manga_preview
Boruto TBV 09

Ty jsi můj život

Pořád si vzpomínám na ten den. Na den, kdy jsme se poprvé setkali. Od té chvíle jsem měla jenom jeden cíl. Následovat tě.

Na mýtině ležela dívka. Byla ošklivě zraněná, probodaná kunai, navíc v bezvědomí. Ještě dýchala, ale život ji pozvolna opouštěl.
Náhle se na mýtince objevily dvě postavy, oděné v černých pláštích s červenými mráčky.
Byli to dva muži. Jeden z nich měl obličej zakrytý maskou, druhý nesl na zádech kosu se třemi čepelemi. Muž s maskou si ležící dívky okamžitě všiml, ale snažil se dělat jakoby nic. Avšak marně. Jeho společník dívku také uzřel a lačně se na ni podíval a hned si to k ní nakročil.
Muž s maskou se ho snažil zadržet:
,,Hidane, musíme sebou švihnout, nebo bude Šefík zase zuřit. Nechceš udělat změnu, nezdržovat a nechat ji tady umřít nebo sežrat divokou zvěří?“
Hidan se na něj nasupeně podíval a odpověděl:
,,To ty seš ten co furt zdržuje! Ani malou oběť nemůžu Jashinovi obětovat! A nemyslíš si, Kakuzu, že by chtěla být využita jako užitečná oběť? Co je to ku**a za život, být s tebou v jednom týmu?“
Kakuzu povzdechl. Nakonec se mu podařilo Hidana přesvědčit, aby dívku vzali s sebou a obětovali doma. Hidan jí vytáhl opatrně kunaie, přehodil di ji přes rameno a pak šli. Mezitím přemýšlel, jakou motlitbu odříká při rituálu.

Vlastně diky Kakuzovi jsem mohla žít dál. Zprvu sis sice stál na svém, že bych měla být obětována. Ale pak, když se naše oči poprvé setkaly, upustils od toho plánu. Naopak, začals mě ošetřovat. Navíc ses přimluvil u Vůdce Akatsuki, abych mohla být členem. Neměla jsem kam jít, tak jsem zůstala.
Vzal jsi mě ,,pod svá křídla“ a trénoval jsi mě, řekl jsi mi o technikách, o kterých jsem neměla ani páru. Dal jsi mi dokonce jméno. Itoe. Láska. Cítila jsem k tobě však více než vděk za svůj život, za život v Akatsuki. Byla jsem si téměř jistá, že asi …lásku.

,,Hééééj! Hidane, prosím, dejme malou pauzu!“ prosila svého trenéra blonďatá kunoichi div ne na kolenou.
Hidan se šibalsky usmál a odpověděl:
,,Itoe, víš přece, že být členem Akatsuki znamená: hodně tvrdý trénink a život, který tě však zoceluje! Ale aby se neřeklo, že jsem úplně bezcitný, tak dobrá. Ale jen pět minut, jasný?“
Itoe po něm hodila pohled plný vděku a švihla sebou do trávy.
Hidan si lehl vedle ní a zíral chvilku na mraky (pochytil to od Shikamara) a pak podíval se na svou svěřenkyni.
Povzdechl si. Styděl si to přiznat, ale líbila se mu. Krátké blonďaté vlasy, krásně vytvarované a štíhle tělo a v očích odhodlání a touha po vítězství. Že by ji snad miloval? Ne, to nejde. On, Hidan se nemůže zamilovat, nebo snad....
Ani si nevšiml, že na ni až neslušně zírá.
Až ho musela Itoe upozornit:
,,Hidane, mohl bys na mě přestat zírat jak na kus masa? Já ti taky nezírám na kosu jako idiot. A navíc: ta kosa potřebuje nutně údržbu!“
Hidan se naoko naštval a hodil po ní trs trávy. Itoe si to nenechala líbit a vrátila mu to, načež hned vzala nohy na ramena směrem do lesa, protože Hidan se už docela naštval.
A tak ji honil skoro dvě hodiny po lese, než ji konečně chytil.
,,Tak a už konec! Půjdem hezky domů, nebo si z nás pan Šéf udělá večeři!“ zavtipkoval Hidan.
,,Já souhlasím, ale musíš mě pustit!“ zaprotestovala smějící se Itoe.
Hidan si ji otočil k sobě a zeptal se:
,, No ale co za to? Nic není zadara!“
Itoe chvíli přemýšlela a pak řekla:
,, Pustíš mě a já ti nedám ránu a ….hmpff!“ nestačila doříct Itoe.
Hidan ji totiž umlčel…polibkem.

V té chvíli, cos mě políbil, jsem si uvědomila, jak moc jsi pro mě důležitý. Pro tebe jsem byla schopna i zemřít. Chtěla jsem s tebou být už navždy.
Ale pak se to stalo. Dostala jsem misi spolu s tebou a Kakuzem: najít a chytit Jinchuurikiho, Uzumaki Naruta. Byla to podle mě lehká mise, jít do Konogakure, najít hyperaktivního blonďáka a pak ho vzít s sebou, buď po dobrém nebo po zlém, jenže pak se to děsně zkomplikovalo. Odhalili nás dřív, než jsme stačili udeřit.
Rozhodlo se nakonec pro přímý útok. Podařilo se mi porazit několik ninjů, jenže nám zabili Kakuza, i když jim to muselo dát setsakramentsky velkou práci a ty jsi měl problémy se svými protivníky. Jeden tě nakonec dostal na zem a byl připraven použít nějaké rozřezávací jutsu. A bez Kakuza seš vlastně mrtvý. A málem se tomu shinobimu podařilo tě zasáhnout. Ale nepodařilo se mu to. V cestě tvého odstranění totiž stála jedna osoba: já!
Po té ráně jsem cítila hroznou a nesnesitelnou bolest.
Kdysi jsi mě zachránil, ale tentokrát se to nezdaří.
Vrátila jsem ti to, co jsem ti dlužila. Stačila jsem se jenom usmát a pak....tma.

,,Ne! Itoe! Ty kr**o jedna! Proč jsi to udělala? To já měl být rozkouskován! Jashine, prosím, ať neumírá!“ křičel Hidan, zatím co držel Itoe v náruči.
Ta ho už ale neslyšela. Hidan úplně zapomněl na to, že je shinobi a rozplakal se. Tolik jí toho chtěl říct.
Jak moc ji miluje. Že si ji chce vzít. Že s ní chce mít rodinku. Ale na to všechno je pozdě. Moc pozdě. Je mrtvá.
Hidan si však včas všiml, že ninjové z Listové se rychle blíží. Nemeškal, vzal Itoe do náruče a zmizel s ní v lese.

Když dorazil do úkrytu Akatsuki, chtěl ho Pein neskutečně seřvat za nesplnění mise, ale když viděl, jak je na tom Hidan špatně, pomlčel.
Hidan pohřbil Itoe se vším všudy.
Slíbil si, že ji pomstí. Že na ni nezapomene. Jak by se taky dalo na člověka, kterého milujete doslova za hrob, zapomenout?
Trvalo ještě hodně dlouho, než se Hidan vzpamatoval z její smrti. Začal chápat, co to znamená chtít někoho pomstít. Už věděl, co vždycky cítil Uchiha Sasuke, potom, co Itachi vyvraždil klan. Tu zlobu člověk pak ponese v sobě, dokud si ho Smrt nezavolá. Snad poprvé v životě proklínal svou nesmrtelnost. Neváhal by a probodl by své srdce.
A pak by se s ní setkal.

Nyní jsem v ráji. Setkala jsem se zde se svými rodiči. Je mi tu sice dobře, ale neskutečně mi chybíš. Vynahrazuji si to tím, že na tebe dohlížím. Nemusíš pro mě truchlit. Prosím, neživ se jenom ze zloby a z touhy mě pomstít. Já budu vždy u tebe. Budu na tebe dávat pozor. Jednoho dne se možná setkáme. A pak budeme šťastní.

MILUJU TĚ, HIDANE!

Poznámky: 

Tak ahojky, tady je další moje žvatlaní o lásce. Itadakimasu!
ja sice hidana moc nemusim, ale napadlo me z nej udelat trosku laskyschopneho tvora=). Ne nadarmo mi kamosky rikaj ,,Romantičko". Takhle se mi Hidík docela libi Laughing out loud.
Diky predem za komenty a omlouvam se hAnko a Sorafay za svoje vecne otravovani, mam dlouhy vedeni, takze vetsinou nevim co opravit Smiling

4.8
Průměr: 4.8 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Út, 2019-03-12 15:05 | Ninja už: 2685 dní, Příspěvků: 3012 | Autor je: ONLINE, Metař Gaarova písku

Misia VH: Ťažko zranená dievčina a dvaja červení mráčikovia, ktorí váhajú, čo s ňou urobiť. Kakuzu nemá záujem sa angažovať, ale Hidan by len obetoval svojmu bohu. Aby nenaštvali Šéfika, tak ju vezmú so sebou a obety sa budú konať neskôr. Nuž ale jeden pohľad do očí môže úplne zmeniť svet Úpa boží!!! Hidan pomenoval blonďavú devu Itoe a začal s ňou trénovať. Ako to už býva, naši dvaja sa do seba zamilovali: „V té chvíli, cos mě políbil, jsem si uvědomila, jak moc jsi pro mě důležitý. Pro tebe jsem byla schopna i zemřít. Chtěla jsem s tebou být už navždy.“ Z lásky Leeen, loviť Džinčúrikiho deväťchvostého nie je žiadna sranda Kawaii jako Kyuubi! Kakuzu v boji umrel a Itoe má strach o Hidana, nevie, že je nesmrteľný? Itoe zaplatí za ochranu svojej lásky životom. Hidan je zúfalý, že jej nestihol povedať všetko: „Jak moc ji miluje. Že si ji chce vzít. Že s ní chce mít rodinku.“ Ach tá pomsta, Hidan teraz chápe Sasukeho: „Tu zlobu člověk pak ponese v sobě, dokud si ho Smrt nezavolá. Snad poprvé v životě proklínal svou nesmrtelnost. Neváhal by a probodl by své srdce. A pak by se s ní setkal.“ Hrozná tragédie... Itoe je v raji a odtiaľ dozerá na Hidana Angel Môžem prehlásiť, že autorke sa podarilo ozaj sugestívne vyjadriť nenaplnený vzťah Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Štýl je vycibrený a veľmi sa mi páči jazyková kreácia, čeština je parádna Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele IceSun685
Vložil IceSun685, Čt, 2009-11-19 19:48 | Ninja už: 6015 dní, Příspěvků: 934 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

jůůůůůů Hidánek a romantik co bude příště? Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Pá, 2009-11-20 16:24 | Ninja už: 5733 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

IceSun685: hmmm...Hidan dohazovačem Laughing out loud?

Obrázek uživatele x-ikeansi-x
Vložil x-ikeansi-x, St, 2008-12-03 19:51 | Ninja už: 5670 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Prostý občan

Jé to je moc krásný. Zamilovaný Hidan je příjemná změna. Je to opravdu úžasné:-)

Nejiho zbožňuju a vůbec všechny Smiling [img]http://***/game/images/characters/4/medium.jpg[/img]

Zázraky se dějí každý den.
Často přímo vedle nás.
Protože se ale většinou díváme jen jedním směrem mnohé z nich přehlédneme. Někdy však máme štěstí. Potkáme někoho kdo nám pomůže si všimnout, kolik neuvěřitelných krás čeká, až je objevíme. Náhle uvidíme, kde byla celý ten čas láska, jíž jsme si pouze nevšimly. Občas nám životem delší nebo kratší chvíli někdo doprovází. Když se pak naše cesty rozejdou, hodně věcí se změní. Budeme se možná cítit silnější, lepší, veseljší a dokonce štastnější. Ten, kdo nám dopomohl k nové radosti, nám často připadá jako anděl.
Někdy to dokonce anděl je. I když má na sobě džíny a vytahané tričko....(Thomas Brezina)

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Čt, 2008-11-20 20:34 | Ninja už: 5733 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

Karoly-Uchiha:hele neprehanej,nebo to zakriknes a pak mi budou vsici psat,jak to mam priserneXD ty mas taky dobre parodie!

Obrázek uživatele Sasanka-Sas
Vložil Sasanka-Sas, Čt, 2008-11-20 21:25 | Ninja už: 5653 dní, Příspěvků: 281 | Autor je: Prostý občan

Neboj, některý věci jsou tak jistý, že se ani zakřiknout nedaj Laughing out loud

userbarz.com
Starý lásky nerezaví!



dada ff http://147.32.8.168/?q=node/63332

Obrázek uživatele Sasanka-Sas
Vložil Sasanka-Sas, Čt, 2008-11-20 19:16 | Ninja už: 5653 dní, Příspěvků: 281 | Autor je: Prostý občan

To snad ani neni možný! Jak může někdo psát T A K H L E Ú Ž A S N Ě?
< 3 Laughing out loud

userbarz.com
Starý lásky nerezaví!



dada ff http://147.32.8.168/?q=node/63332

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Ne, 2008-11-02 15:17 | Ninja už: 5820 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

Zamilovaný Hidan? Musím říct,že náměty na povídky mi přijdou čím dál víc ujetější.. Laughing out loud
Ale rozhodně je to moc hezoučký a smutný.

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Pá, 2008-10-31 10:35 | Ninja už: 5733 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

neni zac=)ja si to chvilku taky nedokazala predstavit,ale pak jsem to nejak sesmolila=D

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2008-10-30 22:44 | Ninja už: 5713 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Jé to je krásný a ten zamilovanej Hidan Bestový. Vůbec si ho nedovedu představit jako zamilovanýho chlapa, ale díky tobě už si to představit dokážu. Díkec
Kakashi YES

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska