manga_preview
Boruto TBV 07

Diedarova velká láska - (13)

já wím ale nemužu si pomoct musím si něčím vyčistit hlavu

Bylo už dost pozdě něco kolem půlnoci a v tu chvíli někdo začal vlézat do stanu a budit ninji.
„Vstávejte je čas zničit našeho největšího nepřítele“ Ino potichu budila všechny a když byli všichni připraveni začala mise na zničení Orochimara. Potichu se vplížili do doupěte a podřezali stráž. Dostali se na úzkou zažloutlou chodbu kterou osvětlovalo jen několik loučí, k pokoji samotného Orochimara je vedl Sasuke který tuhle uličku až moc dobře znal, procházel jí přece každé ráno když se chystal na snídani.
„Tak tady se rozdělíme a nezapomeňte na plán držte se plánu a nedělejte nic na vlastní pěst a kdyby se vám něco stalo tak jsou s vámi vaši kamarádi a ti vám pomůžou“ řekla Ino otočila se pomalu k Diedarovi a dala mu pusu na líčko a vykřikla „vpřed!!“a všichni zmizela a ino si jen v duchu řekla „hlavně ať se vám nic nestane blázinkové moji milovaní“ a pak se otočila ke svým dvoum kamarádům a řekla „Diedary, Shikamaru je čas na to abychom konečně udělali jednu z největších misi v historii a zabili jednoho z nejsilnějších ninju a taky jednoho z legendárních Sanynu“ a řekla to tím nejodhodlanějším a nejvážnějším hlasem co od ní kdy Shikamaru ještě neslyšel. Asi po pul hodině uslyšeli divné zvuky a tak si přihnali na místo těch zvuků a zjistili že je to stráž zabili jí a šli dál najednou se ze všech stran přihnali ninjové a začali utočit, Shikamaru, Diedary a Ino měli co dělat ale pak to zvládli. Plížili se dál až se dostali do chodby která nebyla až tak podobná ostatní byla sice osvícená loučemi ale nebyla zažloutlá jako každá ostatní byla vyleštěná a na každé straně byla jedna červená čára.
„Pojděme tudy“řekla Ino a Shikamaru jen řekl „Já nevím Ino ale myslím si že je to zváštní něco mě tam láká ale nevím co to je proto mě to děsí“
„Neboj Shikamaru jdeme tudy“řekla Ino a vydala se zvláštní cestou a kluci šli za ní ae neměli s toho moc dobrý pocit a ani ne za 10minut zjistili proč.
„De se jich tu tolik bere“křičela Ino která měla plné ruce práce, rozpoutal se totiž divoký boj. Pomalu se jich zbavovali až je konečně zničili všechny, otřeli si pot a šli pomalu dál.
„Tady to je!!!!“ řekl Shikamaru nadšeně.
„Tady je co???“ ptal se nechápavě Diedary.
„Tady je pokoj samotného Orochimara, koukni“řekl Shikamaru a Diedary se koukl blíž a viděl u dveří rohožku s jménem Orochimaru (no jo nezapomeňte že je Kabuto gay).
„Aha tak tady to je“ řekla Ino a pomalu pootevřela dveře, potichu vešla dovnitř a všimla si že je ve velkém tmavém pokoji se fialovými závěsy přišla k posteli a bodla do ní katnu začala tam téct krev a Ino s úsměvem poodkryla deku a všimla si že zabila jen Kabuta ale i tak byla ráda tedy do té doby než se otočila.
„Diedary, Shikamru ne kluci!!!!!!!“ ječela Ino která když se otočila si všimla že za Diedarym a Shikamarem je spousta ninju vedených Orochimarem.
„Ale, ale to bych vážně nečekal že je Tsunde takový blázen a vrah, neřekl bych do ní že by byla schopná poslat vás na misi hned po vašem milém fiasku, krásně sem vás dostal že?? Neřekl bych do vás že mě někdy dokážete takhle pobavit“řekl Orochmaru a ušklíbl se na Inu.
„Ale to sem ráda že sme tě pobavili i když nevím čím, a ne nedostals nás nevím kdo utekl jako pořádný zbabělec, jo a myslím že sem ti zabila poskoka promiň ale Kabuto umřel místo tebe“řekla Ino ironicky. Orochimaru jen podotkl „neřekl bych že ti někdy řeknu děkuju protože si mě zbavil toho geye, ale jinak je to tvoje práce víš mám myslím lepší nápad než ty ty si mi zabila jen poskoka ale já ti zabiju…..“nedořekl větu protože uslyšel něco co ho dosti překvapilo.
„Ino, Shikamaru, Diedary to ste si chtěli nechtěli všechnu tu srandu pro sebe, vy ste teda kamoši“ křičel Naruto a Ino jen odpověděla „Naruto, máš tady Sakuru, Sasukeho??“
„Ne sme tu všichni, celá naše vyprava“ Kričela zase Sakura
„super“řekl Diedary a potěhle slovech začal boj který si asi všichni zapamatují protože to byl ten nejtěžší boj co kdy zažli.
„Ino použij stínové klony a víš co dál“křicel Shikamaru a Ino přikývla a v duchu si řekla“ tak ino to zvládneš Kage Bushin no Jutsu“ a kolem Ino se objevilo asi padesát jejích klonu a Ino si az se v duchu řekla“Ok tak tohle by bylo a ještě Shinranshin no Jutsu“a a všechny klony Ino se svalili k zemi a polovina vojska Orochimara se strhli proti němu a opravdová Ino se plížila ze zadu ale Orochimaru smetl všechny své ninji jazykem a všechny klony Ino se rozplynuli.
„Tak jo konec srandy“ řekl Orochimaru a dokončil tu svou větu „tak musím to říct ještě jednou, ale jinak je to tvoje práce víš mám myslím lepší nápad než ty, ty si mi zabila jen poskoka ale já ti zabiju tvojí nejcennější osobu“ řekl Orochimaru a chytl do svého nechutného jazyka diedryho.

4.894735
Průměr: 4.9 (19 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele marcooyamada
Vložil marcooyamada, Po, 2008-07-21 05:41 | Ninja už: 5759 dní, Příspěvků: 118 | Autor je: Prostý občan

je to super tato cast je uzastna a precital som ju jednym dychom

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2008-07-01 07:19 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Dobře, dobře,...

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele S.n.i.p.e.r
Vložil S.n.i.p.e.r, Po, 2008-06-30 20:39 | Ninja už: 6031 dní, Příspěvků: 1043 | Autor je: Prostý občan

ohh.ekcelent,super,ale zdálo se mi to krátký,ale nevim čím,no to je jedno bylo to sduper