manga_preview
Boruto TBV 10

Souboj dvou mocných očí část 4

No, plánoval jsem, že tenhle díl bude poslední, ael trochu se mi to protáhlo. Takže bude poslední až ten díl následující Laughing out loud Díky za pochopení :-D

"Tak jo, zabil jsi mi mistra a za to draze zaplatíš," vyhrkl Darren a ucítil, jak mu tělem probíhá energie. Cítil, že ho jeho ruce nijak nezklamou. Mike se usmál a pohrdavě se na svého bratra podíval.
"Tak na co čekáš?" vysmával se mu. Poté mu však trpělivost došla a on zaútočil. Darren kolem sebe pocítil ohromný žár, ale byl na to připravený. Dogan mu pomohl zvětšit jeden kámen, který tak Darrenovi vytvořil obrovský kamený štít. Mike zaklel. Připravil se na svůj další útok. Darren vyskočil na balvan a pohlédl svému bratrovi do očí.
"Končíš, kámo," řekl pak a kolem Mika se rozlila temnota. Pochopil. Právě se nacházel v naprosto dokonalé iluzi, kterou není schopen zničit. Temnota se brzy rozjasnila a Mike se ocitl v pusté krajině, kde nebe mělo rudou barvu. Odkudsi ze země se začali vynořovat příšery. Některé byly obrovské, ale jiné by se dali lehce zašlápnout. Nestvůry Mika obklopily a připravovaly se k útoku. Mike pocítil hnusný pocit. Pocit, který ještě nikdy nepoznal. Bezmocnost. Celé jeho tělo se roztřáslo pod náhlým návalem strachu.
V tom se však iluze zrušila. Darren pocítil v levém boku ochromující bolest a cítil, jak mu odtamtud vytéká krev.
"Co?" zeptal se nachápavě a pohlédl vedle sebe. Stál tam Mike. Pak pohlédl na Mika číslo dvě, na kterého dělal iluzi. Jeho tělo se rozplývalo!
"Ubožáku," řekl pravý Mike a udeřil Darrena takovou silou, že jeho tělo odlétlo několik metrů daleko. Darren se cítil jako nějaká hadrová panenka. Potřeboval se zotavit. Rychle kolem sebe vytvořil svůj kamený štít, přesně jak to udělal, když bojoval s Kisamem. Mike se usmál.
Darren však neztrácel čas. Sundal ze sebe tričko a rychle si zavázal krvavou ránu. Bylo mu jedno, že je polonahý. V hlavě mu bušila krev a Darren začal propadat mdlobám.
Něco ho však vyrušilo. Byla to ohromná rána. Darren ucítil, že se jeho štít boří.
"To neni možný!" vykřikl a nevěřícně se díval na trosky, které zbyly z jeho štítu. Pohlédl před sebe a uviděl, jak se k němu přibližuje Mike. Škodolibě se přitom usmíval. Darren probudil třetí stupeň Doganu.
"Copak, už nemůžeš? Myslel jsem si, že bude těžší tě zabít," prohlásil Mike, ale pak se zarazil. Darren zmizel. Zanechal po sobě jen tmavě modrý kouř.
"Kde jsi?!" zakřičel Mike a rozhlédl se kolem sebe. Darren se objevil asi dvacet metrů od svého bratra a začal sestavovat pečetě.
"Katon, samuraj no jutsu!" vyhrkl a před ním se zjevil ohnivý válečník. Darren se usmál. Zato Mike nevypadal zrovna nadšeně, když proti němu vylétla z bojovníkova meče ohnivá koule. Musel uhnout. Také začal sestavovat pečetě.
"Ne nadarmo mě učila nejlepší Hokage v historii!" zakřičel na svého bratra.
"Saiton, tryskající vodopády!" Ze země začaly vylétávat doslova masy vody. Ohnivý válečník kolem sebe máchla mečem, ale nebylo mu to k ničemu. Všude kolem šlo slyšet hlasité syčení. Samuraj zmizel. Darren zděšeně pohlédl na svého protivníka a uvědomil se holou pravdu. Nemá šanci. On je úplně bez zranění, zatímco Darren se svíjel v křečích a pomalu mu začala docházet chakra.
"Už sis uvědomil, žes prohrál?" zeptal se Mike a popošel ke svému bratrovi. Darren na něj nenávistně pohlédl. Pak se však vzchopil.
"Nikdy neprohraju! Už jen kvůli mistrovi!!!" zařval z plných plyc a konečně ze sebe vydal děsivou sílu, která se nikdy neměla probudit...

4.916665
Průměr: 4.9 (12 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2010-11-10 21:55 | Ninja už: 5584 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

no tak to jsem velmi zvědavá, hned jdu dál

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), Út, 2008-08-19 21:44 | Ninja už: 19895 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

skvělé napsané,super děj Smiling

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Pá, 2008-07-18 11:32 | Ninja už: 5879 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Sorofay: Díky, je hezký, že někdo fandí Darrenovi- ale počkej, to co se stane v posledním díle.... nebudu to prozrazovat Laughing out loud
Yamata no Orochi: No jo no... já už jsem to kámošovi vysvětlil, takže... Laughing out loud Opravdu menší nedorozumění- navíc teď už souhlasí, abych psal o Rasekatoganu Laughing out loud

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Pá, 2008-07-11 19:00 | Ninja už: 6092 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Darrenko do toho!!! Len mu poriadne daj do tela!! Laughing out loud
Skvelé....


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Po, 2008-07-07 14:36 | Ninja už: 5973 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Zajímavý příběh, jako souboj dobra a zla - věčné téma...
Když pominu to nařčení u prvního dílu, že jsi někomu upřel zásluhu na technice, kterou tvůj hrdina používá, tak téměř nemá chybu.

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!