manga_preview
Boruto TBV 08

Elite Six - Kapitola 26. - Karlos-sama

Ichigo a ostatní bojovali stále se Sethem.
„Sakra, ten je snad nesmrtelný nebo co?“ ptala se Jidus, protože právě mu propíchla tělo skrz na skrz a ono to s ním ani nehnulo.
„Už mě to přestává bavit.“ Křikla Rika. A Ichigo? Ten nemluvil a jenom neustále útočil. Ten hajzlík ho přece praštil a zničil mu jeho, podle něj, krásný obličej. Takového moncla má!!! „Zato je jen jediný možný trest a to je smrt!“ řekl si Ichigo v duchu.
Rozeběhl se na Setha, v očích se mu fanaticky lesklo, byl odhodlán pomstít svou vizáž i za cenu vlastního života.

Jidus a Rika se snažily s Ichigem udržet krok a útočit taky, ale docházely jim síly.
„Zatraceně, z kama má tolik výdrže a síly?“ zaskřípala zuby Jidus.
„Se nediv, má na sobě Hollow masku a navíc použil i Ban-Kai, takže jeho síla se zvýšila mnohonásobně, ale jsem zvědavá na jak dlouho.“ řekla Rika mezi oddechováním.
„Hej, budete tam neustále vykecávat jak stará Kropáčková na tržišti nebo mi tu pomůžete?“ křikl na ně Ichigo, ale v dalším okamžiku z nepozornosti byl kyjem odhozen několik stovek metrů do dálky.
„Jedna nula pro Setha. Ten se vrátí až za nějakou dobu, pojďme ho zabavit.“ prohlásila Rika a vrhla se na Setha s Jidus v patách.

„Co se stalo?“ optal se Revan, který znovu nabyl vědomí pod rukama Tsunade.
„Lež v klidu, spotřeboval jsi všechnu chakru a zasáhla tě ohnivá koule z toho ďáblíka, který byl zničen.“ vysvětlila Tsunade.
„A co ostatní?“
„Ti jsou v relativním pořádku, šli pomoci Rice a Jidus se Sethem.“
„A kde je Ichigo?“
„Viděla jsem ho letět někam pryč, Seth ho sejmul kyjem a myslím, že teďka bude někde u Písečné.“
„A sakra, pokud to přežil, tak budeme mít co dělat, abychom to přežili i mi.“ zasténal Revan.
„Cože? O čem to mluvíš? Bude mu trvat tři dny než se sem dostane.“
„Nic o něm nevíš. Rychle stáhni všechny z dosahu bitevního pole, protože za minutku je tam a to bude řezba, jakou tu nikdo nikdy neviděl.“
„Sice nechápu, ale udělám tak.“ řekla Tsunade a po celém bojišti se roznesla zpráva ústupu z bojiště. Nikdo z Elite Six tomu nechtěl věřit, ale když jim Revan vysvětlil o co jde, tak nic nenamítali a čekali v záloze.
Všude po okolí se rozlehnul smích Setha i všech bojovníků temnoty. Vizárdové stáli v první obranné linii a čekali co bude dál. Jeden z Vizárdů podél všech obránců udělal nezničitelnou bariéru a čekal. Ostatní Vizárdové byli před bariérou a čekali na příchod svého vůdce.
Všechen halas utichl a všichni si mysleli, že ohluchli, protože nebylo vůbec nic slyšet. Najednou uslyšeli svištivý zvuk a obrovskou sílu, která se k nim blížila. Jen několik silných jedinců vydrželo nápor té síly a nepodlomili se jim kolena. Bariéra bránila síle působit naplno, ale i tak všichni pocítili tu sílu.
„Ichigo je tu.“ hlesnul Revan a postavil se.
„Ty stojíš? To není možné, vždyť jsi nebyl před chvilkou schopen pohybu.“ divila se Tsunade i ostatní členové Elite Six.
„Chakra není jediná má síla. Za ta léta s Ichigem jsem se naučil ovládnout i reiatsu a mám schopnost načerpat sílu z jeho reiatsu.“ vysvětlil Revan a odešel k Vizárdům. Všichni z Elite Six jej následovali.
Ještě než se Ichigo ukázal, tak celá nemrtvá armáda se rozletěla na kousky a zbyla po ní jen jedna velká mastná krvavá skvrna nebo spíše krvavé jezero. I několik ďáblíků nevydrželo tu sílu a padli na zem a krváceli. Sethovi se z nosu spustila krev a on nechápal z čeho. Ozvala se obrovská rána a celé okolí zahalila kouřová clona. Když se po minutě kouř rozplynul, bylo vidět, jak uprostřed bitevního pole stojí nějaká postava. Byla celá zahalená do černorudého kostnatého brnění.
„Kdo to je?“ ptali se všichni až na Vizárdy a Revana.
„Tohle je úplná přeměna do Hollow podoby, kterou Ichigo ovládl. Ani všech 13 kapitánů divizí v Soul Society ho najednou neporazí.“ řekl Revan, při vzpomínce na to, jak se Ichigovi všichni postavili, když odmítl zařazení do 11. divize. Řekl, že mu nikdo nebude poroučet a bude si dělat věci podle sebe a svobodný.
„Budete bojovat po mém boku nebo už nemáte žádné síly?“ křikl na všechny Ichigo. Nečekal dlouho a všichni Vizárdové na sobě měli Hollow masky a stáli mu po boku. Revan plný sil přímo zářil a postavil se taky vedle něj. Ichigo udělal nějaké pečetě a i zbytek Elite Six ucítil navýšení svých sil.
„Co se to děje?“ optala se Rika.
„Hueco Mundo stále existuje jako energie, kterou dokáži pohltit a využít.“ vysvětlil Ichigo a vyslal proti zbylým ďáblíkům čistou energii, která je vypařila z povrchu zemského.
„Tak co, jdeme si podat Setha a zbytek těch šašků z Akatsuki?“ optal se Ichigo a všichni přikývli na souhlas.
Jako jeden všichni běželi proti nepříteli. Třináctičlenná skupinka běžela s tasenými zbraněmi a po cestě se k nim přidávali i další přátelé od Elite Six. Nakonec z malé skupinky byla horda padesáti bojovníků, které za běhu doprovázel šílený smích Zarakiho, který byl šťastný za tohle prolévání krve a dokazování síly ostatním.
„Hej Zaraki, kdy jim ukážeš úroveň Ban-Kai? Jako jediný jsi mi byl schopen vzdorovat, sice ne na dlouho, ale přece ano.“ křikl po něm Ichigo a Zaraki na něj mrknul. Než se dostali k Sethovi, tak si stačil povolat další pomocníky a ti se našim hrdinům postavili do cesty.
„Vizárdové, postarejte se o ty ďáblíky. Ostatní se postarejte o zbytek a zbylé Akatsuki. Já se postarám o toho Setha, protože s ním mám nevyřízené účty.“ rozkázal Ichigo a všichni jej poslechli.

„Haha, cítíš tu nádhernou vůni krve, Victorie?“ optal se ji muž v červeném plášti a klobouku s oranžovými brýlemi.
„Mistře, to je síla, tam je snad celé jezero z krve.“ poznamenal dívka se žlutými vlasy v modré uniformě.
„Ještě, že nás sem Integra poslal prozkoumat co byl ten portál zač. Nabereme zde tolik síly, že nějací nacisti a jejich ghůlové na nás nebudou mít šanci.“ zasmál se chlapík.
„Cítím tu ještě nějakou upíří auru. Vychází to z bojiště.“
„Ach ano, moje stará známá. Já věděl, že tu bude, ona je všude.“
„O kom to mluvíte, mistře?“
„Morituri si říká a je jedinečná upírka. Má lidskou podobu a přesto dokáže létat s křídli na zádech. Jdeme je navštívit.“ řekl chlapík a i s dívkou se změnili v hejno netopýrů a odletěli na bojiště.
Morituri byla ve vzduchu, když kolem ní proletělo hejno netopýrů a ona se pro sebe usmála.
„Alucarde, kde je krev, tak tam jsi i ty, že? Tentokrát sebou máš i Victorii Seras?“
„Přece nemůžu nechat svoji studentku mimo tohle všechno. Navíc nás sem poslal můj mistr Integra Wingacy a my jsme ucítili to jezero krve, tak se jdeme pořádně napít.“ zasmál se z plna hrdla Alucard.
„Pokud chceš pomoci, tak pomož támhle tomu bláznovi, co jde na boha Setha sám. Jmenuje se Ichigo.“
„Jak si přeješ, Morituri.“ hlesl Alucard a rozletěl se k Ichigovi.

Ichigo se právě mlátil se Sethem a kam ho zasáhl, tam byla sečná rána a valila z ní krev. Seth se nestačil bránit, protože Ichiga ani pořádně neviděl, jak mu vlastní krev zavalila oči. Ozval se divný zvuk a Seth měl v ruce díru skrz.
„Co to?“ podivil se Ichigo a rozhlédl se kolem.
„Hej Ichigo, Morituri mi řekla, že by jsi mohl potřebovat helpnout. Navíc moje zbraně jsou účinnější.“ křikl po něm Alucard a Victorie ze své odstřelovačky prostřelila Sethovi srdce. Seth vyvedený z míry se rozmáchl a Alucarda rozdrtil kyjem na krvavou břečku, ve které čvachtali vnitřnosti.
„Mistře, budete v pořádku?“ křikla Victorie, ale to už kyj letěl jejím směrem. Ichigo jednal okamžitě. Nahromadil spousty energie a odsekl Sethovi ruku i s kyjem, který dopadl několik metrů za Victorií.
„Nestalo se ti nic? Nemohl bych dopustit, aby taková krásná dívka byla zraněna.“ řekl Ichigo a dostal pěstí od Setha.
„Do hajzlu, už zase mě praštil. Minule jsem letěl do dálky, která trvá tři dny.“ rozčiloval se Ichigo. Než ale někdo stačil cokoliv říci, tak se po celém bojišti rozlétla mocná síla.
„Haha, Zaraki to začíná brát trochu vážněji.“ poznamenal Ichigo, když se přes celé bojiště ozvalo pověstně „Ban-Kai.“
Zaraki držel v rukou dvě žluté katany a smál se na celé kolo.
„Ochutnejte sílu boha Slunce, vy bastardi.“ a záblesky od katan pálil své nepřátele. Bylo to divné, ale ať všichni bojovali jak chtěli, tak se ze zem zase začali zvedat nemrtvý a to všem pochroumalo víru ve vítězství.
Najednou se ze země začala odtékat všechna krev na jedno místo a všichni to sledovali.
„Nesmrtelný Alucard se vrací, protože nemrtví musí být eliminováni.“
„Jak je možné, že se ti bastardi zase zvedli?“ divili se všichni a odpovědí jim byl portál za Sethem a obrovská ruka v něm. Seth uhnul a obrovská ruka mířila přímo na Ichiga, Alucarda a Victorii.
„Ichigo, pozor.“ ozvalo se několik hlasů přes celé bojiště, ale bylo pozdě.
„Victorie, rozstřílej tu ruku a já se jdu postarat o toho boha podsvětí, který je sice hodnostně nade mnou, ale silově daleko pode mnou.“ zasmál se Alucard a dodal, „Zrušení omezení, stupeň A. Omezení aktivovat až bude cíl umlčen na vždy.“ Po celém jeho těle se objevili rudé oči a jeho tělo se změnilo v temnotu. Temnota se zformovala na hlavy psů a ti začali trhat Setha na kousíčky, až z něj stříkala krev na všechny strany. Když bylo po všem, tak Alucard přišel k mrtvole a pil jeho krev plnými doušky a jeho oči rudě zářili ještě více.
Victorie pálila jednu ránu za druhou do obrovské ruky, ale nebyl znát žádný účinek. Ruka se pomalu přesouvala jinam a Victorie se běžela podívat na Ichiga.
„Jak na tom je?“ zajímal se Alucard, když se k ní dostal.
„Necítím žádný puls. Jeho brnění je pryč a zbraň má taky jinou podobu.“ řekla Victorie. Alucard uchopil Ichigovo tělo do náruče a lízl si jeho krve, která v něm vyvolala obrovské množství energie.
„Sakra, to je síla. Zajímalo by mě, kdo to byl.“ řekl Alucard a podal jí prst od Ichigovi krve. Victorie ho olízla a pocítila tolik síly, jako nikdy.
„Musel to být hodně silný týpek.“ řekla a dívala se po ostatních. Oba se vydali k hlavní bariéře, která bránila všechny od bojiště. Když ti dva šli kolem Elite Six a jejich spojenců, tak se všichni otočili a v očích se jim zalesklo. Alucard donesl tělo ke vstupu bariérou a tělo položil na zem, kde se seběhli zdravotníci.
„Nemá cenu cokoliv zkoušet, je mrtví. Ta obrovská ruka ho zabila a ani jeho brnění to nevydrželo.“ poznamenal Alucard a odešel zpátky na bojiště. Šel bojovat po boku Morituri, ale všichni se kolem něho semknuli.
„Dostane se z toho?“ ptali se všichni.
„Pokud z něho nechcete mít upíra, tak lituji, ale je už mrtev. Ale jeho krev mi dodala tolik síly, že nemusím rušit limity a můžu zabíjet všechny co se mi postaví.“ pronesl Alucard a viděl jak se většině přítomných ženou do očí slzy.

4.81818
Průměr: 4.8 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Čt, 2010-06-17 15:12 | Ninja už: 5519 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ale no tak po to co přežil ho takhle jednoduše zabije tak to teda nene prrrr. Minata ho pěkně oživí že jo? *prosebný výraz

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Po, 2008-08-25 12:48 | Ninja už: 5885 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Hustý! xD Akorát škoda, že těm Bleachovskejm pojmům rozumim asi tak jako veverka chemii ...
Ale stejně, povedenej díl Eye-wink Smiling

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, So, 2008-08-23 17:59 | Ninja už: 5950 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

super, toľko krvi, no neviem. A z ichiga bude asi teda upír, čo?

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, So, 2008-08-23 19:07 | Ninja už: 6014 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Jen taková otázka Laughing out loud může Shinigami(Bůh smrti) jen tak zemřít, když má stále lidské tělo, které ho může uzdravit? Laughing out loud

Obrázek uživatele Uraa Shakra
Vložil Uraa Shakra, St, 2008-09-03 00:51 | Ninja už: 5798 dní, Příspěvků: 133 | Autor je: Prostý občan

pokud umře duše umře i tělo..Smiling chudáák Ičííí ...xD a Zaraki má Ban Kai.. mno to mě dostalo..Laughing out loud

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, So, 2008-08-23 07:33 | Ninja už: 5986 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

že by Hellsing? xD tohle je dost hustej díl, takový krve tam xDD to se ti povedlo

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Čt, 2008-08-21 20:14 | Ninja už: 5755 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Že by z něj chtěli mít upíra? Smiling
A moc pěkné...

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Čt, 2008-08-21 19:30 | Ninja už: 6014 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Tak tady máte další díl E6 a doufám, že se vám bude líbit. Když někteří chtěli krev, tak ji tam mají celé jezero Eye-wink