manga_preview
Boruto TBV 14

Ninja z Listové - 19. kapitola - Ero Sennin

Děj - anime Naruto - díl 54

Nemůžu spát, a tak bezcílně bloumám Konohou zalitou měsíčním světlem. Zbraň mám u sebe, pro všechny případy. Svůj šátek už nemám, zůstal v Sasukeho kapse, ale to mi ani trochu nevadí. Malinko jsem se zahihňala. V okolí nikdo není, a to je dobře. Musím zůstat ve střehu, i když jsem zvyklá toulat se po nocích. Šelest? Odkud to zaznělo? Něco seskočilo ze stromu, ale v tu chvíli mne bolest donutila padnout na zem. Už zas… proč ta značka zase pálí?

Lianna ztuhla, když ji neznámý přimáčkl na zem. Ve tmě zasvítily modré oči. „Vstaň!“ sykl šeptem.
Roztřásla se. „Ga… Gaara.“
„Přesně tak.“
I když s ním budu bojovat, nemám nejmenší šanci se odsud dostat! Jsem zcela v jeho rukou! Uvědomila si to a ztěžka polkla. Poodstoupil a s rukama založenýma v bok čekal. Opatrně se zvedla.
„Tvé jméno! A rychle!“
„Lianna. Nech mne jít, prosím. Nic zlého jsem neudělala, každý se při zkoušce Chuuninů bránil, jak mohl nejlépe.“ Říct pravdu bude možná to nejlepší řešení. Křečovitě si držela ruku na krku, pečeť se nepřestávala ozývat.
„Nechat tě jít? To nečekej! Potřebuju si pár věcí vyjasnit a srovnat staré účty.“ Přistoupil až k ní. Věděla, že nevydrží tíhu té bolesti a jeho přítomnost. Tohle je konec! „Tss. To jsem tě tak zmáčknul, že si držíš rameno?“ Strhl jí ruku k boku. Pečeť rudě zazářila. „Co je to?“ zeptal se s neskrývaným zájmem.
Lianna polkla. „To je… zlo! A já ho nedokážu ovládnout.“ Sklonila hlavu. „Jestli mě chceš zabít, skonči to rychle! Můj život už stejně nemá smysl.“
Zarazil se. Chtěl ji postrašit, dát jí lekci, takhle daleko to zajít nemělo! Byl trochu zmatený. „Kdybych tě chtěl odpravit, udělám to bez okolků. Byla jsi silná, myslel jsem si to. Ale to byla chyba! Ty pro mě nejsi soupeř. Nemá cenu s tebou bojovat, jsi slabá!“ Říkal pravdu, kterou moc dobře znala. Ale proti němu neměl šanci vyhrát nikdo.
„Máš pravdu,“ zašeptala. „Jsem příliš slabá a vůbec jsem se neměla té zkoušky zúčastnit. Ale chtěli to lidé, které jsem za nic na světě nechtěla zklamat… Gaaro.“
Díval se na ni mlčky a přemítal o tom, jak moc se v ní spletl. Ale věděl už, co chtěl a jeho pochyby byly rozptýleny. „Můžeš jít,“ utrousil.
Sklopila hlavu a černé oči zavrtala do země. „A co ta zloba?“
„Nemá cenu plýtvat vztekem a energií na někoho, kdo mi nesahá ani po paty!“ opáčil.
„Už jsem na to zapomněl. Nejsi pro mě soupeř.“ Přinutila se usmát a spěšně odcházela. Ještě chvíli se za ní díval a pak se vydal zpátky k ostatním.
„Kde jsi byl, Gaaro?“ ptal se jeho trenér s jistou obavou v hlase.
„Na procházce,“ odpověděl mu klidně. „To se snad ještě smí, ne?“
„Ano. Ano, ovšemže.“

Lianna v sobě měla tolik energie, že se bála toho, že se kdykoli může z jejího těla uvolnit. Musí ji někde vybít, utlumit to zlo v sobě. A k tomu se dobře hodilo jedno místo za vesnicí. Dva obrovské kameny zůstaly před mnoha lety stát vedle sebe. Lidé na ně občas sedali, když si chtěli odpočinout a přitom sledovat okolí. Slunce svítilo a Lianna si to namířila rovnou na tohle místo. Postavila se mezi balvany, přiložila na ně dlaně, zavřela oči a hromadila do rukou chakru. Netrvalo dlouho a přebytečná energie tryskala ven. Kameny se rozzářily temně zelenou barvou. Absorbovaly všechnu tu zlou chakru, které bylo nyní nadbytek. Věděla, že tím se Orochimarovy moci nezbaví, ale ta energie je příliš nebezpečná, než aby ji v sobě nechala dřímat. Musela přestat. Měla pocit, že ji ten tlak každou chvíli roztrhne vejpůl.
„Wow! Co to bylo?“
Ukončila spojení příliš rychle a odlétla pozadu o pár metrů dál. „N… Naruto?“ Přivřela oči a pomalu se zvedala ze země.
„Co to bylo?“ opakoval. „Bylo to úžasný! Ty šutry chytly nějakou divnou barvu!“
Snažila se zachovat chladnou hlavu. „Já… mám jen trochu problém s ovládáním chakry.“
Moc se mu to nezdálo, ale pak kývl hlavou. „Tak to by ti mohl pomoct Ero Sennin!“
Vyprskla smíchy. „Cože? Ero Sennin – zvrhlý poustevník? Kdo to proboha je?“
„Já neznám jeho jméno,“ zabručel Naruto. „A on nechce, abych mu tak říkal. Odrovnal Skrytého zvrhlíka a teď je můj nový trenér!“ Hrdě vypjal hruď.
„A kdo má být Skrytý zvrhlík?“ Lianna se potutelně usmívala.
„Ten… jak jen se jmenuje… Ebisu.“ zněla Narutova odpověď. To už bylo na dívku příliš!
„Ebisu? Můj trenér?“ vyvalila oči.
„Cože?“ nechápal blonďatý ninja. „No to je síla.“
„Proč si myslíš, že je to zvrhlík?“ zeptala se se zájmem.
„No… kdysi dávno…“
„Vyprávěj,“ vybídla ho.
No tohle je teda vážně k popukání! Rozchechtala se natolik, že už se to k děvčeti ani nehodilo. „Tos mě teda dostal, Naruto. Odteďka si na něj dám větší pozor,“ řekla v žertu. „A tobě děkuji za záchranu života.“ Ještě se hihňala, když prošla kolem něj. „A hodně štěstí při tréninku! Možná toho tvého Ero Sennina vyhledám.“ Od smíchu ji už bolelo břicho.

Člověk by nevěřil, že obyčejná procházka parkem může být tak nebezpečná. A přesto… Lianna to netušila, když procházela kolem řeky a něco v ní náhle zabublalo. Zkoumala, čemu patří ty divné oči, které se na ni dívaly, něco se schovávalo pod vodou. „Ty jsi… ještěrka?“ Malinko se předklonila. Zvíře se pohnulo a vystrčilo nad hladinu celou hlavu. Dívka neměla ani tušení, že někdo se skrývá v křoví za ní a bezostyšně sleduje její ženské křivky. „Žába? Obří žába?“ Rozesmála se. To je ale ostuda, nechat se tak vyděsit!
„Kdopak jsi, krasotinko?“ Prudce se otočila se shurikenem v ruce. Proti ní stál nějaký bělovlasý stařec s rozčepýřenými vlasy, pomalovaným obličejem a díval se na ni nějak… divně. Že by ho snad přilákala ta krátká sukně?
„Nevím, kdo jste, pane, ale jestli se ještě hnete, vrazím vám tenhle kunai do břicha.“ Vrhla po něm shuriken a uskočila stranou. Bleskurychle se mu vyhnul. Je to tedy ninja?
„Ale, snad se nechceš prát?“
Je to nějaké tlusté prase! Pomyslela si zhnuseně. Couvla a dál nemohla, za zády měla strom. Ten chlap se k ní blížil a v očích měl nenasytný výraz. Zaútočila s kunaiem, ale vyhnul se mu a vzápětí už její zbraň ležela na zemi. „Co chcete? Nechte mne být!“ zasyčela. Jak rudla vztekem z toho, že jí drží obě paže jednou ruku, její znamení se opět zjevilo.
„Ale… copak to tu máme?“ Pozdvihl obočí a chystal se provést nějaké jutsu, na prstech měl divné modré ohníčky. Dotkl se jejího krku.
„Ááá!“ Ten zoufalý výkřik musel být slyšet až v sousední zemi. Nevěděla, proč ji pustil a poodstoupil, v očích pobavený výraz.
„Co jste to udělal?“ Hlas jí přetékal zlobou.
„Jen jsem ti odstranil to ošklivé tetování,“ poznamenal klidně.
„Cože?“ pokusila se pootočit hlavu k místu, kde ještě před chvíli zářila Orochimarova pečeť. „Je… je pryč!“ vydechla. „Mohla bych vás, pane, o něco poprosit?“
„Jistě.“
Lianna pečlivě uvažovala, jakým způsobem o tuhle laskavost požádat. „Řízněte se.“
„Ty jsi nějaká rychlá na mě!“ vyjevil se stařík.
„Prosím. Nutně potřebuju něco vědět.“ Chvíli se zdráhal, ale pak jí vyhověl. Poprosila ho, aby poraněnou ruku napřáhl před sebe. Dotkla se jí prsty a s úžasem pozorovala, že se rána zaceluje. „Je zpět! Má moc… je zpátky! Mnohokrát vám děkuji!“ Byl z ní teď malinko nervózní, ale to proto, že se to snažil všechno pochopit. Upřela na něj své černé oči. „Kdo jste?“
Nafoukl se a dost se v té chvíli podobal té obří žábě. „Jiraiya, žabí poustevník!“ představil se. Ale to je přece jeden ze tří legendárních Sanninů! Sannin… Sennin. Pak jí to došlo. „Vy jste Ero Sennin!“
Jiraiya zakoulel hrozivě očima. „Ten malý skrček! On mě prásknul!“ Celý se třásl zlostí, ale než se stačil uklidnit, ta dívka zmizela. „Jen počkej, Naruto! Já tě naučím vykládat o mně kdekomu.“

Poznámky: 

Čekají nás závěrečné boje Eye-wink

4.944445
Průměr: 4.9 (36 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2008-11-27 21:21 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Uf to byl díl Laughing out loud ten konec neměl chybu a je to venku!
Jirayia je vážně borec, že dokáže odstranit prokletou pěčeť Kakashi YES

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Čt, 2008-11-27 23:39 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Kaze19: No, když to zvládnul u Naruta... tak jsem toho využila Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Emilie
Vložil Emilie, Ne, 2008-10-26 13:37 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 206 | Autor je: Prostý občan

Ty woe xDD užasná časť :DD chudáček Jiraya :DD takto ho Naruto podrazil xDD

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-10-26 13:50 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Emilie: Ano, to podrazil... a ani o tom chudák neví Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Sunny_Yuuki-a.k.a.-goforit
Vložil Sunny_Yuuki-a.k..., Ne, 2008-08-31 19:37 | Ninja už: 6131 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

HEHE,SUPEEEER, chudáčik Jiraya,, lol,,, Laughing out loud super

Povie mi niekto, čo je zlé na tom, že som naivná?
To, že verím, že v každom z nás je niečo dobré?
Alebo to, že verím na šťastné konce?
To, že verím v naozajstnú, pravú lásku?
Alebo čo?
TAK MI, SAKRA, NEBERTE SNY, VIERU A NÁDEJ! Ďakujem :)
Ja totiž realitu nevidím nie preto, že som slepá, ale preto, že ju nechcem vidieť.

Jo, a Zaki rulez Laughing out loud
Higurashi no Naku Koro ni, pravdepodobne najlepšie anime, aké som kedy videla

Obrázek uživatele petricka-chan
Vložil petricka-chan, Pá, 2008-08-29 12:52 | Ninja už: 5999 dní, Příspěvků: 798 | Autor je: Prostý občan

LOL....Laughing out loud Tak to byl pěkný dojeb chudák JIraiya...Laughing out loud Dobře Naruto jen tak dál...Laughing out loud Jéé já Jiraiyu milujuuu...Smiling

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-08-31 20:04 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

petricka-chan: Ach... Ero-sennin... on je dobrej, ale ty jeho zvyky... potkat ho na ulici, fakt bych se bála Eye-wink

goforit: To je divný, všichni litují Jiraiyu a ne Naruta Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Lenura
Vložil Lenura, Út, 2008-08-12 13:16 | Ninja už: 5984 dní, Příspěvků: 507 | Autor je: Pěstitel rýže

sannin ... sennin. Vy jste Ero-sennin! To mě dostalo, hlavně ta Jirayova reakce Laughing out loud co se dá čekat od Naruta Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-08-10 03:35 | Ninja už: 6213 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

No tak to bolo skvelé stretnutie xD Ako ho spoznala. Ešte že jej pomohol Smiling
Dobrý Jiraiynko Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2008-08-12 13:48 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

sorafay: Jo, myslím, že tohle od něj nikdo nečekal Smiling Jiraiya jako zachránce, chichi.

Lenura: Jo, Lianna chápala nějak pomaleji, tentokrát. Laughing out loud A Jiraiya... on je... hroznej sprosťák Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, St, 2008-08-06 22:01 | Ninja už: 6078 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Supeeer! Jiry se nezdá, pomáhat bezbraným dívenkám...asi jsem se v něm spletla.. třesu se nedočkavostí na další dílec!

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Čt, 2008-08-07 07:36 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

T.a.r.a.n.e.e: No... když nevědomky pomoh i Narutovi... Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink