manga_preview
Boruto TBV 07

Chlapec z pekla 11 - Jak naplánovat válku



Na mýtince uprostřed lesa. Akatsuki si užívají krásný první den po propuštění z pekla...

Kisame s Deidarou se ráchají v řece, pouštějí papírový lodičky; opodál ve stínu stromu Konan plete čepičky, samozřejmě v černo-červeném provedení. Pokud se ptáte proč, vysvětlení je naprosto jednoduché. Naši zločinci si zvykli na pekelný horko a na povrchu je jim děsná zima. Takže trošku změní image, no. Hidan se svou kosou honí Kakuza mezi stromy...
“Ty jedno zPÍP hovado!!! Ty jsi mi tu zPÍP kosu nechal zrezavět! Co jsem ti, PÍP, říkal?! Že ji máš každej zPÍP den naolejovat! PÍP! Dokonce jsem ti prozradil, kde mám svoji zPÍP skrýš s olejem. Ale to jsem zapomněl, že mám co do činění se zPÍP skrblíkem! Co se divíš? Tehdy jsem byl sice jen mozek, PÍP, ale i tak jsem tě viděl, jak ten můj olej prodáváš zPÍP čertům, aby si mohli zatopit pod zPÍP kotlema! Takže naval ty zPÍP prachy, ať si můžu jít koupit novou kosu, PÍP!” +
Itachi to nemohl poslouchat, a tak si radši nasadil sluchátka a za poslechu převelice temné a drsné hudby (soundtrack z Pokémonů) začal plánovat, jak se pomstí Sasukáčovi... „Evendžři“ forever!!!
Zetsu dostal za úkol sehnat něco k večeři a Pein šel pro jistotu s ním. Jelikož ta dvoubarevná kytka by byla schopná všechno sežrat sama...
Blonďatý andílek z pekla vysedával ve stínu nějakého šutru a pobaveně sledoval, jak jeho budoucí armáda vyšiluje. Pak vytáhl z kapsy deníček a začal si něco zapisovat.

Úkol č. 1
Najít mězi těma pitomcema jednoho míň pitomýho a udělat z něj svého zástupce.

Úkol č. 2
Obrat Kakuza o zbytek prachů a nakoupit zbraně.

Úkol č. 3
Nezbláznit se z nich.

Důležitá pozorování:

  • S Itachim jsem se nespletl, je to vážně magor. Jakákoliv zmínka o bratrovi ho dohání k šílenství, věčně se schovává za svého parťáka a co je nejhorší – poslouchá soundtracky z dětských kreslených seriálů!!!
  • Pein – karikatura muže, jež by nepřelstila ani čajový pytlík. Neschopnej vlastního rozhodování, všechno za něj dělá Konan. Brečí kvůli ztracenýmu piercingu a nepřepral ani Lucifera. Z toho už Lídr nebude...
  • Co se týče Konan... U ní jsem zaznamenal aspoň záblesk inteligence, jako jediná dělá něco užitečnýho. Ale budu jí muset říct, aby z těch čepiček odpárala ty bambulky.
  • Hidan a Kakuzu jsou kapitola sama pro sebe. Nesmrtelnej masochista a ledabyle sešněrovaná chodící pokladnička. Ale pro moje účely jsou ideální, dají se snadno zmanipulovat a zabijáci jsou to slušní.
  • Deidara – blonďatá hysterka. Když nemají jeho ručičky co žvýkat, dostává záchvaty pláče a vzteku, kdy vybuchuje všechno kolem. Nesmím zapomenout koupit velkou zásobu Orbitek s příchutí tutti-frutti, jinak všichni poletíme do nebes...
  • Dál je tu naše prostoduchá šupinatá piraňa. I když se občas chová jako děcko... *pohlédl směrem k řece, kde se Kisame snažil utopit Deidaru s výkřiky “Mořská panna patří pod vodu!”* ...má pod palcem Itachiho a jeho Samehada taky není k zahození.
  • Kdo ještě zbývá? Jo, ta rostlina s rozdvojenou osobností! Většinou se zbaběle schovává v křoví, ale jako úklidová četa se hodí.

Shisama s povzdechem zavřel svůj deník právě ve chvíli, kdy na mýtinku vkročili Pein a Zetsu s bohatým úlovkem. Tři koroptve, nějaká slepice, pytel brambor a...
“Gumoví medvídci?!” vykřikl Shisama nevěřícně. “A to jste schrastili kde, ku*va?! Měli jste jít přece na lov do lesa!”
Pein se rozpačitě poškrábal za uchem: “No, v té sámošce ve vesnici.”
“Ale chovali jsme se tam slušně!” bránila se Zetsova bílá půlka.
“Jo?” pošklebovala se černá. “A kdo začal ožižlávat kuřecí řízky v mražáku?”
“Ale to bylo až po tom, co se Pein vozil v nákupním vozíku a shodil tu hromadu plechovek!”
nedala se bílá.
Černá se rozchechtala na celé kolo: “Ale napřed cestou sejmul tu starou babičku!”
“Jasně,”
přidala se bílá a hýkala smíchy. “Měli jste vidět tu pokladní, byla zelená vzteky a chtěla volat policajty! Nakonec jsme zdrhali bez placení!”
“A Pein si přiskřípl plášť do otáčecích dvěří a dobrých pět minut se tam vozil!”
dusila se černá, která si vůbec nevšimla šíleného výrazu v Shisamových očích.
Její smůla, jinak by možná stačila uhnout, když po ní rozlícený blonďák hodil nejmíň deset kunaiů a jednou tolik shurikenů. Chudák Zetsu vypadal jako kaktus, když tak z něho na různých místech trčely ostré ocelové hroty..
“Proč jste tam, ku*va, rovnou nenakráčeli s transparentem JSME BANDA VRAHŮ A TÁBOŘÍME TÁMHLE NA LOUCE?! Okažitě si všichni sbalte svoje fidlátka a mizíme!”
Pak znova zlověstně pohlédl na masožravku: “Buď rád, že jsi schizofrenik! Aspoň máš dobrou výmluvu, ku*va, protože takhle blbej nemůže být jen jeden!” Pak se obrátil na váženého mistra Rinnegana: “A ty? Tvoje rezavý vlasy svítí do dálky, stejně jako tvoje blbost! Oba dva jste tupá deprimovaná hovada a počítejte s tím, že si to s váma ještě vyřídím, ku*va!”

- o několik hodin později, na úplně jiné louce –

“Seno! Sláma!” ječel Shisama na svou partu žoldáků v pletených čepičkách. “Seno! Sláma! Vyrovnat, ku*va vaše mať! Proč na mě tak čumíte, ku*va? Vlevo vbok a pochodem vchod! Zpátky, ku*va, řek jsem vlevo, a né vpravo! Poklusem klus! Zastavit stát, ku*va a čelem vzad!”
Chudáčci župani běhali tam a zpátky jak králíček Duracell s novou baterkou a polovina z nich neměla daleko k omdlení. Proto uvítali s obrovským nadšením, když Shisama zavelel: “Pauza, ku*va! Já už se na vás nemůžu dívat, vy padavky!”
Itachi padl za vlast a okamžitě usnul z vyčerpání; Deidara sebou taky plácl na trávu, ale napřed si podržel župánek, aby si ho nezmačkal. Pomalu si zouval boty a nenápadně brblal: “Tak já utrácím za pedikúru a změkčovací krémy a kvůli tomu malýmu pazgřivci je to všecko na nic! Mé ubohé nožičky jsou zničené!”
Uřícený Kisame se skočil ochladit do blízkého jezírka, následován Zetsu, který nutně potřeboval zalít. Pein se zhroutil Konan do náruče a fňukal, jak je unavenej... Kakuzu s Hidanem zas neměli nic pilnějšího, než se pohádat, kdo z nich běhal rychleji a skončilo to jako vždy – useknutou hlavou...
Shisama si jen rezignovaně vzdychl a začal silně uvažovat o tom, že z pekla vytáhne Sasoriho.
Je to sice ten nejtupější a nejpodlejší uměle stvořenej zmetek a šílenej mechanickej vrah, ale aspoň není tak trapnej. I když... Ta jeho posedlost Spejblem a Hurvínkem... Ku*va!
Z depresivních úvah ho vytrhlo až Konanino ječení, za které by se nemusela stydět žádná siréna (mořská, policejní, ani tovární...).
“Peinééé! Skoro celej život snáším ty tvoje výlevy, ale tohle už je moc! Mrančíš jak malý děcko, slez ze mě, už mám mokrej celej plášť! Padej za rybou a kytkou, ať si umyješ ten ušmudlanej ksicht, rozmazal sis slzama po tvářích prach. Můj Bože, za co mě trestáš!!!”
Najednou se vedle ní objevila Hidanova hlava. Z krku jí pomalu odkapávala krev, když spustila variaci na své oblíbené téma: “Jashin je lepší!!! Jashin stvořil všechno!!! I když nechápu, jak mohl stvořit tebe...”
“Mně je celkem jedno, kdo to byl,” zamračila se modrovláska. “Jashin nebo vrchní mimozemšťan... Stvořil mě proto, že měl smysl pro krásu. Tebe stvořil, protože měl smysl pro humor!”
“Kakuzu! Rychle mě sešij, ať jí můžu nakopat!” vřískala hlava a snažila se vrátit ke zbytku těla. Měla však smůlu, terén byl do kopečka a tak se vždycky skutálela zpátky Konan pod nohy. Dřív, než její podpatek skončil v Hidanově očním důlku, zasáhl Shisama. Odstrčil naštvanou ženštinu, popadl hlavu a hodil ji do jezírka.
“Super!” jásal Kisame. “Zahrajem si vodní pólo!”
“PŘESTAŇTE SE CHOVAT JAKO BANDA INFANTILNÍCH HARANTŮ, KU*VA!!!” zařval malý zelenooký ďábel.
Všichni se děsně lekli. Pein z toho šoku přestal brečet, Kakuzu poskočil, až mu z kapsy vypadlo pár desetníků. Kisame vystřelil z jezírka s Hidanovou hlavou v zubech, Zetsu neváhal použít své maskovací “Pampeliška no Jutsu” a Deidara se tak vyděsil, až zapomněl na bolavé nožky a taky začal zdrhat. Itachi se probral z komatu, naopak Konan omdlela a při pádu na zem se málem probodla pletací jehlicí. V roce 1970 se ubohý starý černoch zadusil v telefonní budce...
Shisama vytáhl z kapsy mobil: “Haló! Mami? Byla bys, prosím, tak laskavá a půjčila mi na pár dní tu rudovlasou loutku?”

----- + Za každé PÍP si dosaďte Shisamovo oblíbené slovo a máte to. Laughing out loud
--------- Komu to nestačí, může použít své vlastní nadávky. ;)

Poznámky: 

Tak, nebyla bych to já, abych to ještě malinko neprotáhla. Eye-wink Jenže mně to nedá, musím se zkrátka přiznat, že si občas vypomáhám citacemi jiných autorů. A tady jsou:

- “Mořská panna patří pod vodu!” - kamarád z Konohy, Piet Smiling
- “Seno! Sláma! Vyrovnat, ku*va vaše mať! Proč na mě tak čumíte, ku*va? Vlevo vbok a pochodem vchod! Zpátky, ku*va, řek jsem vlevo, a né vpravo! Poklusem klus! Zastavit stát, ku*va a čelem vzad!” - Andrzej Sapkowski (Paní Jezera; pátá část ságy o Zaklínači)
- V roce 1970 se ubohý starý černoch zadusil v telefonní budce... - film Žhavé výstřely (český dabing Smiling)

No a sem tam se ještě vyskytne nějaká ta hláška z Červeného Trpaslíka, ale za to fakt nemůžu. Laughing out loud Toť vše, děkuji za pozornost.

5
Průměr: 5 (64 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Nakamura Kumiko
Vložil Nakamura Kumiko, Čt, 2012-01-12 18:54 | Ninja už: 4470 dní, Příspěvků: 165 | Autor je: Recepční v lázních

Super!!! Ach, proč to musím při každém příchodu rodičů přepínat na word?

Sténajíc ve svých trámech škola šílí, že jsem se zrodil, abych zapálil ji.


Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Ne, 2010-06-27 14:41 | Ninja už: 5628 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

úkol č. 3 je myslím nejdůležitější, nejsložitější a zároveň téměř nesplnitelný Eye-wink
chytám z toho skvělý výtlemy Eye-wink

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele horty8
Vložil horty8, Po, 2009-12-14 14:50 | Ninja už: 5665 dní, Příspěvků: 41 | Autor je: Prostý občan

„Evendžři“ forever!!!
XDXDXDXD

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, Ne, 2009-11-22 11:57 | Ninja už: 5372 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

chtěla bych vidět Peina jak se vozí v nákupním vozíku po samoobsluze XD to by byl vážně pohled pro bohy XD

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele EmiLi-Sasori
Vložil EmiLi-Sasori, Čt, 2008-12-04 15:06 | Ninja už: 5654 dní, Příspěvků: 204 | Autor je: Prostý občan

Nasmála jsem se ajako vždy to bylo skvělý Laughing out loud

Obrázek uživatele Gloria Uzumaki
Vložil Gloria Uzumaki, So, 2008-11-15 21:49 | Ninja už: 5707 dní, Příspěvků: 291 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak tohle je fantasticky užasné překrásná FF ! Mohla bys sehnat fotku zelenookého fešáka co se vyklubal z Tobiho ? (Nasadim super kuul pohled ala moje vyroba číslo 50 000 ,kterému nikdo neodolá ) Eye-wink jinak nejlepší humorná povídka na konoze Eye-wink

Vlčí smečka – rodina má,
jedině ona a žádná jiná.

Poběžím s ní, zemřu pro ni,
ona je ta, jež mě chrání.

Vyjeme ve dne, vyjeme v noci,
my jsme totiž Konožští Vlci!!!

WÁÁÁÁÁÁÁÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2008-11-15 22:01 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Ehm, a ty sis nevšimla u sedmého dílu toho fešáka v zelené bundě, kterého hAnko nakreslila? To je přece Shisama Laughing out loud Ještě ho má i ve svém seznamu FF u obrázků Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Mike
Vložil Mike, Po, 2008-11-10 16:05 | Ninja už: 5630 dní, Příspěvků: 529 | Autor je: Prostý občan

*hystericky sa rehoce* z tohto dielu som nemohol Kakashi YES

_____________________________________

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Čt, 2008-10-16 12:01 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

tak konečně jsem to dočetla... tohle je vážně fenomenální dílko, jak jsem psala už u hm 4.? ne 5. dílu... ne já nevím.... prostě jak jsem psala dřív, fakt o hodně lepší než Misska xD já nevím, já se u toho musím hrozně smát, nejvíc mě dostává asi ten Kabuto a Orochi...

Obrázek uživatele Halfirien
Vložil Halfirien, Po, 2008-10-06 13:14 | Ninja už: 5696 dní, Příspěvků: 17 | Autor je: Prostý občan

Tak tahle povídka mě fakt dostala...už dlouho jsem nečetla něco u čeho by sem se tak řezala smíchy.Opravdu skvěle píšeš..=)

Obrázek uživatele Ikkai Xinji
Vložil Ikkai Xinji, Ne, 2008-10-05 02:32 | Ninja už: 5662 dní, Příspěvků: 710 | Autor je: Prostý občan

Zahrát si s Hidanovou hlavou vodní pólo...Laughing out loud

Můj výčet FF, Deviantart

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Út, 2008-09-30 18:45 | Ninja už: 5854 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loudLaughing out loud:DHaní...paradní jako vždy!úpe to dokáže spravit náladu:DJinak Shisama je genialní!Laughing out loud

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele IamShy.Not_Scared
Vložil IamShy.Not_Scared, Út, 2008-09-23 11:32 | Ninja už: 5777 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Tak.Tak je to v pořádku, Sasori nastolí nový režim, všichni budou skákat jak on bude drátkama mávat xD , btw. kdy bude pokračování?

"And the wild regrets, and the bloody sweats, none knew so well as I: for he who lives more lives than one more deaths than one must die."
Má FF série,Aktuální (<---lol) díl: 18


Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2008-09-23 13:33 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Ses nějak rozečetl. Laughing out loud Arig za všechny originální komentáře. Eye-wink Omlouvám se, že jsem podcenila a zesměšnila tvou oblíbenou figurku a slibuji na svou čest, že jeho reputaci napravím!!! *možná...* Sticking out tongue
Pokračování hned tak nebude, tahle FF mě moc zmáhá, zasekla jsem se a nemůžu s ní hnout. Ale zkouším to každej den, fakt! Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Út, 2008-08-05 18:45 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Karikatura muže, nepřelstila ani čajový pytlík?!
...
*přemýšlí, kde to slyšela*
Červený trpaslík!!!!!!!!!!!
Super... Laughing out loud

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, Út, 2008-08-05 18:36 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

tak si to tak čtu a najednou zjistím, že se chlámu jak debil Laughing out loud ještě, že bydlíme ve druhém patře a máme záclony, jinak by každej věděl co je to za debila, co se válí smíchy po zemi ( a nekecám, když napíšu, že se pár lidí skutečně otočilo )

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Čt, 2008-07-31 10:15 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Šupéér! Akatsukíí! xD Nový druh rakve!

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Čt, 2008-07-31 10:06 | Ninja už: 5874 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak jo...zázrak!

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Pá, 2008-07-25 22:09 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

SI UZASNAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Pá, 2008-07-25 11:02 | Ninja už: 5749 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Jejda, já jsem zase vychechtaná až hrůza. A tohle mě teda dostává: “Mně je celkem jedno, kdo to byl,” zamračila se modrovláska. “Jashin nebo vrchní mimozemšťan... Stvořil mě proto, že měl smysl pro krásu. Tebe stvořil, protože měl smysl pro humor!”
Hrozně se těším na pokračování Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2008-07-23 22:15 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Jeje, další milé komentíky, díky moc. Smiling A co se týče dalšího dílu, mno... Až po Missce a Cestě... Laughing out loud

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Rokubi no Raijuu
Vložil Rokubi no Raijuu (bez ověření), St, 2008-07-23 17:55 | Ninja už: 19811 dní, Příspěvků: 9579 | Autor je: Prostý občan

Úžasné, dokonalé, skvělé...:yes: Honem další díl! Prosím *psí očička* Eye-wink

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, Út, 2008-07-22 19:04 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

...ty nás chceš všechny zabít. Jako by nestačilo, že mě na táboře pokousal pes, měla jsem lehkej otřes mozku, praštila jsem se hlavou o žlab, dala si kusem dřeva do klíční kosti a spadla na kostrč. Ještě jsem se musela dusit smíchy a padat ze židle při tomhle (teď už mě babička do tý nemocnice fakt vezme...). Každopádně, těším se na další díl, určitě to bude zase pěkné prodloužení života ^^

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Ne, 2008-07-20 22:40 | Ninja už: 5795 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Už aby tu byl další díl! Nebo se zcvoknu! Prosímmmmmmmm, tohle je tak dokonalá FF!

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, So, 2008-07-12 19:54 | Ninja už: 6132 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

Přijet z dovči, kde počítač neviděl v živ otě zásuvku a přečíst si tohle Laughing out loud !! Paráááda!!! Laughing out loud

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele Irmicka
Vložil Irmicka, St, 2008-07-16 11:27 | Ninja už: 6161 dní, Příspěvků: 290 | Autor je: Prostý občan

Přesně.....upa to samý! Díky hAnko......zachránila si mi život....už sem se málem unudila k death XD

Nothing is True and Everything is Permitted.
Bublina a zombie jsou krásná slova.

Obrázek uživatele Haruko Hime
Vložil Haruko Hime, So, 2008-07-12 17:13 | Ninja už: 6171 dní, Příspěvků: 961 | Autor je: Prostý občan

A já to zase čtu s neuvěřitelným skluzem šesti dnů!
Bylo to vtipně geniální, geniálně vtipný, vtipný a geniální a všechny jiný verze těchto slov.
Tvůj Chlapeček dokáže rozesmát i kámen Laughing out loud

Obrázek uživatele stajan
Vložil stajan, Út, 2008-07-08 16:25 | Ninja už: 5850 dní, Příspěvků: 254 | Autor je: Prostý občan

Stejně jako Miss jsem tuhle sérii přečet jednim dechem a zase jsem se u toho řehtal jak dement.....Tohle je úplně úžasný! Už se těšim na další díl.

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Po, 2008-07-07 17:03 | Ninja už: 19811 dní, Příspěvků: 9579 | Autor je: Prostý občan

xDDDDDDD já ti teď ani nevim která hláška mě dostala nejvíc!!!!! xDDDDD Já sem se smála fakt u všeho!!! Laughing out loud Třeba Shisamovo poznámky, rozhovor Konan x Hidan a nebo jak seřval Peina se Zetsuem!!!!!!! xDDD Jooo hAnko ty teda jedeš!!! Laughing out loud Sakra z tohohle budu mít výtlem ještě do pozítří!!! Laughing out loud Sticking out tongue Moc se těšim na další díl!!!!! Eye-wink Smiling

Obrázek uživatele animeotaku
Vložil animeotaku, Po, 2008-07-07 13:49 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

je to proste super Laughing out loud a ti poviem ze ta itachiho "temná a drsná" hudba ma naozaj dostala Laughing out loud Laughing out loud