manga_preview
Boruto TBV 09

Skrytá síla. 03

Nový tým sedm a nové problémy

V pracovně bylo ticho. Tsunade ještě chvíli přežvýkavala, to co právě slyšela.Když jí to došlo podívala se na sochu čtvrtého, a pak na chlapce. Byli si podobní a podobal se i Narutovi, až na vlasy . Ty byly tmavé a na obličeji neměl ty čáry.

,,Dobrá, přijmu tě do týmu, ale nejprve ti vyberu protivníka, abychom viděli,co umíš." řekla nakonec, pak zavolala nějakého jonina ať Minata ubytuje v Narutově bývalém bytě. Pak poslala zprávu Sakuře a Hinatě, že už nemusí hledat a ať zítra přijdou do arény že toho nového člena postaví proti Nejimu, aby viděli co umí.

Minato se ubytoval a šel se podívat na hřbitov. Jakmile tam dorazil, všimnul si Hinaty, jak brečí u nějakého náhrobku.Chvíli ji pozoroval, a když chtěl odejít, tak se Hinata otočila a odcházela. Celou dobu ji sledoval, a pak zničehonic se Hinata zastavila a sesunula se na zem. Ihned se k ní rozběhl, protože kolem ní začala vířit čakra. Kyuubiho čakra.

Hinata klečela v nějakém sklepení. Před ní se z čakry formuloval Kyuubi a za ním byla ohromná vrata, na kterých byla zvláštní pečeť.

,,Jsi slabá" začal ,,jsi slabá jako byl ten naivní kluk před tebou. Proč se vždy objevím v tak ubohých lidech?!"

Hinata nic neříkala.Jen se na něj vyděšeně dívala, a pak uslyšela kroky.Otočila se a uviděla černovlasého chlapce s modrýma očima. Přišel až ke Kyuubimu chytil ho za čumák ,,Jsi slabý Kyuubi." řekl ten chlapec. Kyuubi na něj vytřeštil své rudé oči ,,Kdo sakra seš, že mě vidíš, a že se mnou takhle mluvíš?!" řekl nas*aně.

,,To tě nemusí zajímat! Zalez zpět!" řekl a škubl rukou, otočil se a začal odcházet. Kyuubi zmizel a objevil se zase za mříží ,,My dva jsme spolu neskončili! Ještě se uvidíme!" zakřičel Kyuubi a usnul.

Hinata se probudila v nemocničním pokoji. Chvíli uvažovala, jak se sem dostala a kdo byl ten chlapec, pak si vzpomněla na tu zprávu od Tsunade, rychle se oblékla a běžela do arény, kde byla za chvíli.

,, Tak když už jste tady všichni, představuji vám nového člena vašeho týmu. Neví jak se jmenuje, a tak si dal jméno Minato Namikaze." představila chlapce Tsunade. Hinata si ho začala prohlížet, protože v něm poznala toho, co zahnal Kyuubiho. Kakshi si ho začal také prohlížet. Čekal jakékoli jméno, ale tohle ne. Nakonec se šli všichni dívat na souboj Minata proti Nejimu.

Neji řekl ,,Byakugan" který se hned aktivoval. Minato čekal ,,Dám ti návrh, ukaž mi tvůj nejsilnější útok, abych viděl, co umíš." řekl. ,,Dobře, ale hned prohraješ." řekl Neji a udělal Hakke Rokujuyon Shou (64 úderů). Zasáhl Minata, ten odlítl, odrazil se od země rukou a zase se postavil. Neji viděl, že ho zablokoval, ale Minato pořád stál. Minato udělal pečetě a řekl ,,kai" a všechny zablokované čakrabody se uvolnily. Nakonec Minato hýbl rukou a z ní vyletěly blesky, které zasáhly překvapeného Nejiho, který po tom zásahu
ztratil vědomí. Když se Minato vrátil, Tsunade začala ,,Výborně, takže Sakura Haruno, Hinata Hyuuga, Minato Namikaze! Od teď jste tým 7 a váš sensei bude Kakashi. A jelikož jste jediný volný tým, dostanete misi, najít mudrce v zemi sopek a zjistit, jestli Naruto může ještě žít, když spadl do bezedné propasti." řekla. ,,Hai!" odpověděl tým 7 a vyrazil.

V nějaké jeskyni

,,Je to potvrzeno. Hyuuga opustila Konohu, takže ji můžem chytit i s Kakashim." řekla osoba .

,, To ano, ale po Hinatě jde i Akatsuki." řekla nějaká žena.

,,Myslím, že to bude problém, co šéfe." řekla další osoba.

,,Myslím, že si idiot! Na nás Akatsuki nemají. Dostanu Byakugan i s dalším Sharinganem a zbavím se Akatsuki. To bude nádherné!" řekl šéf a začal se smát tak hlasitě, že to bylo slyšet ještě hodně daleko.

4.820515
Průměr: 4.8 (39 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, Čt, 2012-07-12 11:32 | Ninja už: 6010 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

Kyuubi v Hinatě? O.o