manga_preview
Boruto TBV 09

Chlapec z pekla 12 - Jak ninja k novým šatům přišel


Akatsuki nám právě vstali z mrtvých, tedy vlastně vyšli z pekla... A mezitím v Konoze nastal den, kdy se Tsunade vzdá postu Hokage ve prospěch Naruta...

Poté, co si mladý pan Yakushi pořídil kontaktní čočky, vydal se na nákup do supermarketu. Ne že by nákupy tak miloval, on tam prostě musel. Sice ho unavovalo pořád Orochimarovi podstrojovat, chystat mu snídaně do postele, každý den shánět čerstvé jahody a podobné výmysly, ale co nadělal... Oro byl jeho sensei, mistr, pán, šéf, náčelník, boss, papaláš, numero uno, tak co jiného mu zbývalo.
Právě se potloukal u chladicích boxů, aby vybral to správně veliké a správně masité kuřátko k obědu, když jeho nově nabytý, čočkami podpořený, ostrý zrak spatřil něco nádherného.
Tmavé vlasy, světlá pleť. V předklonu se opírala o madlo vozíku, hedvábné šaty splývaly po ladné křivce jejích zad. Neviděl jí do obličeje, ale jistě byla krásná, přímo to z ní vyzařovalo. Její charisma se kolem ní tetelilo jako horký vzduch... Ach, kéž by tam byl horký vzduch a na její jemné kůži se zaperlily kapky potu... Kabuto zamrkal, aby zahnal hříšné myšlenky a odhodlaně vyrazil k ní. Jak se pomalu blížil, víc a více si uvědomoval vlastní dech a divoce bušící srdce. Už ji měl skoro na dosah, když v tom se jeho srdce zastavilo. Ona plakala! Slzy jako hrachy jí stékaly po něžné tváři a každá z nich smutně zazvonila na studené dlažbě z leštěného mramoru. Pak si ho všimla. Zatřásla hlavou a pozvedla k němu zrak. A jeho srdce se znova rozběhlo.
“Stalo se vám něco?” optal se nesměle.
Zdálo se, že dívka není jeho dotazem dvakrát nadšena. “Bože, to je snad zlej sen.”
Kabuto znejistěl, ale nenechal se odbýt. Zachraňovat krásné ženy v nouzi je jeho osud. “Můžu vám nějak pomoct?”
“Ne, jsem v pořádku,” odsekla a zuřivě si otírala oči.
Najednou se vedle nich objevil hubený prodavač v červeném čepečku a fešné zástěře s logem nejmenovaného obchodního řetězce. (Kaufland, ale pssst!) “Tenhle člověk vás obtěžuje?”
Kabuto se po něm ohnal jako po obtížném hmyzu. “Cože?!”
“Co jste jí řekl?” pokračoval neohroženě svědomitý zaměstnanec.
“Hele, vystřel, mládenče, dělej! Běž bojovat proti zlu na kasu číslo dvanáct.”
Prodavač se uraženě odšoural. Kráska si stále otírala slzy, ale aspoň už se netvářila jako kdyby chtěla nebohého šedovlasého ninju zabít. “Kdybyste jen tušil, jak to nenávidím.”
“Co?”
“Plačící ženy. Chlap má okamžitě převahu.”
“Necítím převahu, já brečím pořád.”
“Opravdu?”
“Jsem tím proslavený. V supermarketu jsem sice nikdy nebrečel, ale co není, může být. Já obrečím všechno. Staré filmy, staré šlágry, svatby, já bulím jako děcko.”

Nepatrně se usmála, ale pak její pohled znova ztvrdl. “Ah... Nevím, proč se s váma vůbec bavím, co je cizímu chlapovi po mně a mým pláči...” Otočila se na podpatku a zamířila do oddělení drogerie.
Kabuto popadl svůj vozík a cupital za ní. “Ne, počkejte, já... nechci být nijak vtíravý, jen mi vás bylo líto a tak jsem si říkal, že bych vás někam pozval. Třeba na kávu... na čaj... na rohlík co ukradneme támhle z toho regálu...”
“Nepotřebuju vaši lítost, sbohem!”
“No tak, nechoďte, aspoň...,”
zarazil se mladý intelektuál. “Aspoň mě nechte, abych vás doprovázel, dokud budete nakupovat. Ve dvou je to větší sranda!”
Znova se mírně pousmála. Několik vteřin váhala, než konečně kývla. “Tak dobře, jo. Vy jste vážně vtíravej jak Alpa.”

O pár hodin později v úseku oděvů...

“Věř mi, to bude ono.”
“Já ti nevím... černá nikdy nebyla moje barva...”
“Kabuto! Neštvi mě a zkus si to!”
“Ne! Až mi řekneš, proč jsi vlastně brečela.”

Dívka se zamračila. “Tomu se ale říká vydírání, vážený pane!”
“Neee. Tomu se říká použití jemných donucovacích prostředků k získání vytoužených informací.”

Zkušební kabinkou se rozlehl zvonivý smích. “Proč musíš všechno tak moc komplikovat? No dobře... brečela jsem, protože... protože mi umřela kytka!”
Kabuto vyprsknul: “Umřela ti kytka?”
“A co je na tom? Ty brečíš u blbých filmů, já k tomu mám aspoň pádnej důvod. Měla jsem ji moc ráda!”
“Dobře, tak se nezlob. Co to bylo za kytku?”
“Phalaneopsis.”
“Takže orchidej. Hm, kvůli té bych taky uronil nejednu slzu.”
“Nedělej si ze mě srandu!”
“Áu! Netahej mě za vlasy! Ne! Stejně si to neobleču! Nervi na mě to tričkooo!”

Co všechno se ještě ve zkušební kabince dělo raději vynecháme a posuneme malou ručičku imaginárních hodin o kousek dále... Příjemný teplý podvečer, Ichiraku ramen bar...

Před restaurací jsou postavené dva velké bílé zahradní stany plné lidí. Samotný bar také praská ve švech; všichni se smějí, povykují, pojídají své oblíbené nudle a Teuchi s Ayame mají fofry jako nikdy předtím. Ještěže některé obětavé ženy jim přišly na pomoc. Chouji se původně nabídl taky a dostal na starost míchání těsta, ale poté, co do něj nadrobil chipsy, byl z kuchyně nadobro vykázán.
Mladé kunoichi se tísnily kolem navrátivšího se hrdiny Sasukeho a obdivovaly ho za to, jak se mu krásně zdařila jeho pomsta. Kupodivu tentokrát evendžr neprotáčel oči v sloup, naopak mu chvála dělala velice dobře. Ovšem jen do chvíle, než se ve dveřích objevili Naruto s Orochimarem. V tu chvíli zmizel jako pára nad hrncem a děvčatům zbyly jen oči pro pláč.
Oro ihned zamířil k baru – kde jinde by také mohl nalézt svou milovanou. Hrbila se nad hromádkou papírů a čas od času vztekle usrkla saké.
“BAF!” zařval jí Oro do ucha, které jí vzápětí láskyplně olíznul.
“Jseš normální?! Napřed mě lekáš, a pak mě celou oslintáš!” vyvřískla křehká blondýnka a ladným pravým hákem poslala Orouška do nejbližšího kouta. Pak si znova řádně přihnula z bílé porcelánové lahvičky, načež smetla všechny papíry z baru.
“Tsunade-sama, co to děláte?” zhrozila se vedle sedící Shizune.
“Kvík?!” podivila se TonTon, při dnešní slavností příležitosti oděná ve fosforově zelené vestičce.
“Co to tu kvičí?” otočila hlavu opřes rameno Kurenai stolující se svým přítelem Asumou a jeho týmem.
“Kdo tady ječí?!” zahřímal mohutný vysoký muž, jež právě vešel do dveří.
V místnosti se okamžitě rozhostilo hrobové ticho. Říká se, že by bylo slyšet spadnout špendlík, ale v tomto případě byste zaznamenali i osaměle dopadnuvší smítko prachu... Nově příchozí se rozhlédl po bledých tvářích vesničanů. Ano, byli konsternováni a vyděšeni, protože to byl ON! Postrach všech podvratných živlů, ztělesněná spravedlnost, drsný velitel ANBU Gomon Jinmon Butai, Morino Ibiki!
Morino Ibiki – černý šíp, letící do nebezpečného světa lidí. Morino Ibiki – neohrožený muž, který jako bájný rytíř stojí na straně nevinných, bezbranných a bezmocných ve světě zločinců, pro které neplatí zákon. Morino Ibiki – osamělý bojovník a...
“Co vám je? Rozbil vám někdo oblíbenou hračku nebo čekáte, že začnu recitovat?” rozesmál se na celé kolo a zamával na Teuchiho. “Jednou Tonkotsu ramen! Jo, kdyby přišli Izumo a Kotetsu, tak mi dejte vědět, ještě jsme nedořešili ten nešťastný incident u brány. Díky!”
Všichni si oddechli, vrátili se ke svým pokrmům a tak náhle přeťatým konverzacím. Klid a mír však neměl dlouhého trvání, neboť do baru vrazil další černě oděný živel. Hlavy obyvatel Vesnice ukryté v listí se znova otočily, ale tentokrát nikdo nezůstal perplex proto, že by dotyčného znal. Ne, tohle byl opravdový cizinec!
Nepříliš vysoký, ale přesto budící respekt. Široká ramena, úzké boky. Vysoké černé boty, na bocích okované drobnými cvočky. Upnuté kožené kalhoty, které zaručeně musí slušet každému štíhlému muži. Rozepnutá bunda zdobená širokými přezkami, které o sebe zvonily při každém jeho sebejistém kroku, odhalovala ploché vypracované břicho a hrudník. Hříva šedých vlasů sestříhaných do obličeje zvýrazňovala jeho krásné ostré rysy. Velké hluboké inkoustově černé oči připomínaly letní půlnoční nebe... Málokdo vydržel jejich pevný pohled. Jeden po druhém se vesničané odvraceli nebo sklápěli zrak k podlaze. Jen jedna osoba v místnosti hypnotizujícímu pohledu neuhnula.
A tak tam stáli, muž proti... ehm... tak dobře, dejme tomu... muži. Dva černé korálky proti dvěma smaragdům. Napětí dostoupilo vrcholu, když zelenooký ninja promluvil. “Kabuto!”
“Orochimaru-sama!”

Do probíhající výměny názorů se zapojila třetí osoba s očima barvy jantaru. “Teda, Oro, tvému podřízenému to zatraceně sekne! Asi bys měl taky změnit šatník. Chtěla jsem ti to říct už dávno... fialová ti nesluší. Vypadáš jak vyblutý lečo! rozesmála se Godaime Hokage a nabídla Kabutovi kalíšek saké...

Poznámky: 

Mno... tak snad jste to přežili... slibuji, že se nebudu zlobit kvůli komentářům s nádechem agresivity. :)

Ach, ty moje sáhodlouhé dodatky... Jenže já prostě musííím! Laughing out loud
Rozhovor Kabuta s neznámou kráskou v obchoďáku je téměř dokonalý přepis scény z filmu Pushing Tin (Bláznivá runway). Smiling Viděla jsem ho nejmíň třicetkrát, protože ho miluju a ještě víc miluju Johna Cusacka a Billyho Boba Thortona! Ale to už sem nepatří... Sticking out tongue
A co se týče Ibikiho nástupu... to jsou úvodní titulkové kecy ze seriálu Knight Rider. Ano, sledovala jsem ho jako malá, s oblibou jej sleduji i když ho nejmíň po milionté reprízují. Nesnáším Davida Hasselhoffa, ale miluju KITa! Laughing out loud
Poslední poznámečka a už fakt končim - že mají v Konoze Kaufland jsem se dozvěděla od naší speciální špionky ni.koly (viz. povídka Prečo nie je dobré naštvať Hinatu). :)

4.77586
Průměr: 4.8 (58 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Nakamura Kumiko
Vložil Nakamura Kumiko, Čt, 2012-01-12 20:06 | Ninja už: 4496 dní, Příspěvků: 165 | Autor je: Recepční v lázních

Čtu si takhle tuhle sérii a co se nestane tady už to nepokračuje!!! Prosím rychle další díl! Jinak se zblázním! (Právě jsem si uvědomila že bych se měla učit na test z angličtiny) Ale né! Já si chci ještě číst!

Sténajíc ve svých trámech škola šílí, že jsem se zrodil, abych zapálil ji.


Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Ne, 2012-01-15 12:36 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Pravda, po čtyřech letech by stálo za to to dokončit. Laughing out loud Pokusím se. Eye-wink A děkuji za milé komentáře. ^^

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., Ne, 2011-09-25 21:30 | Ninja už: 5837 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Víš, hAni... Tohle je i po letech fakt dobrý čtení. Smiling


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2011-09-26 17:45 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Děkuju. Smiling Pokusím se co nejdřív napsat pokračování, protože už je mi po Shisamovi taky smutno. Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, Ne, 2009-11-22 13:20 | Ninja už: 5398 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

Dokonalá povídka, doprovázená mými záchvaty smíchu, které se vzhledem k mému nachlazení měnily v záchvaty kašle, že jsem se málem udusila. Rozhodně bych chtěla vidět Kabuta v drsňáckým koženým rockovým oblečení. Škoda, že to nemá pokračování...

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele Hidetora Kurkawa
Vložil Hidetora Kurkawa, Út, 2009-05-26 20:01 | Ninja už: 5541 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Prostý občan

Super serie jsi opravdu dobra spisovatelka

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Ne, 2009-03-15 17:27 | Ninja už: 5526 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Okey... když jsem v tvym povídkovym seznamu četla název „Chlapec z pekla“ myslela jsem si že to bude něco vážnýho, napínavýho, tajemnýho a tragickýho... ale pak stačila takměř první věta z prvního dílu a tragická jsem se stala já. xD Čekala jsem hodně, už jenom kvůli tomu jak všichni básnili o „jakýsi“ hAnko, editorce z Konohy, a už jenom kvůli tomu jak tě Sani uctívala (Jashinovy rituály, šak to znáš ne? xP), ale myslim že na TOHLE mě nemohl připravit snad ani sám Satanáš. xS
Stejně jako u ostatních povídek ani tady nezůstaly mý oči na svym místě a věčně se válely kutálely a koulely po koberci a nechávaly za sebou krvavou cestičkou jak byly násilně vyhnány ze svýho pelechu uprostřed hlavy (co to zas melu? OO), ovšem tentokrát to nebylo špatnym pravopisem - jak tomu doposud bývalo - ale vypadly mi z hlavy naopak češtinou čistou jako z učebnice a hláškami tak srdcervoucími že by se smíchy po**cal snad i kámen. XD Myslim že se kompletnim přečtenim těchhle dílů stalo mý močový ústrojí značně citlivym a nejsem si jistá jestli zůstane v klidu pokud se rozhodnu tuhle povídku i nadále číst. xP
Upřímně, nemám ani šajna z jakých filmů ty hlášky jsou páč jsem zřejmě ani jeden z nich neviděla ale myslim že to muselo bejt něco. x) Představa Kabuta v drsnym černym rádoby rockovym oblečku nenechává mý oči ani na vteřinu suchý a mám takovej neblahej pocit že to bude ještě horší (s mýma očima xD).
Sani řikala že přečíst si tuhle povídku znamená dobrovolně a s jasnym vědomím si nechat useknout hlavu a mně teď už nezbývá než jen horlivě přikyvovat. ^^ Nechat se takhle zabít sice nebylo v mých představách ale stálo to za to. xP
Takže piš honem dál, je hezký vědět tu jsou i autoři schopní jazyka českýho a jsem si jistá že další díly budou stejně dobrý, ne-li lepší než ty předchozí. x)
A mimochodem... bude mi velkou ctí psát pokračování Omylu s takovou továrnou na zabíjející hlášky. XD (pokud k tomu ovšem někdy dojde...)

Obrázek uživatele muuny
Vložil muuny, Ne, 2009-02-08 15:46 | Ninja už: 5607 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Prostý občan

pstě super úža super super super dobrý uža prostě dobrý =D líbí se mi jak píšeš

MoOn.(Animefil) blázen do:Gaari,Sasukeho,Kibi,Deidari,Itachiho a Sasoriho *nevinný pohled*
http://saia-a-ewilan.blog.cz/ -tam máme s kamíí FFka

Obrázek uživatele Pilika
Vložil Pilika, Čt, 2009-01-15 20:37 | Ninja už: 5651 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

U Jashina! to musel bejt pohled... Kabutovi to asi celkem seklo...a se mnou to málem seklo!!! xD

SUPEEER!!! Těšim se na pokráčko!

SUUPER!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Pá, 2008-12-19 10:13 | Ninja už: 5821 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Konečně po dlouhý době pokráčko! Laughing out loud ale je to skvělý, další poveden díl Eye-wink

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele Ayashiki
Vložil Ayashiki, Čt, 2008-12-11 22:48 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 485 | Autor je: Prostý občan

To, že Ayashiki mala asi dve časti sklz za najnovším dielom, plus to, že najnovší diel hAnko písala asi tri roky spôsobilo, že som vlastne tak trochu zabudla o čo tu ide, aj keď sa k tomu nerada priznávam... Ale pozitívny efekt bol ten, že som si prečítala zas všetko od začiatku a kvalitne som sa zabavila. Ale nie tak, že by som sa smiala po každej druhej vete. Áno, občas som mala záchvaty smiechu, počas ktorých rodičia vrhali niekam hlboko pod stôl veľmi pohoršené pohľady (lebo spod toho stola zanievali zvuky ktoré im prerušovali televízor xD)... Ale väčšinu času som sa len usmievala. Viem, asi som posledný človek na svete, ale ja tú poviedku čítam stále kvôli tomu príbehu Smiling Takže počas tejto kapitoly som nemala ani jeden záchvat smiechu, napriek tomu mi prišla veeeľmi dobrá (a usmeivala som sa celý čas!). Ako to kedysi výstižne nazval Aki pri OSSku, toto bola "povinná jazda". Taká tá vsuvka ktorá sa zle píše, často sa pokazí a potom sa aj zle číta, ale musí tam byť... Ty si ju nepokazila Smiling Mne sa čítala dobre, ako všetky tie časti predtým. Bola, rovnako ako tie časti pred tým, taká krásne plynulá, slovíčka mi prechádzali jedno do druhého akoby boli jedným dlhým slovom a to sa potom tak krásne číta! Smiling A aj som sa zasmiala!!! Hlavne na scéne v skúšobných kabínkach, kto by to do Kabuta bol povedal... Máš vynikajúce nápady, hAňulka, a nehovor že to máš z nejakého filmu. Pretože ten najgeniálnejší nápad je v tom, že ťa to napadlo použiť.... Smiling
hAninka, pod povinnou jazdou si človek predstaví väčšinou niečo nepríjemné (ja konkrétne autoškolu ktorej sa strašne desím xDD), ale ty si ma "donútila" nasadnúť na čosi, z čoho som zosadnúť nechcela Smiling A to je jediná výtka - prečo je to vždy také krátke??? Sticking out tongue

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Po, 2008-12-08 10:22 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Třeba Oro nakonec fakt změní šatník...(doufá, prosí velkého Jashina o slitování nad slizounem)
...bylo to fakticky bombový, moc se těším na další... Smiling

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Lonely Soul
Vložil Lonely Soul, Ne, 2008-12-07 19:07 | Ninja už: 5962 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

XD No, konečne Orimu niekto povedal, čo sme si všetci (teda aspoň ja) mysleli už dávno XD

Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, So, 2008-12-06 19:08 | Ninja už: 5744 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan

xDDD Pekné,celkom dobre napísané aj ked od teba sme tu mali už aj lepšie dieli Laughing out loud ok už mlčím lebo ma niektorý pošlú za Jashinom Laughing out loud

Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.

Obrázek uživatele K.Iwi the Fox
Vložil K.Iwi the Fox, Út, 2008-12-23 21:01 | Ninja už: 5738 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Prostý občan

Jashinka od seba ani na krok nepustím XDXD ale tichý súhlas

Paper is dead without words
Ink idle without a poem
All the world dead without stories
Without love and disarming beauty

Careless realism costs souls
- Nightwish (Imaginaerum), Song of Myself

SPOLEK ŽROUTŮ KNIH!!!

Obrázek uživatele K.Iwi the Fox
Vložil K.Iwi the Fox, So, 2008-12-06 12:33 | Ninja už: 5738 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Prostý občan

U nás ho práve postavili XDXD (((Kaufland)))
Vypadáš jak vyblutý lečo!” - tak toto už bolo na mňa moc
Knight Rider??? uuuha.. dobraa.
No mne sa to veeeľmi páčilo XD

Paper is dead without words
Ink idle without a poem
All the world dead without stories
Without love and disarming beauty

Careless realism costs souls
- Nightwish (Imaginaerum), Song of Myself

SPOLEK ŽROUTŮ KNIH!!!

Obrázek uživatele Buuublinka
Vložil Buuublinka, Pá, 2008-12-05 21:34 | Ninja už: 5956 dní, Příspěvků: 1399 | Autor je: Prostý občan

Není to jako ty předchozí ale pořád je to dokonalý xD a proto mě to tak strašně baví..
Miluju chlapce z pekla, jo! xDD

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, Pá, 2008-12-05 16:09 | Ninja už: 5885 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

bylo to dobrý, ale asi nejslabší dílo, co jsem od tebe četla, z počátku mě to nebavilo, ale pak to ten konec vylepšil Smiling

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele Motofoko
Vložil Motofoko, Čt, 2008-12-04 19:58 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 930 | Autor je: Prostý občan

Ten Kabuto ma dostal xD Proste geniálny diel,hAni,som rád,že si sa vrátila Kakashi YES

Sorry, boys and girls, verím, že máte humor pre zmysel...

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Čt, 2008-12-04 16:40 | Ninja už: 5993 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Možná to není vtipný jako ty předchozí, ale to nevadí. Absurdní situace, do který se dostal Kabutánek s Paní neznámou tajemnou uřvanou mi sama přivozuje záchvaty smíchu xD Možná i proto že Runway je skvělej film xD *plagiátorko!! xD*
No a ten zbytek...ten už radši okomentuju jen slovy - Ach můj Jashine, to je skvělý! - jinou reakci ze sebe totiž nedostanu.
A nečtu to proto, že to psala hAnko, čtu to proto, že je to skvělý xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele EmiLi-Sasori
Vložil EmiLi-Sasori, Čt, 2008-12-04 16:13 | Ninja už: 5680 dní, Příspěvků: 204 | Autor je: Prostý občan

Pěknýý! Smiling

Obrázek uživatele Sajuri
Vložil Sajuri, St, 2008-12-03 21:28 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 71 | Autor je: Prostý občan

hAnko neviem ako to robíš, ale v tvojom podaní je aj Kakashi oproti Ibikimu úplný suchar Laughing out loud jednoducho sugoi

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2008-12-03 21:13 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Jj, vidim nespokojené komenty a upřímně jsem to čekala. Laughing out loud
Kdybyste se podívali do mého FF seznamu, viděli byste tu poznámku, že "This episode sucks!" Eye-wink V podstatě je to jen takový filler, protože už jsem dlouho nic "vtipnýho" nepsala a nějak to už neumím. Laughing out loud Sypat ze sebe samý hlášky neni jednoduchý a já už to dělám tři čtvrtě roku... nevim... asi jsem se vyčerpala. Laughing out loud

Co se týče časové odmlky - mám nápady, spoustu nápadů, ale nejdou mi převést z hlavy na papír, bohužel. Proto mám s Chlapečkem, Misskou a ostatními věcmi takovou dlouhou (asi dvouměsíční xD) pauzu.

A co z toho všeho vyplývá? Komu se nechce čekat, ať nečeká, komu se to nelíbí, ať to nečte. Smiling Jednoduchá rada nad zlato. Eye-wink Neberte to jako aroganci nebo že se zlobím za to, že jste napsali upřímný komentář. Právě naopak, jsem za kritiku ráda. Ale stejně jako já si můžu zvolit, co budu psát, vy si můžete zvolit, co budete nebo nebudete číst. A nemusíte to číst jen proto, že to napsala hAnko. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Yuuki-chan...
Vložil Yuuki-chan..., St, 2008-12-03 20:11 | Ninja už: 5634 dní, Příspěvků: 142 | Autor je: Prostý občan

skweléééé Smiling))

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-12-03 18:18 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Mě si nevšímej, já jsem dneska obzvlášť podivná Laughing out loud
Ale... musím tak trochu souhlasit s komenty pode mnou. Je to dobré... ale právě že "jen" dobré. Ty umíš i líp, hAni...

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, St, 2008-12-03 18:08 | Ninja už: 5880 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

No...páčilo sa mi to.Dosť xD Ale aj tak musím povedať že...nie je to čo to bývalo...xD Nesmiala som sa pri každej druhej vete a nepadala zo stoličky...xD Ale zas, každý diel nemože byť extra-super vtipný...Takže je to ok xD Tešim tešim na pokráčko:P

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, St, 2008-12-03 17:43 | Ninja už: 5763 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Samozřejmě že tobě se to povedlo Smiling Jak by taky nemohlo? Laughing out loud

Obrázek uživatele Swooki
Vložil Swooki, St, 2008-12-03 16:58 | Ninja už: 6009 dní, Příspěvků: 393 | Autor je: Prostý občan

mno co ti na to rict - pises lip - tohle je jeden z tvych nejslabsich vytvoru - gomen, ale tohle je muj nazor
je mi jasne ze se nebude libit jak tobe tak mnohym ale co uz!!!

Máte rádi shounen-ai či yaoi, ale neumíte tak dobře anglicky, tak se podívejteSEM

Obrázek uživatele Lenura
Vložil Lenura, St, 2008-12-03 16:53 | Ninja už: 5806 dní, Příspěvků: 507 | Autor je: Pěstitel rýže

Ten Kabuto a Ori na konci, Ibikiův nástup to nemělo chybu a vůbec celé je to krásné a na humoru to určitě neztrácí Laughing out loud

Obrázek uživatele Yori
Vložil Yori, St, 2008-12-03 15:29 | Ninja už: 6103 dní, Příspěvků: 595 | Autor je: Prostý občan

Mno, můj smysl pro humor asi lehce otupěl, páč jsem jedla polívku a ani jednou jsem nemusela otírat monitor...(nebo to je možná tím, že už jsem několik dnů pořádně nespala Smiling )
hAní, bude součástí toho 'přepnutí' i další díl Omylu nebo osudu, V Orocháčově doupěti a Miss? Pjoším, pjoším, smutně koukám Laughing out loud