manga_preview
Boruto TBV 09

UZUMAKI NARUTO pokračování 4. díl KATSU A TI OSTATNÍ

4. DÍL

„Takže Kabuto... Měli bychom se vzdálit,“ pravil stařec, „v Konoze už určitě začalo pátrání a já mám styky s jednou novou organizací, která až do teď nechtěla vystoupit na světlo světa. Jedná se o čtyři geniální shinobi, pracují jako organizace. Jsou to Matsuo, který je vede a se kterým jsem spolupracoval, Miharu, Isuzu, to není žádná hrozba, slouží jim jen jako doprovod, i když nic neumí, musí ho sebou vláčet kvůli poslednímu členovi, je to jeho nejlepší přítel Katsu. Katsu je na něm závislej, trpí rozdvojenou osobností, vypadá velice ustrašeně a nemožně, ale skrývá v sobě obrovskou sílu, která se uvolní jenom v určitých situacích například, kdýž je v boji někdo zraněn. V tu chvíli vystoupí napovrch ta jeho druhá povaha, která je ovládaná emocemi, které už nedovede ovládat. Něco podobného myslím je i u schránky Kyuubiho, když se dostane do fáze, kdy je ovládán emocemi, začne se z něj dostávat nová energie a síla a nejen síla Kyuubiho, ale něco jiného, co má v sobě to dítě, co má v sobě devítiocasého. Tihle dva jsou si v tomhle dost podobní, bohužel Katsu je moc hodnej a bojí se tu sílu použít, takže když už ho ovládne, nikdo ho nezastaví. Možná je to dobře, že se ji snaží potlačit, jinak by svět vypadal uplně jinak. Katsu znamená vítězství. Pojmenoval ho tak Isuzu, když mu pět ninjů zabilo rodiče; mezi nimi byl i on, ostatní si chtěli trochu pohrát a potom, co zabili Katsuovy rodiče, zaměřili se na malého chlapce. Isuzu s tím nechtěl mít nic společnýho, tak jenom sledoval. To dítě bylo ukryto a když slyšelo křik svých rodičů vyběhlo ven a při pohledu na své rodiče se ta síla uvolnila poprvé. Jako obrovská tlaková vlna se rozpínala síla malého Katsua po celém okolí a ničila vše, co jí stálo v cestě. On klečel na kolenou a plakal. Když se sebral a vstal, viděl něco hroznýho. V okruhu padesáti metrů okolo něj obrovská prohlubeň, domov připomínaly jen trosky na zemi a z těl těch čtyř shinobi nezbylo nic, zůstaly jen obrovské kaluže krve, které tekly po troskách. Isuzu to sledoval, ale bál se, tak se ke Katsuovi přiblížil po několika dnech a nabídl mu jídlo a společnost, když ho všude odmítli. Vychoval si zněj skvělou ochranu. A teď ho Katsu považujeza své rodiče.“ domluvil Danzou.
„To zní vskutku zajímavě.“ odpověděl Kabuto.

„Kakashi-sama, musíme najít Naruta a vyrazit na novou misi, kterou nám dala Pátá.“ řekl člen ANBU.
„Dobře, vysvětlíš nám to, až budeme kompletní.“

„Naruto, tady jsi, vyrážíme na misi, rychle to tu ukonči a za dvacet minut buď připravený u východní brány.“ informoval ho Kakashi.
„Ale co je to....“
„Všechno se dozvíš na místě já to sám nevim.“ nenechal ho domluvit Kakashi.

„Informoval jsem oba, Hokage-sama, za chvíli se sejdeme a vyrážíme.“
„Výborně, od teď budeš Kazuki a odevzdáš ANBU masku. Můžeš jít.“ řekla Tsunade.
„Rozkaz!“ a zbyl po něm jen obláček kouře.

„Naší misí je najít zrádce Danzoua, který utekl hned po útoku na vesnici. Mimochodem, já se jmenuji Kazuki.“ vysvětloval Kazuki.
„Já jsem Hatake Kakashi a tohle je Uzumaki Naruto.A teď bychom měli co nejrychleji vyrazit, na vysvětlování bude času dost.“ řekl Kakashi a vyrazili.

Nedělat správné věci, i když víš, že jsou správné, je cesta zbabělce.
Hatake Kakashi

Poznámky: 

TO JSEM NAPSAL Z NOUZE, ABYCH PROPOJIL TO CO JSEM CHTĚL NAPSAT DO DALŠÍHO DÍLU, TAK PROTO NEBERTE TENTO NEZDAŘILÝ POKUS MOC VÁŽNĚ.

SNAD VÁS NEODRADÍ:-)

4.85185
Průměr: 4.9 (27 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele nikaChiaki
Vložil nikaChiaki, Čt, 2008-11-06 22:34 | Ninja už: 5684 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

Tak to je dost napínavý , bude další díl , prosím.Je to hezký, jen tak dál. Smiling

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, St, 2008-11-05 20:30 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

moc dobrý pokráčko jako ovšem vždy Laughing out loud už by to chtělo zase novej dílek Eye-wink

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan