manga_preview
Boruto TBV 09

Můj život změnil Naruto - 15. kapitola - První drobné obtíže

Sakura se probudila a zjistila, že ji Naruto drží za ruku. Zaúpěla a zvedla se. „Kde to jsem?“
„Jé, to je skvělé! Ty už ses probrala!“ zašklebil se blonďák. Růžovlasá ho však nevnímala, místo toho sledovala černovlasou dívku stojící za ním.
„Koukáš na mě nějak divně!“ zděsila se Kimberly. „To už mám zase červený oči?“ Naruto rychle přikývl. „Achjo. No nic, to zas přejde. Za ten váš výlet z Konohy do Londýna se holt nějak zaplatit muselo,“ vzdychla. „Ahoj, Sakuro! Já jsem Kim a potřebuju ti sdělit pár věcí…“ Kunoichi ji poslouchala pozorně a nevycházela přitom z údivu. „Koho ještě hledáte?“ zeptala se nakonec.
„Popravdě nevíme, kolik se vás sem ve skutečnosti dostalo. Ale shání se Temari, Lee, Shikamaru, Kabuto a Itachi, popřípadě další ze členů Akatsuki. Zdá se, že musíme najít všechny a ve stejnou chvíli je odeslat domů. Ovšem počet uprchlíků je neznámý a Uchiha starší prostě odmítá spolupracovat.“
Sakura se zamyslela. „Mám taky pomoci s hledáním?“
„Byla bych radši, kdybys ohlídala Naruta. Minule nechal otevřenou lednici a málem nás vytopil. Problém je totiž ten, že kromě Ashley a mě ho nemůže vidět nikdo jinej. Ostatní nás tedy berou jako nebezpečný šílence, takže se bráníme útokům. Je to únavné.“
„Udělám, co bude v mých silách,“ kývla Sakura hlavou.

Zrzka se hádala s černovlasým mladíkem v bílé košili. „Proč bych vůbec měl věnovat pozornost tomu, co mi říkáš?“ zaškaredil se Sasuke.
„Nemusíš, jestli nechceš! Ale pokud se stane, že někdo z vás bude nešťastnou náhodou zabit, už se domů nedostanete! To je hlavní důvod toho, proč nechci, abys sám honil Akatsuki.“
„Ashley má pravdu,“ vložil se do toho Gaara. „Pro ně jsme všichni nepřátelé, nebudou nás poslouchat.“
„Rychle sem pojďte!“ zavolal na ně Kankurou z obýváku, sledoval zpravodajství.
„Jak může být někdo tak hloupej a krást jen zeleninu?“ divil se Uchiha.
„Možná máme stopu!“ nadchla se zrzka. „Dobrá práce, Kankurou!“ Hned zítra začnou po Zetsuovi pátrat.

S dalším „přírůstkem v rodině“ se vyskytl problém, kde bude dotyčná osoba spát.
„Tak bráškové už pár dní spí spolu na dece…,“ uvažovala Ashley. Loutkář navrhl, že by se mohl obětovat a lehnout si k ní, což zrzka rázně zamítla. „Gaara a Sasuke by se v žádném případě nesnesli, to za prvé a za druhé… nehodlám ani jednoho z vás nechat vlézt do mé postele. Jste tu totiž všichni dospělí chlapi a já žena a…“ Chtěla pokračovat, ale domyslela si, že to pochopili. Nakonec Sasuke souhlasil, že se vyspí na pohovce v obývacím pokoji. Problém byl vyřešen, alespoň prozatím. Muselo se počítat s tím, že noví nocležníci brzy přijdou.

Sasuke se zlobil, a bylo to na něm celkem dobře poznat. Doufal, že potají odpraví Itachiho a nějak ho neštvalo, že by už se pak nikdy nevrátil k Orochimarovi, měl by svou pomstu, po které prahne už od dětství. Ale byl pozorně sledován, hlavně tím vykukem Gaarou. Musí to přetrpět, jiná možnost zjevně není.
Zdálo se ale, že něco mu přece jen dokáže vrátit náladu, to když trojka ninjů zkoušela napovídat Kim a Ashley při zkoušení. Gaara si při tom opakoval slovíčka z angličtiny, která už ovládal, jeho starší bratr ho opravoval a Uchiha mladší se snažil napovídat špatně, přestože učení nového jazyka mu šlo dost rychle. Kimbelry se zakuckala, protože právě chtěla vychrlit nějakou opravdu sprostou nadávku na Sasukeho adresu, ale včas se zarazila. Místo toho jen řekla, že se jí už něco vybavuje a jen si utřiďuje myšlenky. Profesor se zamračil a čekal. Černovlasý se chechtal, červenovlasý nakukoval učiteli do poznámek a hledal správnou odpověď, loutkář přemýšlel, jak dát Uchihovi pohlavek, aby si toho nestačil všimnout. Nakonec černovláska vyvázla s průměrnou známkou.
Když konečně skončilo vyučování a oni se měli vypravit na další pátrací akci, pěkně ho Kim za tu drzost sjela. A přitom si vzpomněla, že zítra má její matka narozeniny a ona nesehnala dárek. Ashley řekla, že nejjednodušší bude, když ona vezme ninji domů a pak se vydá sama k „místu činu“, jak nazvali pravděpodobné Zetsuovo stanoviště.

Černovlásce se dnes žádná zvláštní moc neukázala, byla za to ráda. Když se hnala ulicí k metru, uviděla v davu postavu celou v černém, se zahaleným obličejem a ninjovskou čelenkou. Hodila po ní kunai, Kim se okamžitě vrhla na zem a srazila přitom nějakého staříka. Zbraň minula cíl a uřízla jí jen pár vlasů, útočník mezitím zmizel.
„Dávej pozor! Lítáš jako splašená!“ Starý pán jí hrozil holí. Černovláska byla stále ještě otřesená. Zaútočil beze slova, jak ji mohl poznat? Rychle se zvedla a utíkala pryč.

Ashley hromadnou dopravou přijela k místu, kde teď pravidelně docházelo ke krádežím. Předstírala, že si prohlíží nejrůznější druhy zeleniny a mezitím hledala něco, co by svým tvarem mohlo připomínat masožravou kytku. Nakonec ho přece jen objevila. Stál na rohu ulice a pozoroval její počínání. Nebála se a s výrazem odhodlání ve tváři přistoupila až k němu. Vycenil na ni zuby, nechalo ji to klidnou.
„Uklidni se, Zetsu. Přišla jsem ti pomoct,“ pravila. Zarazil se a pokusil se schovat do země, koukala mu už jen hlava. „Pořád tě vidím!“ ušklíbla se.
„To je zlé. Co to používá za odhalovací jutsu?“
„Nevím, nejlepší bude se jí zeptat.“
Jeho schizofrenní nálada se opět projevovala.
„Buď rozumnej. Chci tě vrátit domů, tak pojď se mnou,“ šeptala, ale on ji slyšel. Vysvětlila mu, že ti lidé zde ho nevidí a že vlastně nemá na výběr. Chvíli trvalo, než si všechno promyslel a pak s ní odjel podzemní dráhou někam pryč.

Černovlásce se nepodařilo sehnat nic jiného, než hloupý román pro ženy. Nevadí, aspoň něco! Vracela se domů trochu delší oklikou, možná to bylo dobře. Něco uvnitř ní se začalo vzpírat, pocítila ohromnou sílu v pravičce. Zároveň si všimla, jak někdo v černém oblečení pokládá velké nahnědlé kuličky k popelnicím u jednoho domu.
„Proboha!“ zděsila se, protože tušila, co ten lotr chystá. „Běžte rychle pryč! Bouchne to tady!“ zavolala na kolemjdoucí. Jedni se smáli, další si ťukali na čelo. Nějaké dítě se zastavilo přímo na tom místě. Kim cítila, jak chakra v ní sílí, už prostupuje celým jejím tělem. Neváhala ani vteřinu, rozběhla se k dítěti, přitiskla ho k sobě a v té chvíli někdo vykřikl: „Katsu!“
„Kaiten!“ Kim se točila jako korouhvička a snažila se od toho děcka odrazit všechny plameny. Lidé se zastavovali a nevěřícně zírali, viděli oheň i vír kolem černovlasé dívky. Malá holčička vyděšeně pištěla.
Bylo po všem. Muži a ženy si na ni ukazovali, stáli neschopni pohybu s pusou dokořán.
„Kdo to je?“
„Nevím, ale předpověděla ten výbuch,“ odpověděl někdo v davu.

Vysoký blonďáček s miniaturním dalekohledem připevněným na jednom oku, v černém plášti se znakem rudých mraků, se tvářil pohoršeně. „To se dělá, kazit někomu zábavu?“ prohlásil, ve tváři výraz spráskaného psa.
„Deidara!“ zaprskala. Na chvíli se odmlčela a pak dodala: „Ashley, já tě zabiju!“
Ulice se mezitím zcela vylidnila. Postřehla, že teď se snaží vyhodit do povětří ji. Zvedla se v ní vlna nebezpečného vzteku. „Juuken!“ Udeřila ho dlaní do břicha, až se mu zatmělo před očima. Klekla si k němu, chytla ho za límec a zatřásla s ním. „Kolik je vás tady? Kdo z Akatsuki se dostal do Londýna? Odpověz, nebo se neznám!“
Umělec byl ještě trochu popletený, ale začal poslušně vyjmenovávat. „Itachi, Kakuzu, Hidan, Kisame, Zetsu a Tobi.“
Kimberly zaúpěla. Tobiho nebudou chytat snadno. Znovu se vrátila do reality a zasyčela na něj: „Měla bych tě tady na místě oddělat za tu špinavost, cos udělal, ale mám lepší nápad. Jdeme!“ Byl z toho pohledu tak vyděšený, že vůbec neprotestoval. Dovedla ho k Ashleyinu domu, kde ho její kamarádka převzala se smíšenými pocity. „Zapiš do seznamu hledaných nesmrtelnou dvojku, žraloka a Tobiho, pod heslem Akatsuki. Pein ani Konan se sem nedostali,“ připomněla Kimberly.
„Vůdcova identita je prozrazena?“ zděsil se Deidara.
„Musím s tebou chvíli mluvit. Deidaro, ty uděláš nejlíp, když půjdeš taky.“ Zrzka a černovláska se usadily v obývacím pokoji. „Podařilo se mi sem dostat Zetsua, ale s přenocováním to začíná vypadat bledě. Přece jen je tvůj barák větší než náš.“
„Zelenýho si vzít nemůžu, máme doma skleník. Kdyby tam něco sežral, matka se mi krutě pomstí.“
„Bráškové chtějí zůstat spolu, heleď, z Naruta by se ti dva zbláznili…,“ vymýšlela Ashley důvody a výmluvy. „Navíc jsme Sasukemu slíbili, že nebude bydlet společně se Sakurou.“
„No tak nech Akatsuki v garáži! Máte tam přece tu místnost navíc!“
„Pravda, na to jsem nepomyslela. Tak jo, nechám je tu oba. Hlavně ohlídej Naruta, ať zas u vás doma něco neprovede.“
Kim se zasmála, tohle jí Ashley vážně nemusela připomínat.

Představovací ceremoniál byl tentokrát poněkud bouřlivější. „Jinchuuriki to přežil?“ divil se Deidara.
„A ty ho necháš na pokoji! Teď musíte spolupracovat!“ usadila ho zrzka. Gaara se mračil, Zetsu nervózně těkal očima. „Prostě si necháte to nepřátelství na doma! Vrátit se můžete jedině v plném počtu.“ Kazekage hlasitě protestoval, blonďatý ninja se na něho mračil a Sasuke prohlašoval, že ve vraždě Itachiho mu nikdo nezabrání.
„Je to jen ten první den,“ naklonil se k rusovlásce Kankurou. „Nakonec přijdou na to, že jim nic jinýho nezbývá.“
„Když to říkáš…,“ pokrčila Ashley rameny.

Kim s obavami otevřela domovní dveře. Zaslechla pištivý jekot, Sakuru muselo něco doopravdy rozzuřit.
„To je moje porce!“
„Není! Před pěti minutama jsem si sem tu ten talíř odložila!“ běsnila růžovláska.
„Ale ne!“ vzdychla Kimberly a vešla do kuchyně.
„Tvá sestra byla zřejmě tak nešikovná, že shodila ten památeční hrnek,“ uvítala ji matka.
„Je to možný,“ připustila černovláska, i když věděla, že pravda je někde úplně jinde. „Mimochodem… všechno nejlepší k narozeninám a promiň, že jsem to zapomněla zabalit.“ Vykouzlila na tváři úsměv, který matku dojal až k slzám.

Poznámky: 

K nalezencům se přidal Zetsu a Deidara a poprvé se objevuje jeden z ninjů z Mlžné. Příběh se zamotává Laughing out loud

5
Průměr: 5 (35 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Akumu
Vložil Akumu, Po, 2021-03-22 21:30 | Ninja už: 1723 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Propadlý student Akademie

Mise Pro V: Zetsu krade zeleninu...tak to mě dostalo, stejně jako reakce na Tobiho přítomnost a Kim versus Sasuke při zkoušení ^-^ Ale Deidara s Gaarou v jednom domě, to nemůže dopadnout dobře. Sakura asi není tak dobrá v pacifikování Naruta, jak si všichni mysleli, ale alespoň je můžou nechat doma.

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Pá, 2008-12-26 15:56 | Ninja už: 5740 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

heeej,Kim ohrozuje velkeho mistra ,,bang" umeni!**pomsta,pomsta**ale jinak je to super,schizofrenicka kytka se nasla,bez toho,aby musela nekoho sezrat(teda doufam)xDsuper,uz letim na dalsi dilek

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Pá, 2008-12-26 16:09 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

ajima: Velkému mistrovi se nic nestalo, tak kuš Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2008-12-02 19:03 | Ninja už: 5720 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

No tohle je fakt magální u téhle kapitoly jsem se násmala Laughing out loud

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele petricka-chan
Vložil petricka-chan, Čt, 2008-09-04 16:57 | Ninja už: 5828 dní, Příspěvků: 798 | Autor je: Prostý občan

Jůůůůů to bylo fajnýýý....Smiling

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2008-12-02 21:15 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

petricka-chan: To mě moc těší Smiling

Kaze19: Tak snad bude víc takových megálních kapitol Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Astrid
Vložil Astrid, Ne, 2008-08-10 22:47 | Ninja už: 5747 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Prostý občan

Pekne sa to zamotáva, ale ja sa z toho nejak vymotám Laughing out loud

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Ne, 2008-08-10 13:47 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Prej Vůdcova identita byla odhalena... já z tebe nemůžu!

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-08-10 06:08 | Ninja už: 6042 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

No skvelé, už majú Zetsua a aj Deidíka, to je potešenie Laughing out loud
Som zvedavá na Itachiho a Rybičku, keď sa tam objavia xD A samozrejme aj na ostatných z Akatsuki Smiling
Výborná časť, fakt, smejem sa od začiatku do konca Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-08-10 22:49 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

sorafay: Pokud se směješ, tak to splnilo účel Eye-wink

T.a.r.a.n.e.e: Jo, tak v tom případě to splnilo účel Laughing out loud

Mitsuki: Tak se zase brzy ten děj rozmotá Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, St, 2008-07-30 22:36 | Ninja už: 5886 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

Trochu zamotává říkáš? Já v tom mám celkem dobrej zmatek už teď Sad Ale to se Zetsu bylo vážně dobrý, prej on by nám vyžral skleník Laughing out loud Opravdu úžasná povídka, už se moc těším na další díl a vůbec se divim, že Ashley a Kim jsou stále v takovým klídku Eye-wink

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Čt, 2008-07-31 07:03 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Alalinka: Holky nejsou v klidu, jen to tak vypadá. Opravdový potíže teprve začnou a pak se i ony zapotí Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Lenura
Vložil Lenura, St, 2008-07-30 20:53 | Ninja už: 5814 dní, Příspěvků: 507 | Autor je: Pěstitel rýže

Zamotává se to parádně, za chvíli se tam vážně navzájem povraždí Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, St, 2008-07-30 20:57 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Lenura: No, pokud to udělají, nedostanou se už domů. Stačila by úplně jedna vražda Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Lenura
Vložil Lenura, St, 2008-07-30 21:07 | Ninja už: 5814 dní, Příspěvků: 507 | Autor je: Pěstitel rýže

Právě to je to, jsem zvědavá, jak to As s Kim udrží v klidu Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, St, 2008-07-30 21:10 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Lenura: No... jde to ztuha, ale zatím ještě nikdo nepřišel o život. Všichni se drží, když si najdou jinou zábavu Eye-wink Ou, ticho, to už předbíhám.

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink