manga_preview
Boruto TBV 09

Splněné přání - 8

Tenhle díl napsala BarunQa! Je to její první povídka vůbec na téma Naruto tak prosím o trochu schovívavosti ale kritiku taky samo berem!! Smiling
PS: Budem se snažit nedělat ze sebe superhvězdy!! :)

,,Kakashi je asi naivní"..povzdechnu si. ,,Myslí si, že mě zadrží svými klony. Ehmmm .. Naruto je má podle mě stejnak lepší." A běžím za ním. Za nedlouho ho najdu udýchanýho za rohem. Prostě mi to nedalo. Musela jsme se smát. Kakashi na mě pohlédne takovím tím pohledem [co to jako děláš?]

…po chvilce mlčení promluví Kakashi.,, Ve stopování jsi velice dobrá. Potřebuješ, ale základní ovládání chakry. Umíš utíkat po stromech nebo po vodě?" Vyptává se Kakashi. No tak Kakashi-sensei … můžeme začít. A moje oblíbená poloha supermana který se zrovna chystá na obtížnou misi. Kakashi pozvedne obočí a mávne rukou

… za nedlouho zastavíme u stromu. Myslím, že je to první strom, který jsme potkali.,, Tak a pusť se do toho. Nejdřív ti o tom něco řeknu. Nahromad kolem sebe silnou chakru a pak ji zkoncetruj do noh." Vykládal Kakashi a u toho se škrábal na hlavě.

Bylo mi to jasné. Najednou se kolem mě začala tvořit silná chakra. Zkoncentrovala jsem ji do noh. Rozběhla jsem se přímo ke stromu. Jedna noha pak za ní druhá stoupali po stromě jako kdyby to ani nebyl strom. Připadalo mi to tak lehké. Ani nevím jak ale najednou jsem byla nahoře. Uvolnila jsem se .. ááá ..,, au" ..dopadla jsem na zem. Kakashi celí vyřechtený na mě pohlédne. ,,Jo to bylo slušný." A vydáme se na cestu.

Nejspíš hledat nějaký rybník či řeku. Řekla bych, že toho moc nenamluví… rozhodně se mi teda vůbec v tom mém mluvení nevyrovná. Dyť já jsem hyperaktivní…co by jste ode mě čekali???

Najednou padne otázka od Kakashi. ,, Jak se vůbec jmenuješ?" udivená a překvapená řeknu ,,Bára?" jej to vím, ale není to nějaké divné? A taky se to navíc blbě vyslovuje." Najednou tu Kakashi začne vyslovovat mé jméno dokola a dokola až to bylo tak divné a navíc chudák moje jméno. Poprosila jsem ho ať je potichu. Najednu se mě zeptal jestli mi nemůže říkat: Miya . Já přikývnu s usměvem na tváři a vyměníme si pohledy.

Po nějaké době, jsme nenašli žádný potok ani rybník či malou "kaluž" a tak jsme se rozhodli, že si dáme přestávku.. Ani jsme si nevšimli, že se začalo stmívat. Tak Kakashi rozdělal ohýnek a začal mě unavovat svými příběhy ze života. Po chvilce zívání jsem se začala smát a Kakashi po chvilce udivení taky.

Ranní prouzení nebylo zrona příjemné. No ranní vstávání nebylo pro mne nikdy příjemné, ale tohle se tomu ani v nejmenším nerovnalo. Bylo to nejhorší probuzení v mé životě a to je mi teprve 17… Vyskočila jsem s postele a začala jsem nadávat Kakashimu. Ten ani nehnul brvou a pak jenom s klidem řekl "Jen si zvykej…tak to bude každý den." No jo nic už mě fakt nemůže překvapit.

Co jsem to řekla??? Že mě nemůže nic překvapit??? Kakashi asi teda jo. Třeba ranním rámenem. Celá hladová jsem ho slupla a Kakash taky nezůstava pozadu.

Hned po tom co jsme to sndli jsme začali trénovat. Kakashi výtal 5 kunauu a 5 shurikenů a namaloval terč na nedaleký strom. Na nic jsem nečekala. Vrhla jsem shuriken přímo do středu terče. "Tý v**e…." Moje první reakce .. Kakashi mě pochválil, ale pro jistotu mi řekl ať mu to předvedu ještě jednou… No tak dobře.. "Jdu na to!" vykřiknu a vší silou vrhnu shirukenem do terče. Shiruken se zabodne hned vedle toho prvního. Teď jsem si byla jistá .. asi jsem fakt dobrá. a Kakashi si to myslel taky. Aspoň tak teda vypadal.

"Strašně ráda bych viděla holky." povzdechnu si. "Však můžeš." Řekne Kakashi a ukáže směrem na sever. Hned se podívám a ejhle. Jsou tam.. Kašlu na Kakashe a mažu za nimi.

Doběhnu tam.Sedí tam Zuzka, Katsumi, Naruto a Sakura. Vběhnu tam rychle řeknu ahoj a chytím Zuzku a Katsumi za ruku a odvleču je za roh.. "Hej holky já jsem Miya.. ne nkecám a Kakashi je skvělej. Já no … " .. "Co Baruš spíš Miyo ..neříkej že ty a Kakashi" začne Zuzka, ale nedořekne to. Dořekne to Katsumi: ".. ty ses zabouchla?!" vykřikne Katsumi. Rychle po ní skočím a dám ji ruku na pusu a naznačím ji aby byla zticha. Katsumi celá vedle a zmatená přikývne.

4.814815
Průměr: 4.8 (27 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Minato Uzumaki
Vložil Minato Uzumaki, Pá, 2008-12-12 19:26 | Ninja už: 5671 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Prostý občan

dalsi a dalsi rychle

Obrázek uživatele mollyhana
Vložil mollyhana, So, 2008-08-30 09:54 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 548 | Autor je: Prostý občan

Suprová povídka. ^^

Obrázek uživatele Ziketan
Vložil Ziketan, Út, 2008-07-22 13:29 | Ninja už: 5894 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

celkom dobre


http://fairytail.name/

Obrázek uživatele Assori
Vložil Assori, Út, 2008-07-22 11:06 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Prostý občan

Super

[URL="http://www.theotaku.com/quizzes/view/1878/what_bleach_minor_character_are_you%3F"][/URL]

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2008-06-28 17:40 | Ninja už: 6051 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Aj ja chcem sedieť s Kakashim pri ohníčku Eye-wink
No pekne Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.