manga_preview
Boruto TBV 09

Gatouova dcera - 1.kapitola


Nabídka za peníze

Tlustý a malý muž se procházel po trzích v Mlžné vesnici. Hledal staříka s černým pláštěm a s divnou konzervou v ruce. Trhy byly přecpané obchodníky a návštěvníky nebo kupci. Na každém rohu byl nějaký stánek, nebo jen stříška a deka. Prodávalo se všechno – suroviny, potraviny, oblečení, zbraně, léky, pomůcky, šperky a všemožná bižuterie, ba i dokonce zakázané přípravky. A to Gatou hledal, který měl za sebou tři nájemné vrahy.

Jak se tak procházel, hledajíc toho záhadného člověka, spatřil nádhernou ženu. Měla červenou sukni a modrou košili. Její modré oči kontrolovaly zboží a blonďaté vlasy ji zářily na hrudi. Na krásných nohách měla žluté kozačky. Vypadala docela extravagantně. Když spatřila, jak se na ni Gatou dívá, usmála se na něho a očima ho tahala ke stánku. Samozřejmě za ní vyrazil, krásnými blondýnkami nemohl odolat!
„Pane,“ uklonila se. „Budete si přát?“ Pípla jemným hláskem.
„Och, jistě,“ zasmál se Gatou a začal si prohlížet zboží. Byly to všemožné čaje, odvary a bylinky. „Vezmu si tento.“ Ukázal na čaj doporučovaný na bolestivý žaludek.
„Jistě,“ kývla žena, dala krabičku do pytlíku a přidala k tomu ještě popis bylinky. „Pět zlatých.“ Gatou kývnul, vytáhl váček a nasypal do mističky potřebnou sumu.
„Jak se jmenujete?“ Zeptal se a chytil ji za ruku.
Cukla sebou, ale odpověděla: „Buticha Atachi.“
„Atachi-sama, já jsem Gatou, lodní magnát. Chcete si vydělat sto padesát zlatých?“ Zeptal se a nepustil její ruku. Vypadalo to, že nemá na vybranou. Kývla. Rychle nasypala výdělek do zeleného váčku a i se zbožím ho uklidila do velkého kufru.
„Musím to ale odložit ještě domů,“ oznámila. Gatou nemohl odolat, prostě souhlasil. Se svými kumpány zašel ke skromnému domku, Atachi uklidila kufr a vylezla ven. Měla ohromný strach co s ní bude, protože Gatou vypadal, že by ji mohl klidně zabít, kdyby nesouhlasila.

Cesta trvala hodinu, než došli do Gatouovi druhé skrýše. Atachi se neodvážila nic namítat a tak šla potichu, za zády dva kumpány a odolná proti magnátovým vyzývavým pohledům. Proč s tím vůbec souhlasila? Hrozně se bála, že by ji mohl zabít. Gatouova skrýš byl velký domek uprostřed lesa, který byl chráněn křovisky. Vstoupila na ledovou podlahu a rozhlídla se. Nalevo byly zavřené dveře, před ní otevřené, takže viděla do luxusního pokoje.
„Ukaž ji pokoj a šaty,“ rozkázal šéf velkému kumpánovi a ten ji vedl malým schodištěm dolů. Bylo tam asi pět dveří. Kumpán začal odemykat levé. Atachi vstoupila do malého pokoje, který měl jen postel, rozsvícené světlo, větrák, malinké okýnko, stůl s židlí a skříň. Kumpán beze slova otevřel skříň a podal ji červené krátké šaty a sexy silonky.
„Tady to si obleč, máš dvě hodiny na přípravu.. záchod je v těhlech mini dveřích,“ ukázal na malinké dveře, „musím jít.“ Odešel a slyšela, jak ji zamkl. Povzdechla si a sedla si na postel. Už usoudila, že s ní bude zle a Gatou se s ní bude milovat. Hodinu a půl ležela a přemýšlela o svém životě. Půl hodinu strávila oblíkáním a mytí obličeje. Otevřeli se dveře a byl tam ten samý kumpán, co ji doprovázel.
„Pojď,“ rozkázal a uchopil ji. Dovedl ji až do té luxusní ložnice a tam byl Gatou, jen v kalhotách a tričku, držíc zapálený doutník.
„Chceš vodku?“ usmál se. Atachi zakroutila hlavou. „Líbí se mi, jak jseš tichá,“ konstatoval a odložil doutník. Přistoupil k ní a dal ji ruce na záda. Atachi sebou škubla. Nevšimnul si toho a surově ji políbil.
„Nee!“ mumlala blondýnka. Po chvilce ji už měl pod sebou na posteli a ...

Atachi odešla v noci. Byla oblečená už ve svých šatech. Ten mizera jí dal jen patnáct zlatých. Velké slzy se ji kutálely po tvářích a celé tělo ji bolelo, protože ji dával Gatou rány. Rodiče ji zemřeli a bydlela sama. Neměla komu se svěřit.

Poznámky: 

První kapitola Gatouovy dcery. Doufám, že se líbí, dala jsem si záležet Smiling Je to moje první znásilnění, mno..

4.727275
Průměr: 4.7 (11 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Lucy de Jawill
Vložil Lucy de Jawill, So, 2009-01-24 16:24 | Ninja už: 5680 dní, Příspěvků: 36 | Autor je: Prostý občan

Ok moc děkuji za vaše názory Laughing out loud

lady_anjelik: no je to pravda že je to první znásilnění Smiling

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Út, 2009-01-20 19:57 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Super to bolo:) Páčilo sa mi to moc...LOl ale tá poznámka dole a dostala xD
Že: Je to moje prvé znásilnenie xDD

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2009-01-20 19:52 | Ninja už: 5776 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

No páni! Holka, ty nám pěkně vlčíš Laughing out loud To Yamatka: Já myslím, že jednak tohle byla taková první a poslední scéna a navíc to docela dobře zaobalila.
No, fakt jsem zírala. Jen opatrně s touhle povídkou, ať ji nepokazíš Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2009-01-20 22:00 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Zaobaleno? ehm... *censored by Yamata* Laughing out loud

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Pá, 2009-01-16 20:51 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Gatou je prostě lump a hotovo Sad

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Lucy de Jawill
Vložil Lucy de Jawill, Pá, 2009-01-16 21:41 | Ninja už: 5680 dní, Příspěvků: 36 | Autor je: Prostý občan

Dobře moc dík za koment Smiling