manga_preview
Boruto TBV 09

Smrtící proroctví! - 1 - Začátek

No takže! Tady jsem se pokusila o první díl mé nové povídky!! Upřímně .... není to nic moc! A kdyby se vám to nelíbilo tak vás pochopím! Celý dny jsem přemíšlela jak začít a nakonec z toho vzniklo toto! Slibuji ale, že píští díl bude lepší! ^^

Nad konohou se začali stahovat mraky! Bylo jasné, že z toho bude pořádný slejvák. Tsunade si za svým stolem povzdechla a podepsala nějakou listinu. Najednou však ucítila blížit se dvě chakry a zvedla hlavu. Před ní stáli dvě postavy s maskami na hlavách! Bylo jasné, že to jsou čklenové ANBU.
"Tak co? Našli jste něco?"zeptala se jich Tsunade. ANBU zakroutili hlavami a pak na sebe kývli. Jeden ANBU zmizel a v mstnosti zůstal pouze jeden.
"Stalo se něco?"zeptala se překvapeně.
"Ano! Blízko Konohy se potulovalo několik neznámých postav! Všechny mají velké množství chakry a jsou taky velice dobré v boji!"oznámil ji pod maskou docela příjemný hlas ale byl by příjemnější kdyby nebyl tak chladný a strohý! Tsunade se zamračila.
"Ony? Takže jsou to kunoichi?!"zeptal se Tsunade. ANBU kývla.
"Nevíš náhodou kdo jsou?!"zeptala se po chvíli přemýšlení Tsunade. ANBU zase kývla.
"Neviděla jsem je ale poznala jsem, že jsou to hledané kuoichi s třídy S."řekla pouze ANBU. Tsunade se zamyšleně podívala z okna, kde se právě silně rozpršelo. Asi po pěti minutách se znovu obrátila k ANBU.
"Nakashimo! Vem si nanejvýš jednoho nebo dva ANBU a běž je prověřit! Lae neutoč! Pouze se jich zeptal na jejich záměr a pokud nebudou mít špatné umysli pokus se jim poradit! Ale pokud to přece jenom budou nepřátelé víš co máš dělat! A prosím tě držte se na uzdě!"rozkázala ji Tsunade. ANBU sice na chvíli zaváhala ale pak zmizela a nechala Tsuande osamotě. Ta vyhrabala ze zpoda stolu nějaký dokument. Otevřela ho a zalistovala.
"Jen doufám, že to nejsou ony!"pomyslela si Tsunade a upřímně se za to modlila!

ANBU se objevila na základně a vydala se za velitelem.
"Pane! Jdu rovnou od Tsunade! Mám si sehnat společníka a vyrazit na průskum kolem vesnice!" hlásila ANBU. Velitel kývl.
"Dobře! Koho chceš?!" zeptal se klidně.
"Chci do týmu Okumu!" řekla ANBU pouze. Velitel se na ni užasle podíval ale nic nenamítal. Namísto toho uvažoval a měl proč! Kdykoliv se setkali tyhle kunoichi byla to mela ale jejich mise dopadla vždy uspěchem!
"Dobře! Ale dneska se trochu brzděte, ano?!" rozkázal velitel a zavolal jmenovanou ANBU. Ta tu byla skoro hned.
"Okumo! Tady s Nakashimou máte misi! Vyrážíte hned a Nakashima ti po cestě vysvětlí co a jak!" oznámil ji rychle velitel a nová dívka přikývla.
"Můžete jít!" propustil je velitel. Obě dvě okamžitě zmizeli a objevili se před základnou.
"Co máme za misi?!" zeptala se Okuma! Měla chladný hlas jako Nakashima a nebyl v něm ani náznak citu.
"Tsunade nás poslala na misi kde máme prozkoumat okolí Konohy! Když jsem se vracela z mise vycítila jsem kolem Konohy pět různých chaker! A všechny patřili hledaným kunoichi třídy S!" vysvětlila Nakashina a Okuma pouze kývla.
"OK! Tak jdeme!" řekla Okuma a obě dvě se rozběhli po obvodu Listové!

"Ty chakry jsou od sebe dost blízko! Vypadá to, že za chvíli dojde k setkání těch kunoichi!" řekla Nakashima. A znovu se soustředila na neznámé chakry, které od sebe byli sotva půl kilometrů. Obě dvě zrychlili a hledali majitele chaker.
..........
"Už tam budeme Isamu!" řekla tajemná dívka tichým hlasem. Vlk malinko štekl a znovu se kolem nich rozprostřelo ticho. Jejich směr byl jasný ....
.........
"Taky to cítím Dio!" přikývla dívka a pohladila černého pantera po hlavě. Panter se ji otřel mile o nohu a oba pokračovali tichem dál.
......
Velká lvice uháněla lesem jako o závod a její majitelka na ní poklidně seděla! Ve tvářila měla klidný výraz, který ukazoval její sebevědomí.
........
Mezi houštím se objevily tři zvířata! Tygr, panter a orel. Hned za nimi kráčela modrovlasá dívka. Zamyšleně se dívala směrem ke své vesnici! Po dlouhém čase se vracela zase "domů".
........
Na obloze se objevil podivný bod! Stále víc a víc se přibližoval z zemi! Po pár minutách bylo jasná co to je. Bílí čínský drak se blondatou dívkou na hřbetě!
.......
Nakashima a Okuma se hnali lesem! Nevěděli proč ale něco je hnalo dopředu! Že by zvědavost, vidět ty silné kunoichi, nebo jenom touha si zabojovat konečně proti někomu silnému? Ani jedna to něvedela ale přesto beželi dál! V ten samí moment jako, když se všech sedm kunoichi setkalo na ně zautočili! Ještě než se stačili vzpamatovat, stáli bok po boku a každá chánila té druhé záda! Vypadalo to jako kdyby to dělali už dlouhou dobu! Jakoby to bylo automatické.
Z křoví najednou někdo vylezl.
"Ale ale! Koho pak to tu máme?!" ozvalo se slizce a z lesa vyskočil ...

4.666665
Průměr: 4.7 (24 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Po, 2009-07-13 10:40 | Ninja už: 5544 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Tenny-chan má pravdu, vykřičníky se používaj jenom v přímý řeči bo pak když chceme něco HODNĚ HODNĚ zdůraznit... ae většinou jen v krajních mezích. x) Nejvíc chyb bylo asi v i/y a to i na místech kde bych to neočekávala. xP Samozřejmě to neni všechno ae to bych se už opakovala... x)
Jinak - Příběh vypadá skvěle, už v prvnim díle je zápletka a navíc je tu vlček. ^^ Za toho ti dávám extra bod navíc. xD
No, sem zvědavá jak tohle celý dopadne... x)

Obrázek uživatele Luchiaka-sama
Vložil Luchiaka-sama, So, 2009-01-31 09:40 | Ninja už: 5662 dní, Příspěvků: 68 | Autor je: Prostý občan

Ukončila jsi to dobře. Laughing out loud

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Ne, 2008-11-02 17:18 | Ninja už: 5948 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

jj budu se snažit! Smiling

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Ne, 2008-11-02 14:59 | Ninja už: 5837 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

Hezké, jenom moc často používáš vykřičníky. Myslím, že v popisu se používat nemusí. Třeba : "Mezi houštím se objevila tři zvířata!", takovéhle věty by byli lepší s tečkou, i když jsou myšleny jako "šokující". Vůbec, vykřičníky se většinou používají pouze v přímé řeči. Smiling
A občas ti tam chybí písmenko (např."mstnost", nebo "zeptal se Tsunade" místo "zeptala se Tsunade".) Zkus si to ještě jednou přečíst a tyhle drobné chybičky vychytat. A ještě jedna věc, používáš příliš slovíčko "zeptat". Můžeš použít třeba "otázala se, zjišťovala, ptala se, pokračovala", nebo to můžeš úplně vynechat, ono to bude dávat smysl i tak.
Jinak moc pěkná povídka, ale může být ještě lepší. Smiling