manga_preview
Boruto TBV 09

Loutkař XIV.

No nejsem moc na psaní bojových scén. Tak to podle toho taky vypadá:D

Stáli asi dva metry od sebe a navzájem se zabíjeli pohledem. Maira se pousmála. Tvářil se stejně jako tenkrát. Ale už jednou ho dostala na lopatky, proč by to tentokrát mělo být jinak?
„Netvař se tak jistě. Tentokrát mě nedostaneš.“
„Tebe to pořád žere? Chudáčka Loutkaře staršího dostala na lopatky o dvacet let madší holka. To tvoje ego muselo dostat na frak, co? Podařilo se mi to jednou, podaří se mi to podruhý. Neboj, budu na tebe hodná. Máš první ránu.“ Kankurou byl naštvanej čím dal víc. Takovej malej smrad a jaký má sebevědomí. Pomalu sáhl na záda a vytáhl jeden svitek.
„Tak co to bude tentokrát?“ snažila se ho co nejvíc vytočit. Pak teprve to bude pořádná zábava. Kankurou roztáhl svitekn udělal pár pečetí a už byl ozbrojen. Před Mairou se vynořil Karasu.
„Ježišn co to je za obludu? Minule vypadala líp. I když počkej. Tohle sem někde viděla. Á už vim. To je Karasu, co? Jo určitě. Takovou, i když teda krapet v horšim stavu, sem opravovala Sasorimu.“
Kankurou už to nevydržel a zaútočil na neozbrojenou Mairu. Ta se pořád jenom usmívala, připravena vyhnout se útoku. Ale najednou... Útok Karasu vykryla překvapivě... druhá Karasu. Oba zůstali překvapeně zíral. Po chvilce si všimli majitele druhé loutky.
„Sasori.“ řekli oba naráz.
„Sasori, zmiz. Hned!“
„Hele, nemysli si, že někdo jako ty mi bude říkat, co mám dělat.“ Maira nahodila tupý výraz.
„Sasori... ten někdo je tvůj otec.“
„Cože?“
„Jo. A má pravdu. Zmiz.“
„No dobře, ale vem si alespoň tohle. Nic víc u sebe nemám.“
„Díky.“ přijala od něj kunai. Teď se může alespň něčím bránit. Kankurou zaútočil znovu. Stihla jen tak tak uhnout. Využila momentu a rozběhla se k němu, aby mohla sama zaútočit. Bohužel byl tentokrát rychlejší, stačil uhnout a Maira máchla rukou do prázdna.

V kanceláři Kazekage.
„Kde k sakru jsou?“ Gaarovi už docházela trpělivost. Už asi půl hodiny čekali, než přivedou toho únosce a nikdo pořád nešel. Že by utekl? Ne, to by mu přece dali vědět. Ale chyběl ještě nkdo. Kankurou do teď taky nedorazil. Temaari stála u okna.
„Gaaro, tohle bys měl asi vidět.“
Její bratr ovšem nebyl jediný. Všichni se okamžitě nahrnuli k oknu, aby zjistili, co se děje. To, co uviděli, je přimělo k okamžitému odchodu.

Zpátky u těch dvou.
Souboj se zdál nerozhodný. Oba měli několi škrábanců. I když ty od Karasu vypadali hůř. Oba těžce oddychovali a nabírali síly na další útok.
„Cose tady k sakru děje?“ přihnala se skupinka s Gaarou v čele.
„Ale nic, jenom si tu vyřizujeme starý účty a je to celkem otrava.“ prohodila Maira a prohlédla si nově příchozí. Pohledem zůstala viset na jednom člověku. Byli si hodně podobní. Temari si toho všimla a naklonila se k němu.
„Shikamaru, já nevěděla, že máš dceru.“
„Nemám. To... to.. to není možné, ...já, ona..., to je moje sestra.“ dostal ze sebe po chvíli.
„Fajn. Mám toho dost. A myslim, že nejsem sám. Takže to hezky ukončete a někde si promluvíme. Myslim, že to bude potřeba.“ chopil se slova Naruto.
„Zkončit? Tak fajn.“ Maira se podívala na svého soupeře a značnou rychlostí se mu dostala za záda. Než stihl nějak zareagovat, strhla ho a zem a klekla si nad něj.
„Já říkala, že tě znova dostanu.“ dala mu ránu do spánku. Nebyla velká, ale na omráčení to stačilo.
„Tak už můžeme jít.“

Poznámky: 

Jo.. eh.. omlouvám se za případné chyby, klávesnice nějak vypovídá službu a chvílema si píše co chce Smiling Příští díl bude s největší pravděpodobností závěrečnej. Možná někdy napíšu pokračování. Ale moc bych tomu nevěřila. Spíš se chci věnovat svojí další sérii. :)

4.941175
Průměr: 4.9 (17 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2017-08-24 23:37 | Ninja už: 5723 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L2: To je vážný, když ani po setkání nepoznal svého otce. Řekla bych hodně smutný, ale líbilo se mi jak Kankurou dostal na frak, znovu. Jen doufám, že neměl Karasu napuštěnou v jedu, jinak by Maira měla vážné problémy a zachraňvat by ji musel papík... to by byla ironie. Naštěstí se to nestane, že ne? Tak a poslední díl, škoda, když mě začala bavit. Ale jak se říká skončit se má v nejlepším.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2008-08-09 12:24 | Ninja už: 6045 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

No teda, namiesto toho, aby sa Kankurou zvítal som svojim synom, tak ďalej bojoval, ts ts, tak mu potom treba, že ho porazila Laughing out loud
Skvelý dielik Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Čt, 2008-08-07 22:11 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Mistr našel svého mistra Smiling Tak nějak by se to dalo říct Eye-wink Škoda, že se blíží konec, hlavně doufám, že dobrý Laughing out loud

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Čt, 2008-07-31 23:04 | Ninja už: 19848 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Jashine o dvacet let mladší holka to Kankurouovi takhle natře!!! Laughing out loud Je to supr fakt!!! Eye-wink A asi je to opravdu Shikiho sestra už podle toho dialogu!!! Sticking out tongue Už se těšim na finále a taky na Tvou další sérii!!! Smiling