manga_preview
Boruto TBV 08

Diedarova velká láska - (14)

nedivila bych se že po tomhle díle by ste to přestali číst

„Neeeeeeeeeeeee Orochimaru prosím ne udělám cokoliv jen ho nech žít, udělám cokoliv, vem si místo něho mě, Orochimaru prosím nesmí mi umřít“ brečela Ino a Orochimaru se jen lehce pousmál a řekl „Cokoliv??? Hmmm to začíná být zajímavý, ale nevím co bych tak po tobě mohl chtít tedy kromě toho že si nesmírně sexy tak nemáš nic pro mě zajímavého tak vážně nevím co bych po tobě chtěl, tak vážně promiň ale“ a nedořekl větu protože mu vybuchl kus jazyku.
„Nikdy mojí holce neříkej že nemá co nabídnout a už vůbec jí nikdo nebude trápit tak že bude brečet“ řekl Diedary který se naštval takovým způsobem že mu začali jemně vát vlasy.
„Ale to bych vážně nečekal že tě napadne mi ustřelit kus jazyka, tak víš co Ino mám lepší nápad zabiju ti někoho na kom ti záleží ještě víc než na tvém miláčkovi“ řekl a ušklíbl se a Ino se jen pousmála a říká „není nikdo na světě na kom by mi záleželo víc než na mojem miláčkovi“ a Orochimaru s úsměvem odvětil „že ne hmm tak uvidíme co řekneš na tohle“.
Ino všechno došlo když Orochimaru praštil jazykem Shikamara tak že mu málem zlomil čelist a Ině totálně došli slova stála tam s otevřenou pusou a vytřeštěnými oči a pomalu jí začali stékat slzy a zničehonic jí oči začali žhnout takovou červeno žlutou barvou a vlasy se jí uvolnili z culíku a zbarvili se do černa ale zůstalo tam i pár blond pramínku, prodloužili se a začali vát vzduchem, její oblečení se začalo měnit až se proměnilo do černých nádherných šatů a ze zad jí pomalu začalo vystupovat něco opeřeného ale nevyšlo to celé Ino se naštvala a zakřičela „Okamžitě ho pust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!“ a zakřičela to tak nahlas že všechny kteří stáli před ní to odválo. Orochimaru se lekl tak že pustil Shikamara a ten spadl na zem.
„Neřekl bych do tebe že budeš mít takovou sílu myslím že zabiju přece jen tebe“řekl Orochimaru a vzal do jazyku Inu a to zase nezvládl Shikamaru a skočil po něm a ten pustil Inu a chytl ho a málem ho rozdrtil a švihl ho o stěnu, Ino když to viděla tak se k němu rozběhla a brečela, mezitím se všichni i Diedary vrhli na Orochimara.
„Shikamaru proč si to udělal, proč si mě zachránil??proč si nezůstal stát já bych si s ním poradila“řekla Ino a to co jí řekl Shikamaru jí dostalo protože jí řekl „Ino já vím že mě odsoudíš ale musím ti říct pravdu já, já tě, já tě miluju, miluju nadevše, miluju tě od první chvíle co sem tě viděl, miluju tě od doby co sem tě poprvé viděl se smát, od chvíle kdy si na mě promluvila, od chvíle co tě znám, miluju tě, miluju tě tak moc že tě nemůžu nechat umřít, já vím že ty mě nemiluješ a nikdy si nemilovala ale promiň mi to byl sem až moc slabý na to abych ti to řekl“.
„Shikamaru ty blázínku já tě taky milovala ale teď tě miluju sice taky ale ne tak jako miluju diedaryho, tebe mám nesmírně ráda a taky tě miluju ale prostě více miluju ho a cítím že s ním chci žít s umřít“ řekla Ino a Diedry jí slyšel a usmál se na ní a v tu chvíli k Shikamarovi přiběhla Sakura.
„Ale, ale naše malinka Ino nám miluje Shikamara, kaž by chcípl“ řekl Orochimaru ale to neměl dělat Ině zase začali vát vlasy a ze zad se jí vytlačila dvě černá křídla a z nebe přiletěl blesk a Ina ho chytla se slovy „chcípni“. Rozběhla se proti němu a v tom se všechno zastavilo a ino se zase stala normální, nikdo to nechápal a pak si všimli že se Ino uklidnila a říká „Ne já tě zabiju a ne moje síla nechci pomsti jen čistou nenávist“ řekla ino a koukla se mu do oči a Orochimaru jen řekl „Ino Yamanaka, kdo by kdy řekl že takhle obyčejná holka by někdy mohla mít takovou sílu, no nic jak chceš“.
„Co chceš udělat??“řekla ino která jeho slova tak úplně nepochopila.
„Tohle“řekl Orochimaru a Bodnul kunai do břicha Diedarovi. Ino jen zírala jak DIedarovi teče krev a bylo to jako spomalený film a chtěla to zrychlit ale nešlo to tekly jí slzy po tvářích a zdálo se jí že to vidí snad po sté, vykřikla „Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee“ a najednou se všechno zrychlilo a ona chytila padajícího Diedryho lehce ho políbila a říká „Ne nesmíš mi umřít, nikdy, miluju tě, miluju tě nadevše, si má životní láska a tak mi nesmíš umřít“.
„I…..Ino…….j…j…..já…..t…tě……taky………mi….mil….miluju…..je…to……zváštní…..ale……nikdy….sem….nic….takového…..…..v….životě……..necítil……dě….děkuju…ti…….Ino……kdybych…..to……nepřežil…..tak……chci…..aby…..si….žila……s….někým…..kdo…..se….o….tebe…..postará…..a…..bude….na….tebe…..milý….a….hodný……někdo…..jako…..shikamaru“ a to byli jeho poslední slova předtím než upad do bezvědomí a Ino na něm ležela a brečela, brečela tak moc že ani ne za minutu měla červené oči.
„Diedary přísaham že jestli um….um…um, ach nedokážu to říct jestli se to stane tak budu žít s Shikamarem tedy jestli o mě bude ještě stát“

4.875
Průměr: 4.9 (16 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele marcooyamada
Vložil marcooyamada, Po, 2008-07-21 06:52 | Ninja už: 5784 dní, Příspěvků: 118 | Autor je: Prostý občan

I´m crying...bozeeeee Deidara nesmie chcipnut....asi som moc citlivy.....uzas

Obrázek uživatele S.n.i.p.e.r
Vložil S.n.i.p.e.r, Pá, 2008-07-04 12:02 | Ninja už: 6057 dní, Příspěvků: 1043 | Autor je: Prostý občan

nee,deidara nesmí zemřít,jesi jo tak tě přerazim lopatou,

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, St, 2008-07-02 09:23 | Ninja už: 5861 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

ježiš...ino je pekná kur*a keď nemá jedného stačí jej druhý... ako náhrada


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud