manga_preview
Boruto TBV 10

Vepřový-Vánoční příběh

Aneb- Veselé Vánoce přeje Orochimaru!
Příběh jedné Vánoční hladovky. Prosím, nesnažte se napodobovat.

7:00
Orochimaru se probouzí do nového dne- rozhodnut, že dnes konečně odolá lákavým Vánočním pochoutkám a uvidí zlaté prasátko.

7:15
Úspěšně ignoruje čerstvou vánočku, kterou do sebe ládují Sasuke s Kabutem.

8:30
Přichází první vlna hladu. Orochimaru jde odhrabat příjezdovou cestu, aby přišel na jiné myšlenky.

10:42
Zapálí si cigaretu.

11:15
Kabuto domů přinesl naporcovaného kapra. Orochimaru zahání vidinu smažené voňavé ryby tím, že si stále dokola opakuje její krvavý konec kdesi pod sekáčkem.

12:00
Sasuke, ten hajzlík, si v mikrovlnce dělá popcorn. Ta kukuřice voní po celém domě a dráždí Orochiho smysly.

12:45
Zapálí si cigaretu.

13:30
Kabuto naaranžoval po domě mističky s cukrovím- sladkým, slaďoučkým. Orochimaru přemítá nad tím, jestli dnešní hladovka zahrnuje i sladkosti.

14:20
Ti dva buzíci věší na stromeček mandarinky a čokoládové figurky, které tu zůstaly ještě od Mikuláše. Orochimaru váhá, jestli se má vrhnout po stromečku, nebo raději po svých společnících a dát jim hezkou lekci.

15:15
Orochimaru si myslí, že příprava večeře odežene jeho chuť na jídlo. Začne tedy nebohého kapříka obalovat ve strouhance. Brouká si přitom koledy.

16:00
Jeho stáhnutý žaludek teď musí připomínat rozinku. Stále je ovšem pevně rozhodnut, že se nevzdá. Jde k televizi a oči mu slzí hlady.

16:35
Momentálně by si uklohnil i měsíc starou mršinu srnky, jen aby už něco jedl. Hlady nevidí, žužlá párátko.

16:40
Žužlá vařečku.

16:45
Uvažuje o dřevěném prkýnku, popřípadě pádlu.

17:00
Cukroví, kapr, ovoce, čokoláda a dokonce i ten Sasukeho popcorn. Všechny vůně se mísí a dohromady tvoří omamný odér. Slintající Orochimaru leží v bezvědomí na gauči, dokud ho nepřijde vzkřísit Kabuto.

17:10
Orochimaru se obléká do svátečního oblečení, které je zároveň jeho všedním oblečením. Chystá se k prostřené vánoční tabuli.

17:15
Orochimaru i Sasuke sedí u stolu, Kabuto se zástěrkou kolem pasu ladně krouží po kuchyni a máchá kolem sebe naběračkou.

17:16
Orochimaru hypnotizovaně hledí do své zatímprázdné polévkové misky a pouze silou vůle odolává pokušení zakousnout se do porcelánu.

17:17
Je tady polévka… Dobroučká, teploučká… Orochimaru roztřesenými prsty zvedá lžičku. Sasuke s Kabutem ho napjatě pozorují. Orochimaru odhodí svou lžičku někam za hlavu a chopí se talíře. Zvedne ho do výšky, přiloží k ústům a jediným lokem ho vyprázdní. Stále má hlad.

17:30
Na řadě je kapr. „Ještě, ještě,“ poroučí si Orochimaru, když mu Kabuto nandává bramborový salát. Rozhodl se, že příští rok budou jíst za praktických důvodů z lavoru.

17:32
Zakousne se do toho dobroučkého masíčka, nevnímaje kosti, které se mu vzpříčily v krku. Nedýchá, ale to není tak důležité. Jí, on jí! Pomalu mu začíná docházet, že je něco špatně, když pod sebou ucítí podlahu a taky palčivou bolest. Pravděpodobně se nabodl na tu polévkovou lžičku. Před očima se mu dělají mžitky. Celá místnost se houpe a rozmazává se. Strop se na něj zlatě šklebí, logika jde staranou. „Ty!“ zasyčel Orochimaru z posledních sil na lustr, domnívaje se, že jde o zlaté čuně.
Upadá do hlubokého bezvědomí.

19:20-20:00
„Orochimaru-sama! Orochimaru-sama!“ nějaký podlézavý hlásek kňučí u nohou jeho postele. Orochimaru otvírá oči a dochází mu, že leží v nějaké bílé místnosti. Určitě umřel a že jsou ty Vánoce, dostal se do nebe.
Pak se ale vše rozostřuje a on rozpozná obličeje těch loserů. Kabuto vrhá úzkostlivé pohledy, zatímco si Sasuke pilníčkem upravuje nehty.
„Orochimaru-sama! Když jste do sebe tak neohrabaně házel toho kapra, zaskočilo vám! Myslel jsem si, že vás navždy ztratím!“
„A teď řekni, jak jsi ho oživoval,“ zazubil se kysele Sasuke.
Kabuto se začervenal, Orochimaru ho svým vražedným pohledem pobízel ke slovu.
„No… Když jste omdlel, byl jste červený jako rajče a vaše hlava svou velikostí připomínala spíš meloun. No a když jste nedýchal, museli jsme vám dát dýchání z úst do-“
„Zadrž, nechci to vědět!“ zarazil ho spěšně Orochi. Mohlo by se taky stát, že by znovu omdlel, kdyby se dozvěděl hrůznou pravdu svého oživování. Místo toho se zeptal: „A kde to jsem?“
„V Motolské nemocnici v Konoze,“ informoval ho povědomý ženský hlas.
„To snad ne,“ vrhnul hlavu ke dveřím, ve kterých spatřil několik siluet. Dominovala jim vysoká žena s velkýma… očima. „Tsunade! Ji-Jiraiyo! Vy ještě žijete?“
„Orochimaru, ty starej hade,“ zasmál se od srdce Jiraiya a přistoupil k jeho lůžku. Přátelsky ho poklepal po rameni, div že mu nevyrazil dech. „Zrovna jsme tu slavily, když do dveří vtrhl ten tvůj oslizlej poskok s tebou v náručí. Vypadal jsi jako bys byl mrtvej, měl jsem celkem radost, ale Tsunade trvala na tom, že tě tu hospitalizuje. Hmpf…“
„Je to tak?“
Tsunade se začervenala: „Napadlo mě, že je dnes jediný den v roce, kdy se dějí zázraky. Odpouštět je snadnější, když jsem vypila dva litry saké a… lidé mají být pohromadě. A nebyli jsme kdysi přátelé?“
Orochimarovi se dojetím zaleskly oči.
„Ovšem,“ nasadila Tsunade svůj obvyklý přísný hlas, „hned zítra se odtud pakujete. Jasné?“
Orochimaru byl zesláblý, ale přemohl se, aby se mohl ve své posteli vzpřímit. Opřel se o stěnu a chvilku nepřítomně hleděl do peřin. „Já nevím, co říct.“
V tu chvíli jeho pohled sjel ke dveřím, kde stála Shizune s Tonton v náručí.
„Ty!“ vypískl Orochi na nebohé čuně a v jeho obličeji se objevil zlý vražedný pohled. „Ty!“ vřísknul znovu.
Prase chrochtlo. Orochimaru ve své krátké bílé košilce vyskočil z postele jak ruská střela a s pohledem jako hladový zombie zamířil za Tonton. Čuně se leklo, vysvobodilo se ze Shizunina sevření a rozběhlo se kamsi do nemocničních chodeb. Had mu byl v patách, jen se za ním zaprášilo.
„Myslíte, že ho chytí?“ zeptala se starostlivě Shizune.
Tsunade protáhla obličej: „Ne, za pár minut začne působit to morfium, který mu do tělo vpravil Jiraiya.“
„Myslel jsem si, že to bude sranda!“

A tak se Orochi do pár minut skácel. Našli ho na střeše nemocnice- prochladlého a polonahého. Kabuto ho láskyplně uložil na lůžko a potom se společně s ostatními odebral k velké Vánoční oslavě.

Poznámky: 

Napsala jsem vám rychle dárek Smiling Ten pravý se tu objeví do týdne- pokračování mojí povídky "Akatsuki- dítě aneb pohroma na entou". Nebude to žádná sláva, pouze Vánoční příběh- nanejvýš 3 díly. Chtěla jsem to sem dát už dnes, ale nestíhám.
Snad se vám líbil příběh o Orochimarovi, který je inspirovaný mou vlastní hladovkou XD
Veselé Vánoce!

4.714285
Průměr: 4.7 (35 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Akumu
Vložil Akumu, Pá, 2020-03-20 20:58 | Ninja už: 1778 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Propadlý student Akademie

Mise O: zásadní poznatek: tuto povídku nečíst hladová, když už je ta karanténa, ráda bych s čokoládou ještě chvíli vydržela. ^-^ Škoda že nejsou Vánoce, to by to bylo i tématické, ale i tak si umím představit sebe na místě Orochiho a moje sourozence jako Kabuta se Sasukem (mám takový pocit, že bych s tím sekla ve 12:00 a šla jim ten popkorn sníst, případně bych v 17:16 snědla ten porcelán) Jump! Mám takový dojem, že jsi první člověk, co mě donutil soucítit s Orinem, takže za mě jen Kakashi YES

Obrázek uživatele Ayu no Baka
Vložil Ayu no Baka, Po, 2009-04-06 11:54 | Ninja už: 5959 dní, Příspěvků: 2119 | Autor je: Prostý občan

naprosto uzasne Laughing out loud

Obrázek uživatele Dai-sensei
Vložil Dai-sensei, Čt, 2009-02-05 12:48 | Ninja už: 5749 dní, Příspěvků: 83 | Autor je: Prostý občan

Prave som sa zadusila od smiechu... Cela trieda sa tu zbehla. Aj ja chcem dychanie z ust do ... A ranajky. O druhej po obede by som si ich aj mala dat, ale mam hladovku. Ason Oroxicht netrpi sam.

TestIq.sk - Iq test zadarmo

My authentic japanese name is 鈴木 Suzuki (bell tree) 千秋 Chiaki (very fine in autumn).Take your real japanese name generator! today!Created with Rum and Monkey's Name Generator Generator.

Jop, už to tak bude Dai je členka KMYaY. A je na to hrdá...

Obrázek uživatele Rokubi no Raijuu
Vložil Rokubi no Raijuu (bez ověření), So, 2009-01-24 00:45 | Ninja už: 19900 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Aaaaa! Já to objevila až teď?! No nic...
Tohle bylo dokonale Harukovské! Třáslala jsem se smíchy celou dobu! Prostě 5*

Obrázek uživatele Charlie
Vložil Charlie, St, 2009-01-14 21:05 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 642 | Autor je: Prostý občan

XD kokoooooos xD ty čuneeee! XD uplne jak ja na Vianoce xD nevim či som to nepostrehla ale oni sa pred Vianočnou večerou nemodila? XD

Kdo povie krivé slovo na toho roztomilého nemca, toho uškvarím zaživa!

Obrázek uživatele Mr_Shidan
Vložil Mr_Shidan, Čt, 2009-01-01 08:43 | Ninja už: 5707 dní, Příspěvků: 70 | Autor je: Prostý občan

hustyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
*prask* au moje hlasivky

95% teenagerů by brečelo,kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholku mrakodrapu,kde by se chystal skočit.Zkopiruj a vlož si to do statusu pokud patříš k těm 5%,kteří by si přiesli popcorn a řvali by skoč,skoč!!! JO ROZHODNĚ SKOČ!

You say Soulja Boy-I say Judas Priest
You say Miley Cyrus-I say Led Zepplin
You say T-Pain-I say Kiss
You say Flowers-I say Guns n Roses
You say Pink-I say Iron Maiden
You say Hip Hop-i say shut the fuck up
You say Pop-I scream Heavy Metal!!
You say hanah montana-i hit you in the face

http://s15.******/c.php?uid=80303

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Út, 2008-12-30 10:47 | Ninja už: 6056 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Omj kvůli tobě mi zaskočilo kakao xD Geniální Haruko opět na scéně! xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele kakashina
Vložil kakashina, Čt, 2008-12-25 16:24 | Ninja už: 5757 dní, Příspěvků: 268 | Autor je: Prostý občan

To je masérský!!! Takovej pěknej dáreček k vánocům!!

K&I senseiové s.r.ž- NOVÁ ANIME PŘEKLADATELSKÁ SKUPINA (jíž jsem členem)

...Ponořte se s námi do světa anime ...

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Čt, 2008-12-25 15:46 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Skvělé, Haruko xD Ty jsi génius, to si nedám vymluvit xD mno, a upřímně - kdo by mi to taky vymlouval? xD
Krásný dáreček... a na Dítě se moc těším Smiling

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Čt, 2008-12-25 11:03 | Ninja už: 5795 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

hladovky jsou nebezpecne potvory,jen co je pravdaxDja ji v zivote nedrzela a ani drzet nebudu,stejne bych to porusila hned u snidane=/
btw.uplne pred sebou vidim Kabuta davajici Orochimu dychani z ust do ustxDDDDDa musim rict u teto casti jsem se dost nasmala=Dskvely!

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Čt, 2008-12-25 10:38 | Ninja už: 6010 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

hej hladovka xD to jsem nikdy na vánoce nezkoušela a ani nebudu fuj... btw. tahle povídka je dalším důkazem proč je řízek lepší než kapr Sticking out tongue jinak moc fešné xD hrozně jsem se u toho smála... ale jako vážně a sorry za opožděný koment Laughing out loud včera jsem na konohu moc nekoukala

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, St, 2008-12-24 23:06 | Ninja už: 5943 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Skvelé...ja som až na raňajky náhodou hlavodku držala! Aj keď, zalé prasátko som videla už ráno xD

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, St, 2008-12-24 23:01 | Ninja už: 5802 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Taky jsem chtěla držet hladovku, ale skončila v 15:00, kdy mi táta do náruče hodil takový ty pasty plný mlíka, jak se dávaj do kafe xDD
Jinak představa Oročiho, jak žužlá vařečku, ještě se santovskou čepkou a smutným výrazem je DO-KO-NA-LÁ!!! xDD

___________________________
Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku
FC Kishimoto Masashi xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Smeťák s mými FeFes xDD
Můj blog xP

Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, St, 2008-12-24 20:24 | Ninja už: 5814 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Lool, chudák Oroxicht dopad stejně jako já xD Je to dokonalý Kakashi YES A taky pěkný Vánoce.


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling

Obrázek uživatele Vánoční Deamonic
Vložil Vánoční Deamonic (bez ověření), St, 2008-12-24 18:19 | Ninja už: 19900 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

looool *záchvat smíchu* Tohle je geniální! btw Veselé vánoce! xDD