manga_preview
Boruto TBV 09

Hodiny Smrti 02

„Sasuke?,“
„Tsunade…počkej…já…“
„Ty pereš! Počkej tu chvilku dojdu si jenom pro foťák, abych to zdokumentovala,“ odběhla Tsunade a Sasuke tam stál jak opařený.
Po chvilce, když už se vzpamatoval z téhle scénky, dal se zase do ždímání.
„Sasuke? Jsi tu?,“ uslyšel jemný hlásek Sakury za dveřmi.
„Jasný, pojď dál,“ křikl na ní a Sakura přišla přesně na čas, když hodiny začaly znovu odbíjet.
„Jé máš pěkný hodiny, Sas…“ nedokončila větu a naslouchala hlasu hodin.
„Musíš zabít, zabij ho!,“
Sasuke otevřel dveře, nevěděl, proč se Sakura tak odmlčela a neslyšel odbíjení hodin přes tekoucí vodu.
V mžiku se na něj vrhla Sakura s kunaiem v ruce.
„Sakuro? Co se to s tebou děje?,“ snažil se jí ubránit, ale nedokázal. Sakura mu zabodávala kunai do každého kousku těla a vzduchem létaly kusy krvavého masa. Sasukeho tělo bylo k nepoznání. Žebra byla obalena zbytky masa a jediné nepoškozené místo na jeho těle, bylo srdce, ještě tlukoucí srdce.
Nechala ho zatím na svém místě a věnovala se jeho tělu. Propíchávala mu tepny, ze kterých srčela krev všemi směry, až byla celá koupelna postříkaná krví, na zdích byly nalepeny kousky vnitřností a hlava oddělena od těla, ze které koukal kousek páteře.
Uchopila jeho srdce a zhypnotizovaně na něj koukala…srdce člověka, který pro ni znamenal tolik…její vlastní já začalo protestovat. Začalo svádět boj s hlasem hodin.
Na to hodiny zvyklé nebyly…síla Sakuřina pravého já je natolik překvapila, že na chviličku polevily…Sakuřiny oči získaly zpátky svou zelenou barvu…tahle chvíle úlevy netrvala dost dlouho na to, aby mohla něco změnit…bylo už pozdě, ale stačila k tomu, aby si uvědomila tlukoucí srdce ve své ruce…byla v takovém šoku, že křičela pouze v duchu…v duchu, kam se vrátil hlas hodin. Opět byla v jejich vlivu. S ďábelským úsměvem stiskla ruku a zaryla nehty…krvavá, kašovitá hmota odkapávala na zem. Sakura otevřela ruku a zničené srdce spadlo na chladnou podlahu…
Teď už byla Sakura zcela při smyslech, hodiny konečně opustily její mysl. Pohlédla na koupelnu zakrvácenou Sasukeho krví a chytla se za hlavu. Její mozek mohl prasknout…z nosu jí začala téct krev a začala se svíjet na zemi. Nevěděla, co dělá, neuměla se ovládat. Doplazila se k hodinám a spokojeně je objímala.
Bylo jí úplně jedno, že na ní kouká Tsunade, která zrovna přišla s foťákem v ruce. Ta se jenom koukla na zešílenou Sakuru a na koupelnu vymalovanou do krvava.
„Co se to tady proboha stalo?,“ zeptala se s údivem sama sebe, protože by jí Sakura se šťastným výrazem na tváři, že je s hodinami, nepomohla.
Došla do koupelny, a pohlédla na Sasukeho tělo, tedy…na to, co z něj zbylo. No..moc toho nebylo.
Tsuneda stěží potlačila zděšený a překvapený výkřik.
Tohle…nedává to smysl.
Hlavou se jí míhaly tisíce myšlenek…a výčitek. Kdyby neodešla pro ten foták…kdyby si sobecky nechtěla zvěčnit Uchihu, jak pracuje…asi by se to nestalo. Ale, co se tu vlastně stalo? Vždyť…to nedává smysl…brutálně zavražděný Sasuke…šílená Sakura..Sakura od krve…tohle…tohle je špatně, celé je to špatně.
Chytla se za hlavu a zadívala se na Sakuru, která seděla v koutě, v kaluži krve, objímajíc hodiny a mumlajíc něco o srdci.
,,Asi…asi jí budu muset odvést k výslechu“ pomyslela si Tsunade nešťastně.
Pátá se přiblížila ke své žačce.
,,Sakuro..:“ opatrně ji oslovila.
Nic…Sakura nereaguje.
,,Sakuro!“ zvýšila pátá hlas a dotkla se její ruky.
Sakura vytřeštila oči, zaječela a schoulila se do klubíčka. Tiskla se ke stěně, objímala a objímala hodiny pevným stiskem.
Ty hodiny…všimla si jich Tsunade. Co na nich Sakura vidí? Jsou děsivé…nelíbí se jí. Navíc, jsou celé umazané od krve…jak na ně Sakura šahala, zůstaly na nich krvavé otisky dlaní.
Chtěla si od Sakury hodiny půjčit, ale Sakura na ně nedala ani dopustit. Nedovolila nikomu, aby na ně sahali a pokud o to měli zájem, bránila se zakrváceným kunaiem, kterým zabila Sasukeho.
„Sakuro, já ty hodiny potřebuju,“ řekla jí zatím klidná Tsunade a pomalu se k ní přibližovala.
Když už bylo blízko, blizoučko hodin, Sakura se ohnala kunaiem a bylo slyšet říznutí do kůže…udělala jí hlubokou ránu mezi palcem a ukazováčkem.
Z Tsunadiny ruky začala téct krev, která hlasitě dopadala na zem… přibývalo jí čím dál tím více...koberec nacucával rudou kapalinu.
Rychle využila jednu svou zdravou ruku a začala se léčit. Sakura se dívala na Tsunade vražednýma očima a pořád se před ní bránila kunaiem.
,,Sakuro, neboj se… půjdeme jenom na procházku, ano?,“ vzala jí kunai a postavy jí na nohy, na kterých se stěží udržela.
„Hodiny tu ale musíš nechat,“ snažila se jí přemluvit, aby je pustila.
Sakura poznala její léčku a schoulila se zpátky do klubíčka objímajíc hodiny.
„Áchjo,“ vzdychla a udělala to, co musela… vytáhla z kapsičky injekci na spaní a vrazila jí to ruky, aniž by se stihla jakkoliv bránit.
Sakura pak upadla do hlubokého spánku a pustila hodiny.

O několik hodin později se Sakura probudila v prázdné místnosti.
Když zjistila, že nemá hodiny, začala sebou házet o zem, o stěny a narážela hlavou do skla, za kterým seděl Izumo a Kotetsu, aby jí hlídali. Sakura si po několika minutách mlácení hlavou do skla začala krvácet a na rozpraskaném skle se objevovala krev.

Izumo se otráveně podíval na to, co tam a bláznivá holka vyvádí a řekl svému parťákovi : ,,Kotetsu, jdi ji zkontrolovat.“
Kotetsu líně pootočil hlavu.
,,Já, zase já? A proooč ? Akorát bude vyvádět…dokud nedostane ty svoje hodiny.“ Odfrkl si.
,,Tak jí tam ty hodiny vem. Nevím, proč jí je pátá zakazuje…chudák holka.“
,,Chudák holka? Nejspíš zabila kamaráda! A Já tam nepůjdu! Se jí bojím! Viděl jsi ty její oči?“ začal vyšilovat Kotetsu.
,,Aby ses nezbláznil. Hele, když tam půjdeš a doneseš jí ty hodiny, tak…tak můžeš u brány spát ty a já budu hlídat.“ Vyjednával Izuma.
Na Kotetsuovi bylo vidět, že je v opravdu velkém pokušení.
,,Tak jo.“ Souhlasil nakonec.

Posbíral se ze židle, chytl do podpaží hodiny, které ležely na stole a vešel za Sakurou.

,,Sakuro! Něco ti nesu!“ zavolal falešně veselým hlasem.
Sakura zbystřila a zaměřila svůj šílený pohled na Kotetsua. Uviděla hodiny…ve tváří se jí rozlil výraz neskonalého štěstí.

A v tu chvíli začaly hodiny odbíjet…

Poznámky: 

tak XD já a moje věrná kolegyně Lilgaara vám přinášíme další kapitolku XDDDDDD Ať žije kreeeev! Laughing out loudLaughing out loud:Laughing out loudLaughing out loud

4.826085
Průměr: 4.8 (23 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Ne, 2009-03-29 20:58 | Ninja už: 5831 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Jenom otázka: kdy bude další díl? Smiling prosííím prosííím, je to perfektní, potřebuju další dávku! Laughing out loud pospěšte si prosím

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2008-11-13 22:19 | Ninja už: 5723 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

tak Sasuke to má za sebou, až mě toho Sasukeho bylo líto...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, So, 2008-11-01 00:29 | Ninja už: 5831 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

O, bože, nic lepšího a krvavějšího sme ještě nečetl! xD to je tak geniální, jak ho rozkuchala xD ale super bylo, jak sebou začala mlátit o stěny, když neměla ty hodiny Laughing out loud to je geniální! Laughing out loud prosim vás, holky, pospěšte si, já chci další dílek!!!!

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele Felliss
Vložil Felliss, Ne, 2008-08-03 13:24 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 246 | Autor je: Prostý občan

môžete si pogratulovať je to super Laughing out loud až tak že som toto rozprávala pri polnočnom táboráku na včerajšej stanovačke Laughing out loud (nie bohužiaľ to nebol zraz Otakov T_T) ale keďže to ešte nie je hotové (rýchlo to napravte XD) poprosila so Peťa našeho staršiaka o dokončenie ale on nechcel:"Vieš to je také dobré že radšej nechcem nič hovoriť aby som to nepokazil" Laughing out loud

Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, St, 2008-07-30 13:52 | Ninja už: 5968 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

krvi jak naozaj

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2008-07-29 07:56 | Ninja už: 5785 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Toto je fakt čtení jen pro silnější žaludky! Jste fakt dobrý! Jsem moc zvědavá, jestli ty hodiny někdo nakonec zastaví Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., Út, 2008-07-08 11:05 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

Je len jedna vec, ktora je lepsia, ako ze moja oblubena postava zabija, a to, ze zabija niekto zrovna tu postavu! Nech ziju krvaky! Nech zije krv! Nech ziju mrtvoly!

Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, Čt, 2008-07-03 21:11 | Ninja už: 5942 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

aaaaa to bylo... KOLOSÁLNĚ ÚÚÚÚÚÚÚÚŽASNÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ Jjasááááj KRÉÉÉÉÉÉÉV!!! honem pokrááčko!!!

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-06-22 16:41 | Ninja už: 6003 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Vuíííí!! Vy jste kuchli Sasína!!! Juchuchůůů!! xDD (jsem psycho kdo je víc? xD)...Btw...Ten konec...je geniální!!...Ta krev! bwahaha...skvělý!!

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Mariah-taichou
Vložil Mariah-taichou, Pá, 2008-06-20 11:12 | Ninja už: 5873 dní, Příspěvků: 207 | Autor je: Prostý občan

Ať žije kreeeeeeeeeeeeeeeeeeeev! Souhlas! Pište dál, máte obrovský talent na krváky... Eye-wink

Jo, víte... já už tu stejně nejsem. FF jsem smazala. Česká FF nečtu, na Naruta se nedívám. A taky nelituju. A pochybuju, že někomu chybím.
Snažila jsem se pomoct s napravením té "japonštiny" tady, byla jsem ignorována. Já už se do vašich věcí míchat nebudu, klidně se to učte špatně. Bye.

Obrázek uživatele Lilgaara
Vložil Lilgaara, Čt, 2008-06-19 11:24 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 488 | Autor je: Prostý občan

Jé děkujeme všem moc :) jinak já sem se tomu taky musela smát,ale Alea nechápala čemu Laughing out loud takže sem ráda, že to cítíte jako já Laughing out loud thx for coments

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, Čt, 2008-06-19 17:26 | Ninja už: 5941 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

Hihi =DDD přidávám se k děkovačce XDDDD a ktomu smíchu...jako! Laughing out loud já se snažím aby to bylo klvavý, děsivý, prostě Bubbubu a ona se u toho tlemí! Laughing out loud

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Čt, 2008-06-19 16:39 | Ninja už: 19847 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Když já se vždycky u podobných FF šíleně řežu...hmm...sem divná! Laughing out loud Ne to určo dělá ten podělanej vlk!!! Sticking out tongue (tak za tohle mě zabije tomu věřte!!! Eye-wink Laughing out loud)

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Čt, 2008-06-19 10:48 | Ninja už: 5846 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Konečně zase krev!!!!!! Už sem se týhle kappitolky nemohla dočkat!!!! A Sasík...hihi má co chtělXD! Se těšim co se stane Kotetsuovi a jestli to bude víc krve než doteď * vražední výraz ve tváři. Nechcete jí někdo půjčit ty hodiny? * Rychle pokráčko holky=)!!!

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Čt, 2008-06-19 08:30 | Ninja už: 19847 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Sakra já sem se tlemila jak potrefená!!! Laughing out loud
Sakura mu zabodávala kunai do každého kousku těla a vzduchem létaly kusy krvavého masa. - holky to mi nedělejte! xD Já sem ještě nejedla (teda spíš můj vlk Sticking out tongue) a nechci vykrást krevní banku podruhý!!! xDD Přímo galaktický dílko!!! Eye-wink

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-06-18 23:55 | Ninja už: 5913 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Krev... krev... krev... heh... tuhle kapitolku jsem úplně hltala... ale na konci jsem se musela smát, prej Se jí bojím... Laughing out loud Super, holky Laughing out loud

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, St, 2008-06-18 22:29 | Ninja už: 6045 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

tomu sa vraví nádhera! ehm, milovníci AntiSasukeFan si tento dielik užijú Eye-wink
skvelé, Ali nezaprieš v sebe tú malú beštijku bažiacu po krvi, a to je dobré Laughing out loud
šialená Sakura, hodiny zase odbíjajú, jaaaj ja sa už teším na pokračovanie Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.