manga_preview
Boruto TBV 09

Nový začátek 7 - Únos Shii

Avšak někdo náhle přerušil jeho myšlenky.

„Nemáme moc času, tak jak ses rozhodla, pětiocasá?“ řekl, tentokrát nevrle Kisame.

„Pětiocasá?“ zeptala se Sakura a podívala se na neznámou dívku. „To jsi ty?“ Nevěděla, jak se tam vzala, ale co stejně se to dozví, až bude po všem.
„Jo, vidíš tady snad nějakou jinou holku? Já teda ne. Možná tamtu blondýnu …“ uvažovala Shia nahlas.

„Jakou blondýnu? Proč si všichni myslí, že sem ženská? No tak mám culík a co! Itachi ho má taky a nikdo se mu neposmívá“ začal okamžitě protestovat Deidara.

„Jo, ale Itachi se nechová jako nějaká hysterka“ a řekla to stejným tónem jako Deidei(šílené pištění, až ptáčci odlétli do tišších krajinxD). Hádali by se tam ještě asi hodně dlouho, kdyby jejich spor neukončil Kisame.
„Tak dost! Pein říkal žádný zdržování Deidaro, to znamená vzít pětiocasou a ostatní zabít! A teď mě tak napadá je tady i devítiocasý a když ho vezmeme taky, šéf bude nadmíru spokojený!“ řekl Kisame nas..štvaným tónem.
„Jasně! Tak začnem!“odpověděl blonďák a chtěl se vrhnout na Shiu, ale Kisame ho zastavil.

„Ta je moje“ a vrhl se na ní. Ta jeho útok v klidu zablokovala, ale schytala kopanec do břicha a spadla na zem. Okamžitě však vstala a očima slibujícíma pomstu probodávala Kisameho. Mezitím se Deidei vrhl na Sakuru, která v šoku z předešlých událostí ne a ne se hnout z místa. Příliš pozdě si uvědomila hrozící nebezpečí. Nemohla uhnout. Zavřela oči a čekala na smrtící ránu. Nic však nepřicházelo. Pomalu otevřela oči. Před ní stál Naruto a točil Deidarovým kunaiem v ruce. Usmíval se.

„A nic víc neumíš? Když jsme se potkali minule uměl si toho víc. Že se nestydíš zaútočit na bezbrannou dívku!“křikl Naruto na Deidaru. Sakura po chvíli vstala a podívala se naštvaným pohledem na Naruta.

„ Kdo je u tebe bezbranná dívka? Shannaroo (promiňte, nevim jak se to píše)!“zakřičela a chtěla se na něj vrhnout, ale zastavil jí něčí výkřik. Otočila se stejně jako Deidei a Naruto a ztuhla. Ta dívka, která tu před chvílí stála s Narutem, teď ležela na zemi a kolem ní byla rudá zem. I když to vypadalo jako smrtelná rána, bylo to jen povrchové zranění. Kisameho meč projel jejím ramenem. Naruto se k ní ihned rozeběhl. Sakura nechápala, proč se o ní tak stará. Koutkem oka uviděla Deidaru, který chtěl běžet za ním, ale stihla ho zastavit.

„ Já sem teď tvůj soupeř!“ řekla a hodila po něm několik kunaiů a shurikenů. Blonďák se jim však lehce vyhnul. Ale Sakura se hned na to napřáhla a udeřila do země, která pukla. Puklina se zvětšovala a prodlužovala, až se ocitla těsně u Deidary. Ten jen taktak uskočil, ale nevšiml si jakéhosi kvílení ptáků. Otočil se, ale bylo už pozdě. Kakashiho chidori udělalo své. Na Deidarově tváři zůstane navždy zděšený výraz.

„ Děkuji vám, Kakashi-sensei“poděkovala Sakura a ještě dodala „ už zbývá jen jeden.“
Oba se rozeběhli ke Kisamemu a ostatním. Shia už byla znovu na nohou a společně s Narutem útočili na Kisameho. Avšak Sai nikde nebyl. V nestřeženou chvíli však vyskočil z nedalekého křoví a rychlostí blesku namaloval lva. Ten hned oživl a skočil na Kisameho. Lev ho škrábnul, ale nic víc. Vzápětí na to byl zničen samehadou. Na tu chvíli Shia čekala. Rozeběhla se, ale Kisame ji chytil a zmizel. Naruto se za nimi chtěl rozeběhnout, ale Kakashi ho zastavil.

„Naruto, už je nedohoníš. A vůbec, kdo byla ta dívka?“ zeptal se ho. Naruto ho vraždil pohledem, až se i Sakura lekla, ale nakonec si povzdychl a sedl si na zem.

„Ani nevíte, jak rád vás vidím. Myslel sem si, že nikdo nepřežil.“ Naruto byl, ale přerušen.

„Takže si ve vesnici byl. Proč si tam nezůstal?“ vychrlila na něj Sakura, Naruto se na ní podíval pohledem, který nenaznačoval nic dobrého, pokud nebude zticha a Sakura poslušně zmlkla.

„Jo, byl sem tam. Bylo tam, ale nějaký podezřelý ticho. Dojdu do babčiny kanceláře a co nevidim, celá místnost je potřísněná krví a na zemi leží, řekl bych ostatky Godaime hokage, Shizune a jejich prasete. Běžel sem ven, doběhl do jedné uličky a vidim, že tam to je ještě horší. Jediná Hinata stála na nohou a proti ní..“ Naruto se zarazil.

„Vědí vůbec, kdo to udělal?“ tato otázka mu zněla v hlavě.
„ kdo Naruto, kdo je ten, co způsobil ten masakr?“ vyzvídala Sakura.
„“Vy to nevíte?“ ptal se Naruto na oko podiveně.
?Ne“ zněla odpověď ze strany Kakashiho.
„No zkrátka, ten dotyčný po krátkém boji se mnou unesl Hinatu. A já se za ním teď ženu.“ Dořekl.

„Naruto, řekni nám, kdo to byl?“ doléhala na něj Sakura.
„Až přijde čas, dozvíš se to“ nic víc Naruto neřekl.
„Dobrá. Ale stále nevíme, kdo byla ta holka“ řekl protentokrát Sai.
„Je to jedná má kamarádka, kterou sem nedávno potkal. I ona se, ale za někým žene. A jmenuje se Shia Mytsu. Jo a abych nezapomněl, má v sobě zapečetěnýho Gobi no Hokou.“

„Fain. Tak a teď se vrátíme do Konohy.“ řekl Kakashi.
„Ne“ štěkl Naruto. „ Dokud nenajdu vraha, který způsobil onen masakr v Konoze a nezachráním Hinatu, nevrátím se zpátky“ odvětil pevným hlasem, který nepřipouštěl žádné námitky.

„Naruto, musíš se s námi vrátit domů!“ naléhala na něj Sakura, ale s ním to nehnulo. Stál pevně za svým a byl rozhodnut, kvůli tomu obětovat i svůj život.

„Tak tedy pošleme zprávu Hokage-sama a půjdeme s tebou.“ Řekl Kakashi a začal něco psát na list papíru. Jakmile to dopsal, podal papír Saiovi a ten vyvolal ptáka, který s tím papírem odletěl směrem Listová. Naruto se na něj díval, dokud mu nezmizel z očí. Až pak se otočil na ostatní.
„Neměli byste se mnou chodit, ale radši se vrátit zpátky, je to moc nebezpečné. A vůbec, kdo je teď novým Hokagem?“ zeptal se Naruto. Všichni se usmáli a Kakashi řekl:

„Novým Hokagem Konohy je Jiraya-sama.“ A znovu se na něj usmál, ikdyž přes masku, Naruto to poznal.
„ Takže Erro-sennin, jo? Tak to se divim, že Konoha ještě celá stojí“ a všichni se zasmáli.

„Dobře, takže kudy máme jít, Naruto?“ optal se Kakashi.
„No teď bysme měli jít na západ, směrem k Vodopádné.“ Odpověděl Naruto a v příští sekundě už na tomto místě nikdo nebyl.

Poznámky: 


Tak snad se líbilo, snažila sem se to udělat co nejdelší, ale jak sem psala už u minulého dílku není čas. A navíc nevím, kdy bude pokráčko. Možná, že bude do konce příštího týdne, ale možná taky až kolem 16. červenceXD. Opravdu nic neslibuju, tak zatím ahoj u příštího dílku=).

PS: Nejspíš se tady asi ZATÍM žádné pokráčko neobjeví, protože 4.7. odjíždím na Malorcu avrátím se až 11. 7.!!!! No tak snad to vydržíte, nebo snad se to aspoň do tý chvílenež přijedu objeví. Takže zatím OHAYO=)!!!!!!

4.90476
Průměr: 4.9 (42 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2010-05-18 14:45 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Heh, jsi odpravila Deidaru, to se to ještě zamotá Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, St, 2009-07-15 18:53 | Ninja už: 5466 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

krása

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, St, 2008-12-24 12:14 | Ninja už: 6182 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

Godd priběch

Obrázek uživatele Fuburo
Vložil Fuburo, St, 2008-12-10 15:32 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Prostý občan

supeeerr honem dalsi dil doufam ze se tam objevi i sasuke

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, St, 2008-08-27 18:36 | Ninja už: 5766 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Píšeš perfektně, ale zdá se mi že se Narutovy jeho úkol čím dál tím víc stěžuje, no jen tak dál a už aby bylo pokračování Eye-wink

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Po, 2008-07-14 21:23 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

supr díl Laughing out loud
taky bych jel!! Smiling

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2008-06-28 18:47 | Ninja už: 6037 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Pekný dielik, už aby išli za nimi Smiling
Na Malorcu? Tak si to tam poriadne uži Eye-wink

Edit: Tak kedy bude to pokračovanie? Keď si už tu Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.