazili na místo.

„Takže už sice víte jak se jmenujeme, ale pro jistotu já jsem Naruto Uzumaki a tady to je Hinata Hyuuga,“ a ukázal na Hin.
„Ahoj,“ pozdravila je.
„Takže ze všeho nejdřív se představíte a řeknete nám například co máte rádi nebo vaše cíle. Tak kdo začne jako první?,“ dořekl Naruto a hnedka se začala hlásit Mika.
„Tak nám teda něco řekni,“ řekla Hin a ukázala na Miku. Přikývla a začala „Jmenuji se Mika Ayumu, mám ráda spoustu věcí, ale ze všeho nejvíc asi svoji rodinu a přátelé. A moje cíle jsou, abych byla jednou kazekage jako Gaara-sama,“ Dořekla a Hinata ukázala na Akimota.
„Jmenuji se Akimota Misaki a tohle je můj pes Akira. Co mám rád? Spíš koho mám rád a to je Akira. A můj cíl je, že se stanu hlavou rodiny,“ a podrbal Akira za ušima.
„A co ty?,“ zeptal se Naruto.
„Moje jméno je Dan Nanao. Co mám rád to není vůbec podstatný a moje cíle jsou ochránit předposledního žijícího člověka mého klanu,“ Naruto si všechny projel očima „je to zvláštní, ale připomíná mi to můj tým. My jsme taky byli tým sedm,“ řekl si v duchu Naruto.
„Tak jo a teď ke zkoušce. Musíte mě porazit. A když prohrajete tak se vrátíte zpátky na akademii,“ řekl úsměvem Naruto.
„Cože?? Jak máme bojovat proti vám? Vždyť jste jonin a my pouze genini,“ začala si stěžovat Mika.
„Musíte si poradit. Jo a ještě jedna věc máte na to pouze dvě hodiny. Až Hinata křikne, končí se,“ Otočil se na Hinata a udělal gesto, aby to odstartovala.
„Tak jo pozor začínáme právě… Teď,“ a začal souboj.

Naruto proti studentům
Naruto se před studenty jen tak postavil a čekal na první ránu. Jenže nikdo nechtěl zaútočit, všichni se báli.
„To jste takový slaboši, že ani nezaútočíte? Jo a mimochodem můžete používat úplně všechny zbraně jaký vás napadnou,“ dořekl a vytáhl kunai. „Tak dobře když nikdo tak začnu já,“ řekl skoro neslyšně Naruto. Svůj kunai vrátil zpátky do pouzdra. Studenti na něho jenom tupě zírali. Najednou vytáhl hvězdice a prudce je hodil po studentech ti si ani nevšili, že po nich něco hodil. Jediná Mika se vzpamatovala a vytáhl kunai kterým odrazila hvězdice. „Takže jenom přece se někdo chytl,“ zašeptal Naruto a lehce se pousmál.
„Kage Bushin no justu,“ zakřičel Naruto a kolem něj se objevilo nejmíň dvacet stínových klonů. Všichni vytáhli kunaie a zaútočili na studenty. „Inuzuka Ryuu Jinjuu Henge,“ zašeptal Akimoto a Akira se změnil na člověka se psími zuby a drápy a opak se stal Akimotovi. „Lidi teď se nehýbejte,“ zakřičel Dan na spolubojovníky. Mika s Akimotem přikývli.
„Fuuton: reppushou,“ zařval Dan a kolem nich se objevil vír uvnitř jeho byli v bezpečí. Skoro to zničilo všechny Narutovi klony. „Zachvíli ta technika přestane. Miko až to přestane tak udělej Hari jizou a potom Soushuuha (Jehlový strážce, Ovládání letících čepelí) a až nebudu Mika moct tak nastoupíš ty,“ a ukázal na Akimota „ s Akirem. Jasný?,“ zeptal se a oba najednou přikývli. „Teď,“ zařval Dan. „Hari jizou“ zašeptala. Odrazila se od země, zavřela oči a snažila se soustředit, potom udělala přemet a letěla hlavou dolů. Otevřela oči a kolem sebe házela všude jehlice. Spoustu klonů zničila, ale potom jí jeden zasáhl hvězdicí a Mika spadla na zem. „Miko?,“ začal polekaně řvát Akimoto.
„To je dobrý. Jedem pořád podle plánu,“ ujistila ho Mika.
„Soushuuha,“ zařvala a všude ze země se začaly zvedat jehlice.
„Cože?,“ zakřičel trochu překvapeně Naruto. Uhýbal se jim zdatně, ale zničila skoro všechny klony, zbyly jenom tři. „Akimoto,“ zakřičela a Akimoto s Akirem se vrhli na Narutovi klony. Ti rychle vytáhli kunaie, ale to jim nebylo nic platný. Akiro prudce skočil na posledního Naruta a ten spadl na zem. „Doton: Doro Houshi ,“ zařval Dan a Naruto se po krk propadl pod zem.
„Zvládli jsme to,“ zakřičeli všichni na ras. Ale zmýlili se. Poslední Naruto, kterého měli v zemi se rozplynul a zbyla tam jenom prázdná díra. Potom se kolem nich objevilo asi kolem sto klonů.
„Je jich strašně moc,To nemůžeme zvládnout,“ řekla smutně Mika.
„Konec,“ zakřičela Hinata a všechny klony kolem nich zmizeli.
„Ne, sakra my to nezvládli,“ zakňoural Akimoto a Dan jen naštvaně kopnul do kamene.
„Fakt? A kdo to řekl?,“ škádlil je Naruto.
„Hele nedělejte si z nás ještě srandu,“ řekl znechuceně Dan.
„Já si jí z vás nedělám. Vy všichni jste prošli,“ dořekl s vážností Naruto.
„Ale jak to?,“ optala se zvědavě Mika.
„Jedině co jsme vlastně chtěli je otestovat vaši týmovou práci a tím co jste nám předvedli tak jste to splnili. Gratulujeme,“ řekla jemně Hinata.
„Jo,“ začali všichni tři naras řvát.
„Teď můžete jít domů zítra tady v 9:00,“ dořekl Naruto a poslal studenty domů.

Jsou vážně dobrý,“ dodal Naruto při cestě domů.
„Jo to jsou. Připomínají mi tebe,“ zavzpomínala Hinata.
„Všichni?,“ zeptal se.
„Jo každý z nich má kousek tebe,“ řekla s úsměvem a podívala se zasněně na slunce.
„Myslíš?,“ zeptal se nedůvěřivě Naruto a zadívali se stejně jako Hinata na slunce.

Poznámky: 

Tak tady je pokráčko doufám, že se vám líbilo Smiling

4.75
Průměr: 4.8 (12 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Dragonel
Vložil Dragonel, St, 2009-02-11 10:51 | Ninja už: 5616 dní, Příspěvků: 76 | Autor je: Prostý občan

úžesný kdy bude 3 díl???