manga_preview
Boruto TBV 09

Láska a nenávist

Byla hluboká noc, měsíc však na širou krajinu vrhal stříbřitou záři, díky které vše vypadalo tak kouzelně a neskutečně krásné. Ve tmě se rýsovaly budovy, jejichž střechy stříbřitě zářily a sem tam vrhaly stín na malé keře, které díky tomu vypadaly ještě tajuplněji a nebezpečněji, v dáli ševelil les.
Vše vypadalo tak klidně a vyrovnaně. Vše mělo svou dynamiku a rovnováhu, vše bylo krásně přehledné... Až na nepatrný stín, který byl na jedné střeše a tím narušoval rovnováhu a měsíční světlo lámal do podoby, vzdáleně připomínající obrys těla.
Cosi se krásně zalesklo a pak s nepatrným, tlumeným bouchnutím dopadlo na tašku střechy, kde se roztříštilo na milion malých, dokonalých diamantů.
„Proč?“ Zelené oči, skleněné od slz, pohlédly na měsíc a trochu se pod náhlým světlem přivřely, čímž z nich stekly další slzy.
Zvuk, který působily při dopadu, byl sotva slyšitelný, jí však připadal neskutečně hlasitý a vyděšeně přelétla očima vesnici. Snad to nikoho nevzbudilo.
Ne... Vše bylo v pořádku. Všichni spali, neměli ani nejmenší tušení o jejím trápení, byla tu jen ona... A ta neskutečná bolest.
Pevně k sobě přimáčkla nohy, bradu si opřela o kolena a holeně pevně obemkla pažemi. Trochu se zatřásla, když se přes ni přehnal jemný vánek, který tak milovala, teď ho však nesnášela a proklínala jej. Svůj stisk nepovolovala, ba naopak. Bála se, že když nohy spustí, rána v jejím srdci se zvětší a tím se vydere na povrch. Že ji roztrhá na kusy.
„Proč?“ vzlykla zase přerývavě a tentokrát oči zavřela, ve snaze potlačit příval slz.
Proč musel odejít? Co ho k tomu vedlo? Touha? Sobectví? Nenávist? Pomsta?! Proč od nich odešel? Od přátel? Od domova?
Co teď vlastně cítila? Lásku? Snad, milovala ho přeci. Nenávist? Určitě, nenáviděla ho z celého srdce.
Tak proč pro něho plakala, pro zrádce?
Cítila se tak nepotřebná, tak zbytečná a prázdná. To jedině ona ho mohla zastavit, tak proč to jen nedokázala? Byla slabá, on to vždy říkal, a taky měl pravdu. Byla na nic, neustále se starala pouze o sebe a na ostatní se neohlížela, nikdy nezvládla nic sama.
Ale teď, když odešel, si uvědomila, že celé ty roky byla slepá. Byla zaslepena pouze jím a neviděla ty, kteří se o ni strachovali a měli ji rádi.
Byla mu za to vděčná, ale stále ho nenáviděla. Zradil ji! Zradil své přátelé, tým, ty, co v něho doufali, zradil naprosto všechny. A jediný důvod toho všeho? Pomsta, doufala ona. Snažila se potlačit všechny pocity, které jí říkaly, že v tom bylo mnohem více, než pouze pomsta...
Vše uvnitř se bouřilo. Chtěla ho najít, přivést zpět a pořádně z něho tu namyšlenost vytlouct, na druhou stranu ho ale milovala a toužila po tom ho sevřít v náručí, toužila po tom, aby on ty city opětoval.
Bohužel teď byla sama. Nebyl tu absolutně nikdo, kdo by ji s chlácholivými slovy objal a láskyplně sevřel. Nebyl tu nikdo a ona to věděla...
Vyděšeně se rozhlédla, zda-li zvuk dopadajících slz někoho nevzbudil...

Poznámky: 

Myslím, že všichni poznali, že jde o Sakuru. Sticking out tongue
Nevím, proč píšu o ní, vážně ju ráda nemám, ale je to spíš takový výlev pocitů bez děje... Přijde mi zajímavý vcítit se do toho, co ona vlastně cítila, když Sasuke odešel. Prostě mám nutnost dneska psát a psát... No snad se vám to líbilo n_n

4.363635
Průměr: 4.4 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aoi.Neko-čááán
Vložil Aoi.Neko-čááán, Ne, 2010-05-02 19:13 | Ninja už: 5219 dní, Příspěvků: 2628 | Autor je: Prostý občan

njnj..bylo to hezky..ae opet to byla sakura a jednalo se zas o toho zradce sasana Laughing out loud
hezky napsany to bylo...a byla to pravda..to ze byla zaslepená apod..aspon ze si to tam uvedomila..

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, Ne, 2010-05-02 19:06 | Ninja už: 5186 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

nemám slov Laughing out loud

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele 3rin3 de la Shika gang
Vložil 3rin3 de la Shi..., Čt, 2008-12-04 19:19 | Ninja už: 5816 dní, Příspěvků: 746 | Autor je: Prostý občan

skvele, moc moc pekne

fajn kedze moje mozgove bunky klesli po ehmmm silvestri na minimum.....nedokazala som vymysliet ziadny originalny podpis (niezeby som niekedy nejaky mala Laughing out loud )
tak len jedno KDE JA TA OSOBA KTORA HOVORILA ZE OSLAVOVAT SILVESTRA S LUDMI KTORYCH VOBEC NEPOZNAM JE SPROSTOST?!!!! no niekto nevie o co tak prichadza Sticking out tongue

Obrázek uživatele _Naruto-chan_
Vložil _Naruto-chan_, St, 2008-12-03 15:36 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

uzasnee Sad mne sa to fakt pacilo ja milujem taketo precitlivene texty Smiling strasne pekne