manga_preview
Boruto TBV 09

Cesta za pomstou: 2. díl

V předchozím díle
„Udejte důvod svého příchodu,“ promluvil jeden z nich.
„Chtěli bychom se stát občany Vesnice ukryté v písku," odpověděla rudovláska. Strážní se na sebe podívali, něco takového tu už dlouho nebylo.
„Dobře, řekněte nám své jméno,“ začal ten druhý a vzal do ruky nějaký papír.
„Saori a Ookami.“
Oba dva zvláštně pohlédli na vlka, který jen civěl před sebe.

„Je mi líto, ale nemohu se na vás podívat,“ řekla tišším hlasem.
„Důvod?“ zamračil se Gaara.
„Protože Saori je slepá,“ promluvil Ookami.
***

Útok

Gaara chvíli zaraženě koukal. Nevěděl jestli ho zarazilo víc, že je ta dívka slepá, nebo že její vlk mluví.
„To... je mi líto,“ vymáčkl ze sebe pomalu. Bylo pro něj těžké někomu projevovat lítost, když se jemu samotnému nikdy nedostala.
„Nemusíte to dělat. Já o soucit nestojím, už jsem si zvykla. Navíc je vidět, že vám to nedělá zrovna dobře,“ řekla klidným hlasem. Kazekageho překvapilo, jak je bystrá. Ono vždycky platilo, že při odnětí nějakého smyslu jsou ty ostatní mnohem bystřejší.
„Jak se vám to stalo?“ zeptal se nejistým hlasem.
Nastala krátká odmlka. Rozhodně to nebylo nic, co by se dalo považovat za tu lepší variantu.
„Při válce. Vypálili mi oči,“ odpověděla. Určitě se jí to neříkalo zrovna lehce.
„Aha.“ To bylo jediné, co ze sebe Gaara mohl dostat. Nevěděl proč, ale upřímně doufal, že se s tím už narodila. Rozhodl se dál už ji nezatěžovat, odněkud vyhrabal klíče, které spolu s dokumentem podal Saori. Pak se ovšem zarazil a dal je Ookamimu.
„Budete bydlet na ubytovně. Je to o dvě budovy dál, když se vydáte vlevo. Byt číslo dvacet jedna.“
Vlk opatrně vzal papír a klíče do tlamy, pak se otočil, načež se vydal s dívkou ven. Červenovlásek se za nimi díval, dokud se dveře od jeho kanceláře nezavřely.

Ookami pomalu vedl Saori po schodišti ubytovny. Když se ocitli v dlouhé chodbě, došel k příslušným dveřím, před které upustil klíče. Rudovláska se shýbla a bez problémů je zvedla ze země. Stejně přesná byla, když zastrkovala klíč do zámku. Vstoupili do bytu, vlk drcnul do dveří, jež se s cvaknutím zavřely. Chviličku tam jen tak stáli, poté Ookami dovedl dívku do vedlejšího pokoje, který se zračil jako ložnice. Saori se posadila na postel, její společník si sedl k ní na zem a položil jí hlavu do klína. Jemně po pohladila po čenichu, hledíc do prázdna.
„Proč jsme jen museli odejít?“ zeptal se zklamaným tónem.
„Ty přece víš proč,“ odpověděla smutně.
Zvedl hlavu. „Vím, ale nemuseli jsme to dělat. Tvůj otec přece -“
„Ookami, nech toho,“ utnula ho tichým, ale rázným hlasem. Pak si povzdechla. „Jinak to prostě nejde, chápeš? Já to nechci o nic víc než ty, ale... nemám na vybranou.“
Pokojem se rozneslo ticho. Saori bezmyšlenkově přejížděla prsty po prostěradle.
Vlk jí jemně zafuněl do tváře. „Já zůstanu s tebou, ať se děje, co se děje.“
Lehce se usmála. „Já vím, že ano,“ zašeptala.
Ookami jí přitiskl hlavu pod bradu a spokojeně zamručel. Dívka ho chvíli s úsměvem drbala za ušima. Pak vzala do jemných rukou jeho čumák a políbila ho na něj.
„Pojďme trénovat,“ pobídla ho vesele. Ihned hbitě vyskočil. Červenovláska se se smíchem zvedla a nechala se svým společníkem vyvézt ven z bytu.

Procházeli vesnicí, hledajíc nějaké vhodné cvičiště. Avšak na všech bylo plno ninjů, kteří také pilně trénovali.
„Všude je moc lidí,“ zamručel Ookami nespokojeně.
„Tak co třeba za vesnicí?“ navrhla Saori. Najednou vlk zbystřil, zvedl hlavu a natočil uši dopředu.
Dívka k němu automaticky trhla hlavou, ale nepohlédla na něj. „Našel jsi něco?“
„Asi ano. Docela klidné místo, tiché. Ale hlavně opuštěné.“ Ještě chvíli pozorně větřil, než se dal znovu do pohybu. Poslušně ho následovala.
Došli až na rozlehlý plácek, podobný menší poušti. Vítr tu vál silněji, v něm plno zrníček písku, ale ani jednomu z nich to moc nevadilo. Ookami je dovedl dál, aby měli pokud možno co největší prostor. Nechal Saori na místě a sám šel o kousek dál. Asi šest metrů před ní se zastavil, načež si sedl na zadek, čelem k ní. Dívka vytáhla z černé pochvy svou dlouhou katanu. Stříbrná čepel odrážela sluneční svit v ostrých, jasných záblescích. Byla to dokonalá práce. Po celé její délce do ní byly vyryty jakési znaky, které byly sice jemné, ale i přes to velice výrazné. Jeden z nich byl bezpochyby znak ohně. Ať už ji vyráběl kdokoliv, jistě to trvalo celou věčnost. Na první pohled skvostná zbraň. Červenovláska se postavila do bojové pozice, tělo natočené z profilu, rozkročená, levá noha před pravou, na kterou přenesla svou váhu. Levou ruku měla nataženou před sebe, tudíž směrem k vlkovi, a druhou, v níž třímala katanu, zdviženou nad hlavou tak, aby meč mířil stejně.
„Kolik dneska?“ zeptal se Ookami.
„Jako normálně, pak budem přidávat,“ odpověděla nevzrušeně. Nejdřív se nic nedělo, ale náhle se před ní zjevilo dalších deset hnědých vlků, Ookamiho klony. Ti se kolem ní rozestoupili a utvořili kruh. Zatímco se každý z nich přikrčil ke skoku, Saori se soustředila, v obličeji naprosto klidná. Všichni vlci se na ni vrhli ve stejný okamžik. Jiní by zpanikařili, zapomněli co mají dělat, ale ne Saori. Dívka nad hlavou opsala kručnici a hned nato prudce švihla rukou dozadu, čímž zničila první klon. Poté, s rukou nataženou do strany, katanou opsala půlkruh, takže další tři vlci zmizeli v kouři. Vtom vyhodila katanu do vzduchu, spráskla k sobě ruce, načež se zbraň rozdvojila. Vyskočila, chytila oba meče a rychle rozpažila. Dva klony, které se ji chystaly napadnout ze strany, byly zničeny. Pravý Ookami pozorně sledoval její trénink, když najednou upřel oči na nově příchozího. Byl to Gaara. Přišel se podívat zblízka na souboj, který zahlédl z okna své kanceláře. Červenovláska pravou nohou opsala další půlkruh a elegantně se otočila kolem své osy, přitom točila katanami tak plynule, že to vypadalo jako přesně natrénovaná choreografie. Její zápěstí věděly přesně, co mají dělat. Jiný by si je už vykloubil, ale Saori je měla naprosto pod kontrolou. Další dva vlci po zásahu zmizeli v oblaku dýmu. Mrštila katanu na posledního vlka. Ten byl sice zničen, ale meč si razil cestu dál, mířejíc přímo na Gaaru. Ten zůstal stát jako přimrazený. Zbraň letěla tak rychle, že jeho písek neměl žádnou možnost ho tak rychle uchránit. Oči mu oslepil záblesk blížícího se ostří.

Poznámky: 

Takže tady máte další díl!!! Eye-wink Já se někdy sama nad sebou divím jak vám to můžu ustřihnout v tak nejnevhodnějším momentě!!! Laughing out loud No, ale toho už se asi nezbavím!!! Sticking out tongue Tak jo, prosím o shovívavost při komentech!!! Smiling

4.933335
Průměr: 4.9 (15 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, St, 2008-10-29 19:04 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

úžasný a dlouhý díl to je
už se nemůžu dočkat na další díl a kdy bude

no prostě san žasnu jak ty krásně píšeš a tady ta kapitola úžasná už se nemužu dočkat další

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Út, 2008-10-21 17:19 | Ninja už: 5937 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

rychle další díl!!! Smiling je to super!

Obrázek uživatele Emilie
Vložil Emilie, Út, 2008-10-21 17:10 | Ninja už: 5694 dní, Příspěvků: 206 | Autor je: Prostý občan

Ty jo xD Dej začína pridávať na obrátkach Laughing out loud Teším sa na pokračko Sticking out tongue

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, St, 2008-10-15 22:52 | Ninja už: 5885 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

tohle se dělá?! ukončit to v takový vyhrocený situaci, kdy má Gaara namále?! Smiling ne, já se nezlobim, moc pěkně jsi to popsala, dokážu si to živě představit...dívka bojující s vlky
jen tak dál, Sany Eye-wink

Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, Pá, 2008-10-10 20:54 | Ninja už: 5758 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Sanuíí /promiň za toto oslovení/, dneska sem se nějak vrhla na tvoje série a nejradši bych si nakopala, že jsem to neudělala dřív. Zab mě, prosím. Puzzled
Další úžasná povídka z tvých ostatních úžasných Smiling. Super dílek, ještě suprovější mluvící vlček s tyrkysovýma očičkama.. vlci jsou super, hlavně bílý se mně líbí a k tobě neodmyslitelně patří.
Chudák Gaaruška, katanka ne něj letí Laughing out loud A taky chudák Saori, postrádat zrak je nejhorší a ještě vypálením. Sad


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling

Obrázek uživatele Akasuna no Pilika
Vložil Akasuna no Pilika, Út, 2008-09-30 20:03 | Ninja už: 6027 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Prostý občan

Týý káre!! Sanýýý!! Pííš rychle!! Skončit to takhle napjatě!! To se nestydíš?? xDDD.... je to vážně hezký!! Připadala jsem si jako bych tam stála a všechno to pozorovala! Naprosto geniání!! Dalšíííí!! xDD

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Ne, 2008-09-28 14:38 | Ninja už: 19844 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Ketie: Co přijde, řekni!!! Laughing out loud Díky moc, to strašně potěší!!! Eye-wink
sory: Ona na něj neútočí, to bylo omylem!!! Sticking out tongue Ďakujem!!! Smiling
Kaori: Já vím, už to mám v krvi!!! xDDD No, Ookami je na to zřejmě zvyklý!!! Laughing out loud
Tomon: Co já vím... teda velkou radost jsem z toho neměla, přece každý víme že jeho písek dokáže nemožný Eye-wink, ale jak správně tušíš potřebovala jsem to tam!!! Smiling A děkuju moc, mám ohromnou radost že se moje práce tak líbí!!! Sticking out tongue

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Ne, 2008-09-28 14:17 | Ninja už: 5769 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Proč se vždy podceňuje Gaaruv písek? No nejspíš kvůli zápletce Laughing out loud

Jinak skvělý nápad, a navíc píšeš opravdu pěkně Eye-wink

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, Ne, 2008-09-28 11:36 | Ninja už: 5746 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Super díl! Hm... nesnášim, když to člověk utne v tom njlepším! //Nééé že by to sama dělala xDD//
Chudák Ookami, musel se dívat, jak ho Saori zabíjí Laughing out loudLaughing out loud Jinak se mi to moc líbí, jsem zvědavá na Gaaru a vůbec na pokračování! n_n

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-09-28 10:50 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Aspoň že má vĺčika, keď je slepá a sama....
Vlastne, s ním nie je sama Smiling
Hm, takže na Gaarinka útočí? No pekne, pekne Laughing out loud
Už som moc zvedavá na pokračovanie. Moc dobrý dielik Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Bzzzz Ketsueki_Gaara
Vložil Bzzzz Ketsueki_Gaara, So, 2008-09-27 20:59 | Ninja už: 5813 dní, Příspěvků: 1936 | Autor je: Prostý občan

mám pocit, že vím co přijde... Eye-wink
San, já úplně žasnu, ty píšeš každým dnem líp a líp... jsi prostě skvělá... tahle FF je úplně boží... jako všechny tvoje ostatní... Sticking out tongue

Můj Valenth