manga_preview
Boruto TBV 09

Záměna III.

Tak a je tu trojka! Opět začínám já Laughing out loud , klidně mě přetáhněte po hlavě pánvičkou, překořeňte míchaný vajíčka, zakažte kabelovku ale ty smajlíci tam prostě budou ! Připravte se na jejich záplavu! Prostě bez smajlíků to není moje FF! Ehm myslím FF na kterým sem se podílel! Dobře Smiling klid Eye-wink tak příjemný čtení!

Cestou měl Kakashi se svým nákladem trochu potíže. Naruto byl celí zkoprnělí, čuměl do blba a vůbec se nehýbal. Kakashí ho ke svému býkovi musel přivázat pavoukem. (To sou taký ty popruhy s háky na obou koncích Laughing out loud pro ty co neví Sticking out tongue )
Když dorazil na místo sundal “tuhý“ náklad a nakoukl za plachtu. Sasuke tam vyděšeně seděl a čuměl před sebe.
„On si neobjednal?“ Hodil Kakashi udivený pohled na staříka.
„Ne, jen sedí a čumí. Myslím, že má žaludeční potíže, nikdy sem ho neviděl v tak špatným stavu.“ Kakashi se jen usmál a objednal si 1 extra porci. Sasukeho nechal Narutem Sticking out tongue a odnesl misku až Narutovi pod nos. Ten jen zavětřil, potom trochu víc, a za chvíli mu čouhali nudle z nosu. (Myslím ty od rámenu Laughing out loud )
„Eh?“ Čuměl na něj vyděšeně Kakashi a obával se aby se neutopil. Jeho vnitřní dítě se však za břicho popadalo.
Naruto konečně přišel k sobě, popotáhl nudle Laughing out loud a začal si pro sebe mumlat.
„Sasuke pojď sem!“ Zavolal Kakashi. Zpoza plachty se však ozvalo.
„Raději ne!“
„Dělej!“ Sasan trochu více neochotně přišel k joninovi. Ten na něj vykulil oči a chytil záchvat smíchu. Naruto se na Sasukeho v jeho těle podíval a zděsil se.
„Ty debile!“
„Coe.“ Zamumlal Sasan.
„Já sem alergickém na gely!“
„Oou…“

Sakura se vyřítila z drogerie rychlostí keňského dítěte běžícím za kusem žvance. Ihned si to namířila Sasukeho směrem. Cítila ho na míle daleko. Sasuke! Sasuke! Sasuke
Když doběhla k Ichiraky rámenu chytla též záchvat smíchu, sečteno a podtrženo, Sasukeho kudrliny + opuchlej Narutův xicht = výsměch. Kakashi se zanedlouho dostal na nohy, trochu dost vysmátej poručil trojici aby vzala Naruta v těle Sasukeho někam a trochu ho zkulturnila. Sakura posbírala všechnu kosmetiku co jí při pádu vypadla a vydali se do sídla Uchihovců.
Kakashi řekl, že si pojede něco zařídit. Když už chtěl nastartovat svého bejka všiml si papírku na levém předním rohu jeho stroje. Vykulil oči a zděsil se.
„Cože? Pokuta za špatný parkování? Pane bože vždyť je to jen býk! Ty snad daj pokutu i blbě postavený lampě v ulici!“ Vztekal se, chtěl nastartovat ale nějak to nešlo, kouknul bejkovy na kopyto a zděsil se podruhé.
„Cože? Botička? To nemohli přidat ještě 3? Takhle mu to nepojede! To sou zmije!“ Rozzlobil se nechal krávu na místě a šel pěšky.

Sasuke donutil zbytek týmu jít celkem slušnou rychlostí, nestál moc o to aby ho (jeho tělo Sticking out tongue ) někdo viděl s kudrlinkami Laughing out loud . Zatáhl Naruta do koupelny v sídle Uchiha klanu dal mu do ruky tužidlo, fén a hřeben, postavil ho před zrcadlo a řekl.
„Hraj si!“
Naruto trochu vyděšeně hleděl do svých rukou. No co, je to na něj! Začal s procedurou která by se dala nazvat PONÍŽENÍ JEDNOHO NEJMENOVANÉHO UCHIHI. Nageloval se co nejhůř to šlo, vytáhl z kapsy foťák a začal fotit.
Sakura s Sasukem zatím venku čekaly na Narutův výkon. Dívka se ani jednou nepokusila mladého Uchihu zbalit. Téměř ho ignorovala. Věděla že je to její Sasánek ale v těle nejotravnějšího děcka ve vesnici a to přece nemůže. Jak nemůže? Nechce!
Naruto vylezl asi za hodinu z koupelny, celej rozesmátej as plnou pamětí (digi foťák Laughing out loud ).
„Co to máš na hlavě?“ Vytřeštila Sakura oči. Sasan jen slintal, o takovém účesu vždy snil ale nikdy se ho neodvážil na své makovici vytvořit.
„Co? Co se vám nelíbí na sestřihu pudla?“ Laughing out loud Naruto alias Sasan měl téměř všechny vlasy napláclý co nejvíce dolů . Zbytek si dal do culíku a nageloval je tak že mu stáli rovně nahoru.
„Dej sem ten gen! Já ti to udělám!“ Naruto po ní hodil prázdnou litrovou pixlu od gelu.
„To asi nepůjde.“
Sasan pořád slintal! To co mu Naruto vytvořil na hlavě bylo doslova úchvatný!
„Sasuke? Je ti něco?“ Podívala se na něho Sakura trochu divně! No co by se divně nědívala vždyť je v barytově těle. Laughing out loud
„Ne, ne, ne! Ty mě chceš předevšemi ztrapnit!“ Zapíral Sasuke aby nevypadal trapně.
„Co se to tu děje? Máme se dostavit do kanceláře 3., dá nám misi!“ Objevil se Kakashi ve dveřích.

Ťuky, ťuky. Ozvalo se v kanceláři třetího, který byl zrovna zahrabaný v papírech a pojídal sushi.
„Dvále!“ zařval třetí s plnou pusou až mu jedna neposlušná rybička vyletěla z papulky.
„Dobrý den Hokage, tak jsem tady jak jsme se domluvili.“ vlezl do kanceláře nějaký ohavný chlápek.
„U svatých Hokagů, Oroksichte, jak rád tě tady vidím!“ přivítal 3. svého hosta a začal ho objímat.
„Ty papriko, pojď se mnou bojovat!“ do kanceláře v tu chvíli vletěl Konohamaru a chtěl se prát se Sarutobim, cestou k němu vrazil do Oroksichtovi náruče a jak mu v režii řekli, začal se lísat k jeho poprsí. Po chvilce si něco uvědomil.
„Ale....co se to tu děje...., tady měla stát nějaká kráska a přitom tu je nějaký ohavný slizou, který navíc ani nemá žádné poprsí. Režie, co to na mě zase vymýšlíte, myslíte si že sem nějaké malé děcko co nic nechápe, tak v tom se pletete já jsem malé děcko, které trochu chápe.“ zařval Kony směrem do rohu kanceláře.
„Omlouváme se, ale Tsunade jsme jaksi nesehnali a proto jsme místo něj poslali Orouše, máš snad něco proti tomu? My sme ti to chtěli říct, ale ty si zrovna měl tu děsnou zácpu a skoro celý den si trávil na záchodě....“ hlas v repráčku se odmlčel, Kony nahodil uražený výraz a odpochodoval z kanceláře, cestou si říkal něco o tom jak se na tento den těšil.

„Prosím, že mu o tom mojem malém jutsu nic neřeknete.“ začal vyzvídat Kakashi, když se čtveřice blížila k hlavní budově Konohy.
„Já vás budu na rukou nosit, budu vám každý den kupovat rámen, gel na vlasy a skládat zamilované básně, ale jenom mu prosím nic neříkejte.“ Kakashi se v tuto chvíli už válel po zemi a prosil a brečel, až se všichni v duchu museli usmát.
Naruto se hrdě nesl se svým sexy účesem na Sasukeho hlavě a Sasuke se hrdě....ehm zahanbeně schovával za Sakurou a mrmlal si něco o hermelínu a třetí plísni.
Sakura pomalu zaťukala na dveře Hokageho kanceláře a vešla spolu s chlapci, Kakashi se ještě někde válel a prosil o odpuštění.
„Dobrý den Hoka.... ty nejsi Hokage, kam si ho ukryl, přiznej se!“ zakřičela Sakura přes celou kancelář a vrhla se na Oroksichta. Když ho zrova škrtila na stole Hokageho do kanceláře vešel třetí a nesl na tácku kávu, sake a malé plněné sušenky. Ve dveřích se zasekl a koukal na to divadýlko.
„No Sakuro, co to děláš s naším hostem?“ zeptal se jí a ta ho škrtila dál, škrtila asi ještě pět minut, než si uvědomila, že v pozadí uslyšela Hokágův hlas. Ten ve stoje už pomalu usínal a oba chlapci vlastně taky. Sakura pustila Oroksichta a upravila si svůj zevnějšek, do Orouše se už začala vracet zdravá barva ( no tak trochu v mezích jeho pigmentu Laughing out loud) Sarutobi se vydal za svůj stůl a začal vysvětlovat, když si uvědomil, že Kakashi chybí.
„Kde máte Kakashiho?“ zeptal se děcek.
„Dali mu botičku na býka, takže to šel vyjednávat s ANBU, ale každou chvíli by tady měl být.“ spustil Sasuke.
„Ehm nějaký nový účes?“ zeptal se třetí a koukal na Naruta.
„Jo“ opověděl jenom a zabýval se čištěním Sasukeho nosu Laughing out loud
„Co je to za slizouna?“ zeptala se Sakura a ukazovala na Orouše.
„To je můj starý žák Orochimaru.“ odpověděl Sarutobi a zakousl se do jedné sušenky.
„Pro přátele Oroksicht nebo Orouš.“ podal ruku všem třem a u Naruta se zastavil.
„Omlouvám se za spoždění.“ do kanceláře vtrhl Kakashi, který zapáchal hnojem a na oku měl velký monokl. Třetí na něj koukal nechápavě, ale po chvíli si své komentáře radši odpusti.
„Takže, vaše mise spočívá v....“

*****

Jakou misi dostanou?
Co v Konoze dělá Orochimaru?
Co je s Tsunade?
Vše a možná mnohem míň se dozvíte v dalším díle!!

Poznámky: 

Jenom bych chtěla upozornit, že jsme se s Parym domluvili na tom, že kluky budeme oslovavot vnitřními jmény což znamená že když něco řekne Sasuske v Narutově těle bude k tomu nasáno, že to řekl Sasuke. A když něco řekne Naruto v Sasukeho těle bude napsáno, že to řekl Naruto, doufám že jste to pochopili Laughing out loud
Vlastně ani já už tuto povídku nechápu Laughing out loud

4.95349
Průměr: 5 (43 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Nix
Vložil Nix, Pá, 2010-09-10 22:30 | Ninja už: 5623 dní, Příspěvků: 232 | Autor je: Prostý občan

„Dali mu botičku na býka, takže to šel vyjednávat s ANBU, ale každou chvíli by tady měl být.“ spustil Sasuke.

TAK Z TOHOTO SOM NEMOHOOOOL Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

a este

Vše a možná mnohem míň se dozvíte v dalším díle!!

TY KOKOOOOOS Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

No proste kawaii Kakashi ^_^Kakashi YES

Naruto is over, rejoice!

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, Ne, 2009-07-26 00:08 | Ninja už: 5421 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

*dusíc se zadržovaným smíchem, prostože jinak by řvala na celej panelák* XD - opravdu drsný

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele Missa
Vložil Missa, Po, 2009-02-09 16:30 | Ninja už: 5810 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Prostý občan

best smích nejvíc to se ti povedlo

Obrázek uživatele Ivanescence
Vložil Ivanescence, So, 2008-12-13 00:17 | Ninja už: 5780 dní, Příspěvků: 677 | Autor je: Prostý občan

Některý věty sem sicejc četla 2x aby mi konečně docvaklo kdo to řekl, ale zasejc je to 2x tak velkej zážitek XD

Obrázek uživatele Itachi_san
Vložil Itachi_san, Út, 2008-11-11 20:09 | Ninja už: 5671 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Prostý občan

fkt skvely.nehorazna p***l. Sakura se vyřítila z drogerie rychlostí keňského dítěte běžícím za kusem žvance. u tyhle vety sem se valel pod stolem v kreci Laughing out loud

Obrázek uživatele shun
Vložil shun, Pá, 2008-08-01 15:27 | Ninja už: 5768 dní, Příspěvků: 72 | Autor je: Recepční v lázních

husty

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Čt, 2008-06-19 14:21 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Jejda mane Laughing out loud
Tolik hlodů na mě naráz ... Já nechápu xDD
Jenom - jedou tam je "barytově" místo narutově ... Jó, automatický úpravy ve wordu sou někdy sv**ě xD (Třeba, když opraví Konohu na Koninu xD)
Božínku, hned letim na další díl Laughing out loud
Skvělý! xD

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Čt, 2008-06-19 14:27 | Ninja už: 5883 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

jo to znam Laughing out loud ale tyhle častěji používanější výrazi už jsem mu zatrhnul Cool

[img][/img]

Obrázek uživatele Lilgaara
Vložil Lilgaara, Čt, 2008-06-19 11:37 | Ninja už: 5919 dní, Příspěvků: 488 | Autor je: Prostý občan

prostě bestovní Laughing out loud až se vrátím domu, vrhnu se na 4 Laughing out loud teda pokud tu nebude další díl Laughing out loud a že bych se ani nedivila Laughing out loud jsem ráda, že nám dáváte skoro každý den nový díl Smiling

Obrázek uživatele Fibinnka
Vložil Fibinnka, Út, 2008-06-17 15:08 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 188 | Autor je: Prostý občan

já....ehm teda my, vám děkujeme Smiling a pokračování bude snad brzo *dívá se do diáře a zjišťuje, že má ještě jeden čajový sedánek s královnou Alžbětou, ale ten se dá odložit na jindy* prostě pro vás všechno Laughing out loud

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Út, 2008-06-17 16:16 | Ninja už: 5883 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

tééééže arigatou Smiling a věřím že zítra by mohl být Laughing out loud

[img][/img]

Obrázek uživatele Kubby
Vložil Kubby, Út, 2008-06-17 14:22 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

*3..2..1..0 Búmmmmmmmmmm* Proste bomba Laughing out loud

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Út, 2008-06-17 12:43 | Ninja už: 19859 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Tak tohle je přímo delikatesa na mym jídelníčku!!! Sticking out tongue Tomuhle by se smál i člověk se zašitou pusou a navíc by se mu ještě roztrhly švy!!! Laughing out loud Jestli to pude takhle suprově dál brzo mě odvezou do márnice!!! xDDD

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, Út, 2008-06-17 09:14 | Ninja už: 5954 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

XDDDDDD to je úúžasnýýýý XDDDD a jsou tam smajlíky XDDDDD jupííí XDDDDD díky ti za ně XDDDDd a hehe, začínám se v těch dvou pomalu orientovat XDDD prej Oro a zdravá barva XDDDD supeeeeeeer XD

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Po, 2008-06-16 23:23 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Hihi tak to jsme dvě co to nechápouXD! Už ani u tohodle dílku sem občas nevěděla kdo ja kdo! Ale jinak fakt suupeer! Rychle pokráčkoXD.

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Po, 2008-06-16 22:31 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

mazec!

Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), Po, 2008-06-16 22:25 | Ninja už: 19859 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Ne ne Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud ja dostáwám malý záchwaty.... Laughing out loud co mi to děláte....takhle jsem se dlouho nensmála... mno ikdyý o zasmátí se uzh ani mluwit nedá, spísh řechtám jak konííík... Laughing out loud Laughing out loud Fu tak to bylo něco...jako vůl s botičkou, Orouš v mezích svého pigmentu a wálící se Kony v Oríkově hruďasu.. mno prostě kruťárna.... Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2008-06-16 22:07 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Super! *vyleze ze své rakvičky kam preventivně zalezla* Kakashi s bejkem, Sasuke a jeho vlasy... *zase zaleze do rakve - ať to nemá daleko* prostě krutý! Laughing out loud
P.S. Nj, bez smajlíků bys to prostě nebyl ty Eye-wink Laughing out loud

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2008-06-16 22:03 | Ninja už: 6057 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

no zase smajlís Laughing out loud
ten účes, ktorý vytvoril Naruto ako Sasuke, by som chcela vidieť, a ehm papuča na býkovi? Smiling hehe...


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2008-06-16 21:57 | Ninja už: 5952 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Chjo, Parýku, co s tebou naděláme. Laughing out loud Sticking out tongue Eye-wink Kakashi YES Si ty smajly užij no, i když osobně je teda v textu fakt moc ráda nemám.

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Po, 2008-06-16 22:04 | Ninja už: 5883 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

Sticking out tongue tak já si to musel vynahradit za minulej díl Laughing out loud jůů koukám i fibča použila Laughing out loud 2

[img][/img]

Obrázek uživatele Fibinnka
Vložil Fibinnka, Po, 2008-06-16 22:07 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 188 | Autor je: Prostý občan

sem se od tebe nakazila Laughing out loud