manga_preview
Boruto TBV 09

Ask Anyone! 07

Moc a moc se omlouvám za to ohavné spoždění s tímto dílkem, ale jakmile se zaseknu a múza začne lítat po nákupech, sedív tak většinou před prázdným dokumentem a hodiny nedokážu napsat ani řádku Laughing out loud Budu se snažit updatovat aspoň jednou týdně, pravděpodobně o víkendu, pokud bude málo inspirace tak nejpozději za dva týdny, ale to už bude krize Laughing out loud
Jinak dovolená přeci jeno vyjde, až teď, ale vyjde Laughing out loud takže se od pětadvacáteho jedu opalovat, rochňat v moři, jíst arabské placky a lítat po památkách Laughing out loud nevýhoda, bude spoždění s novými díly, výhoda, bude speciální AA speciálek Laughing out loud snad mi to odpustíte x) 08 stihnu určo do příštího víkendu Eye-wink S vaší teoretickou pomocí možná ještě dříve Smiling
Pro čtenáře mojí "Bermudské záhady", ano, u pokračování jsem se sekla vskutku pořádně, ale dneska mám náladu, dneska by to šlo Laughing out loud třetí díl vyjde co nejdřív, to přísahám na Breptův nový foťák Eye-wink

Takže horký kafčo, sušenky, pohodlné křeslo, a pusťte se do čtení x)

Ask Anyone!
aneb Zeptejte se koho chcete...

„Můžete už pro boha přestat koukat z toho okna když na vás mluvím?!“ naštval se Konohamaru po hodině ticha, která zavládla v kanceláři.
Klíd, Konohamaru. Já tě poslouchám, jenom mám zrovna chuť pozorovat tohle nudný skandálem zapomenutý město.
„Šéfová! Přiznejte se! Že vy jste se na ty návrhy nových témat pro tu vaši rubriku ani nepodívala!“
Ne ne ne ne ne ne ne ne! To se teda mýlíš! Já se na to totiž úplně vykašlala Eye-wink
„Arghhhh! To jsem si mohl myslet!“ zakroutil Konohamaru zklamaně hlavou. „No, jsem zvědav s čím se zítra dobelháte. Jak jste sama řekla, žádný skandály na obzoru, z čeho asi budete čerpat?“ rejpnul si, zlomyslně se usmál a spokojeně opustil místnost.
... BREPTO! POHOTOVOST!

..:::::ASK ANYONE! 07:::::....:::::ASK ANYONE! 07:::::..

Milí čtenáři, vítejte u čtení dalšího dílu vaší nejoblíbenější rubriky. Jako vždy jsem se já společně s Breptou vydala na výzvědy lovit KM u slavných osobností. Tentokrát to vůbec ale vůbec nebylo jednoduchý.
Jak jsem již několikrát jemně naznačila, listopad a podzim sám o sobě, je nejnudnější doba v celém roce. Nejen že začíná být tak nehorázná kosa, že lidem zamrzají kunaie v pouzdrech (a Breptovi zamrzá foťák), ale také se většina celebrit uchyluje do ústraní, pryč od zvědavých očí paparazziů a bohužel, i novinářů.
To si ale Konohamaru o nás myslel po málu, že se tímto faktem necháme pomyslně „sežrat“ a místo malé bulvární rubriky vám tu uděláme nějaký odborný výpis na téma Proterochersis a Proganochelis – příběh vymřelých vodních druhů...ne že bychom to neměli v největší případ nouze nachystané v šupleti Smiling
Ale vy nás už znáte a tudíž víte, že se jen tak nevzdáme. Všechny celebrity se nám přece schovávat nemohou a my jsme byli připraveni toho chudáka co zapomněl maskovací techniku okamžitě zneužít k našim novinářským potřebám. V moři je přece spousta ryb (nejenom Kisame), na jednu z nich snad narazíme.
Tak jsme se s Breptou oblékly (bundy až do -30 stupňového mrazu, ruské čepice, huňaté palčáky, sněhule a šusťáky co bereme v zimě na dovču do Alp), nadopovali na cestu (horký kafe udělá divy) a už sme si to razili ven z Konohy.
Byla to cesta vskutku náročná. Fičel vítr jak na Sibiři (ano, Temari je v Konoze, to se pozná), listí stále padalo (už aby přišel sníh) a foťák začínal mrznout dokonce i ve speciálním ohřevném pouzdru. A jak jsme pomalu nevěděli, kam to vlastně jdeme, ocitli jsme se u známého sídla organizace Akatsuki. Vypadalo konec konců, stále stejně. Tak jsme si s Breptou řekli, že to prubnem a ulovíme si nějakou rybu právě v tomto úkrytu.
Nenápadně jsme proklouzli okolo okna a stanuli před vstupní branou, označenou oním výstižným nápisem ´VCHOD´. Brepta tasil brašničku se šperháky a nejrůznějšími paklíči a jal se odemykat. Netušil však, že jsme vítanými hosty a dveře stačí pouze otevřít (za tuto informaci mnohokrát děkujeme Orochimaruovi, ten se vyzná).
Uvnitř to nevypadalo o nic líp jak z venku. Byla to prostě skála. Chodby pomalované tou červenou barvou a čas od času nějaká ta slavnostní výzdoba. Po asi hodině chůze jsme se s Breptou shodli na tom, že jsme zabloudili. Nepomohla nám dokonce ani naše nová GPS. Ona chudák občas hlásí „zábočte do prava a jste v cílové destinaci“ když jsme sotva vyšli z Konohy a napravo je taková hluboká škarpa. Moderní technologii nezastavíš. Nakonec se ale poštěstilo a narazili jsme na takový obrovský sál, pokud se to tak dá nazvat. Bylo tam pár židlí a jeden kamenný trůn, no, připomínalo mi to něco z Pána Prstenů. To ale není důležité. Důležité bylo, že na onom trůnu si vysedával jeden člen Akatsuki, na kterého jsme zrovna narazit nechtěli. Byl to Tobi.
Jo, ono se řekne „hodný chlapeček Tobi“, ale to se o mě taky říká jak jsem milá a hodná, a jaká sem potvora, že? Každopádně zvítězilo heslo „lepší něco, než-li Gai-sensei“, a tak jsme si to namířili přímo k němu.
„Nazdar prde!“ pozdravil Brepta, když zalistoval příručkou pro nováčky v Akatsuki. „Jak de život?“ Taky neztrácel čas a vrhnul se rovnou na otázky.
Tobi na nás obrátil svou černo-oranžovou masku s nechápavým pohledem ve tváři...což jsme intuitivně odhadli. „Nazdar...prcku,“ změřil si Breptu se svým Sharinganem. „Vy dva ste mi nějak povědomí,“ zamyslel se najednou. Chvíli se prohraboval různým harampádím co má za tím svým trůnem, až pak vytáhnul jedno vydání našeho magazínu. „No je mi to jasné, ti dva slídilové z novin!“ ukázal na naši fotografii na předposlední straně, ne příliš vydařenou smím-li podotknout. „Vybrali jste si dneska špatný cíl!“ řekl hororově, zaspávajíc vlnu Halloweenu, sundal masku a nahodil Mangekyou sharingan.
To už byl ale Brepta v pohotovosti a fotil jak nejrychleji to dovedl (a to byl panečku fofr). Tobi se tentokrát doopravdy zatvářil zmateně, dokud Brepta nezapnul blesk a nevyblejsknul ho hezky ze předu. Na tom by nic nebylo, ale schytat to takhle bleskem 2.05 s upgradem do mangekyou sharinganu, asi není žádná sranda (tento obranný tip proti sharinganu jsme obdrželi v anonymním emailu s podpisem Uchiha I.).
Tobi se chvíli válel po zemi, brečel a něco nesmyslně mumlal. Nakonec se uklidnil, posadil se hezky na svůj trůn a stále se slzami v očích se nám konečně začal věnovat jako správná oběť žurnalistického průmyslu. „Tak vysolte ty otázky než se mi vrátí zrak a pošlu vás expresem za celým svým zpropadeným, mrtvým klanem!“
My samozřejmě neztráceli čas. Tak Tobi, začnu asi takhle. Koluje u nás takový drb, že nejsi Tobi, ale Uchiha Madara. Je to pravda?
„Ale jo porád! Zatracenej Sasuke taky musí všecko vyzvonit...jen ať si mě nepřeje!“
Jo, zasloužil by si, to je pravda. Naše čtenáře by jistě zajímalo, čím to je, že žijete tak dlouho?
„Hm, to je složitý, to byste ženská nepochopila. Ale mohu říct, že je to na nic. Občas mě ten život nudí,“ mávnul rukou a vskutku znuděně vypadal...ty podzimní depky fungujou všude.
Jaký máte tedy smysl života, když se tak nudíte? Nebo spíš, jaký je váš cíl s touto organizací?
„To ste z jinýho světa nebo co?! Máme přece v živnostenském listě a ve firemní smlouvě jasně napsáno, že jsme sběratelská, nelegální organizace, co sbírá mocné démony, aby ovládla svět!“
No...ano...proč mě to nenapadlo hned. K dalšímu drbu. Ten koluje mezi obyvateli Konohy, prý jestli nejste v nějakém vztahu s Rin, nebo dokonce, jestli sám nejste Uchiha Obito?
„Drbny zpropadený. Že tomu někdo věří. Kdyby někdo na tom vašem náměstí v Konoze začal vyřvávat, že je Tobi Bůh, hned byste tomu asi věřili...počkat...to nezní jako špatný nápad...“
Zpět k tématu, zlomyslné pikle můžete kout potom. Jaké je tajemství tvého Mangekyou sharinganu? Dokáže prý spoustu věcí, kupříkladu ovládat Bijuu.
„Proč si myslíte, že tady tomu nepořádku šéfuju já?! Kdyby mí podřízení nebyli tak neschopní, dávno jsme cíl splnili!“
Na druhou stranu, kdybyste nebyl tak neschopný vy, Kyuubi by nikdy nebyl poražen Čtvrtým Hokagem, no ne?
„Hn.“
Áno, a jsme u pověstné „Uchiha poznávací značce“. Je to dědičné, nebo proč všichni příslušníci klanu Uchiha říkají „Hn“.
„Tohle si ženská zapamatujte! Uchihové jsou od přírody velmi neoriginální. Mají přece Sharingan, jehož hlavní výhodu je kopírování. Jsou to prostě opičáci! Jakmile jsem začal říkat Hn říkali to hned všichni po mě! Zkuste si někdy všimnout, i Kakashi se občas prokecne!“
Heh, když má v sobě pár promile...další otázka. Okolo vaší existence je spousta dohadů a otázek. Jednou z nich je, proč se vydáváte za Tobiho? Jako, inkognito styl je sice v módě, ale chovat se jako blbeček před celou svojí organizací, to vás vážně baví?
Na to dostal Madara záchvat smíchu. „Heh, vy vůbec nevíte co je sranda,“ a smál se dál. „Jen Itachi se nesměje když dělám vtípky, asi ví proč. Né, že by neměl smysl pro humor.“
Když už jsme u Itachiho, je pravda, že jste mu pomáhal vyvražďovat klan?
„Hn, byla to otrava, navíc jsem mu nemohl nechat všechnu zábavu!“
Já jen, že se rád chvástá, že ho vyzabíjel úplně sám.
„Jen ať si užije pět minut slávy, však i na něho dojde.“
To doufám! Naší rubrice se vskutku vyhýbá obloukem...většinou.
„Ježiš to byl tenkrát trapas,“ zakroutil hlavou Brepta v ponížení.
Ehm...poslední otázka ode mě. Proč chcete ovládnout svět?
„Zajímavá otázka...z principu? Že by?“
Asi máte pravdu, i když vám to kazí pověst „Tobi je hodný chlapec“.
„Tobi JE hodný chlapec,“ řekl dětinsky. „Ale Madara není!“ to byla ta hororová část.
Brepto, nahoď rychlý kvíz!
„Hai! Tož Madíku, jakou máš barvu očí?“
„Červenou ty slepej veveráku...“
„A když zrovna nemáš sharingan?“
„Zelenou jako luční tráva,“ odpověděl zasněně.
Na těch vašich lukách nad skálou vážně něco roste, ale obyčejná tráva to nebude...
„Kušuj ženská! Pšt! To nikdo nesmí vědět!“
„Takže, oblíbený sci-fi seriál?“
„Hvězdná brána.“
„Jídlo?“
„Makarony se sýrem a houbovou omáčkou.“
„Písnička?“
„Makarena. Hééééj Makarena, hej!“ Začal k tomu i tancovat...
„Ehm...literární hrdina?
„Galbatorix.“
„Máš nějaké děti?“
„Jo, to jsem měl, kdysi dávno. Dokonce i vnoučata a pravnoučata...no a prapravnoučata jsem asi zabil, no.“
„Poslední zákeřná otázka. A co ženy? Koliks jich asi měl?“
„Měl?! Tím chceš naznačit, že už žádnou jako nemám jo?! Pche, na každým prstu sem míval aspoň tři.“
Brepta nic o prstech neříkal...
„Nó...ehm...totiž...mmm...hn...“ Exkluzivní foto: Madara v rozpacích a červená se, strana 65 Eye-wink
Tož milé to bylo Madíku, my zase přijdeme, to je s novinářema jistý! A pokud přemýšlíš proč nosí Itachi sluneční brýle, už to víš Eye-wink
Brepta ho ještě jednou vyblesknul, rozloučil se a my sme se okamžitě vydali hledat cestu ven. Díky bohu za české pohádky, respektive tu jednu o Perníkové chaloupce. Já věděla proč si brát ten chleba.

..:::::ASK ANYONE! 07:::::....:::::ASK ANYONE! 07:::::..

Cestu ven jsme nakonec objevili a zpět v Konoze jsme byli v rekordním čase. Naše zásoby kafe byly sice zmrzlé jak rampouch, ale pár ohnivých technik udělalo své. Uzávěrku jsem stihli s předstihem...Konohamaru na nás vejral jako na sebevrahy a já se mu nedivím.
Každopádně se spolu uvidíme u dalšího pokračování Ask Anyone, snad jste dostali odpovědi na své dotazy a popřípadě se i trochu pobavili. To už je ode mě a od Brepty pro dnešek všechno. Užívejte si podzimní náladu a taky pondělního volna (to my v Konoze nemáme totiž Sad). Sayonara.
Lantia a Brepta

Vysvětlivky:
Proterochersis a Proganochelis – vyhynulé druhy mořských želv Laughing out loud
Bijuu – ocasí démoni (třeba Kyuubi)
Galbatorix – hlavní padouch z knih Odkazu dračích jezdců od Christophera Paoliniho

Příště: Ask Anyone! 08 - Nelegální Teenage party aneb Konohou koluje drb: U Naruta bude pařba...

4.894735
Průměr: 4.9 (19 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sakura Sayuri Midori
Vložil Sakura Sayuri Midori, Út, 2012-04-10 18:05 | Ninja už: 4604 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

super Dattebane

Já nikdy svoje slova neberu zpět, to je moje cesta ninji.

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2009-06-23 18:23 | Ninja už: 5939 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Hej tak Madara si klidně pěstuje a hulí cosi, co se podobá velice divným exotickým keříkům? Možná proto se mu pak líbí Makarena, protož člověk při plném vědomí by to neposlouchal. xD
A navíc jsi odhalila další záhadu! Proč Makarenu poslouchá Sasori - máto nařízené z vyšších míst! Laughing out loud (Doporučuji checknout FFku "Makarena" od Myry ^^)

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Raito
Vložil Raito, St, 2008-12-17 18:49 | Ninja už: 5722 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Prostý občan

KRUTYYY uz jen pro to ze Tobi s Madarou sou moji Nej postavicky hehe pekne ste mu daly hehe...... to je srandaaa( lezi na zemi a placa se v smrtelnem zachvevu)

PS: tu smrt mam ze smichu Laughing out loud

Takže.. Raito chystá Comeback pokud se teda donutim nakreslit něco pořádnýho

Obrázek uživatele Lantia
Vložil Lantia, St, 2008-12-17 21:24 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud arigatou x) no tobi a madík nemají chybu Laughing out loud
ps: psala jsem tu někde že za smrt způsobenou smíchem při čtení naše noviny nezodpovídají? Laughing out loud no snad jo, ale jinak, mezi náma, umřít smíchem, to osobně považuji za důstojnou smrt Smiling

Obrázek uživatele ZikyAcYanto
Vložil ZikyAcYanto, Po, 2008-12-08 09:40 | Ninja už: 6029 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

Tak já sem se nasmála celkem dost Laughing out loud Fakt povedenej díleček Eye-wink A k tej dovolenej přeju aby se ti tam líbilo Sticking out tongue já byla u moře jenom jednou a nijak mě to tam neláká Barf! ale když se tam těšíš tak proč ne? XD

Obrázek uživatele Lantia
Vložil Lantia, St, 2008-12-17 18:37 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Prostý občan

Tak to jsem ráda, smích prodlužuje život Eye-wink ...nebo to aspoň řikaj XD arigatou Eye-wink
Jó na dovolené se mi líbilo, k moři mě to taky nelákalo XD tam sem se jen na pět minut naložila jak utopenec XD a hned vylezla. Já jela za památkama, páč to je moje x) Jen teda těch 30 stupňů...no super přijet sem do tého mrazu XD
Ještě jednou děkujíí za komentík x)

Obrázek uživatele K.Iwi the Fox
Vložil K.Iwi the Fox, So, 2008-11-29 17:12 | Ninja už: 5748 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Prostý občan

Aaaaa! Niekto mi tu prebral Odkaz Dračích jazdcov!! XD hehehe ale veď nech je prča, a to pri tomto bola! To s tou trávou nemalo jedinú chybku Eye-wink

Paper is dead without words
Ink idle without a poem
All the world dead without stories
Without love and disarming beauty

Careless realism costs souls
- Nightwish (Imaginaerum), Song of Myself

SPOLEK ŽROUTŮ KNIH!!!

Obrázek uživatele Lantia
Vložil Lantia, Út, 2008-12-02 12:41 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud arigatou gozaimasu Smiling

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Po, 2008-11-17 13:24 | Ninja už: 5772 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

U Naruta v tom jeho véélkém bytě? Laughing out loud Už aby byl další díl, tenhle opravdu neměl chybu Eye-wink

Obrázek uživatele Lantia
Vložil Lantia, Po, 2008-11-17 17:22 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud ano přesně tam Laughing out loud arigatou Smiling

Obrázek uživatele Lenura
Vložil Lenura, Ne, 2008-11-16 11:44 | Ninja už: 5816 dní, Příspěvků: 507 | Autor je: Pěstitel rýže

Rozhovor s Madarou neměl chybu Laughing out loud a pařba u Naruta, to zní též zajímavě Laughing out loud

Obrázek uživatele Lantia
Vložil Lantia, Ne, 2008-11-16 12:40 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Prostý občan

arigatou Smiling

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, Ne, 2008-11-16 00:33 | Ninja už: 5888 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

heé, suprní dílek, tohle je prostě má oblíbená série, opět jsem se pobavila Smiling jen tak dál
a s tou dovolenou...závidííím Sticking out tongue

Obrázek uživatele Lantia
Vložil Lantia, Ne, 2008-11-16 00:39 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Prostý občan

děkujííí Smiling no tak dovolená to je hezké, ale nechcu pak vidět ty skripta učení až přijedu domů Laughing out loud

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, Ne, 2008-11-16 00:42 | Ninja už: 5888 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

no jo, tak víš jak, něco za něco Smiling
třeba tam potkáš nějakou inspiraci pro další díleček Sticking out tongue

Obrázek uživatele Lantia
Vložil Lantia, Ne, 2008-11-16 00:51 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud no v to právě doufám, na ono téma by měl být onen plánovaný speciálek Laughing out loud
já bych si tu školu klíďo vzala sebou xD webkameru s notebůkem, pustit si živě vyučování Laughing out loud hezky na pláži, teplo, moře, kluci, piňakoláda...no, to by ta škola tu náladu úplně zrušila...jó jó Sad Laughing out loud

Obrázek uživatele Takari
Vložil Takari, So, 2008-11-15 23:49 | Ninja už: 5744 dní, Příspěvků: 200 | Autor je: Prostý občan

Jooo! Konečně je tam Madara Laughing out loud Hehe, to by mě ani nenapadlo vyzpovídat zrovna jeho a pokud jde o ty oči:D Haha, to si mě vážně dostala a na to další vydání se vážně těšim:D Pařba u Naruta:D Tak to je náááářez:)

Obrázek uživatele Lantia
Vložil Lantia, Ne, 2008-11-16 00:32 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Prostý občan

no, unikal našim sítím už hodně dlouho chlapec Laughing out loud arigatou, jsem ráda, že se líbilo Smiling

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, So, 2008-11-15 20:32 | Ninja už: 5742 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

chudak Madara,ty vocicka oslepliXDDD!jako obvykle ses paradne vyznamenala,co se tyce vtipu a zjistovani informaci od neskodneho Naruta az po vrahounskeho Madaru,proste parada. a dalsi dilek se uz pekne tresu(nadsenim a zimou,v pracovne se da i umrznout=)moc casto tu netopime)

Obrázek uživatele Lantia
Vložil Lantia, So, 2008-11-15 20:44 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud děkujííí moc x) (no to mi povídej, my ještě netopíme vůbec a to je pak sibiř když otevřu okno Laughing out loud ono větrat se musí že, ale kdo má pak rozmrazovat počítač Smiling)