manga_preview
Boruto TBV 09

Sabaku no Hinata XIII

"Hinato, jsem tady. Zachráním tě!" Zakřičel Gaara. Viděla jeho tvář. Viděla ji po tak dlouhé době! Viděla, i když věděla, že už nikdy neuvidí....

Ve světle měsíce, nepravidelně pronikajícím skrze děravou střechou, se mihl stín. Byl to stín ženy, která se právě probrala ze sladkého sna. Byl to lehký pohyb, plný elánu a znovu nabyté síly. "Gaaro..." Špitla dívka do naprostého ticha. Navzdory tomu, jak byl sen krásný, to byl ale stále jen sen. Ne, její muž nepřijde. A i kdyby přišel, neuvidí ho. Proč? Protože se snažila chránit své dítě. Mateřský instinkt ji připravil o oči, svobodu, rodinu a možná i rozum.

To, co bylo pýchou Hyuuga klanu, ji bylo odebráno jednoho horkého poledne na vyprahlé poušti. Cesta domů se musela pozastavit kvůli písečné bouři, a tak se Hinata schovala do nejbližší jeskyně. Opírala se o drolivou zeď a a hladila usínající batole po zrzavých vláscích.

V takových chvilkách maminky ve filmech zpívají ukolébavky. Napadlo Hinatu. Děťátko si poté většinou melodii zapamatuje až do dospělosti. Kunoichina dceruška náhle rozevřela veliká očka a zamrkala jimi na svou maminku.

"Hojky, Aneki-chan!" Usmála se Hinata.
"Mami!" Zažvatlalolo děťátko.

Hinata nebyla matka z filmů. Nezpívala svému dítěti ukolébavky, za to by ho ale ochránila za cenu vlastního života. Nemohla mu dopřát krásu listové země, ale věřila, že se Aneki narodila právě pro písečnou. Její rezavé vlasy a k nim neobvyklá, trochu snědší pleť toho byly důkazem. Její otec byl Kazekage. Očekávalo se tedy, že bude prvorozené dítě po něm. I když byla holčička v tváři spíše po matce, její vážný výraz Hinatě vždy připomínal Gaaru.

"Víš, neřekla jsem tatínkovi o tobě." Zašeptala k batoleti. "Bude to pro něj překvapení, ale až uvidí tvou krásu, jistě si tě okamžitě oblíbí!" Aneki, jakoby dokonale rozuměla tomu, co kunoichi říká, na chvíli zvážněla, a pak se opět vesele usmála. I když už uměla mluvit přiměřeně svému věku, nikdy toho moc nenapovídala.

"Hinato-sama," Vyrušil rodinnou chvilku hnědovlasý ninja s konožskou čelenkou. "Bouře již přestala a do Písečné to není daleko... Myslíte, že to již dál zvládnete sama? Víte, moje žena je těhotná..." Byl to drzý, mladý ninja, ale Hinata v jeho očích viděla lásku.

"Běž..." Kývla potichu. Musel svou choť velice milovat.

Možná měla být tvrdší a donutit ho, aby zůstal. Možná by tomu všemu dokázal zabránit, ale ona si byla jistá sama sebou. Netušila, že je již od Konohy sleduje skupina s nekalým úmyslem. Vůbec ji tehdy nenapadlo, že by mohl existovat ještě někdo, kdo by měl zájem o tajemství Byakuganu. Možná mělo, protože i ji samotnou jako tříleté dítě málem unesli ninjové z bleskové země. Ti samí ninjové, co měli zájem o nového, ještě bezmocného malého Hyuugu. Zájem o Aneki.

Hinata se tehdy nemohla bránit a zároveň hlídat, aby ji dítě nikdo neukradl. Když ji přepadli, bylo to rozhodnutí o osudu buď jí, nebo Aneki. Věděla, že by od nich dokázala utéct a vrátit se domů, na rozdíl od svého dítěte. Netušila, že si ji pojistí tím, že ji krutě vytrhnou zbraň, bez které je bezmocná - Byakugan.

"Byla by naše hime-sama tak laskavá, a zvedla zadek z té zas**** postele?!" Ozvalo se zpoza místnosti spolu s bušením na dveře.

"Hai," Špitla žena s obvázanýma očima poslušně.

***

"Umm, Naruto, asi to bude znít hloupě ale... Když tu byla Hinata, nevíš, zda sebou neměla dítě?"

Hokage se zakuckal čajem. "Cože-ttebaylo?!" Nevěřícně na Gaaru pohlédl.

"Oh, promiň, byla to hloupost..." Začal mumlat zklamaně Kazekage, Naruto ho však zarazil.

"Ty nevíš, žes měl s Hinatou dceru? Bože, byla ti tak podobná! Tvář celá matčina, ale vlasy byly k nerozeznání od tvých... Dokonce se i občas tvářila jako ty! Netušil jsem, že když jste se s Hinatou rozešli, to ti neřekla, že spolu máte dítě?"

"Rozešli?!" Vyhrkli překvapeně Shikamaru s Gaarou zároveň.

"No jistě! Hinata se tu od té doby neukázala a tys o ní nemluvil. Myslel jsem, že váš vztah nepřežil ty dva roky a tak-"

"Po-počkej Naruto, řekni ji ještě jednou, jak to dítě vypadalo!"

"Vždyť už jsem říkal: obličej a hlavně oči po mámě, vlasy a mimika tvá. Teď by ji mohlo být tak... Hmm, za měsíc by měla mít jedenácté narozeniny! Hej, počkej Gaaro, kam jdeš?!"

Kazekage rychle scházel schody, vedoucí od Narutovy pracovny. Já to tušil! Celou tu dobu jsem to tušil! Lin... Lin je určitě...! Musí ji najít! Musí najít svou dceru a pak Hinatu!

***

Jestli je tohle sestra paní Hinaty a neví, že její one-san nedojela do Listové, znamená to, že se mohla ztratit někde po cestě! Musím najít Kazekageho-sama a všechno mu to říct! Hnalo se Lin hlavou, když běžela zároveň s Hanabi směrem k domu, kde sídlí hokage.

"Víš...ehm, Lin... Jseš si jistá, že Hinata do Písečné nedorazila?" Zeptala se mezi pravidelnými kroky hnědovlasá žena a poté vyskočila na jednu ze střech, aby si ukrátila cestu.

"Na sto procent! Pan Gaara se tím moc trápí!" Přikývla dívka a následovala kunoichi. "Víte, po cestě sem nás přepadli ninjové s bleskem na čelence, hehe, byli dost slabí... Moc jsem z nich nedostala, ale jeden neustále něco mumlal u byakuganu, přesně jako ty! Gaarovi-sama jsem to neřekla, protože mi to přišlo jako kravina, ale možná to má nějaký význam...?" Podívala se na Hanabi tázavě.

"Možná..." Špitla zamyšleně ta.

***

Ten kluk je dost namyšlenej.Proběhlo Deimarovi hlavou, ale nakonec si s blonďatým chlapcem potřásl. "Jsem Deimaru a můj strýc je kazekage." Sykl. Otravného geninna to ale nejspíš z míry nevyvedlo.

"Takže jsme vlastně skoro něco jako příbuzní!" Zazubil se. "Nechceš teda s něčím pomoct?"

Deimaru se nadechl k odpovědi. "Jo, hledám jednu otravnou..."

"Deimaru-kun!" Uslyšel naléhavý Linin výkřik. "Už je tu Gaara?!" Otočil se za hlasem, aby viděl malou kunoichi, jak se žene po střechách v doprovodu s neznámou dospělou ženou. Ta snad stihla za jedinou hodinu porušit všechny pravidla o nestýkání se s ninji z Listové!

"Deimaru!" Ozvalo se z opačné strany. To nemyslej vážně! "Kam zmizela Lin?" Křičel rezavý kage a hnal se ze schodů. Chlapec mlčky ukázal na jednoho, a pak na druhého.

"Tam." Pronesl poté chladným tónem.

"Jsi asi dost důležitý, že?" Promluvil Ashi-cosi.

"Jo, to jo..." Zamumlal otráveně Dei.

4.94231
Průměr: 4.9 (52 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kyell
Vložil Kyell, So, 2016-09-03 21:03 | Ninja už: 5643 dní, Příspěvků: 1367 | Autor je: Účastník chuuninské zkoušky

Mise L: Wow! Tak takhle to bylo! Něco podobného jsem si představoval, že se Hinata obětovala pro blaho svého dítěte. A Gaara konečně pochopil vše co měl, teď ale ať se všichni dají dokupy a šup šup zachránit Hinatu! Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Čt, 2009-01-29 12:49 | Ninja už: 5795 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Uf... no páni... napětím nedýchám... krásné...

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Flying_Nikass
Vložil Flying_Nikass, So, 2008-08-09 00:40 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

Děkuji všem za komentáře... Nový díl je na světě a pořádně dlouhý Eye-wink

Obrázek uživatele playerx
Vložil playerx, Pá, 2008-08-08 00:27 | Ninja už: 5802 dní, Příspěvků: 118 | Autor je: Prostý občan

no ja len ze sa mi nepaci ze hinata prisla o oci a je teraz slepa je to smutne ale mohol by si spravit neco dobre predsa v ninja svete existuje transplantacia oci mohla by dostat na konci pribehu nove hhh

Join *** - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Út, 2008-08-05 16:47 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

to nemalo chybu, že Ashi-cosi! ja sa jedneho dňa zblaznim. teraz neviem, či sa mam smiat kvôli tim krpcom, alebo byť smutna kvôli hinate.... help!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Po, 2008-07-28 12:50 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Ha! Teď další, další ... chci rozmotat celou Hininu záhadu! Laughing out loud

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Eli-chan
Vložil Eli-chan, Po, 2008-07-28 12:47 | Ninja už: 5800 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Recepční v lázních

Jooooo to je vono!!! Supr!!!!

Člověk ani nestačí mrknout a najednou dospěje. A s věkem přichází zkušenosti, ale i mnohem složitější mise. Proto po mnoha letech tak vřele uvítám návrat domů, do Konohy. Kde i z budoucího právníka může být skvělý shinobi nebo alespoň kritik vašich povídek.

Naruto, děkuji Ti za vše. Z lásky

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, So, 2008-07-26 15:44 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Bezvááá... Hurá xD Šup sem s dalším...

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele nika.nikule
Vložil nika.nikule, Pá, 2008-07-25 21:46 | Ninja už: 5790 dní, Příspěvků: 165 | Autor je: Prostý občan

moc se těším na dalšíí :-)jéé a kdy bude ?? Laughing out loud je too moc zajmavé Sticking out tongue a baví mě to Laughing out loud a jen tak dáál Smiling

Ima koko ni iru jibun wo shinjitai...Chci věřit sám v sebe tady a teď

Obrázek uživatele kasumi-chan
Vložil kasumi-chan, Pá, 2008-07-25 13:00 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 266 | Autor je: Prostý občan

jjaaaj chuda hinata =( ale je to kraasna poviedka uuuuplne kraasna Smiling ashi-cosi =to nemalo chybu muhehehe Laughing out loud parad len tak dalej Laughing out loud

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Pá, 2008-07-25 12:11 | Ninja už: 19857 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Chudák Hin!!! Shocked Sad Teda ten konec mě ae dostal tomu věř!!! Laughing out loud Eye-wink Moc pěkný díl už se nemůžu dočkat až bude další!!!!!!! Smiling Sticking out tongue

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Čt, 2008-07-24 21:29 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Tak už KONEČNĚ xD víme, co se stalo s Hin... skvělý dílek, Nikass.
Jen mi pořád není jasné, proč Hin skončila tam, kde je... proč se nevrátila ke Gaarovi, nebo tak... a jak se vlastně... no, zkrátka, otázek mám hodně... takže se těším na pokračování, ve kterých se určitě odpověď dozvím Eye-wink

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Čt, 2008-07-24 21:04 | Ninja už: 5886 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Hm... Super! Moc se mi líbí, jak to pokračuje... Už se nemůžu dočkat na další Eye-wink
Sem napjatá jako struna Smiling

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Čt, 2008-07-24 20:58 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Já jsem si myslela, že je Hin u Akatsuki, ale teď váhám, Kamenná, Orochimaru...
Gaara je najednou pyšný otec, z Lin bude znovu Aneki, už se těším na pokračování. Něco rozmotáš, ale ještě víc otázek se objeví Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Siboka
Vložil Siboka, Čt, 2008-07-24 20:57 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 58 | Autor je: Prostý občan

Super,že sa Gaara rozhodol konať a že sa všetko dostalo do pohybu.

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-07-24 20:48 | Ninja už: 6054 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

No pekne! Konečne sme sa dozvedeli viac o tom, čo sa jej stalo Laughing out loud
Jaaaj no výborne to pokračuje...
Už som mooc zvedavá na pokračovanie Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.