manga_preview
Boruto TBV 07

Elite Six - Kapitola 27. - Jidus-chan

„Nemá cenu cokoliv zkoušet, je mrtvý. Ta obrovská ruka ho zabila a ani jeho brnění to nevydrželo.“ poznamenal Alucard a odešel zpátky na bojiště. Šel bojovat po boku Morituri, ale všichni se kolem něho semknuli.
„Dostane se z toho?“ ptali se všichni.
„Pokud z něho nechcete mít upíra, tak lituji, ale je už mrtev. Ale jeho krev mi dodala tolik síly, že nemusím rušit limity a můžu zabíjet všechny co se mi postaví.“ pronesl Alucard a viděl jak se většině přítomných ženou do očí slzy.

„Cože? Upíra??“ hrozila se Rika, ale později zauvažovala... je to mnohem lepší řešení, než ho nechat umřít. Minata si všimla jejího výrazu.
„Tak to ani náhodou! Udělat z něj nějakou krvelačnou bestii, to tak!“ rozmlouvala jí to a nevšímala si uražených obličejů pár přítomných. Alucard si namístě rozmyslel jeho nabídku a ostatní upíři včetně třetinového upíra Morituri mu to neměli za zlé...
„Ehm... a nebyl takový už zaživa?“ opáčil Revan. Minata se zamyslela.
„No jo... ale tohle mu prostě nemůžeme udělat! Co třeba použít ještě nějaké triky, vždyť kolik z nás tady už aspoň jednou nemělo namále...!“ trvala si na svém. Ale všichni zakroutili hlavou, že tady už pomoct nemohou.
„Myslím, že to ani nebude třeba...“ ozvala se Jidus a všichni se otočili směrem, kam se dívala. Směrem k Ichigovu tělu, které se pomalu halilo do modré záře.
„Co to ksakru...?“ vyklouzlo Rice, když už si všichni stínili rukama, aby mohli vidět co se děje.
„A jéje....“ ohodnotila to Morituri a Revan přikývl. Začali couvat a ostatní se k nim přidali. Skrz světlo skoro nebylo nic vidět. Oslňovalo je a na chvíli už si všichni mysleli, že oslepli. Ale ta prapodivní záře začala zase ustupovat. Pomalu slábla...
„A do p***le!“ Řekl teď už naplno Revan a hodil pohledem po Morituri a Jidus, které tušili stejně jako on. Ostatní už se báli co přijde. Ichigo byl párkrát na návštěvě v Morituriné dimenzi, s Revanem se znal už nějakou tu dobu a Jidus se s ním znala dlouho ze Soul Society, takže je moc nepřekvapil následující obrázek.
Na místě, kde předtím ležel Ichigo, se teď objevila silueta jiné postavy. Na první pohled vypadal jako Ichigo, ale když světlo úplně pohaslo, všichni viděli, že to není on. Vlastně byl jako Ichigova kopie, ale v negativu. Měl bílý plášť s černými lemy, světlou pleť a bílé vlasy. Přes polovinu obličeje měl masku, pod kterou žhnuly výrazně žluté oči, které vůbec nevypadali mile. A jeho šílený úsměv taky lecos napovídal.
„Tak... jsem konečně tady... a teď už jsem tady jen já sám...“ jeho ječivý hlas prořízl vzduch a když se začal bláznivě smát, všem naběhla husina.
„Tak.... teď teprve jsme v pořádný bryndě...“ řekla si spíš pro sebe Jidus.
„Já bych měla ostřejší výraz...“ prohodila Rika, ale to už byl Ichigo uprostřed boje a mlátil všechny hlava nehlava.

„No, dobrá zpráva je, že nám to tady trošku pročistí, ale mohl by mlátit jenom ty zlé a ne úplně všechny...“ snažil se to trošku odlehčit Revan, ale bez nejmenšího povšimnutí.
„Co to jako mělo být?!“ vyhrkla hned Minata a Morituri se podrbala na hlavě.
„No... Jidus, Revane, vysvětlete jim to, já musím jít pomáhat, nemůžeme se tady všichni flákat... Alucarde, Victorie...“ pokynula jim Morituri a šikovně se tak vypařila.
„Tak ti teda děkuju...“ utrousila Jidus.
„Kdyby tě slyšela, nejspíš by ještě řekla ‚Nemáš zač‘...“ zasmál se Revan.
„Eh... haló! Jako máme tady celkem vážný problém!!! Hodláte nám to laskavě vysvětlit?“ dožadovala se odpovědí Rika. Jidus se omluvila.
„Jasně, promiň... No, víš... technicky vzato je Ichigo uzdravený, akorát... no, už to není Ichigo... On je... no, ale je tady pořád možnost, že se vrátí... i když malá... No, ale... jakože Revane, ty s tím máš větší zkušenosti, víc tomu rozumíš, já jdu radši taky pomáhat...“ vzala nohy na ramena a ve chvíli byla pryč. Minata a Rika už měli pocit, že si v klidu budou moct sednout na kafíčko než se dočkají vysvětlení. Zvědavě koukali na Revana, připravené ho chytit za pačesy, kdyby ho náhodou napadlo zmizet.
„To jsou potvory...“ syknul Revan a dal se do vysvětlování. „Tak takhle... předpokládám, že ‚smrtí‘ Ichiga, se uvolnil Hollow, kterého měl v sobě a převzal jeho tělo. Naštěstí ho tak uzdravil, ale taky kdo ví, jestli tam Ichigo někde ještě je... No je to nadlouho, prostě je to taková bestie, která se vyžívá v zabíjení... teď nám to může být prospěšné, ale bacha ať se nevrhne i na vás... akorát ho potom bude pěkně těžký zastavit...“ povzdychl si.
„E?“ nechápala Minata... nějak to nebylo moc k pochopení.
„Takže prostě, radši si s ním nic nezačínat a nechat si ho nakonec... Až se zbavíme nepřátel, budeme řešit co s ním...“ shrnula to Rika a Revan přikývl.
„Tak nějak...“ povzdechl si.
„No, ale teď by jsme sebou měli hodit, protože myslím, že to tam pomalu přestávají zvládat...“ upozornila je Minata a podívala se za bariéru.
„Máš pravdu,“ přitakala Rika a zase se všichni vrhli do boje, i když obavy o Ichiga v nich vzrůstali.

Morituri s upíry zatím řádili na jedné straně a naproti nim sekali hlavičky Jidus a Rika. O kus dál bojovali Revan a Minata, kteří si vzali za úkol konečně se zbavit Setha. Při jejich snaze se k nim často přimotali nějací ninjové, jako například Naruto, který jen kroutil hlavou.
„Hele, co to je, tam to?“ kývl směrem, odkud hromadně lítali do vzduchu přátelé i nepřátelé za doprovodů ohromných výbuchů světla.
„Takovej třetí faktor. Není s námi ani proti nám... ale pozor na něj, je dost nebezpečnej...“ varovala ho Minata, ale to už Naruto, Sasuke a nějací další shinobi pádili směrem k němu.
„Stůjte vy pitomci!!“ snažil se je zadržet Revan, ale marně. „To nám ještě scházelo...“ odfrkl si a už málem dostal od Setha pěknou po držce.
„Co teď?“ vyzvídala během boje Minata.
„Doufat, že než to tady skončíme, zůstanou ti shinobi i Ichigo naživu...“ řekl a společně s Minatou se vší silou vrhli na protivníka.

„Ha há! Konečně jsem se osvobodil a zrovna tady!! Vohó!“ ozýval se bojištěm skřípavý hlas a Hollow v podobě Ichiga masakroval všechny, kdo se mu objevili před očima.
„Zklidni se ty parádo!“ zavrčel na něj Naruto.
„Naruto! To je přece ten Ichigo!“ uvědomila si Sakura.
„Haha! Vidím, že mi přišly nějaké hračky na hraní!“ zaradoval se Hollow.
„Ale co teď s ním?“ nevěděla si rady Sakura.
„Musíme ho zastavit!“ rozhodl Sasuke a Naruto na nic nečekal. Odrazil se a v mžiku byl před Ichigem, chystal se mu dát pěstí, ale Hollow byl rychlejší a rozsekl Naruta napůl.
„Naruto!“ zazněl Sakuřin výkřik, ale když se ten jeho klon rozplynul, všichni si oddechli. To už ale Naruto byl za Hollowem. Sasuke poznal, že tohle nikam nevede, ať je Naruto seberychlejší, Hollowa předhonit nedokáže. Bylo vidět, že si s Narutem jenom zahrává a boj ho baví. Sasuke mu musel pomoct. Vrhl se do boje a ihned se dokázali s Narutem sehrát. Bylo to jako za starých časů, perfektně sladěné pohyby, přesný útok a byl by to i skvělý zásah, kdyby jim Ichigo nezmizel z dohledu.
„Hahahá! Konečně o mě někdo opravdu projevuje zájem, ale pomalu mě to přestává bavit... no tak, zapojte se ještě někdo...“ prosil ostatní přihlížející. Sakura už se chystala uvalit mu pěknou ránu, když ji někdo zarazil.
„To my se rádi připojíme...“ přispěchali na pomoc Morituri, Mefisto, Dave a Gabriel, kteří situaci vzadu přenechali jen Alucardovi a Victorii.
Okolím se opět rozlehl ten šílený smích, ze kterého všem nabíhala husí kůže. „Promiň Ichigo, ale musím ti nakopat...“ řekla spíš sobě Morituri.
„Jen se neboj, on ti to určitě promine...“ ujišťoval ji Gabriel.
„Tak o tom pochybuju...“ špitl si Mefisto a zachechtal se. Morituri mu dala jednu pěstí po palici a potom už se zaměřila jen na Ichiga.
„A já bych se k vám taky přidala...“ přiběhla k nim Rika. „Tam u nás už moc co k práci nebylo tak šla Jidus pomoct Minatě a Revanovi a já sem...“ odpověděla na Moriturin tázavý pohled. Ta přikývla a už se všichni hnali směrem k Ichigovi.

Poznámky: 

No tak, tenhle dil se me porad zda hodne nedokonaly, ale uz proste nevim co na nem upravovat... Laughing out loud Mori, hodne stesti s pokracovanim Sticking out tongue Laughing out loud (ty zvladnes navazat, ja ti verim!!!) :D

4.9375
Průměr: 4.9 (16 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Čt, 2010-06-17 14:24 | Ninja už: 5501 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

skvělé

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Pá, 2008-11-14 14:27 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Tý jo... Hodně dobrej díl, Jidus Smiling Popisuješ fakt dobře ^^

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Pá, 2008-09-12 19:01 | Ninja už: 5995 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Tak to je masakr díl. Škoda, že jsem si ho nevšimnul dříve. Laughing out loud Musím se přiznat, že se mi moje šílená polovička líbí Laughing out loud Jen tak dále a věřím, že Morituri to napíše tak, že se půjdu zahrabat někam do pryč, protože to nebude k překonání. Už teďka se pomalu zahrabávám Laughing out loud

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-09-08 23:00 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

No...Jen do Ichiga!! xDD Jidusko!!(když budeš mít blbé poznámky, budeš také nazývána blbou přezdívkou xD), nedokonalý díl? Kde? Já ho fakt nevidím xD takže žádný není...byla to bomba!!

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Lord Revan
Vložil Lord Revan, Po, 2008-09-08 21:20 | Ninja už: 6012 dní, Příspěvků: 97 | Autor je: Prostý občan

hehe dost hustý jsem zvědavej na pokráčko, jako vůbec ti nezávidím Morituri Laughing out loud

Obrázek uživatele morituri
Vložil morituri, Po, 2008-09-08 18:46 | Ninja už: 5918 dní, Příspěvků: 232 | Autor je: Prostý občan

mě by jenom zajímalo jestli mi projde promyšlená sadistická vražda jelikož tady přibude jedna, vid jidus Laughing out loud na tohle mám navázat? a ještě nějak dobře? počkej až zase půjdeme na čaj Laughing out loud

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Po, 2008-09-08 21:43 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Nee! Bojim bojim! Laughing out loud Ale vzdyt ty to zvladnes! Ja ti verim!!! (Sticking out tongue)

Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, Pá, 2008-09-05 21:06 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

perfektné pokračovanie, neviem sa dočkať nového dielu

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať