manga_preview
Boruto TBV 11

CHAKRY SE SPOJILY, 3. část, Kakashi, Ne!!!

CHAKRY SE SPOJILY, 3.část, Kakashi, ne!!!

„Ani náhodou Naruto, nebudeme se rozdělovat když...Naruto??? Kam zase zmizel?“

„Ach, kruci! Všimli si mě! Ale ne! Jeden běží za mnou. Tak fajn, chceš si hrát? Uvidíme jak se ti to bude líbit...“ řekla tajemná postava sedící na větvi. Naruto se stále přibližoval.

„Cítím tě, ať jsi kde jsi!“ volal Naruto do korun stromů. „Tak už se ukaž a neschovávej se!“ vykřikl po chvíli. Jak tak skákal z větve na větev, otevřela se před ním malá mýtinka. Zpomalil a nakonec seskočil ze stromu na zem a čekal. Nic, naprosté ticho. Naruto se pomalu rozhlížel, když v tom, koutkem oka zahlédl asi sedm kunaiů, jak letí přímo proti němu. Vytáhl svůj kunai a jednoduše je odrazil
„Tohle bylo slabý, měl by ses víc snažit!“ oznámil neznámému s posměchem. Pak mu ale těsně kolem hlavy proletěl shuriken a zabodl se do stromu.
„Sakra, to bylo jen o kousek.“ oddechl si. Stále nikoho neviděl, ale náhle jako by něco zaslechl přímo nad sebou.
„Fuuton: Renkuudan!“ a letěla na něj velká koule složená z velkého množství čakry a vzduchu. Naruto uskočil. Náraz koule o zem byl ale tak silný, že v ní vznikl slušný kráter a Nauto se skutálel až na dno. Když se pak vyšplhal zase na mýtinu a rozhlédl se, zjistil, že ve stínech stromů někdo stojí.
„Tak už se konečně ukaž!“ vykřikl vztekle
„Jak chceš.“ odsekl ženský hlas a na mýtinku vstoupila drobná dívka. Mohla mít tak něco okolo 165 cm, měla dlouhé husté hnědé vlasy, svázané do culíku, které dosahovali někam pod pas. Barva očí byla asi zelená, ale na tu vzdálenost to nebylo jednoduché určit. Dívce mohlo být tak sedmnáct, ale z očí jí koukala nevraživost a silné odhodlání. Na sobě měla jen nějaký pruh hnědé jemné kůže, zakrývající poprsí, na zádech jen lehce zavázaný šňůrkami. K tomu krátké hnědé kožené kraťásky, odhalující dlouhé, štíhlé nohy. Celkově působila velmi divoce, jako nějaká amazonka.

„Tse! Takový prdítko mě vyzívá k boji?“ podivil se Naruto. Ta holka se mu líbila, byla moc hezká, ale zkazila si to u něj už od chvíle, kdy po něm hodila těch několik kunaiů!
„Prdítko? Já taky nejsem zrovna nadšená, že bojuju s blonďatym ošklivim nemehlem! Ale co dělat?“ odpověděla jedovatě a zaujmula bojový postoj
„Kdo je u tebe nemehlo?!“ dopálil se Naruto
„No moment, já netvrdím, že si nemehlo!“ vykřikla dívka.
„Ale...“
„Já tvrdím, že si ošklivý, tupý, blonďatý a nepříjemný nemehlo!!!“ Vyprskla dávku jedovatých slov a na rtech jí pohrával úsměv.
„Dobře, chtěl jsem tě ušetřit, ale teď jsi si vysloužila jednosměrnou jízdenku rovnou do pekel!“ vykříkl Naruto. Dívka chtěla ještě něco dodat, ale to už se na ní řítilo několik shurikenů, zostřených čakrou.
„Kage bushin no Jutsu!“ vykřikl Naruto a udělal 4 klony. Mezitím dívka odrazila všechny shurikeny, ale to už se na ní hnalo pět Narutů s naostřenými kunai. Dívka se levou rukou chytla za břicho a pravou ruku zatla v pěst. Pak vykřikla „Kai!!!“ a praštila pěstí do země. Ta okamžitě popraskala a rozdělila se na kry, které se buďto propadli hlouběji nebo naopak vystoupli, takže se čtyři Narutové rozplynuli a ten poslední pravý se rychle sebral a znovu se hnal na dívku. Ta kunai Narutovi vyrazila z ruky a dala mu pěstí do břicha. Naruto odletěl, ale za dívčinými zády se objevil další klon.
„Hakke Kuushou!“ vykřikl a narazil dlaní do dívky, která okamžitě dostala ránu silnou čakrou a její let zarazil až kmen stromu. Zakašlala a chvíli lapala po dechu. Klon se rozplynul a pravý Naruto si utřel koutek úst, který měl od krve. Pak vstal a vydal se k dívce. Ta se mezitím postavila na nohy a byla znovu připravená.
„Tak ty se nevzdáš?“ zeptal se Naruto.
„Proč bych měla, za celou tu dobu jsi mě pořádně zasáhl jen jednou.“ řekla opovrženě dívka
„Doteď jsem tě taky šetřil.“ usmál se Naruto a začal v dlani svolávat čakru na Rasengan.
„Moc pomalé!“ vykřikla dívka a spojila palec, ukazováček a prostředníček k sobě a to na obou dvou rukách. Tyhle tři prsty pak hned obklopila čakra. Dívka se nadechla a něco vykřikla. Znělo to nějak jako technika čtrnácti úderů. Naruto se ani nenadál a břicho mu zaplavila vlna bolesti. Třináctkrát ho dívka bodla prsty a po čtrnácté použila takovou sílu, že Naruto opět letěl přes celý palouk a po dopadu zůstal nehybně ležet. Dívka se rozesmála a řekla:
„Jak slabý to blonďáček!“
Chvíli jen tak postávala, ale pak se přeci jen vydala na druhou stranu mýtiny, podívat se na toho chudáka. Ležel tam bez pohnutí a dýchal jen slabě.
„Škoda, takový pěkný kluk to byl.“ řekla najednou a vytáhla Kunai. Natáhla ruku a chtěla bodnout, když v tom za sebou uslyšela:
„Rasengan!“
Otočila se a velká koule roztočené čakry se jí zabořila do odhaleného břicha. Naruto jí chytil za ruku, aby nemohla utéct a ani aby hned neodletěla po nárazu čakry. Dívka zařvala bolestí a do očí jí vnikli slzy. Naruto jí pak konečně pustil a dívka dopadla na zem asi pět metrů od něj. Místo břicha měla jen hlubokou ránu, která hrozně krvácela. Dívka se svírala v bolestech a po tvářích jí stále tekli slzy. Pak sebou najednou přestala házet, celá ztuhla a ani se nehnula. Naruto se zatím rozplynul a pravý Naruto se pomalu zvedal ze země a vykašlával krev. Pak se postavil úplně a opřel se o kolena aby se mohl pořádně nadechnout.
„A máš to ty sv**ě.“ zachrčel a znovu se rozkašlal. Bylo mu vážně zle, jakoby mu někdo roztrhal vnitřnosti. Sebral ale sílu a vykročil k dívce. Ta se stále ani nehnula, ale z rány jí začala stoupat zvláštní stříbrná pára. Dívka měla stále zavřené oči ale její ústa se rychle pohybovala, jakoby s někým mluvila. Pak se stalo něco, co si Naruto nemohl vysvětlit. Rána se skoro celá zacelila a na jejím místě bylo zase vidět normální kůži.
„Jak To?“ podivil se Naruto. Jeho Kiuubi už taky začal uzdravovat Narutovo poranění, ale rozhodně nebyl tak rychlý. Dívka najednou otevřela oči a pak se postavila na nohy.
„Ty zmetku! Neměla jsem v plánu to udělat, ale teď jsi mě k tomu donutil!“ zařvala na něj, jakoby jí k tomu, co se chystala udělat nějak silně donutil.
„Promiň, ale teď umřeš.“ sykla ještě a zavřela oči. Zase něco začala šeptat, protože ústa se jí velmi rychle pohybovala, ale i přes ticho, které na mýtině panovalo, jí nebylo rozumět. Pak najednou z ničeho nic se kolem ní rozhořela čakra. Měla takovou zvláštní stříbrnou barvu a za chvilku už nabývala do obřích rozměrů.

„Sakra. Kdo krucinál seš?!“ zařval Naruto „Teď nemám jinou možnost, musím vyvolat Kyuubiho čakru.“ řekl si sám pro sebe a taky zavřel oči
„Kyuubi! Dej mi tvou sílu, nebo tady sakra zhebnem!“ křikl za zapečetěnou bránu v jeho nitru
„My zhebnem? Ne, ty zhebneš!!!“ rozesmál se Kyuubi „Ale protože vím, jak se bojíš smrti, tak prosím.“ uchechtl se a Narutem projela vlna mocné energie. Okamžitě vyvolal rudou čakru a začala jeho přeměna. Prodloužili se mu nehty do drápů a z čakry se utvořilo liščí tělo. Špičáky měl prodloužené a když otevřel oči, byly rudé s čárkami místo obyčejných kulatých panenek. Zadíval se na dívku. Z čakry, která okolo ní proudila se jí na zádech utvořily...křídla? Vážně měla křídla??? Dál měla něco jako obří dračí ocas a z páteře jí vyrazili podivné ostny. Špičáky se taky prodloužily. Pak otevřela oči.
„To není možné!“ vykřikl Naruto. Měla stejné oči jako on, jen ve stříbrné barvě. Dívka byla taky překvapená. Jak ten kluk sakra vypadá?
„Zřejmě má v sobě nějakého démona.“ řekl dívce vnitřní hluboký hlas.
„Ať ho má a nebo ne, je mrtvý!“ křikla a vyrazila na Naruta, který se k ní také rozeběhl. Oba dva vytáhli kunaie, které okamžitě pohltila jejich silná čakra. Pak do sebe dvě čakry narazily a následoval výbuch. Oba dva přeletěli pěkný kus mýtiny. Naruto se zastavil až o třetí strom, do kterého narazil, protože dva, do kterých narazil nejdřív, pokácel. Dívka letěla jen kousek, pak roztáhla křídla a zastavila se ve vzduchu.
„Tohle bude těžký boj.“ pomyslel si Naruto. Zvedl se a zahlédl, že ta zpropadená holka na něj letí. V ruce jí zářila stříbřitá čakra ve tvaru rasenganu, ale bylo to něco, jakoby se spojil rasengan a chidori dohromady, protože z té koule každou chvilkou probleskl jemný blesk.
„Ochutnej tohle!“ zakřičela a chtěla narazit se svým výtvorem do Naruta, ten měl už ale v ruce rasengan a tak se opět jejich čakry srazily.
„Tak schválně, kdo to dýl vydrží, ty potvoro!“ zakřičel Naruto. Náhle se okolo nich vytvořila obrovská koule čakry a pohltila je oba dva. Narutovi naskočili na krku žíly, ale nevzdával se. Dívce z ruky, kde držela ten podivný Rasedori začala proudem téct krev.
„Ááááááááááááááááá!“ zařvala a pustila do ruky ještě více čakry. „Tak už chcípni!!!“ zařvala
„To se asi nedočkáš!“ odsekl Naruto. Jenže pak mu něco ostrého propíchlo rameno. Byl to ten podivný ocas.
¨“Říkám zhebni!“ zaječela, ale Naruto ještě znásobil svou čakru. Potom následoval obrovský výbuch. Ten pokácel hromadu stromů a z mýtinky se stala rozsáhlá pláň pokácených stromů.


U Kakashiho a Sakury.

„Hm myslím, že vím, kde bude.“ zavolal Kakashi, když uslyšel první menší ránu. Rozeběhli se k místu odkud to přicházelo. Běželi jen chvilku, když v tom je zasáhla obrovská tlaková vlna, která pobořila hodně stromů před nimi. Kakashi okamžitě vyskočil na větev stromu, který se neskácel, jenže Sakura se někam ztratila.
„To mi ještě chybělo!“ zanadával Kakashi a pozoroval nově vytvořenou mýtinu před ním. Pak zahlédl a taky ucítil silnou rudou čakru, která letěla vzduchem a poté se rozplácla o zem.
„Naruto!“ vykřikl Kakashi, ale hned se zase utišil. Naruto se totiž zvedal a zaujal bojovnou pozici. Z druhé strany letěla nějaká osoba vzduchem přímo na Naruta.

Zpět u Naruta:

Když dopadl na zem a znovu se zvedl, uviděl, že na něj ta bestie zase letí.
„Jen počkej, použiju svůj Rase Shuriken, už stejně nemám co ztratit!“ povídal si sám pro sebe a začal vyvolávat čakru, jenže v tom ho něco svázalo.
„Sakra! Svazovací technika, to snad ne!“ a pak se podíval na své tělo. Bylo omotáno tou silnou stříbrnou čakrou. Podíval se na tu holku, která mu už dostatečně lezla krkem. Na rtech jí pohrával úsměv.
„Mám tě!“ řekla potichu a přiblížila se k němu. Jeho čakra už byla téměř vyplýtvaná a navíc zjistil, že nějakou tu čakru ještě užírá to divné čakrové lano, které ho omotává. Přestal tedy vyvolávat Kiuubyho čakru a měl už svou normální podobu. Pak pohlédl na dívku. Křídla zmizela, ocas taky, jen ostny z páteře pořád vyčnívaly a oči zůstaly v divoké podobě. Dívka k němu přistoupila a podívala se mu do očí. Teprve teď si Naruto všiml, jak je krásná. Jakou má krásnou pleť a když po chvíli oči nabraly svou normální zelenou podobu, úplně se do dívky zamiloval.
Co? Zamilovat? Do ní? Vždyť mě chěla zabít? A taky to asi udělá, takže k čemu mi to ksakru je?! Rozzlobil se v duchu sám na sebe, ale od jejích očí se odtrhnout nemohl. Za chvíli přišla až k němu a zastavila se jen asi 10 cm od něho.
„Tak co je? Zabiješ mě už?“ procedil skrz zuby Naruto a podezíravě si tu holku prohlížel. Měla vážně pěkné nohy a byla krásně štíhlá. Rozcuchaly se jí vlasy, ale i tak byla opravdu krásná.
„Možná, ale spíš tě tu jen tak nechám. Nechci zabíjet tak pěkného kluka.“ řekla a poprvé ji Naruto uviděl, jak se směje.
„Což...“ nestačil dopovědět větu, protože ho ta neznámá políbila. Naruto se nechal. Bylo mu jedno, jestli provede tu techniku, kterou ho kdysi málem zabila ta příšerná ženská. Užíval si to, byla to vážně pěkná holka a on si najednou přál, aby to nikdy neskončilo. V tu chvíli se ale někdo vynořil ze křoví a na dívku už letěla zásoba kunaiů. Dívce se zase objevili oči šelmy a zase jí vyrostl ocas, kterým odrazila všechny kunaie. Pak se otočila na nově příchozího. Měl šedé vlasy a přes obličej masku. Byl to Kakashi. Ten, když uviděl dívku, jako by přirostl do země. Byl zmaten její krásou nebo ho zhypnotizovali její ďábelské oči? Možná obojí. Dívka na něj pořád hleděla a pak najednou sáhla do brašny a vylovila svitek. Aktivovala ho a vyletělo z něj mračno kunaiů, shurikenů a dalších zbraní. Kakashi se nemohl ani hnout a jeho zkáza se pomalu blížila.
„Kakashi ne! Uhni sakra!!!“ zakřičel Naruto.
Zbraně se rychle přibližovali...

Poznámky: 

Tak, to byl třetí díleček a mě by zajímalo, jak se vám líbil, takže ocením komentíky:)

Další díl tu bude asi až v září, protože odjíždím na tábor:(

V dalším díle:
Zachrání se Kakashi? Nebo si pro něj příjde smrt? Nastane zvrat a známá čakra se konečně objeví!

4.965515
Průměr: 5 (58 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2020-10-13 20:52 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise PM: Je to tady. Je fakt, že mám nejradši pár NaruHina, tak se některým autorům povede, že mi to v jistých FF až tak nevadí. Tady mi to ještě vadí, budu si na to ještě nějakou dobu zvykat. To by nebyl Kakashi, aby se tomu všemu vyhnul. Jinak bych byla hodně naštvaná. Ale tak je to jen FF, což? Jen by mě zajímalo, kdo ta holka bude...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Itachi no Kami
Vložil Itachi no Kami, Pá, 2010-07-09 17:36 | Ninja už: 5242 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Utírač Udonova nosu

hakke kushou ??? to je nejiho technika a potrebuje na nu byakugan a ne narutova

"Najväčší stupeň ovládania je, keď si myslíte, že ste slobodní."

Obrázek uživatele Inka009
Vložil Inka009, Ne, 2011-09-11 01:39 | Ninja už: 5043 dní, Příspěvků: 122 | Autor je: Prostý občan

toto je FANFICTION... je iba na autorovi čo tam napíše.... btw skvelý príbeh Smiling

!!!SPICE UP YOUR LIFE!!!

Podpis byl zkrácen z důvodu nadměrné velikosti.

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Čt, 2009-07-02 22:31 | Ninja už: 6245 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

zajimavý

Obrázek uživatele Memph
Vložil Memph, Ne, 2009-04-19 02:11 | Ninja už: 5701 dní, Příspěvků: 242 | Autor je: Prostý občan

skvěle popsanej souboj, smekám Smiling a ta kunoichi, no radši nic nebudu říkat Laughing out loud

Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, Út, 2008-11-11 13:27 | Ninja už: 5963 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

vyborne

Obrázek uživatele Mirec
Vložil Mirec, Pá, 2009-04-17 16:14 | Ninja už: 5658 dní, Příspěvků: 1112 | Autor je: Prostý občan

Toto je asi najlepši diel tejto serie...

Moje ff na ktoré som najviac hrdý:
Jednorázovky:
Naruto Uzumaki, Jubiho Jinchuriki http://147.32.8.168/?q=node/92665
Splnený "sen" NaruHina - http://147.32.8.168/?q=node/92913
Série:
Posledný Jinchuuriki- <a href="http://147.32.8.168/?q=node/93999" title="http://147.32.8.168/?q=node/93999">http://147.32.8.168/?q=node/93999</a>

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, So, 2008-10-25 23:29 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

A zas a zas pěkný... Laughing out loud Takari, Takari, kde ty ten talent bereš? Eye-wink

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Út, 2008-09-23 22:15 | Ninja už: 6053 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Hele ty ty díly ukončuješ vážně napínavě, asi z toho zešílim.

Obrázek uživatele Fortminor
Vložil Fortminor, Pá, 2008-09-12 19:08 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

Super príbeh len tak dalej

Obrázek uživatele Hitake
Vložil Hitake, St, 2008-09-03 21:52 | Ninja už: 5790 dní, Příspěvků: 9 | Autor je: Prostý občan

jo mooooc dobrýý prostě to umíš no je to fag mooooc pěkný už se těšim na 5 dílek

!!!!!!!!!!!!!

_HiTaK_e...

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2008-08-30 10:53 | Ninja už: 5981 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Dobrý příběh, už abys byla z toho tábora doma Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele 3rin3 de la Shika gang
Vložil 3rin3 de la Shi..., Pá, 2008-08-29 14:16 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 746 | Autor je: Prostý občan

uz sa strasne tesimna pokracovanie, je to skvele

fajn kedze moje mozgove bunky klesli po ehmmm silvestri na minimum.....nedokazala som vymysliet ziadny originalny podpis (niezeby som niekedy nejaky mala Laughing out loud )
tak len jedno KDE JA TA OSOBA KTORA HOVORILA ZE OSLAVOVAT SILVESTRA S LUDMI KTORYCH VOBEC NEPOZNAM JE SPROSTOST?!!!! no niekto nevie o co tak prichadza Sticking out tongue

Obrázek uživatele Gloria Uzumaki
Vložil Gloria Uzumaki, Pá, 2008-08-29 10:46 | Ninja už: 5798 dní, Příspěvků: 291 | Autor je: Pěstitel rýže

pěkné honem další díl !

Vlčí smečka – rodina má,
jedině ona a žádná jiná.

Poběžím s ní, zemřu pro ni,
ona je ta, jež mě chrání.

Vyjeme ve dne, vyjeme v noci,
my jsme totiž Konožští Vlci!!!

WÁÁÁÁÁÁÁÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!

Obrázek uživatele Unubius
Vložil Unubius, St, 2008-08-27 13:30 | Ninja už: 5851 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

jj...přesně tak...bez Kakashiho by to nebylo ono...

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, St, 2008-08-27 13:17 | Ninja už: 5798 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

ja se tesim straaaaslive na dasli dilec,doufam ze se kaki zachrani,pls,nesmi jit pod kytky!!!

Obrázek uživatele Namikaze Izumi
Vložil Namikaze Izumi, So, 2008-08-23 12:35 | Ninja už: 5851 dní, Příspěvků: 197 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Tak to jsem rád:D

Jsem alergický na blbé řečičky co produkují uživatele typu Jalapenos, či Povídkář. Rovněž tyto dva ignoruji! Laughing out loud Jsou z toho jen problemy:D

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mahlqivqt71rwjmmzo1_500.gif

Obrázek uživatele Namikaze Izumi
Vložil Namikaze Izumi, Pá, 2008-08-22 20:31 | Ninja už: 5851 dní, Příspěvků: 197 | Autor je: Utírač Udonova nosu

No myslim že to v září nebude páč 20.září se sekce FF ruší

Jsem alergický na blbé řečičky co produkují uživatele typu Jalapenos, či Povídkář. Rovněž tyto dva ignoruji! Laughing out loud Jsou z toho jen problemy:D

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mahlqivqt71rwjmmzo1_500.gif

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Pá, 2008-08-22 20:35 | Ninja už: 6100 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Nič sa neruší, nabudúce si to prečítaj poriadne, áno? Smiling
A ak tomu nechápeš, radšej mi napíš PM-ku, jo? Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Pá, 2008-08-22 19:19 | Ninja už: 6100 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Joooj to bolo dobré Laughing out loud To dievča sa mi ráta xD
Som zvedavá, či sa Kaki zachráni, už sa teda veľmi teším na pokračovanie Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.