manga_preview
Boruto TBV 08

Příběh dítěte lásky- 33. kapitola

Něco víc než mise

My, tři příchozí, jsme tam stáli jako solný sloup s pusou dokořán.
,,Godaime-sama, řekněte, že si děláte srandu!'' děsila se Sakura. Pátá nám odpověděla svým tvrdým pohledem.
,,Ty víš Sakuro co potřebujeme, běž.'' řekla Sakuře a ta odběhla.
,,Kam šla?'' zaptala jsem se. Šok na mě byl dobře znatelný.
Pátá se nadechla: ,,Šla dokončit zbraň.'' Obdarovala jsem jí dalším nechápavým pohledem.
,,Řeknu vám to od začátku. Akatsuki shromažďovali démony, jediný Kyuubi v Narutovi jim chyběl. Před pár dny byl zabit vůdce Akatsuki, Pein. Ačkoli to byl jeden z nejsilnějších lidí na světě, někdo byl silnější. S Peinovým životem bylo spojeno i zapečetění Bijuu a teď, po jeho smrti, se pečeť přetrhla a Bijuu se rozšířili do celého světa.'' vysvětlila nám. Mrazilo mi po zádech. To snad chce říct, že já budu bojovat s démony? A nejenom já, i Naruto, Orenjino-sensei a Jiraya.
,,Proč jsme byli vybráni zrovna mi?,'' ptala jsem se dál.
Znovu se nadechla: ,,Pro použití Sakuřiny zbraně je potřeba doopravdy velké množství čakry. Vy jí máte z vesnici nejvíc.'' To bylo dobré vysvětlení pro moji otázku. Kývla jsem a zadívala se z okna. Nenašla jsem Chrám... Jsem doopravdy tak silná abych zachránila svět?
V hlavě mě tížila další otázka: ,,A to je všechny pobijeme najednou?''
,,Ne.'' vzdychla si Pátá, ,,Je jich osm, z Listové posílám čtyři ninji. Každý z vás bude mít jednoho Bijuu, další čtyři z dalších zemí také. Podle mích informací se rozdělili do týmů po dvou. Jiraya bude mít Gobiho (Pětiocasého) a Orenjino Nibiho (Dvouocasého), kteří se zdržují spolu blízko Konohy. Ty, Aido-sama a Naruto máte dva Bijuu trochu dál. Tvůj je Shichibi (Sedmiocasý) a Naruta Yamata (Osmiocasý).'' Cože? Já a Naruto máme dva nejsilnější?
,,Cože?'' zopakoval mé obavy nahlas Naruto, ,,Já mám nejsilnějšího?''
Hokage kývla: ,,Ano, ty a Aida-sama máte největší zásoby čakry na světě.'' No, tak tahle věta mi úplně vyrazila dech. Ale Naruta nepotěšila. Věděl, že ta čakra je Kyuubiho. Ale já jsem věřila, že v něm je něco víc než Kyuubi, i bez něj by byl tak silný jako dnes.
,,Už jsem tady!'' zakřičela Sakura, která právě vlítla do dveří. V ruce držela krabičku.
,,To co Sakura má v ruce jsou speciální čakrové kuličky.'' vysvětlovala nám Pátá, ,,Dlouho je vytvářela kdyby náhodou přišla tato chvíle. Toto je momentálně nejmocnější zbraň na světě.'' Ani na vteřinu jsem nevycházela z údivu. Každou větou se dozvídám tolik věcí...
,,Ale nemohou ji používat všichni, musí do ní být vložena velice velká čakra!'' objasnila nám ještě více Sakura. Přešla k nám a otevřela krabičku. Tam leželo několik kuliček.
Sakura nám je rozdávala: ,,Tyto kuličky jsou naše zbraň. Je jich 43 kusů, každý z vás dostane tolik kuliček, kolik má váš Bijuu ocasů. Třeba Jiraya-sama má Gobiho (Pětiocasého) a bude potřebovat pět kuliček. Čím více kuliček, tím víc je do toho potřeba dát čakry.'' Já jsem do ruky dostala sedm kuliček. Sedm malých kuliček, které měli zabít Shichibiho. Jak jen může tak malá věc zastavit něco tak strašného? A jak vůbec můžu já? Já, normální holka. Nebyla jsem normální. Nedalo se přesně říct jak jsem byla silná, ale aspoň Narutovi jsem se mohla rovnat. Má kekkei genkai působila téměř vždy, i kdybych minula, má mysl byla vždy i v mém těle a Jutsu bych mohla použít ihned. Mé vodní Jutsu byli na vysoké úrovni a ještě k tomu mám svoji flétnu. V neposlední řadě nesmím zapomenout na moji velkou zásobu čakry, právě kvůli ní jsem dnes tady. Pevně jsem kuličky stiskla. Dnes jsem měla velkou zodpovědnost a nesměla jsem zklamat. Dnes jsem konečně mohla být užitečná.

Shizune rychlostí blesku vlítla do dveří.
,,Tsunade-sama! Zpráva z Mlžné!'' sípala udýchaně a podávála Páté papír.
Zamyšleně si ho přečetla a pak nám oznámila: ,,Máme kompletní seznam ninjů, kteří budou likvidovat Bijuu. Shukaku má jeho bývalý Jinchuuriki Kazekage-sama, Nibiho Orenjino, Sanbiho Raikage-sama, Yonbiho Mitsushi Kuro z Mlžné, Gobiho Jiraya, Rokubiho Mizugume-sama z Deštné, Shichibiho Aida-sama a Yamata Naruto.'' Už první jméno Naruta zaujalo. Gaara, jeho přítel, jediný kdo dokázal pochopit jeho utrpení, má stejnou misi jako oni. Dalo se čekat, že tak silný shinobi jako je Mizugume do toho také bude zapojen.
Pátá na nás tragicky pohlédla: ,,Všichni už pomalu vyrážejí, i vy musíte.'' Ano, museli jsme vyrazit. Těžko by se našla nebezpečnější mise. Obrátili jsme se a postupně vycházeli ze dveří. Já a Naruto jsme šli jako poslední. Ještě než jsme stačili vyjít ze dveří, přiběhla Sakura a objala Naruta.
,,Hodně štěstí...'' zašeptala. Pustila ho, nenápadně si utřela slzy a podívala se na mě.
,,Aido-chan, dej na to pako pozor.'' usmála se, ale stejně bylo vidět, že se jí chce brečet.
,,Neboj.'' ujistila jsem jí a pomalu vyšla ze dveří následována Narutem. Zavřela jsem oči a vykročila vztříc misi, která měla zachránit svět.

Shichibi a Yamato se měli nalézat na jih od Listové. Museli jsme hodně spěchat a už to mi dalo zabrat. Měli jsme štěstí v neštěstí, démoni se blížili k Listové. Pokud by jsme je nezastavili, pokračovali by do vesnice. Zastavili jsme se na okraji lesa. Pomocí veverky jsem zjistila, že už jsou jen pár kilometrů od nás. Zbývalo jen čekat...

Čekali jsme do doby, než se v dálce objevila modrá a hnědá skvrna. Byli to oni. Modrá skvrna byla značně menší než hnědá. Když se přiblížili bylo možné je od sebe rozeznat. Hnědá skvrna byl býk s osmi chapadli a modrá sedmiocasý jezevec. S úděsem ve tváři jsem se koukala na Shichibiho. Tohle velké, modré monstrum má být můj protivník? Mé myšlenky směřovaly k útěku, ale rychle jsem je opět zahnala. Nesměla jsem utéct. Úděs vystřídala odhodlanost. Pohlédla jsem na Naruta. I on měl v tváři statečný výraz, který mě ještě víc povzbudil. Jedním pohledem jsme si řekli, že musíme začít.

Vylezli jsme ze stínu lesa a postavili se přímo před Bijuu.
,,Co tu děláte, prcci...'' zachraptěl Yamato. Ztuhla jsem. Přeci to jen byl druhý a třetí nejsilnější Bijuu...
,,Chcete nás zastavit?'' zasmál se Shichibi poněkud vysokým hlasem.
Sebrala jsem všechnu odvahu a řekla jim: ,,Jo.''
Z Shichibiho tváře úsměv nezmizel: ,,Tak to chci vidět.'' Mrkla jsem na Naruta. Vzala jsem kunai a řízla se do prstu, ale krev netelkla. Nemohla jsem se říznout, moje podvědomí mi v tom bránilo.
,,Naruto...'' zašeptala jsem směrem k mému spolubojovníkovi, ,,Řízni mě prosím do prstu, já nemůžu.'' Naruto beze slov provedl oč jsem ho žádala. Zatím co jsem dělala pečetě i on se kousnul.
,,Kuchiyose no Jutsu!'' zakřičela jsem s rukou u země. Pode mnou se zjevila obří veverka.
,,Kuchiyose no Jutsu!'' následoval mě Naruto s tím rozdílem, že pod ním se objevila žába. Já i Naruto jsme vyvolali největší šéfy, Saaburu a Gamabuntu.
Saabura ihned reagovala: ,,Aido-hime, co... To jsou Shichibi a Yamata!''
,,Ano Saaburo.'' souhlasil Gamabunta, který se právě zjevil.
,,Gamabunta...'' pohlédla na něj Saabura, ,,Dlouho jsme spolu nebojovali...''
Gamabunta kývl: ,,Ano, naposledy to bylo před 16 lety s Minatem proti Kyuubimu...'' Minato... To asi byl Yondaime. Takže i Orenjino-sensei tam tenkrát byl... Naruta ta věta zasáhla. Nejenom kvůli Kyuubimu, bylo divné dozvědět se jméno člověka, který mu všechno tohle způsobil.
,,Hele, šéfíku Gama, to tu budeme jen tak klábosit?'' zakřičel nervózně Naruto.
,,To víš, že ne!'' zařval Gamabunta.
,,Aido-hime, jakého máme mi?'' zeptala se mě Saabura.
,,Shichibiho...'' odpověděla jsem jí s pohledem zaraženým do jeho modré srsti.
,,Jdeme!'' pobídl Naruto Gamabuntu. Gamabunta vyrazil v před a Saabura se k němu automaticky přidala. Z kapsy jsem vylovila kuličky. Sedm kuliček. Kdo by jen řekl, že pár takových hroudek může zachránit svět. Sakura je genius.
Už jsme byli jen pár metrů od nich.
,,Co si to jen dovolujete chodit k nám tak blízko, parchanti!'' zanadával Yamata svým chraptivým hlasem. Naruto se napřáhl aby hodil kuličky, ale místo hodu se skácel k zemi.
,,Narutooo!'' zakřičela jsem směrem k Gamabuntovi. Obě zvířata i s námi odskočila zpět do bezpečné vzdálenosti od Bijuu. Rychle jsem odskočila ze Saabury na Gamabuntu za Narutem. S dopadem jsem cítila slabší, jako by mi někdo sebral čakru.
,,Naruto...'' zašeptala jsem, když jsem vedle něj klečela. Pomalu otevíral oči.
,,Ai...'' zachrlal.
,,Jsem tady.'' ubezpečila jsem ho, ,,Co se stalo?'' Naruto si sedl.
Prázdným pohledem se podíval před sebe: ,,Kyuubi odmítl spolupracovat...'' To snad... Je konec?

Poznámky: 

Tak nám to pěkně začíná Laughing out loud Musím se přiznat, mám tvůrčí krizi. Už nejmíň tejden jsem nic nenapsala, to je u mě fakt zlý Laughing out loud Musím se vrhnout na Zapečetěnou lásku, ta mi přímo hoří pod nosem... Jinak doufám, že se vám tento díl líbil :)

4.923075
Průměr: 4.9 (13 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele faye
Vložil faye, Pá, 2018-08-17 10:44 | Ninja už: 5036 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Manga tým, Účastník Irukova doučování

Mise L3: Kuramo, co to jako je? Takhke nechat Naruta ve štychu! Laughing out loud Bojové dvojice jsou zvolené zajímavě, jen mi nesedí, jak může jediný ninja porazit ocasého démona. Přece jen mají neskutečnou sílu, ikdyž bojují proti nejsilnějším shinobi z celého světa, je pro mě nepředstavitelné, že jen jeden člověk se může sám postavit démonovi.

Hate is always foolish… and love, is always wise.
Always try, to be nice and never fail to be kind.

Obrázek uživatele EmiLi-Sasori
Vložil EmiLi-Sasori, Út, 2009-01-27 16:49 | Ninja už: 5673 dní, Příspěvků: 204 | Autor je: Prostý občan

Pěkné Smiling tenhle dílek se ti také povedl

Obrázek uživatele Psycho-chan
Vložil Psycho-chan, Čt, 2008-11-06 00:15 | Ninja už: 5957 dní, Příspěvků: 774 | Autor je: Prostý občan

Super utekám naďalší dielik Laughing out loud

DJ.OZURA & MC.ELIZABETH = ZURA RAP!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Joy ga Joui !!!
Joy ga Joui !!!

Obrázek uživatele Matsuura
Vložil Matsuura, Pá, 2008-10-31 23:13 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 188 | Autor je: Prostý občan

Je to moc pěkné, ale trošku mě mrzí, že Aida jakoby už ví o devítce, když předtím byla tak zvědavá na Naruta a Gaaru Laughing out loud

Jinak jak řikám, opět velmi pěkné