manga_preview
Boruto TBV 07

Diedarova velká láska - (15)

Teda jestli sete neumřeli z posledních dílů tak tady je další

„Ino, Ino musíš od něho pryč, jestli neuhneš nepomůžu mu“ říkala Sakura která byla připravená na léčení.
„Ne neuhnu ti já to nezvládnu, nedokážu ho ztratit“říkala Ino která byla jako v tranzu.
„Ale Ino měla bys jí poslechnout přece jen ví co dělá“ řekl jí Pein a Ino jen odsekla „Tak ať to ví dál, netuší jaké to je“.
„Ino měla bys jí uhnout nech toho nechceš ho přece ztratit“ řekl jí kisame který neumí byt tak úplně soucitný a taky se to ukázalo na tom co mu Ino řekla „Jak to myslíš, to víš že ho nechci ztratit!!“.
„Tak jestli ho nechceš ztratit tak bys měla sakuře uhnout“ řekl Naruto a Ino se na něho podívala a neřekla nic jen zůstala ležet na umírajícím Diedarovi.
„k***a Ino slez z něho jestli mu nechceš pomoct tak nám to už do p***le řekni“ řekl Hidan a Ino ho málem zabila pohledem bylo to tak hrozné že si musel Hidan koukat jinam.
„Ino já vím jak se teď cítíš a ví to i Shikamaru, Sakura, Konan, Sasuke, Hinata“ řekla TenTen a Ino jí hnusně odsekla „Ne nemáš o tom ani tušení ani ti lidi co si vyjmenovala“
„Ale ano Ino mám a ti lidi taky“ řekla TenTen a Ino jí jen zase odsekla „Jo a jak oni můžou vědět co teď cítím“ a TenTen jí dala odpověď „víš Ino já to tady teď přiznám miluju Nejiho a je mi jedno kdo všechno to ví miluju ho a když ležel v nemocnici když byli na misi na záchranu Sasukeho tak sem se cítila tak že jestli umře umřu s ním a taky že jestli se vyléčí budu ten nejšťastnější člověk na světě, přiznala sem to a měli by to tu přiznat všichni“ řekla TenTen a Ino se na ní podívala a TenTen se otočila ale Neji jí chytl za ruku a políbil jí TenTen zčervenala a pověsila se mu na krk.
„TenTen má pravdu měli bychom to tady všichni přiznat když tě Ino unesli Akatsuki tak sem myslel že umřu a měl sem stejný pocit jako máš teď ty a to protože tě miluju“řekl Shikamaru a Ině pomalu začalo docházet že asi mají pravdu.
„Jo mate pravdu miluju Sasukeho a vždycky sem milovala a když odešel k Orochimarovi myslela sem že se mi zhroutil svět chtěla sem abych ho nikdy neznala, nikdy nepoznala myslela sem že umřu ale měla sem tady Naruta, tebe a spousty dalších přátel“ řekla Sakura a Sasuke se hned taky přiznal „ Ino i já když sem odešel k Orochimarovi tak sem myslel že se mi zhroutí svět, když sem odcházel tak sem na cestě potkal Sakuru a ta mi řekla že mě miluje ale já sem nechtěl, nechtěl sem připustit aby ke mně někdo cokoliv cítil, nechtěl sem to abych k nim necítil nic já ale nešlo to Naruto byl a je můj nejlepší kamarád a Sakura je člověk kterého sem miloval, miluju a budu milovat a nikdo mi to nikdy nerozmluví a nešlo to, nešlo to na ně přestat myslet“.
„Já se taky přiznám miluju Naruta, miluju ho už od akademije, j…ja…nechtěla sem ať….nachtěla sem ať to někdo ví… protože sem se bála…bále se, se odmítnutí“řekla Hinata a Naruto k ní přišel a políbil jí něžně ale i sladce.
„Já…já…já…se teda taky přiznám….já sem nejlepší kamarádka Peina….já ho znám odmalička….a…a……a…..a……zkrátka……zkrátka…sem ho začala….začala sem ho mít ráda…víc než to ……začala sem ho…….začala sem ho milovat“řekla Konan a zrudla tak že kdyby se měl měřit odstín byla by to barva Itachiho oči ale neměla proč protože Pein byl červený ještě víc.
„Konan ty mě mil….miluješ??“ptal se Pein.
„Já…………..já………jo“řekla Konan a peni jí jen chytl za rudu a řekl „Konan to si mi to nemohla říct dřív, já, já tě taky miluju už od doby co sem tě poznal a od doby co sem založil Akatsuki“ Konan se na Peina usmála a políbila ho.
„Vy se tady hromadně přiznáváte a málem ste zapoměli na to proč to tady děláte, děláte to tady kvili Ině a taky kvůli Diedarovi, tak Ino jak ses rozhodla uhneš??“ ptal se Itali kterému to došlo ve chvíli kdy se koukl na krev která byla na stěně.
„Ino, Ino odpověz, víte co Itachi, Peine, Hidane, Kakuzu, Naruto chyťte jí a odveďte jí od něho a vy ostatní běžte zastavit Orochimara. Tak kluci přišli k Ině a pomalu jí začali zvedat Ino se začala cukat a křičela „Nee, nee nechte mě, nee já u něho chci zůstat, nee prosím, prosím“ křičela Ino a z očí jí tekly vodopády slz, klukům bylo až líto jí držet od něho pryč.
„Itachi, Peine, Hidane, Naruto, Kakuzu já k němu musím kluci , a nebo když už mě k němu nepustíte tak mě alespoň obejměte Itachi prosím“ řekla ino a skočila na Itachiho ten se jí kouknul do oči a taková beznaděj jako měla v očích Ino neviděl ještě u nikoho, ale připomínalo mu to oči Sasukeho tehdy když vyvraždil klan a málem ho zabil svým Mangekyou Sharinganem.

4.933335
Průměr: 4.9 (15 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele kajusa173
Vložil kajusa173, Po, 2010-08-09 10:36 | Ninja už: 4982 dní, Příspěvků: 25 | Autor je: Prostý občan

pekný príbeh to si sa musela ale napísať! Smiling

Obrázek uživatele beny123
Vložil beny123, St, 2009-12-23 22:34 | Ninja už: 5718 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Pěstitel rýže

takovou debilní kravinu sem eště nečetl

Obrázek uživatele Akirou
Vložil Akirou, St, 2009-12-23 22:39 | Ninja už: 5312 dní, Příspěvků: 280 | Autor je: Prostý občan

Když neumíš nic ocenit a píšeš tu jak malý nevychovaný děcko je to tvůj problém budš se stim muset poprat ale mohl by ses snažit napsat aspoň trochu "lepší" kritiku (např. proč se ti to nelíbí)...

Obrázek uživatele marcooyamada
Vložil marcooyamada, Po, 2008-07-21 06:09 | Ninja už: 5759 dní, Příspěvků: 118 | Autor je: Prostý občan

ech prave som si to precital a stvrdlo mi srdce.....vzlik....AAA...boze to je tak dojimave a inac... Deidei nesmie chrapnou

Obrázek uživatele marcooyamada
Vložil marcooyamada, Po, 2008-07-21 05:55 | Ninja už: 5759 dní, Příspěvků: 118 | Autor je: Prostý občan

je to na 1(znamka v skole) a aj na 5(bodov).aj ked som to este necital ale vsetky tvoje su BOMBA

Obrázek uživatele HinataH
Vložil HinataH, Po, 2008-07-07 13:13 | Ninja už: 5864 dní, Příspěvků: 26 | Autor je: Prostý občan

Je to sqělí !! Moc se mi to líbí ,ale doufám že Deidara neumře !

Obrázek uživatele lina11
Vložil lina11, St, 2008-07-09 16:17 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Prostý občan

díky že je tu dalshí kterému se to moe dílko alespon trochu líbí

Ahoj můj FF http://147.32.8.168/?q=node/26421 -Diedarova velká láska!

Obrázek uživatele beny123
Vložil beny123, St, 2009-12-23 22:35 | Ninja už: 5718 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Pěstitel rýže

kravina!!

Obrázek uživatele lina11
Vložil lina11, Po, 2008-07-07 08:32 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Prostý občan

jé díky že se vám to tu líbi a díky že ste si počkali a snad mě kankuro tou lopatou nepřerazíš protože to bych už nemohla psát a nee snad neumře doufám Laughing out loud

Ahoj můj FF http://147.32.8.168/?q=node/26421 -Diedarova velká láska!

Obrázek uživatele S.n.i.p.e.r
Vložil S.n.i.p.e.r, Pá, 2008-07-04 11:09 | Ninja už: 6031 dní, Příspěvků: 1043 | Autor je: Prostý občan

je to čím dal lepší a lepší,na pár vyjímek,že sasuke miluje sakuru(blach)NarutoXSasuke by bylo lepší,ale to by zase nebylo ono,je to moc pěkný,teda ještě podotknu jesi zabuješ deidaru,tak tě fláknu tou lopatou až tě uvidim

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Pá, 2008-07-04 10:54 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Konečně si všichni řekli, co k sobě cítí, škoda, že to tak nebývá v normálním životě. Hlavně, aby nikdo mezitím zbytečně neumřel Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!