manga_preview
Boruto TBV 08

Diedarova velká láska - (12)

Strašně moc se omluvám ale neměla sem čas ani chut za tu dobu co sem nepsala sem prožila až moc špatných věci a musela sem si nejdřív vyčistit hlavu a budu chápat že už to asi nikdo číst nebude ale kdyby se někdo našel byla bych ráda

„Shikamaru, Diedary ne kluci nesmíte mi tu umřít ani jeden, Sakuro!!!! Sakuro kde si potřebiju tě!!! Sakuro prosím rychle!!! Sakuro!!!“ječela totálně vystrašená Ino.
„Tady sem Ino někdo nám musí pomoct ven!!!“křičela z kamene Sakura.
„Já vím že to nemusíte udělat, ale prosím vás pomožte jim ven já zatím zkusím je udržet při životě“řekla Ino a v tu chvíli se tam objevili Temari, Kankuro a Gaara.
„Kankuro, Temari, Gaaro prosím pomožte mi zachraňte Sakuru“ prosila je Ino která byla celá od svojí ale i Shikamarovy a Diedaryho krve. Všichni se snažili nak pomoct a Shikamaru a Diedary moc krváceli, Ino se je snažila vyléčit ale nevěděla komu má pomoct jako první, nevěděla koho má radši měla je oba stejně ráda ani nevěděla jak jim má pomoct.
„Diedary, Shikamaru nesmíte mi umřít, nesmím vás nikdy stratit nemůžu, umřela bych, Diedary miluju tě miluju tě nadevše si moje láska můj život, Shikamaru ty si můj nejlepší kamarád si moje všechno ty si to nejlepší co sem potkala z toho plyne že kamarádi jsou můj život.. život je plny emoci .. ať těch příjemných tak i naopak .. ale s životem se musíme smířit jaký je... to nezmění nikdo ..život se nedá nijak ovládat.. je to jen osud...prostě vás nikdy nesmím stratit protože vás oba potřebuju, život bez lásky je jako život bez štěstí a bez přátel nemá cenu!!!!!!!!!!!!!!“ řekla Ino a krev se jí mísila se slzami.
„Už vím, bude to chtít mátu, heřmánek a kari, DONESTE MI TADY HONEM MÁTU, HEŘMÁNEK A KARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RYCHLE A ZACHRÁNITE JIM ŽIVOT!!!!!!!!!!!“ řekla Ino která si uvědomila že máta když se smíchá s heřmánkem zastavuje krvácení a když se do toho přidá kari tak zaceluje rány a bere se to i jako dezinfekce bylo to docela pokročilé lékařství tak se všichni divili že ho zvládá ale Hináta už nesla mátu a heřmánek a Lee už nesl kari.
„Je to tři lístky máty na dva lístky heřmánku a čtyři lžičky kari“ říkal si pro sebe Ino která připravovala mastčku která mohla Diedarymu a Shikamarovi pomoct.
„Né Shikamaru né ztrácíš moc krve zůstaň ležet“ pokoušela se o klidný tón ale jak viděla Shikamara jak vstává tak si uvědomila že on je na heřmánek abnormálně alergický a že jedna lžička té masti ho zabije tak mastí pomazala Diedaryho a na Shikamara si lehla a spustila nesmírně náročné léčení a pro ní milionkrát náročnější když není lékařský ninja vyčerpáním usnula, probudila se až v nemocnici.
„No ahoj konečně ses probudila už sme měli o tebe strach nesedej si potrháš si stehy a to by se naší hrdince stát nemělo“řekla osoba a když Ino zažmňourala očima všimla si že tam stojí Konan a Sakura.
„Ahoj jak hrdinka??? A co Shikamaru a Diedary co se jim stalo sou v pořádku???“ptala se Ino která si až teď uvědomila co se stalo.
„Uklidni se sou v pořádku a nic jim není ale ty bys měla na sebe dávat pozor a hrdinka si protože si jim oběma zachránila život když se budeš chovat normálně a nic se ti nestane můžu tě dát do domácí léčby a ještě jedna dobrá správa Akatsuki a Konoha podepsali mírovou smlouvu a budou bydlet tady jako právoplatní ninjové“ řekla Sakura a usmála se na Ino.
„To je vážně dobře že jsou v pořádku sem tak ráda že ste všichni v pořádku“řekla Ino. Zvedla se a pomalu začala odcházet z pokoje všichni k ní přiskočili a chytali jí.
„Nechte mě!!!!! Já chci jít za mými kamarády“ křičela na ně Ino.
„Ale Ino nechceš přece aby se ti něco stalo nebo snad ano jestli jo tak tě k tomu lužku přivážu chakrou a nebudeš se moct hýbat“řekla Sakura vážným hlasem a zlostně se koukla na Inu.
„Ale já je chci vidět moc je chci vidět prosím Sakuro prosím tě moc pust mě k nim jen se na ně chci kouknout přesvědčit se že jim nic není, já budu v pořádku a ne nechci se zabít jediný koho chci zabít je Orochimaru ten hajzl co tohle všechno způsobil“ prosila Ino Sakuru a nakonec Sakura povolila že se muže kouknout na kamarády ale musí jet na vozíčku aby si nepotrhala stehy protože by to všechno bylo ještě horší.
„Shikamaru!!!!!!!!! Ty si v pořádku nic ti není, žiješ já se o tebe tak bála že sem ti nedokázala pomoct sem tak ráda že žiješ si můj nejlepší kamarád ne ty nejsi kamarád si moje rodina!!!mám tě strašně moc ráda“ řekla Ino která když ho viděla mu skočila kolem krku a dala mu pusu na líčko, Shikamaru zčervenal a řekla „Ino díky…..no ehm……já sem taky rád že ti nic není………..vlastně sem moc rád……..díky že si mi zachránila život si moje nejlepší kamarádka“ vykoktal ze sebe červený Shikamaru když v tu chvíli přišel do pokoje Diedary, Ino pustila Shikamara a beze slova přišla k Diedarovi pohladila ho po tváři a vtiskla mu vášnivý polibek, byl to ten nejkrásnější polibek který kdy Shikamaru viděl bylo to něco co nikdo nečekal ale presto tak krásné. Na druhý den byli všichni propuštěni z nemocnice, že sou v pořádku mysleli si že budou mít alespoň dva dny klid ale ne hned na ten den svolala Tsunade velkou poradu ohledně poslední mise.
„Tak sem ráda že ste tady všichni v pořádku a ohledně této mise dařili ste si výborně ale Orochimara se vám nepodařilo zničit druhá taková mise začíná zítra druhá mise na s krycím názvem Oropost je vám to jasné teď se děte vyspat a zítra ráno tady“ řekla Tsunade a rozpustila poradu.
Na druhý den se ani nestihli pohádat protože tak spěchali že Kakuzu nestihl říct ani pul slova a už byli z koupelny venku.
„Sme tady „ řekli všichni zborově.
„Tak vaše mise zpočívá v tom že Orochimaru je oslaben přepadnete ho a zničíte dnes v noci“řekla Tsunade a pak podotkla „je mi jedno jestli misi splníte ale vraťte se mi tu všichni“ všichni vyrazili na cestu a Tsunade se za nimi jen smutně koukala. Dorazili až k sídlu Orochimara.
„Mohli byste přestat ste dosti nechutní“ řekl zhnuseně Itachi který koukal na cucající se pár, Sasuke mu hned musel odseknout „ No jo bráško to se ti to kouká když nemáš nikoho s kým by ses cucal ale myslím že se tady nikomu nelíbíš tak tě nebudu moc štvát protože by ses mohl urazit“ rýpl si do Itachiho a ten hned zrudl a prohlásil „no jo ale já taky nikoho nechci sem samostatný víš já nikoho nepotřebuju“a šel rači pryč aby do něho Sasuke zase nerýpal
„Sasuke bud na Itachiho hodný nevidíš jak ho mrzí že je sám“ řekla rozlobeně Sakura.
„Ale Sakuro…já to nemyslel zle ale jen tak ze srandy ty to přece víš ne“ řekl se slabostí v hlase Sasuke.
„Nikdo tady nepřišel poslouchat hádky sme tady kvůli misi jestli jste nezapoměli“řekla naštvána Ino „tak až se dohádate tak vám řeknu můj plán“dořekla a ach všichni zmlkli začala vysvětlovat svij plán.
„Ino a není to moc snadné, řekl bych že je to až moc jednoduché Orochimaru bude mít určitě lepší obranu“podotkl Itachi který si přišel poslechnou Inin plán
„právě že ne myslím si že nás nečeká, myslím si že si myslí že se ještě zotavujeme z jeho minulého utoku“řekla Ino a měla rozhodný výraz, takový vraz u ní viděla Sakura jen jednou a byl to výraz že pro to aby tuto misi splnila tak je ochotná obětovat i život.

4.81818
Průměr: 4.8 (22 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele KaoriDD
Vložil KaoriDD, St, 2011-05-04 20:38 | Ninja už: 5524 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Prostý občan

fakt pěkný ale na mě moc sladké na tohle moc nejsem.jinak moc pěkné fakt bych chtěla vidět peina jak se vzdá chytání démonů.

Obrázek uživatele marcooyamada
Vložil marcooyamada, Po, 2008-07-21 06:31 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 118 | Autor je: Prostý občan

je to uchvat mne sa to velmi paci len mi vadi po case ze ten pribech straca pomali ale isto na kvalite

Obrázek uživatele SELINA
Vložil SELINA, St, 2008-07-02 12:27 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 392 | Autor je: Prostý občan

Náhodou,.... je to moc pěkný dílek Eye-wink A nemusíš se bát že by si to už nikdo nečetl. Eye-wink Myslím, že lidem co s tvá povídka líbí, tak ti si na pokračování vždy počkají Eye-wink Jen nesmí trvat půl roku, to se ale v tvém případě tebe netýkáá, takže se nemusíš bát Eye-wink I já si počkala .-) a musím říct, že to že jsem si tě dal do oblíbených byla opravdu dobrá volba Smiling . Tak jen hezky pokračuj dál, a nech se dál svými opravdu zvláštními a neobviklími, také pěknými nápady vést dál.
Vážně je to povedené. No jdu na další, ať to doženu Eye-wink

Obrázek uživatele lina11
Vložil lina11, Po, 2008-07-07 18:27 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Prostý občan

díky za pochvaly a doufám že to budete číst dál

Ahoj můj FF http://147.32.8.168/?q=node/26421 -Diedarova velká láska!

Obrázek uživatele lina11
Vložil lina11, St, 2008-07-02 16:41 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Prostý občan

jee díky lidičky že ste si počkali ani newím jak wám mám poděkovat a sem ráda že se wám to alespon trochu líbí

Ahoj můj FF http://147.32.8.168/?q=node/26421 -Diedarova velká láska!

Obrázek uživatele Temariii
Vložil Temariii, Út, 2008-07-01 10:58 | Ninja už: 5975 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prostý občan

To je kráásný.. Smiling

Obrázek uživatele S.n.i.p.e.r
Vložil S.n.i.p.e.r, Ne, 2008-06-29 17:29 | Ninja už: 6050 dní, Příspěvků: 1043 | Autor je: Prostý občan

ohh... poc pěkné,hned lezu na další

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2008-06-29 17:17 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Konec dobrý, všechno dobré - Konoha s Akatsuki společně proti Orochimarovi, to bude ještě zajímavé.

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-06-29 16:05 | Ninja už: 6027 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Pekný dielik Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.