manga_preview
Boruto TBV 09

Jako tsunami 12

Mno tak jsem se trošku rozepsala a bylo mi líto to někde useknout. Smiling Snad se bude líbit a je to předposlední díl. :)

„Hokage-sama! Hokage-sama vstávejte!“ zaječela Shizune a doslova vletěla do kanceláře. Zakopla o práh a rozplácla se Tsunade na stole. Tsunade se sotva stihla uhnout.
„Co šílíš, Shizune?“ zeptala se ospale Pátá a schodila Shizune ze stolu s úmyslem lehnout si a spát dál.
„Akatsuki se vydali směrem k Travnaté. Jestli jsou zprávy přesné, pak chtějí ten svitek a Naruta. Navíc nevíme, co se děje s Orochimaru. HOKAGE-SAMA!“ zaječela Shizune Tsunade přímo do ucha. Pátá Hokage sebou trhla a zamumlala:
„Tak je sledujte dál.“ Poté ji však došlo, co vlastně Shizune řekla.
„Cože?!“ zděsila se a ospalost z ní spadla. Tonton, který spal Tsunade na klíně se s chrochtáním probudil. Tsunade se prudce postavila, Tonton sjel na zem.
„Kdo je schopný mise?“ zeptala se Pátá Shizune, která sbírala Tontona ze země.
„Moc ne. Ve skutečnosti... Hodně lidí je teď na misích a ...“ začal koktat Shizune.
„Číslo, Shizune.“ napomenula ji Tsunade a koukala se z okna.
„Tři. S vámi a mnou pět.“ zašeptala Shizune.
„Kdo jsou ti tři?“ ptala se Tsunade a dál koukala z okna.
„Hinata, Iruka a Anko.“ řekla opatrně Shizune.
„To tady oprvadu nikdo jiný není? Co se dá dělat. Je to zajímavá kombinace. Okamžitě je zavolej. Tohle musíme nejdřív probrat. A nějak dlouho se nevrací Jiraiya. Zkus zjistit proč, ale kdyby tě to moc zdržovalo, tak se tím nezabívej. “ poslala ji pryč Tsunade. Tsunade se otočila zpět do kanceláře a začal přemýšlet. Je Tsunami schopná bojovat s Akatsuki? Co když dostanou Naruta? Jak to zvládne Sakura? Přežije to někdo? A kde je Jiraiya? Stihli už ten svitek zničit? A co Travnatá? Určitě ji srovnají se zemí. A co vyvádí Orochimaru? Proč jsou všude samé otázky? Já se na to jednou vykašlu. Rozčilovala se v duchu Pátá Hokage a měla sto chutí něco rozbít. Naštěstí si to rozmyslela. Začala se připravovat na cestu. Po asi pěti minutách vešla do její kanecláře čtveřice lidí připravená k boji.
„Takže... Nejdřív musíme najít způsob, jak se tam dostat co nejrychleji, protože je to šest dní cesty. Nějaké návrhy?“ zeptala se Tsunade všech přítomných. Všichni mlčeli, ale ozval se Tonton. Vyskočil Shizune z náručí a přiběhl k Tsunade. Snažil se doskočit k levému zápěstí své paní. Ta pochopila.
„Mám ji zavolat? Dobře. Na chvíli budu mimo, tak zatím přemýšlejte nad způsobem, jak se tam dostat.“ řekla Tsunade, posadila se do křesla a stiskla levé zápěstí. Iruka, Hinata i Anko na ni koukali trochu vyděšeně. Shizune však byla klidná, a tak se i oni snažili vymyslet způsob, jak se tam dostat.

V lese nedaleko Travnaté vesnice proti sobě stáli dvě skupiny ninjů. Jedna tříčlenná, druhá padesátičlenná. V čele početnější skupiny stál muž a nenávistě si měřil ženu, jenž stála uprostřed druhé skupiny.
„Tak se opět schledáváme, Tsunami. Měl jsem tě tenkrát zabít, byl by od tebe pokoj. Dnes napravím svou chybu. Mimochodem, kdepak je můj svitek?“ ušklíbl se muž na Tsunami.
„To jsi říkal i tenkrát. Víš jak dlouho mi už takhle vyhrožuješ? A ještě ani jednou se ti nepovedlo mě ani chytit, natož zabít. Upřímně si myslím, že dnes zemřeš ty. A o žádném tvém svitku nic nevím, Hadí slize .“ Oplatila mu Tsuanmi s ještě větším úšklebkem, než měl na tváři Orochimaru. Shinobi, kteří stáli za Orochimarem se otřásli. Teď se pán rozzlobí a bude zle. Pomyslela si většina a měla pravdu. Orochimaru se opravdu rozzlobil. Vytáhl svůj Kusanagi a namířil jej na Tsunami. Teď to byla Dream, kdo se třásl. Netřásla se však strachem, nýbrž odporem.
„Jsi pořád stejně slizký a odporný.“ prohlásila se znechucením. Orochimarův jazky vystřelil a hodlal Tsunami svázat. Do cestu se m však postavil Jiraiya, chytil jazyk a trhnul. Orochimaru to nečekal a skončil Ero-sanninovi před noha s nosem zarytým v zemi. Hned se vzpamatoval a postavil se zpět před vyděšené shinobi.
„Dnes jsem já tvůj soupeř. A tentokrát to nebude mazlení. Co říkáš souboji na život a na smrt?“ zeptal se svého bývalého kamaráda Jiraiya a pohodil hlavou k mýtině, jenž byla kousek vedle.
„Měli by jste se rozloučit. Živého ho už neuvidíte. Ono ani mrtvého. Nic z něj totiž nezbude.“ prohlásil tentokráte bez úšklebků Orochimaru.
„Jiraiya-sama, prosím nevyplítvejte všechnu Chakru na něj. Budeme vás potřebovat i tady.“ řekla Sakura tak klidným hlasem, že protivníkům přeběhl mráz po zádech. Dream ucítila v hlavě známý tlak. Do háje proč teď? Ptala se sama sebe v duchu. Sakuro, někdo mě volá. Musíš se ještě chvíli vybavovat s Jiraiyou. Snaž se mu to nenápadně naznačit. Protahuj to, co nejvíc budeš moci. Ozval se v Sakuřině hlavě Tsunamin hlas. Sakura nenápadně přikývla a znovu se otočila na Jiraiyu.
„Jiraiya-sama, naši společnou známou Dream před chvíli někdo zavolal. Poprosila mě, abych vám vyřídila, že se omlouvá, ale že se bude muset na chvíli vzdálit, tak jestli by jste návštěvou její mamky ještě chvíli nepočkal.“ snažil se Sakura vysvětlit Jiraiyovy situaci tak, aby to nepochopil žádný nepřítel. S návštěvou její mamky? Dream je Tsunami, takže tím myslí Tsunade. Ale proč bych ji měl... V tu chvíli to Ero-sanninovi došlo. Usmál se na Sakuru. Tsunami přece říkala, že jestli zabiju Ororchimaru, tak si mě Tsuande podá, protože ho chce zabít i ona.
„Ale jistě. Návštěva její matky nebude zrovna příjemná záležitost, takže myslím, že bychom ji na chvíli odložit mohli.“ odpověděl Zvrhlý Poustevník Sakuře a otočil se na nicnechápajícího Ororchimara. Ten jejich podivný rozhovor pozoroval se zájmem, zděšením a opovržením. Jak se mohla ta holka dozvědět, že tu Dream někdo volal? Vyrojili se pochybnosti v Hadově hlavě. Hned je zase zahnal.
„Já si zase myslím, že k té návštěvě už nedojde. Leda by ses s tou ženskou setkal někde v jiném světě.“ prohlásil Orochimaru se stvým typický úšklebkem.
„Radši bych si dával pozor na jazyk. Mohl bys o něj přijít. Dreamina máma je velice významný člověk.“ varoval ho Ero-sannin a v duchu pobídl Tsunami, aby si pospíšila.
„Ještě mi oznam, že Dream je ve skutečnosti Tsunami a právě teď volá mamince Tsunade do Konohy pro posily a ...“ Orochimaru se zarazil. Právě si uvědomil, že Tsunami má Kekkei Genkai, které umožňuje s člověkem mluvit v duchu. Zkoumavě se podíval na Tsunami.
„Nerada urážím tvou jistě velmi vysokou inteligenci, Hadí slize, ale jak bych to asi udělala?“ otázala se s pohráním v hlase Tsunami. Zatímco se Orochimaru snažil zkrotit svůj vztek a jeho muži přestávali věřit, že jejich mistr je nejsilnějším shinobi, poslala Tsunami do myslí Jiraiyi a Sakury dvě zprávy. Jednu dobrou, tu druhou velice špatnou. Mamka, Shizune, Anko, Iruka a Hinata nám příjdou pomoci, ale blíží se k nám ještě Akatsuki.

Před chvíli v Tsunamině mysli
„Mami? Co tu děláš? Já teď nemůžu, stojím proti Slizounovi a jeho asi padesáti ninjům.“ vyklopila překvapená Tsunami na svou mamku.
„Orochimaru je u Travnaté taky?! No to je naprosto dokonalé. Blíží se k vám ještě Akatsuki.“ odpověděla své dceři celkem vyděšená Tsunade.
„Tak to je fakt super. Ještě, že je tady strejda. Nevím, co bychom proti Hadímu slizounovi zmohli.“ Tsunami přistoupila k Páté a objala ji.
„Jiraiya je tam taky? Ten si snad s Orochimarem poradí, ale bude po tom boji vyčerpaný.“ Tsunade by to nikdy nepřiznala, ale měla o Jiraiyu celkem velký strach.
„Neboj mami. On to zvládne a my ostatní taky. Naruto, Kakashi a San za chvilku dorazí s posilami. Sice nás bude pořád ještě málo, ale snad to nějak zvládneme. A navíc mě teď napadl skvělý plán. Použijeme proti nepříteli jeho vlastní techniky.“ zamyslela se Tsunami a vyvinula se z matčina obětí.
„Nechceš mi raději poradit, jak se k vám mám dostat co nejrychleji? Žádné transportančí jutsu neumí nikdo z nás.“ posmtuněla Tsunade.
„Zavolej Katsuyu a vyřiď mu, ať zavolá Arashikiu. Oni dva už vás sem dopraví. Musím už jít.“ omluvila se Tsunami a položila Tsunade ruku na čelo. Pátá Hokage zmizela a Tsunami taktéž.

„Pojďme už bojovat.“ navrhl Orochimaru. Jiraiya přikývl. Oba sanninové se mohutným skokem dostali na mítinku a jejich souboj začal tradičním výkřikem:
„Kuchiyose no jutsu!“
Na souboj sanninů se upřeli oči všech shinobi, kteří Orochimara doprovázeli. Sakura a Tsunami toho využily a začaly pomalu likvodovat své soupeře. K zemi se složil už asi desátý ninja, když se z lesa ozval výkřik.
„Co tady děláte?!“ zařval někdo. Naruto. Uvědomila si Sakura a rázem měla plné ruce práce, protože shinobi z Orochimarovi jednotky si všimli, že dvě kunochi zredukovali jejich počet na čtyřicet. Sakura začala využívat na plno svých schopností a Tsunami aktivovala Sumayku. Za dvě minuty stihly zneškodnit dalších sedm ninjů. Utrpěli také hodně poranění. Vysvobození přišlo ve formě dvou zvířat. Velkého slimáka a tygra. Už jen svým objevením zarazili do země několik ninjů. Když z nich seskočilo dalších pět shinobi, tak za necelých deset minut nebylo po nějakém bojeschopném ninjovi ani památky. Neobešlo se to bez zranění. Hinata byla celkem ošklivě pořezaná katanou, Anko měla nalomenou holení kost a Tsunami dlouhý šrám přes obličej. Nebylo to ovšem nic, co by tři lékařské kunochi nevyléčily během pár sekund.
„Jdu si s klukama připít na staré dobré časy. Katsuyo, jdeme.“ oznámila Tsuande a přesunula se na mýtinku k bojujícím sanninům. Hned na přivítanou použila svou sílu a poplácala Ororchimaru po zádech.
„Na nás zbyli Akatsuki.“ povzdechla si Anko a postavila se. Všichni přikývly a Tsunami se otočila na Arashikiu.
„Víš, co po tobě žádám.“ řekla mu a Ara s utrápeným výrazem zmizel.
„Jdeme!“ zavelela Sakura a všichni se rozběhli na místo asi o půl kilometrů blíže k Travnaté. To co uviděli jim vyrazilo dech. Itachi a Konan likvidovali shinobi z Travnaté jako by to byl jen otravný hmyz. Pein stál proti Kakashimu a Narutovi, který měl už pět ocasů. Kisame si pohrával s šesti dětmi, které na něj útočili a on je lehoučce odrážel. San ležela na zemi. Tsunami padl pohled na rakev, která ležela
„A do háje.“ vypadlo z Hinaty a už se všichni rozprchli do boje proti mnohem silnějším soupeřům. Iruka se Shizune se pustili do Itachiho, Anko se dala do boje s Konan, Tsunami si vzala na paškál Kisameho, Sakura s Hinatou se postavili po Narutovu boku a hrdě se podívali Peinovi do očí. Kakashi se přesunul na pomoc Anko. Doufal, že Naruto kunochi ochrání a ony dvě, že zatím trochu pozdrží Peina.
„Tak holčičky se rozhodli připojit do našeho přátelského rozhovoru. Jak chcete.“ ušklíbl se velký šéf a začal proti dívkám používat ta nejtěžší jutsu. Některému dívky uskočily, jiné společnou silou vykryli a některé zničil Naruto. Ano, Naruto ačkoliv měl pět ocasů, ovládal se natolik, že byl schopen pomáhat svým kamarádkám. Peinovi sklaplo a musel se začít trochu snažit. Vedle zatím probíhal spíš slovní souboj.

„Harukaze, co tady děláte?!“ zařvala Tsunami a hodila kunai. Kisame byl nucen uskočit a ona zatím popadla dvě děti a položila je k dalším třem zraněným. Jeden chlapec stál proti Kisamemu a pokoušel se ho alespoň trochu zranit. Tsunami ho však nekompromisně chytla za ruku a uhnunla se před Kisameho útokem.
„Co si sakra myslíš, že útočíš na děti?!“ zaječela prozměnu na Kisameho. Ten se trochu zarazil, protože v jejích očích zlatě zazářilo Sumayku.
„Tak odpovíš kruci?“ Tsunami vydržela hodně, ale útok na děti opravdu nervy nezvládly.
„Oni si začali.“ vyhrkl stále překvapený Kisame.
„Sumayku.“ zasyšela nenávistě Tsunami a rázem se ocitla v Kisameho hlavě. Na nic nečekala, klekla si na zem a začal odříkávát dlouhou větu v jakémsi zapomenutém jazyce. Když ji dokončila, objevil se ve své vlastní mysli Kisame.
„Tady se můžeš zabít jedině ty.“ řekal mu Tsunami, když se ji Kisame pokusil zlomit vaz.
„Ošklivá rybička.“ prohlásila s odporem a zmizela z jeho hlavy.

Anko a Kakashi bojovali s Konan. Přece jen na straně Konohy byli dva nezrovna slabí ninjové, takže Konan dostávala celkem dost zabrat. Kakashi už byl unavený z používání Sharinganu, ale Anko síly nedocházely. Bojovali jen chvíli, než se Kakashi zhroutil. Anko na chvíli přestala dávat pozor na svou soupeřku a schytala kopanec mezi žebra. Odletěla o pár metrů vzad, ale hned se vzpamatovala a spálila Konan, která byla právě proměněná na listy papíru, na prach. Anko se sklonila ke Kakashimu a když zjistila, že žije, vydala se na pomoc Irukovi a Shizune.

Itachi použil na Shizune a Iruku svoje genjutsu Utakata (Genjutsu jedním prstem) a ti teď klečeli na zemi, viděli znetvořená těla a slyšeli naříkání a obviňování všech svých blízkých.
„Ne-e. To... to přeci nemůže být pravda.“ vzpamatovala se Shizune a ihned se z genjutsu uvolnila. Itachi nečekal, že na to příjde tak rychle. Díky tomu od ní dostal jednou jehlicí přímo do prstu, jímž Utakatu vyvolal. Iruka se už nezvedl. Začal souboj v taijutsu. Itachi byl rychlý a mnohem víc ran dával, než dostával. Začala se mu však mírně motat hlava. Jed. Došlo mu, když si vzpomněl na jehlici. Najednou vedle Shizune stála ještě Anko. Itachi si pozvdychl.
„Běžte pomoci ostatním, já si s ním poradím.“ ozvala se Shizune. Věděla, že její jed zabírá, měl by způsobit mdloby. Itachi to věděl taky a proto aktivoval svůj Mangekyou Sharingan. Místo do černých očí Shizune se však podíval do zlatých očí.
„Na mě tvůj úžasný Mangekyou nefunguje. Budeš muset vymyslet něco jiného.“ ušklíbla se na Itachiho Tsunami. Itachi se rozhlédl kolem a to co viděl se mu moc nezamlouvalo. Konan spálená na popel, Kisame ležící jako mrtvola, Pein proti Kyuubimu. Itachi něco zavrčel a přiskočil k Peinovi. U Tsunami se najdnou objevil Ara a na zádech měl rakev.
„Aro, popadni tygřata a zmizte odsud.“ řekla Tsunami. Ara zavrtěl hlavou.
„To ani náhodou. Blíží se sem nějaký velký pták a má někoho na zádech. Ten někdo je podle pláště Akatsuki.“ oznámil Ara.
„Tak to je naprosto dokonalé. Přines mi sem dva umírající nepřátele.“ poprosila Dream Shizune. Ta sice nechápavala, ale běžela se podívat, jestli někoho najde u Ororchimarových mužů.
„Vy mi prosím přineste támhle tu rakev.“ obrátila se na Anko. Ta byla bleskově zpět, stejně jako Shizune, která nesla dva skoro mrtvé Orochimarovi muže.
„Dělám to nerada, ale jestli se tady objeví zbytek Akatsuki, tak jsem všichni mrtví. Použijeme nepřítlovi zbraně.“ zašeptala si spíš pro sebe Tsunami.
„Kuchiyose: Edo Tensei.“ řekla Tsunami, a měla při tom položenou jednu ruku na těle umírajícího ninji a druhou na jedné z rakví. Muž zemřel a rakev se trochu otřásla. Tsunami sundala víko a pod ním ležela dívka, jenž měla dlouhé jizvy všude po těle. Vlasy po ramena jí zakrývali obličej. Dívka se pohula a Anko i Shizune na to vyjeveně koukaly. Za zády se jim však ozval výbuch a ony se prudce otočily. Deidara a Sasori stáli na jednom ze stromů.
„To nemohli ještě chvíli počkat?“ otázala se naštvaně Tsunami. Anko a Shizune rychle přišli ke Kyuubimu. Hinata ležela opodál a Sakura ji léčila. Tsunami zopakovala postup i s druhou rakví a druhým tělem. Muž a žena vstali z rakví.
„Nepřeskočilo ti náhodou? Víš jak náročné je tohle jutsu na Chakru?“ zeptal se muž Tsunami a když viděl, jak je zadýchaná, tak tušil, že ví, jak náročné to je.
„Nettixi, Rikato. Moc ráda vás znova vidím, ale zavolala jsem vás hlavně proto, že potřebuju pomoc. Prosím, pozte nám. Proti nim nemáme sami šanci.“ prosila se slzami dojetí v očích Tsunami.
„Nás by vůbec nenapadlo, že chcete pomoc. Mysleli jsme, že si s námi chceš zaskočit na čaj.“ prohlásila s úsměvem Rikata a šla se postavit po boku unavených a vyčerpaných ninjů, kteří proti sobě měli čtyři členy Akatsuki. Pravda, Itachi neměl daleko k mdlobám, Pein byl trochu zpocený, ale Deidara a Sasori byli v plné síle. Nettiex no Orochi chytil Tsunami za ruku a postavil se vedle Rikaty. Akatsuki si podezřívavě měřili nově příchozí. Tsunami se pustila Nettiexe a poklekla k Sakuře léčící Hinatu.
„Jdi jim pomoci, já ji vyléčím.“ usmála se unaveně na Sakuru. Když přišli oni dva, tak už nemusím mít strach. Oni to zvládnou, věřím jim. Pomyslela si Tsunami. Sakura, která už byla taky unavená, jen přikývla a postavila se proti Akatsuki. Stoupla si vedle Naruta, který byl už jen čtyřocasý.
„Pozor.“ zašeptala Hinata a ztěžka ukázala někam za Tsunami. Dream se otočila a u obličeje ji vybuchla jílová kachna. Dneska je opravdu užasný den. Problesklo hlavou Tsunami než upadla do bezvědomí.

Poznámky: 

Tu milou povinnost to zkiritzovat nechám na vás. Smiling Jinak se omlouvám za tu délku. Nějak jsem pořád psala a psala a najdou koukám, ono to má čytři stránky. Smiling Jinak před koncem si nemůžu odpustit varování, že to nebude úplně happyend.

4.892855
Průměr: 4.9 (28 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Čt, 2009-01-08 16:40 | Ninja už: 5888 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

OOOH! DOKONALOSŤ! Táto kapitola bola úplne hrozne nádherná!xD Strašne parádne si to opísala a oto lepšie sa to čítalo...no paráda,krása,úžasné,mage,subaraší...a neviem aké ďalšie pochvalné slová xD
Ten nápad vyvolat Rikatu a Nettiex bol SUPROVÝ! Joj idem na ďalší dielik:)

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, Pá, 2008-08-01 18:33 | Ninja už: 5965 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

paráda, nemá to chybu

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať

Obrázek uživatele Assori
Vložil Assori, Čt, 2008-07-24 21:19 | Ninja už: 5806 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Prostý občan

Fíííííí fakt dobrý.

[URL="http://www.theotaku.com/quizzes/view/1878/what_bleach_minor_character_are_you%3F"][/URL]

Obrázek uživatele Hinata-007
Vložil Hinata-007, Ne, 2008-07-20 19:03 | Ninja už: 6037 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

úžasný...jílová kachna?tu sem teda u deidary ještě neviděla xD

Kdysi jsem tu byla, s Vámi krásně snila ^^
Nezapomeňte na mě, prosím, protože já štěstí nosím!Laughing out loud

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., St, 2008-07-09 00:28 | Ninja už: 5845 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Tákže Laughing out loud Děkuju mocinky. Smiling Ani nevíte, jak moc jste mě potěšily. Smiling
Jsem mocinky ráda, že se Tsunami líbí, protože je z části jako já, Riku. Druhá serie se zatím konat nebude, ale do budoucna se s ní plánuje, nett. Mocinky děkuju, mrkvičko (nesnažte se pochopit xD) a jinak chápu. Smiling Ne, Yamatko, autora sis nespletla. Smiling Však tady taky většina soubojů probíhá jako když neprobíhá. xD


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Po, 2008-07-07 01:28 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Jejdamane, tady si někdo někdy stěžoval, že mu nejdou popisovat boje, nebo že bych si spletla autora? Laughing out loud
Úžasné, všichni záporáci to pěkně dostávají i s úroky za všechny mtrvé Smiling

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Ne, 2008-07-06 22:34 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Rikato! Nettiexi! Gooo! Jóó xDD Jedem, holký xD
Na čaj? xD
To bylo suprově dlouhý! To byl krásnej dárek ... A já dneska měla dva díly! Rovnou dva! Laughing out loud (Dovolená měla výhodu xD)
Super! Tak to byl boj, jak má být .. Napínavý, nejvíc se mi líbí všichni sanninové proti sobě. Hadí ksichte ... xD Tsunami je dobře drzá, jenom tak dál! Laughing out loud
Ááá todle byl úžasnej díl, milý pórku (nepochopíš, ty jenž nejsi vyvolen pochopit xD)!
Vážně, zase skvělej ... A brzo bude konec Sad Já jenom doufam, že to přežije ten, kdo to přežít má ... Naprosto ti věřim, že i když to nedopadne dobře, dopadne to dobře! Chápeš, že jo Smiling
Btw. Taky souhlasim s Nettiex a Rikou xD

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Ne, 2008-07-06 22:16 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Nerada urážím tvou jistě velmi vysokou inteligenci, Hadí slize,... heh, už jsi mi tu větu dala přečíst přes ICQ, ale znovu mě dokonale sklátila... Laughing out loud
Jinak dokonalý souhlas s Rikou... úplně vyjádřila, co jsem chtěla napsat xDD teda až na to, že já si těch chybek hltání děje nevšimla xD (a já jsem co se týče chyb pěknej puntičkář xDD)

Kritika se tedy nekoná, jen lítost nad brzkým koncem... hmm... co říkáš na druhou sérii? xDD Tedy, podle toho, jak moc se vyplní to varování, že... ale zachovám se podle hesla svého oblíbeného seriílu Akta X... Chci věřit, že to aspoň většina přežije... (o zdraví už nesním xDD)

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-07-06 20:22 | Ninja už: 6001 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

áá že bych měla tu čest napsat první komentář?...Ailen...to bylo...(až na dvě chybky xD) dokonalé! Sugoi! Kouzelné (to slovo prostě k téhle FF patří a nelze ho sem nenapsat Smiling Tuhle FF jsem si zamilovala, a bude mi sakra líto až skončí. Protože s Tsunami její dobrodružství prožívám ráda, je to originální charakter, který jsem si oblíbila.
Btw. Nettiex a Rikata na scéně! WOW!! Já chci další...víš nerada dotírám na autory s dalšími díly, protože sama víc, že není lehký napsat pokráčko, ale tady dotírat budu...protože se nehorázně těším na další, je to jako droga...ale zároveň nechci aby to skončilo...Jsem v těžké situaci xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”