manga_preview
Boruto TBV 10

Souboj dvou mocných očí část 3

Uf, sice moc dobře vim, že se vvám tahle série nelíbí, ale mě by to prostě nedalo spát. Musím mít všechno hezky dokončený! Bože to je hrůza. Raději tohle ani nečtěte.

Mike skákal ze stromu na strom. Cítil, že už je velmi blízko. Skoro i cítil bratrovu krev. Nesmírně se těšil.
"Zastav, ty mizero!" zakřičel za ním někdo. Mike se otočil a pohlédl do očí ninjovi, kterého znal. Tsunade mu o něm vyprávěla. Jmenoval se Kakashi.
"Co chceš?"
"Jdu tě zabít. Zlikvidoval jsi skoro celou Konohu!" Mike protočil oči nahoru. Mezitím si Kakashi odkryl své levé oko a zamířil svým M Sharinganem na Mike. Tomu se začalo dělat nevolno. Vrhl na Kakashiho pohled.
"Tumáš, ty šmejde!" zakřičel Mike a prudce svou rukou vrazil do země. Kakashi tím menším zemětřesením, které následovalo, spadl na zem. Toho Mike využil. Svým Rasekatoganem silně ohřál půdu. Kakashi se vynořil z již tekoucí hlíny a začal nadávat. Brzy však umlkl- půda se pod žárem Mikových očí proměnila v lávu...

"Ty sis teda dal, to ti povím," zasmál se mnich s pohledem na Darrenovi obvázané ruce.
"To neni vtipný, mistře," odvětil se zakřeněním Darren. Mnich si zamozřejmě moc dobře uvědomoval, že Darrena jeho zničené ruce musí bolet, ale poškádlit si, to neodmítl.
"Neboj, s tím, jak neuvěřitelně rychle se ti ty ruce hojí, je budeš mít za pár dnů vyléčené. Dokonce si i myslím, že už bys s nima mohl dokázat nějaké pečetě. Konec konců, zítra začneme s tvým pokročilým tréninkem." Darren se usmál. Nemohl se na ten den dočkat. Sice už uměl několik pokročilých jutsu- a dokonce i jedno zakázané- , ale zítřejškem se teprve začne učit pořádné bojové techniky. Chrám, ve kterém se oba dva nacházeli, se najednou zatřásl.
"Co to bylo?" ozval se Darren. Jeho mistr se zamračil. Doufal, že ne to, čeho se obával. Doufal, že se věštba ještě nenaplnila.
"Darrene, nevycházej ven! Za žádnou cenu!!!" A s těmito slovy mnich zmizel. Darren se rozběhl k jedné z věží, ze kterých je nejlepší výhled ven. Pohled před chrám ho vyděsil. Stál tam chlapec, jeho věku, navíc mu byl i podobný, a pouhým pohledem vraždil zkušené mnichy, kteří se na něj snažili zaútočit.
"Co to proboha je?!" zeptal se sám pro sebe a šokovaně sledoval dění před ním.

Mezi mrtvá těla skočil Darrenův mistr.
"Dál neprojdeš!" Mnich začal rychle sestavovat pečeti.
"To se ještě uvidí," odvětil Mike a zaměřil na něj svůj Rasekatogan.
"Saiton, vodní štít!" vykřikl mistr a na jeho tělo se nalepila jakási hustá voda a odolně ho chránila před pruským žárem. Ať se Mike snažil sebevíc, nedokázal vodní štít prorazit. Rozhodl se teda pro něco jiného. Pro iluzi. Mnich mezitím sestavoval desítky dalších pečetí.
"Promiň, ale jinak to nejde, musím na tebe použít zakázané jutsu," promluvil Darrenův mistr. Mike se usmál. Úsměv mu však velmi rychle ze rtů zmizel. Iluze přes vodu nepůsobila! Mnichovi se konečně podařilo dokončit pečetě.
"Doton, technika chycení nepřítele!" zakřičel a zem pod Mikem se začala jako-by pohybovat. Z půdy se vynořovaly ruce mrtvol a chytaly Mikovi nohy.
"Co to proboha je?!" zakřičel vyděšený Mike. Snažil se ruce odkopnout, ale bylo jich čím dál víc. Neměl šanci. A pak ho začaly ruce strhávat dolů. Na mistrovi bylo vidět, jak se soustředí. Jutsu mu ubíralo hodně chakry a on byl již téměř na pokraji zhroucení. Věděl však, že teď nemůže přestat. Nezapečetil by tím ruce zpátky a nastala by na zemi hotová pohroma. Tím bylo jutsu riskantní.
Mike se začal soustředit. Kolem něj se pomalu začala tvořit modrá chakra. Čím víc se Mike soustředil, tím víc byla hustší. A pak kolem něj začala rotovat. Byla tak neuvěřitelně silná, že odtrhávala trsy trávy. A stále sílila. Ruce byly nucené se stáhnout, protože Mike kolem sebe chakrou utvořil ohromný kráter. Mnich se zatvářil vyděšeně. Opět začal sestavovat nové pečetě. Věděl sice, že už mu nezbývá skoro žádná chakra, ale musel se alespoň snažit. Své pečetě však nestihl dokončit.
Mikovo ohromující chakra se sjednoila do jedné obrovské koule a ta vyrazila na mnicha. Zasáhla ho zcela nepřipraveného a s hravostí mu zničila jeho vodní štít. Pak s ním třískla o zeď chrámu a její síla mistra roztrhala na kusy. Mike to se zděšením celé sledoval z okna. Pocítil hněv. Musí se pomstít. Tělem mu projela sebedůvěra. Však on naučí toho kluka, že neni nejlepší! Vyskočil z okna a stanul před hochem, který se mu rysy tak podobal.
"Ty šmějde," pronesl do nastálého ticha.
"Taky tě zdravím," odvětil Mike a zazubil se. Pak se vzájemě podívali do svých mocných očí... a souboj na život a na smrt začal...

4.75
Průměr: 4.8 (12 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2010-11-10 21:51 | Ninja už: 5584 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

nevšímaj si tych záporných komentu a soustred se na kladne, jinak jsem velmi zvedava jak to dopadne dal, take by me zajimalo jak dopadl Naruto a Kakashi, ale to se uz asi nedozvim Sad

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), Út, 2008-08-19 21:41 | Ninja už: 19895 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

souhlasím se sorafay

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2008-06-30 21:35 | Ninja už: 6092 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Mne sa páči všetko, kde je aspoň trochu krvičky Smiling
A páči sa mi aj táto séria, lebo má dobrý dej Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.