manga_preview
Boruto TBV 07

A začalo to tužkou, aneb: Tak tomuhle se říká mišmaš 06

Arya se bezvládně sesunula k zemi. Tím se jí vyhrnula sukně a všichni uviděli důkaz, že Arya je vlastně chlap.
„Arya se vydává za holku, ale ve skutečnosti je chlap. A ty se Deidaro vydáváš za chlapa, ale každý ví, že si holka,“ s cukáním koutků pronesl Hidan.
„Charizarde, plamenomet!“ rozkřikl se Sasori a pokémon vyslal proud plamenů na Eragona. Před něj se postavila Safira a jemu samým strachem o ni, vylétla protéza a zakousla se Safiře do ocasu. Vyděšeně vykulil oči nad nespolehlivostí krému Korega a rychle si strčil protézu i s kousky šupin zpět do pusy. Gai vítězoslavně vykřikoval, že to věděl a že on radši používá Blendadent.
Sasori poskakoval a vykřikoval a Charizard létal a létal a šlehal plameny a kousl Safiru. Ta si myslela, že ji Charizard balí, a tak se nebránila. V tom si pokémon všiml, že dračice je holka a hned se do ní bláznivě zamiloval. Pak ho ale napadlo, jestli Safira nemá něco s Eragonem, a tak se rozhodl ho zabít. Smrt byla krutá, plná trhání, pálení, krve a kostí.
Mezitím Arya zemřel na ztrátu krve, protože se pokoušel vlastnoručně přeoperovat na ženskou. Itachi se ušklíbl při pohledu na brečícího Gaie, který klečel u Aryi a nadával na nespravedlivý svět. Gai pak za pomoci síly mládí vykopal rozkošný hrobeček.
Palouček se pomalu plnil: Sasukeho zvratky, vylitá polívka z Kisameho, krev, mrtvý Eragon, mrtvá Safira, kousky Chucka Norrise, střepy, mrtvý holub, mrtvá babka, plačící Charizardm utopená Ino a pětice, taky, mrtvých holek s H2O.
Z toho smradu se Hidanovi udělalo špatně. Zavolal tedy uklízecí službu a zaplatil to Kakuzovou kreditkou, načež ho Kakuzu začal škrtit. Jenže Hidan, jak je známo, má zmutovanou kosu a milého Kakuza skalpoval. Ten na něj začal ječet, že to byly nastřelený vlasy ze Švýcarska a stály ho těžký prachy. Hidan jen pokrčil rameny a vysmál se mu.
Mezitím Naruto s Peinem hráli poker. Pein prohrál a tentokrát šlo o dost vysokou cenu. Narutík se totiž rozhodl, že Peina připraví o jeho nejcennější majetek. Tahle představa Peina dost vyděsila.
Deidara si procházel seznam zrůd a přemýšlel o vhodném místě. Napadla ho Cheopsova pyramida, ale problém byl, jestli by ji pro něj Kakuzu ukradl. Pein se srdceryvně rozplakal a přitom koktal něco o tom, že se své sbírky diamantových piercingů nevzdá. Kakuzu Deidarovi odpověděl, že hromada písku a šutrů někde na Sahaře nemá cenu ani zlámaný grešle. Ten to posoudil a došel k závěru, že stan tady na paloučku bude výhodnější. Začal tedy s veřejnou sbírkou. Jenže mu nikdo nechtěl přispět. Tak se rozhodl, že bude prodávat své polibky. První se přihlásil A. Schwarzeneger, který se na chvíli odtrhl od S. Stalona. To však Deidara s díky odmítl a nasměroval ho k Sasukemu. Ten ho také odmítl a poslal ho za Itachim. Jenže Itachi byl zaneprázdněn testováním nového krému proti vráskám od Oryflamu, neboť Avon se příliš neosvědčil. Tak ho poslal ke Gaiovi, že ten je očividně jeho typ. To ovšem odradilo i Arnolda. Proto se raději vrátil k Stalonovi a to docela rychle, protože za ním šel Gai a křičel: „Pusinkuuuuu!!“
Naštěstí to stihl k Silvíkovi včas, avšak toho už muchlování omrzelo, a tak se rozhodl, že spolu půjdou vynalézt lék na AIDS. Deidara se je pokoušel zadržet, protože to byli jeho poslední svěřenci do panoptika. Bohužel (Jashinžel) neuspěl a oni odešli. Tak se Deidei rozhodl, že si najde jiného koníčka. Už se chystal zavřít krámek s pusinkami, když v tom za ním přiběhla nějaká ubrečená dívka, která se dožadovala polibku.
„Kde ta se tu vzala?“ řekl někdo.

Poznámky: 

Autorky: Noriel, Eliet, Torrnet a Korkode Lisa.

4.869565
Průměr: 4.9 (23 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Po, 2008-12-22 15:13 | Ninja už: 5738 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

tak co přidáte něco

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele Noriel_Kaku-chan
Vložil Noriel_Kaku-chan, Po, 2008-12-22 20:35 | Ninja už: 5792 dní, Příspěvků: 88 | Autor je: Prostý občan

ono už to je, já jenom zapomněla dát odkaz:@D

Nepředstírejte, že jste normální. Chtěli by vás léčit.
FF by Eliet, Korkode Lisa, Noriel & Torrnet

Obrázek uživatele Eris
Vložil Eris, Čt, 2008-12-11 22:37 | Ninja už: 5587 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

Taky začátek dobrý a pak postupně zase super mišmaš. V celkovém výsledku to jde.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo

Obrázek uživatele Chiisai kyuubi
Vložil Chiisai kyuubi, Ne, 2008-12-07 21:35 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 1618 | Autor je: Prostý občan

To je už koniec, či ako? Puzzled
lebo sa to super "rozjelo", tak nechcem, aby to tak skoro skončilo!!!
v každom prípade úžasná séria, klobúčik dole Kakashi YES

Watch out for this crazy shinobi!!!
Sooo sooo... Saiki no saika-tachi nante ii nee xD

Obrázek uživatele Noriel_Kaku-chan
Vložil Noriel_Kaku-chan, Po, 2008-12-08 19:13 | Ninja už: 5792 dní, Příspěvků: 88 | Autor je: Prostý občan

neboj konec to ještě neni. jen jsem líná přepisovat a luštit to po slpoluautorkách.

Nepředstírejte, že jste normální. Chtěli by vás léčit.
FF by Eliet, Korkode Lisa, Noriel & Torrnet

Obrázek uživatele Korkode Lisa
Vložil Korkode Lisa, Po, 2008-12-08 19:19 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

od tebe to sedi zlato, to ty skrabes uplne nejvic, mi vzdycky trva tyden nez to po tobe prectu Sticking out tongue a to si jeste k tomu polovinu musim domejslet Sticking out tongue

Obrázek uživatele Korkode Lisa
Vložil Korkode Lisa, Pá, 2008-12-05 21:25 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

hej tak tohle je lol xD ehm...jo vim,samochvála smrdí xD