manga_preview
Boruto TBV 09

Opravdová láska nikdy nevyhasne kapitola 7

Cestou nikdo z nich nepromluvil. Každý byl ponořen do svých vzpomínek, i když většina z nich byla upřena na Naruta. Cestovali až do noci, kdy se konečně utábořili. Rozdělali oheň a rozdělili si hlídku. První měla hlídat Hinata. Když Sakura s Ino odešli do stanu, sedla si k ohni. Delší dobu se nic nedělo, až asi po hodině v keři něco zašustilo. Hinata se postavila do bojového postoje a čekala. Náhle ji někdo chytil zezadu, a chtěl ji odtáhnout pryč, ale Hinata ho kopla do slabiny a odmrštila se dva metry od něj. Když se neznámý vzpamatoval, začal po Hinatě házet kunaie a shurikeny. Ta se jim lehce vyhýbala, a když nedával pozor, trefila ho dlaní, do které soustředila spoustu chakry, do ramene. Ninju to oslabilo, ale vůbec se nechtěl vzdát. Začal dělat nějaké pečetě.
,,Katon: Housenka no jutsu!“ zakřičel a z pusy mu vylétly několik plamenů, letící přímo na Hinatu. Ta ale podle pečetí poznala co za jutsu se chystá udělat, a začala dělat obranu.
,,Suiton: Suijinheki no Jutsu“ (Technika vodní zdi) vykřikla Hinata a před ní se objevila obrovská zeď z vody. Plameny se o ni zastavili a uhasili se. Zeď se poté rozpadla. Nyní začal boj v Taijutsu. Hinata měla hodně navrch, protože se poslední dobou na Taijustu specializovala. I její rychlost se o dost zvětšila, takže ninja ani neviděl odkud zaútočila. Hinatu už to nudilo, tak se objevila za ním a kunaiem ho probodla. Ninja padl mrtvý k zemi. V tom ze stanu vylezli Sakura s Ino.
,,Co se tu proboha stalo?“ zeptala se Ino, když viděla mrtvého ninju a Hinatu trochu od krve.
,,Asi po hodině mé hlídky mě napadl tady tenhle ninja. Byl docela silný, ale nakonec jsem ho porazila,“ řekla stručně Hinata.
,,Hm… jsi silnější než kdy předtím,“ řekla Sakura s mírným obdivem.
,,Díky,“ odpověděla Hinata. ,,Ino, vezmi si hlídku, já si už jdu odpočinout,“ dodala ještě a zalezla do stanu. Sakura ji následovala.
Během noci se už nic zvláštního nestalo a ráno se zase vydali na cestu. Nic zvláštního se nestalo kromě toho, že na ně odpoledne zaútočila skupinka ninjů. Ty ale porazili lehce a vydali se dál.
Večer dorazili do vesnice vln. Bylo to malé městečko, ale obyvatel zde bylo hodně. Hinata, Sakura a Ino šli přímo k hlavní budově. Vevnitř měli větší kancelář, podobnou kanceláři Hokage v Konoze. Za stolem seděli tři postavy, které byli pravděpodobně “vůdci vesnice“.
,,Byli jsme posláni z Konohy, abychom doprovodili nějakého občana z vaší vesnice do vesnice ukryté v písku,“ ujala se slova Sakura. Jeden z nich prohrábl papíry, až našel ten, co hledal a vytáhl ho.
,,Jo, hned ho sem přivedeme,“ řekl jeden “vůdce“ a kývl na další dva, kteří na to zmizeli.
Za deset minut se znovu objevili a i s občanem. Byl asi stejně velký jako Hinata, měl na sobě šedé kalhoty, černé triko a slaměný klobouk.
,,Jmenuji se Hishiki,“ řekl vesničan.
,,Já se jmenuji Sakura a tohle je Ino,“ řekla.
,,Dobrá Hishiki, jdeme,“ řekla Ino a spolu s ním se vydali do písečné.

Poznámky: 

pls pište komentíky Smiling

4.75
Průměr: 4.8 (40 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Leinara
Vložil Leinara, St, 2008-06-25 18:19 | Ninja už: 5800 dní, Příspěvků: 262 | Autor je: Prostý občan

pěkny

Obrázek uživatele HinataHyuuga2
Vložil HinataHyuuga2, Ne, 2008-06-22 19:46 | Ninja už: 5791 dní, Příspěvků: 18 | Autor je: Prostý občan

opět krásný

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2008-06-22 15:49 | Ninja už: 5918 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Pěkně to rozjíždíš, jen tak dál Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!