manga_preview
Boruto TBV 09

Láska je totiž věčná!

Na chodbě se ozval dusot a hned na to do kanceláře Hokage vtrhl Shikamaru.
"Hokage-sama! Utočí na nás Akatsuki a Orochimaru zároveň. Prý chtějí vesnici srovnat se zemí pokud se jim nevydáte."oznámil rychle a s obavami se na něj podíval. Naruto vstal a zamyšleně se podíval oknem.
"Vyřiď jim, že přijdu." řekl nakonec ale stále se na něj nepodíval. Shikamaru se na něj vyděšeně podíval.
"Ale Hoka-" začal Shikamaru ale Naruto ho umlčel.
"Shikamaru klid. Pokud se mi něco stane tak zvolte nového Hokage a pokud možno aby to byl Konohamaru. Přeci jen jsem mu to slíbil a ještě, doufám, že mu v té funkci pomůžete. Přece jenom je ještě mladý." poprosil ho Naruto a usmál se na něj. Shikamaru nebyl schopen slovo. Do očí se mu drali slzy ale včas je zadržel.
"Dobře, řeknu jim to." přikývl a zmizel. Narutův úsměv pohasl a znovu se zadíval z okna na svou rodnou vesnici. Nakonec stočil pohled doprava a podíval se na vytesané tváře.
"Ochráním ji vlastním životem! Ochráním vesnici, lidi co v ní žijí, jejich sny, jejich budoucnost, aby až tu nebudu mohlo vše pokračovat nerušeně dál. Ochráním je!" zašeptal do ticha Naruto a stále se díval na vytesané tváře.
"Ale je to pěkně nespravedlivý. Vždyť Hokage jsem teprve pět let. Hmm ... no co se dá dělat." usmál se Naruto a protáhl se.
"Jedno je ale jistý. Vezmu jich sebou co nejvíc." pomyslel si Naruto a zazubil se. Najednou do kanceláře zase někdo vstoupil. Naruto se na něj obrátil. Stál tam ANBU a podle všeho to byla žena.
"Co potřebuješ?" zeptal se ji s usměvem Naruto a žena pod maskou zčervenala, už chtěla něco říct ale do kanceláře znovu vpadl Shikamaru.
"Hokage-sama! Akatsuki vzkazují, že se s nimi máte setkat u brány ale pouze sám. A, že jakmile s nimi odejdete nechají Konohu nepokoji." Naruto se na něj vražedně podíval. Shikamaru se zarazil až teď si všiml postavy co stále vedle něj. Byla to ANBU.
"Hups." ozval se Shikamaru a radši honem vypadl. Naruto se povzdechl a podíval se na ANBU.
"Hmm, no urči tě jsi pochopila o co šlo, že? Tak tě prosím abys o tom nikomu neříkala." poprosil ji Naruto ale ANBU zvedla ruce a sundala si masku.
"H-hinato." vykoktal ze sebe zmateně Naruto.
"J-jak to, že jsi živá?!" zeptal se ji zmateně Naruto. Hinata se smutně usmála.
"No u ANBU to zinscenovali tak aby to vypadalo, že jsem zkutečně umřela. A jak vidím nikdo o tom opravdu nevěděl." vysvětlila mu to Hinata a Naruto trochu posmutněl.
"Kdybych to jen věděl. Strašně mi chyběla!" pomyslel si Naruto. Hinata se na něj zaraženě podívala.
"Počkat. Teď mi to došlo! Ty se chceš vydat Akatsuki!" užasla Hinata a vyděšeně se na něj podívala. Naruto kývl.
"A-ale to nesmíš!" řekla až skoro zakřičela Hinata. Naruto se usmál a tím Hinatu šokoval.
"Jsem Hokage a od toho se něco takové čeká ale ... Já to nedělám, protože musím ale protože chci. Být Hokage byl můj sen, ochraňovat tuhle vesnici i kdybych za ni musel položit život. To je můj sen. A teď ho můžu vyplnit. Tedy ne, že by se mi to poslední líbilo ale co se dá dělat. Už jsem rozhodnutý." Naruto se na ni stále usmíval, i když ho to uvnitř neuvěřitelně bolelo. Hinata už to nevydržela a rozbrečela se.
"Hinato? Co se děje?!" zeptal se ji Naruto, když uviděl, že brečí a přešel k ní. Hinata na nic nečekala a padla mu do náruče. Naruto se na to vyjeveně díval a trochu se začervenal.
"Musím mu to teď říct." přemítala v duchu zoufale Hinata a trochu se od něj odtáhla ale stále ho nepouštěla.
"Naruto-kun … já .. já tě … m-miluju! Strašně moc tě miluju a nechci tě ztratit!" vykřikla Hinata a rozbrečela. Najednou ji bylo tak trochu lehce. Už ji netížilo její tajemství, konečně mu to řekla. Naruto na ni zaraženě hleděl ale pousmál se a naklonil se k ní.
"Hinato. Já tě také miluju. Ani nevíš co to pro mě bylo, když jsem si myslel, že jsi umřela. Každý den jsem na tebe myslel a vzpomínal na ty chvíle co jsme spolu strávili i když jich nebylo mnoho." zašeptal Naruto a políbil ji. Hinata se nenechala dlouho pobízet a polibky mu opětovala.
"Půjdu tam s tebou." oznámila mu najednou Hinata a vážně se na něj podívala. Naruto se na chvíli zarazil ale když mu došlo co tím myslí zhrozil se.
"Ne. To ti nedovolím." zamítl to rázně Naruto. Hinata už chtěla něco namítnou ale Naruto ji umlčel polibkem a hned na to zmizel. Hinatě se z očí začali řinout slzy a zhroutila se na zem.
Naruto se přemístil kousek za bránu kde na něj čekali zbylí členové Akatsuki. Pein, Konan, Zetsu, Tobi a Kisame plus Orochimaru a Kabuto. Naruto se nad jejich počtem usmál.
"Čemu se tak tlemíš, Uzumaki!" křikl na něj Kisame. Narutův úsměv se ještě víc rozšířil.
"Tomu kolik vás zbylo." Pein se zamračil.
"Tak dost! Teď pojď pěkně s námi, Rokudaime!" vyzval ho vážně Pein a zamračil se. Naruto zvážněl.
"Nevěděl jsem, že jste až tak naivní. Opravdu jste si mysleli, že se nepokusím vzdorovat?" zeptal se jich užasle Naruto a kolem něj začala vířit chakra Kyuubiho. Kabuto si povzdechl.
"No já jsem na tento fakt poukazoval, ale oni mi nevěnovali pozornost." osvětlil mu události Kabuto.
"Aha." řekl pouze Naruto a začal se soustředil.
"Kyuubi?" ozval se Naruto a hned na to se ocitl u jeho klece.
"Co se děje, Naruto?!" chtěl vědět Kyuubi. Už dávno se z nich stali dobří přátelé. Někdo by tomu jen těžko dokázal uvěřit ale Kyuubi měl i svou světlou stránku.
"Budeš se mnou naposledy bojovat?" zeptal se ho Naruto a sevřel ruku v pěst. Kyuubi se usmál.
"Bude mi potěšením! Vždyť my dva jsme jeden! Jak jsi si kdy mohl pomyslet, že tě opustím zrovna v té nejlepší chvíli." zasmál se Kyuubi a Naruto se k němu přidal.
"Jsem rád, že to tak bereš a proto tě teď pustím ale ne úplně." Kyuubi se zarazil.
"Jak to myslíš?"
"Ani já sám tomu nerozumím. Vlastně vytvořím jako kdyby tvůj klon. Jen bude zhruba velký jako já ale jinak bude stejně silný jako ty osobně. Vlastně se dá říct, že duševně budeš v tom klonu ale tvé tělo bude stále uvnitř mě." vysvětlil mu to Naruto co nejjednodušeji. Kyuubi se usmál.
"Díky za příležitost si znovu zabojovat ale vidím, že máš ještě něco na srdci." poznal to na něm Kyuubi. Naruto přikývl.
"Ano. Jde o to, že nebudeš úplně venku a tak ...." začal Naruto.
"Kdyby jsi zemřel tak zemřu taky." přikývl Kyuubi. Naruto znovu přikývl a hned na to zase zmizel. Otevřel oči a zjistil, že stále stojí před svými nepřáteli.
"OK! Jdeme na to." křikl a začal dělat neuvěřitelně rychle pečetě. Akatsuki na to jen zírali. Když je konečně dodělal zkřížil normálně prsty a vykřikl.
"Kyuubi bunshin!" a nejednou se vedle něj objevila zmenšenina Kyuubiho. Ale to ještě nebyl konec. Nejednou se kolem Naruto objevila červená chakra ale ihned na to se přemístila do zmenšeniny Kyuubiho a ten jako kdyby ožil.
"Hmm. Cítím se skvěle." všude se rozlehl jeho dunivý hlas. Akatsuki a spol se lekli ale vzpamatovali se a vrhli se na ně.
Kyuubi a Naruto také na nic nečekali a připravili se k útoku. Ale nejednou se za Akatsuki někdo objevil. Byla to ANBU.
"To ne …" povzdechl si potichu Naruto a vyhnul se Peinovu útoku. Hned na to se přemístil před tu postavu.
"Hin! Co tady děláš?!" zeptal se ji trochu naštvaně Naruto. Hinata si sundala masku a odhodila ji.
"Naruto-kun! Snad si nemyslíš, že bych dokázala jen tak sedět a čekat. Už od začátku jsme oba věděli, že jakmile jsem jednou vstoupíš už nikdy se do Konohy jako živý nevrátíš!" křikla na něj naštvaně Hinata až se ji i Kyuubi lekl.
"Omlouvám se ale o tobě to platí také. Jestli se rozhodneš bojovat už není cesty zpět." pokusil se ji ještě domluvit ale když uviděl její neústupný výraz přikývl a políbil ji. Hned na to se pak vrhli Kyuubimu na pomoc.
Jejich souboj trval strašně dlouho a všichni už byly vyčerpaní. Narutovi, Hinatě a Kyuubimu se ale přesto podařilo zabít Konan, Kabuta, Orochimara a Tobiho. Teď už s býval pouze Zetsu, Pein a Kisame. Začal boj tedy jeden na jednoho. Naruto vs. Pein, Hinata vs. Kisame a Kyuubi vs. Zetsu.
Hinatin souboj trval jen několik minut a Kisameho nezbyl ani mastnej flek. Kyuubimu to trvalo trochu déle a přesto Zetsua poslal pod kytičky. Teď už zbýval jenom Pein a Naruto. Jejich souboj trval ještě asi čtvrt hodiny a jejich síly byly stále vyrovnané. Když tu najednou Pein ztratil rovnováhu, Naruto se chopil příležitosti a zapíchl mu katanu, co měl připevněnou předtím na zádech a kterou zdědil po svém otci Minatovi, těsně pod srdce. Pein bolestivě zakřičel a sesunul se k zemi. Naruto si oddechl a podíval se na své společníky. Ti se na něj usmívali a hned na to se k němu rozběhli. Hinata mu padla kolem krku a začala ho vášnivě líbat. A Kyuubi se radši odvrátil a kochal se krajinou (značně zdevastovanou). Ani jeden z nich si nevšiml, že Pein se z posledních sil zvedl a hodil katanu zpátky jejímu majiteli. Poté spadl konečně mrtev k zemi ale na obličeji mu hrál zlověstný úšklebek.
Hinata objala pevně Naruta a ten ji objetí oplatil. Hinata si vychutnávala tu chvíli, kdy se ho mohla dotýkat, když tu najednou ji něco donutilo otevřít oči. Už jenom viděla jak na ně řítí katana. Zhrozila se.
"Pozor!" křikl Kyuubi, který to také zpozoroval Naruto otočil hlavu a už jenom viděl jak katana projela jeho tělem. Hned na to následovala příšerná bolest. Zmateně se podíval na místo kam se zabodla už už ji chtěl vytáhnout ale když zjistil, že katana pokračovala dál a …
"Hinato!" vykřikl Naruto a vyděšeně se na ni podíval. Hinata zvedla udiveně hlavu. Najednou vykašlala krev, Naruto taky. Hinata se na něj znovu podívala a křečovitě se na něj usmála.
"Je mi líto, že to takhle skončilo." pravila tiše Hinata a do očí se ji dostali slzy.
"Konečně! Po těch dlouhých letech co jsem tajila svou lásku k tobě jsem ti své pocity konečně odhalila a ono to musí skončit takhle! Je to vůbec spravedlivé?! Řekni Naruto-kun!" křikla Hinata a i přes příšernou bolest ho silně objala. To už nevydržel ani Naruto a rozbrečel se.
"Není to fér Hinato. Nevím proč ale nikdy nám nebylo dovoleno být spolu!" vzlykal Naruto a její objetí ji oplatil. Kyuubi to všechno smutně pozoroval. Bylo mu líto, že to skončilo takhle. Smutně sklonil hlavu a navrátil se do Naruta.
"Hin?" ozval se po delší chvíli ticha Naruto. Hinata se na něj podívala uslzenýma oči.
"Miluji tě! Strašně moc tě miluji!" zašeptal Naruto slabě. Hinata se smutně usmála.
"Také tě miluji! Ani nevíš jak." zašeptala taky Hinata a naposledy se políbili. Poté se sesunuli k zemi a už se nepohnuli.
Leželi nehnutě na zemi propíchnutí katanou, ve vzájemném objetí a divili by jste se ale oba měli úsměv na tváři. Věděli, že tam kam půjdou budou už na vždy spolu.
Začalo pršet a z Konohy se najednou začali řinout zvědavý vesničané a shinobi. Po celou dobu slyšeli zvuky z bitvy ale nikdo se neodvážil přijít blíž. Až když konečně utichli odhodlali se k tomu aby se podívali co se stalo. Když ale přišli blíž zděsili se. To co uviděli jim úplně vyrazilo dech. Všude byly mrtvé těla a plno krve a uprostřed toho leželi dvě postavy. Lidé přišli blíž. Namohli uvěřit tomu co uviděli. Jejich Hokage je ....
Najednou začalo pršet.
"Zdá se, že i nebe oplakává je oplakává." pomyslela si Sakura, která byla v čele davu stejně jako ostatní přátelé Naruta a Hinaty.
Druhý den byl pohřeb. Naruto a Hinata byly pohřbeni spolu, protože nikdo neměl to srdce je od sebe oddělit. Ani katanu z nich nevyndali a pohřbili je do hrobu Hokagu. Na jejich náhrobku byly vytesaná slova.

Milovalo se, Miluje se a Milovat se bude!
Láska je totiž věčná!

Poznámky: 

Abych řekla pravdu tohle dílo, tedy jednorázovka, snad nejlepší co jsem kdy napsala! Je na můj oblíbený paring a taky pro mé SB Hayu! Laughing out loud Chtěla něco smutného a dlouhého a tak musím s pýchou říct, že jsem její očekávání splnila! Smiling

A jestli se to někomu nebude líbit tak má smůlu, protože pro mě je to nej! Sticking out tongue

4.92958
Průměr: 4.9 (71 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Čt, 2011-08-18 17:08 | Ninja už: 4736 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

krásné... fňuk... a smutné:-(

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele dusicinko
Vložil dusicinko, Čt, 2011-04-14 22:57 | Ninja už: 6053 dní, Příspěvků: 63 | Autor je: Prostý občan

Máš pravdu - patrí to medzi tvoje najlepšie výtvory

userbarz.com

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Ne, 2011-03-13 01:20 | Ninja už: 5982 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Paráda!! Moc se mi to líbilo

Obrázek uživatele Yoshi no Baka
Vložil Yoshi no Baka, St, 2010-01-13 21:12 | Ninja už: 5291 dní, Příspěvků: 515 | Autor je: Prostý občan

kapesník pujčíš mi také jeden?

No čo vám poviem, život ide rýchlo a stále sa h***o deje Laughing out loud

Keď sa niekto nudíte a chceli by ste pokecat o debilinách pridajte si ma na skype Laughing out loud

To už som tu 3 roky? ^(*o*)^

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Obrázek uživatele Mayki
Vložil Mayki, St, 2009-06-24 22:48 | Ninja už: 5645 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

Kapesníky kapesníky kapesníky!!!
Kde sou sakra ty kapesníky.

Obrázek uživatele K4Zz
Vložil K4Zz, Po, 2009-05-11 21:27 | Ninja už: 5499 dní, Příspěvků: 9 | Autor je: Prostý občan

suprový nemám co dodat:)
dávám za 5!!


Free userbars
Free userbars

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, So, 2009-02-28 17:58 | Ninja už: 6044 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

nádhera, cokoliv co je NaruHina se mi od tebe čte nejlépe. Mám po dočtení tvých povídek napsat taky nějakou další, třeba i jednorázovku, ale jen bych napsal chabou a vzdálenou napodobeninu nějaké tvojí povídky a to já nechci. Laughing out loud

Obrázek uživatele Johnatan44
Vložil Johnatan44, Po, 2009-02-09 20:28 | Ninja už: 5649 dní, Příspěvků: 85 | Autor je: Pěstitel rýže

Nádhera! Luxus! *vzlyk* tohle je prostě uplně nejvíc co sem kdy četl o NaruHina díky mooc Eye-wink

Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, Čt, 2009-01-22 22:20 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Krásně smutný Sad
Miluju NaruHina


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling

Obrázek uživatele narutoo127
Vložil narutoo127, Po, 2008-12-29 00:41 | Ninja už: 5631 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Prostý občan

hinata sempai pyse asi tie najlepsie ff mam rad tuto kombinaciu naru hina je to velmi pekne a tento pribeh je taky smutny ze ani slzy neviem udrzat Sad

Obrázek uživatele tune-yarder
Vložil tune-yarder, So, 2008-12-27 20:47 | Ninja už: 5628 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

rekl bych ze hinata-sempai tu pise nejlepsi FF

Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, So, 2008-12-27 20:49 | Ninja už: 5767 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan

Tak to sme dvaja Smiling

Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.

Obrázek uživatele Kikulines
Vložil Kikulines (bez ověření), Čt, 2008-12-04 15:22 | Ninja už: 19860 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

To je nádherné a smutné.. fakt krása..Smiling a ten nápis.. jéj.. Smiling

Obrázek uživatele Motofoko
Vložil Motofoko, Čt, 2008-12-04 15:30 | Ninja už: 5954 dní, Příspěvků: 930 | Autor je: Prostý občan

Chudak Nagato...Taku smrt si nezasluzil,ale aspon sa Narutovi nejak stihol zavdacit...

Sorry, boys and girls, verím, že máte humor pre zmysel...

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Čt, 2008-12-04 16:03 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

ok budu se snažit děje víc rozvádět ale upřímně ... mě jednorázovky nejdou! A to co mě někdy připadá dobře napsaný tak se někdy někomu vůbec nelíbí!! Sad Laughing out loud

Obrázek uživatele Leenoha
Vložil Leenoha, Čt, 2008-12-04 15:05 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

suppeeer

Obrázek uživatele oo.hinata.oo
Vložil oo.hinata.oo, Ne, 2008-11-30 20:57 | Ninja už: 5675 dní, Příspěvků: 256 | Autor je: Prostý občan

Nádhera... Smiling dokonalé dílo Smiling až mi tečou slzy *červená se* Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele georgen
Vložil georgen, Út, 2008-11-25 22:17 | Ninja už: 5723 dní, Příspěvků: 97 | Autor je: Prostý občan

super dílko prostě co dodat protože lepší jednorázovku sem nečetl

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Po, 2008-11-24 20:05 | Ninja už: 5786 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Ty o tomhle páru prostě umíš psát výborně Smiling Co víc říct? Eye-wink

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Ne, 2008-11-23 21:22 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Díky moc! Smiling

Obrázek uživatele Naruťák111
Vložil Naruťák111, Ne, 2008-11-23 21:13 | Ninja už: 5812 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

to je nadhera hin nemam slov, 5 bodiku Laughing out loud