manga_preview
Boruto TBV 09

Páni Bijuů 2

Tsunade téměř okamžitě po probuzení došlo, že tento den nebude stát za nic. Kromě zvláštního pocitu, který ji neustále sužoval a svíral žaludek, měla špatné zvěsty z horoskopu. Zrovna tahle kombinace je podle ní nejhorší a nejnebezpečnější. Mohlo se stát cokoli, klidně mohl na ní spadnout klavír nebo něco podobného a ona by s tím nic nezmohla. Vždycky když něco podobného zažívá netrpělivě čeká v domnění, že díky tomu tu hroznou událost ustojí. Po každé ale prožívá přesný opak. Někdy i horší. Záleží na tom, co se stane. Jako tehdy, když ji nebylo ani 10 let. Měla stejný pocit, jenže nic se nestalo jí, ale mladému hluchému chlapci. Nehoda způsobila chlapcovu smrt a Tsunade si do dnes vyčítá, že tomu nijak zabránila. Po každé, když si na to vzpomene, je jí jako by ji někdo zabodl kunai do prsou. Někdy se ji dokonce zdálo, že cítí jak krvácí a radši se vždycky přesvědčí, že to není skutečnost.
Dnes se dozvěděla, že její ninjové nedokázali zajmout neznámého ninju. Ninju, který je bez varování podrobil zkoušce. Tuto novinu se dozvěděla od samotného cizince. Člena klanu Desu damashii. Svět sám pro sebe, o kterém se ví i neví. Vždyť přece většina lidí věří v posmrtný život nebo v jiné možnosti bytí. Sami nechtějí pak věřit, že dál nic není. Země Desu je tomu důkazem. Nenachází se v žádné určité oblasti (nebo se o ni neví) a nikdo moc neví kdo mezi ně patří. Proto je zvláštní, že se nazývá tento klan zemí. Existuje mnoho pověstí, nejznámější je o hlavním desu klanu. Ano, jako je tomu i v Konoze, tak i v Desu jsou klany. Jenže v Konoze jsou klany s různými jutsu, zatím co v Desu jsou všechny klany soustředěny pouze na jeden druh jutsu. To by mohla být pro ně velká slabina, kdyby jejich jutsu byla nějak slabá. Tomu tak bohužel není. Jutsu používají jen na to aby zabili.Jinak bojivat neumí. Proto se jich všichni straní a přátelské vztahy s nimi navážou jen vyvolené země. Jejich pověstný hlavní klan ovládá všechny techniky, které ovládají druhořadé klany. Vypráví se, že mají i moc ovládat jednotlivé členy nižších (druhořadých) desu klanů (to však není potvrzeno, ale ani vyvráceno). I samotná Tsunade z nich měla strach i když je už viděla. Byla hrozně malá, ale pamatuje si tu hrozivou a tajemnou osobu bez tváře jako by to bylo včera. Cizinec ji byl velmi podobný. S chladem v srdci a temnotou kolem sebe Tsunade sdělil, že neuspěli.
Tsunade nevěřícně vykřikla. Pak si uvědomila co to pro ni znamená. Ne však jen pro ni, ale pro celou vesnici. Tato návštěva jim může zaručit pomoc proti Akatsuki.
Odhodlala se promluvit: ,,Co si teď máme počít?“
Cizinec vypadal překvapeně a zřejmě proto mu trvalo dlouhou dobu než odpověděl.
Hlasem děsivějším než samotný vzhled postavy odpověděl: ,, Nic. Nic už nezbývá.“
Tsunade nechtěla takovou odpověď slyšet, musela se znovu zeptat. Přece to nenechá takhle skončit.
Skoro bez dechu se znovu zeptala: A co teď máme dělat?“
Cizinec teď vypadal hůř než před tím. Vypadal jako by nevnímal. Dokonce ztrácel rovnováhu a jen tak tak se udržel na svých nohou. Po chvíli se narovnal a hluboce nadechl.
,,Dám Vám ještě šanci,“ zněla odpověď na Tsunadinu otázku ,, ale musíte být ve střehu a nesmíte nic z toho o čem jsme hovořili prozradit svým lidem!“

Stejně jako se cizinec nečekaně zjevil tak i nečekaně zmizel, ani nečekal na odpověď. Tsunade byla v kanceláři sama. Než si stačila utřídit vše, co právě vyslechla, vešli do místnosti Shikamaru a Kakashi s lehkým nádechem napětí. Napětí, které bylo přerušeno Tsunadeniným křikem ať vypadnou, že již všechno ví byla náhle vystřídána pocitem viny a bezradnosti. Samotná Tsunade však cítila to samé. Dala slib, který nesmí porušit. Závisí na tom budoucnost Konohy a její čest.

Poznámky: 

takže slíbené pokračování

4.75
Průměr: 4.8 (20 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, Čt, 2008-10-30 19:20 | Ninja už: 5960 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

pekné pokračovanie

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať

Obrázek uživatele ripstole
Vložil ripstole, So, 2008-10-11 14:41 | Ninja už: 5677 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Prostý občan

ro se jmenuje pán bijuu:D:D:D to je drsný:D

Obrázek uživatele Chisha_nai_konpaku
Vložil Chisha_nai_konpaku, Ne, 2008-10-12 19:22 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 161 | Autor je: Prostý občan

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Ne, 2008-07-20 18:21 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Je to zajímavý příběh, i úprava je pěkná. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Chisha_nai_konpaku
Vložil Chisha_nai_konpaku, Ne, 2008-07-20 20:41 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 161 | Autor je: Prostý občan

máš pravdu:-) tak snad je to už dobrý