manga_preview
Boruto TBV 09

Elite Six - Kapitola 20. - Karlos-sama

Elite Six
20 kapitola

Pohled z výšky na bojiště ukazovalo vřavu, která se rovnala doopravdické války. Z jedné strany se pohybovalo tisíce mrtvol a proti ním stálo jen pár velmi silných obránců strany dobra.
Celé okolí se třáslo pod náporem duševní síly, kterou Zaraki Kenpachi kolem sebe vypustil. Všichni nemrtvý padli na kolena a Akatsuki měli co dělat aby se jim nestalo to samé. Zaraki ještě přidal a všechnu energii směřoval v malé výseči proti klečícím nemrtvým.
„Už bychom to měli skončit.“ křikl a vyslal výboj energie do nepřátelských řad. Nemrtvý padaly po stovkách a Ichigo na nic nečekal a pomocí zanpakutau směřoval svojí sílu. Rukia se k nim přidala a nechala své protivníky ve velkém zamrznout a pak je roztříštila na milion kousíčků. Útok těchhle tří najednou zničil polovinu nemrtvé armády.
„Dobrá práce, ale co ten zbytek?“ optala se Rukia, ale v tom se zarazila, když spatřila Morituri, jak chytla svého vlkodlačího přítele a začala s ním točit. Když měl pořádné otáčky, tak ho pustila roztočeného do řad nemrtvých a účinek byl okamžitý. Ostatní v čele s Morituri se vrhli po vlkodlačí dráze a kosili překvapené nemrtvé.
Revan svíral svojí katanu a při každém střetu s jinou zbraní, kolem sebe rozstříkla jednu ze tří druhů chakry, kterou Revan vlastnil. Jeho protivník i přes svojí víru nemohl vydržet nápor téhle síly a pomalinku začal ustupovat.
„Madaro, oni to snad ještě vyhrají.“ ozvalo se několik členů Akatsuki, když zpozorovali, jak se k nim pomalu, ale jistě všichni obránci dobra přibližují.
„Jen klid, máme tenhle štít a ten by porazila jen plná síla Kyuubiho, což pokládám za nemožné, když ji ten fracek Uzumaki nedokáže využít a ani tu není.“ odpověděl Madara a usmíval se.
Pain byl stále ve střetu s Rikou a ani jeden nemohli zasadit smrtelnou či jinou ránu. Itachi se nějak vytratil z ochranného štítu a objevil se za Painem.
„Paine, za tebou.“ křikl a rozptýlil ho. Rika na nic nečekala a zezadu ho bodla pod žebra a její prodloužená zbraň mu propíchla srdce. Když Pain padal, tak mu krkem ještě projela katana, na jejíž rukojeti se blýskal znak klanu Uchiha.
„Je načase ukončit tohle řádění zla.“ hlesl Itachi a v očích se mu utvořil Mangekyou Sharingan. Otočil se k Rice zády a ta na něj nechápavě zírala.
„Ty jsi mi ho pomohl zabít. Proč?“
„Protože pro vás všechny mám jiný úkol, tady máš svitek a rychle dej dohromady všechny tvé spolubojovníky a zapracujte na té technice. Všichni už mají málo sil a proto nechte na mě zadržení zbytku nemrtvé armády. Hlavně pober všechny, zabijte Hidana a stáhněte se.“ rozkázal Itachi a podal Rice svitek. Na nic nečekala a rozběhla se k nejbližším přátelům a to hned všem Shinigami.
„Ichigo, Itachi je na naší straně, pojďte pomoci Revanovi a pak se máme stáhnout.“ hlesla Rika a oni ji poslechli. Ichigo se rozběhl za Morituri, Jidus a Minatou. Všem třem vzkázal, že se stahují a poslechli ač dost neochotně. Jakmile začali ustupovat, tak na jejich místo zasáhli černé plameny a většina se podivila, protože nechápali, kde se vzaly.
Revan nesledoval okolní dění a věnoval se jen Hidanovi. Hidan byl taktéž zaměstnán Revane, že si nevšiml jak na něj míří hned několik útoků najednou. V poslední sekundě stačil uhnout třem útokům, ale Morituri ho ze vzduchu málem zašlapala do země. Revan využil Hidanovi nepozornosti a jediným máchnutím mu setnul hlavu.
„Co se děje?“ optal se udýchaný Revan a díval se na všechny kolem.
„Nevíme o nic víc jak ty.“ ozvala se většina a podívala se po Rice a Ichigovi. Ichigo se tvářil, že nic neví a podíval se na Riku.
„Uchiha Itachi je s námi. Předal mi tenhle svitek a řekl, že na něm máme zapracovat. Mezitím prý zastaví další postup nemrtvých.“ vysvětlila Rika a podala Revanovi daný svitek. Na nic nečekal a svitek roztáhnul. Při pohledu na něj se zarazil. Podíval se na všechny přítomné a několik se jich zahledělo do svitku. Pak se Revan, Ichigo a Morituri podívali směrem k Itachimu a v hlavě se jim honila stejná otázka. „Kde vzal parametry a techniky k přesunu do našich a sousedních dimenzí?“
„Co se děje?“ optala se Jidus.
„No jak bych to řekl.“ začal Revan.
„Co nebo kdo je ten Uchihovic zač? Cestovatel dimenzemi nebo co?“ zeptal se Ichigo a všichni se na něj podívali.
„Mnohé by to vysvětlovalo. Za ukončení války v sousední dimenzi se postaral nějaký muž s rudými oči a teď když si to dám dohromady, tak to byl nejspíše on.“ hlesla Morituri a její společníci ji dali za pravdu.
Najednou se ozvala obrovská rána a ze země se začala zvedat bílá kopule.
„Co to je?“ ptali se všichni až na Ichiga a další Shinigami.
„Vidím, že Arrancari na sebe nedali dlouho čekat.“ řekla Rukia.
„Kolik jich zbylo? První tři a tři kapitáni?“ optal se Renji a Zaraki jen přikývnul. Ichigo se podíval do svitku a po chvilce pátrání našel co hledal.
„Za chvíli jsem zpět i s někým, kdo nás těch zmetků zbaví.“ hlesl a udělal několik pečetí, které umí i Shinigami na otevření portálu do jiné dimenze. Před ním se otevřely posunovací dveře a on jimi proběhl. Dveře se zavřely a zmizely.
„Kam šel?“ optala se Morituri.
„Pro jeho jednotku velmi silných Shinigami s vnitřním Hollow, kteří si říkají Vizárdové.“ odpověděl Revan a Zaraki se zarazil. Vizárdové byli všichni bývalí kapitáni v Soul Society, kteří byli kvůli jednomu problému vypovězeni. Vědělo se, že v tom má prsty Aizen, ale nebyl žádný důkaz.
„Revane je možnost dostat sem další pomoc?“ optala se Minata.
„Jak se dívám na tenhle svitek, tak s jeho pomocí bychom měli být schopni otevřít gigantický portál, který by spojil všechny světy s tímhle. Byl by to portál tvořen desítkami portálů do všech ostatních dimenzí, ale je tu riziko, že naši nepřátelé mohou uniknout přes portály a my bychom je pak hledali po celém vesmíru.“ odpověděl Revan.
„Tohle asi chtěl Itachi, ať přivedeme pomoc, protože naše síly nestačily ani na porážku téhle armády a něco málo přes půlku tu ještě zbývá a co teprve Akatsuki a ten jejich štít.“ vložila se do diskuse Rika.
„Ten štít dokáže zničit jen Naruto.“ ozvalo se zpoza jejich zad a když se otočili, tak zpozorovali Itachiho, který krvácel z očí.
„Itachi, už to nepoužívej nebo o ty oči přijdeš.“ řekl Revan a v tu chvíli se rozhodl risknout vytvoření portálu.
„Uděláte teda ten portál nebo tu všichni hrdinsky zemřeme a Temný Pán s jeho armádou pak zničí vše na co příjde?“ hlesl Itachi, který už seděl.
„Uděláme ten portál, ale musíme vyslat k našim spojencům pohotovostní zprávu, ať na to jsou připraveni.“
„Jak to chceš udělat?“ optala se Rukia při zjišťování jejich počtu.
„Kage Bushin no Jutsu.“ křikli zároveň Rika, Revan a Itachi. Kolem nich se objevilo několik desítek klonů a Rukii všechno došlo. Revan se dal do dělání pečetí a postupně vyslal všechny klony do spřátelených dimenzí. Ozval se křik a Itachi se po něm otočil.
„Sakra, našli způsob jak obejít Amaterasu.“ zaklel a chtěl jít vytvořit další, ale v jeho zorném poli se najednou vytvořil portál ve stylu dveří a objevilo se tam jedenáct postav.
„Jsme tu, postarejte se o posily a my se postaráme o udržení těch s**čů.“ hlesl Ichigo a v čele skupinky se rozběhl proti nemrtvým. devět Vizárdů ho následovalo se zbraněmi v rukou. Desátý člen byl specializovaný na obrané techniky a kolem sebe a všech ostatních vytvořil obranný štít, který byl ještě silnější než štít Akatsuki.
Po celé délce nemrtvé armády se roztáhlo deset Vizárdů a dali se do díla. Když se do nich vrhli, tak nastala totální jatka. Krev všude tekla proudem, vnitřnosti šplouchali o písek na poušti a jak Vizárdů tak i nemrtvý si v nich máčely nohy. Po chvilce se na všechny nahrnula hromada nemrtvých a tak Ichigo zavelel a Vizárdi si nasadili Hollow masky, což způsobylo, že nemrtvý odlétl až k nohám Akatsuki. Nemrtvý v tu chvíli padaly jeden za druhým a ničivou sílu deseti Vizárdů nemohlo nic zastavit.

„Madaro, co budeme dělat? Pain a Hidan jsou mrtvý a Itachi zradil.“ ptala se Konan a dívala se po všech přítomných.
„Oni si poslali do jiných dimenzí pro pomoc, tak když tam existuje dobro, tak tam musí být i zlo a toho musíme využít. Konan, vytvoř papírové dopisy a jakmile otevřou portály, tak je odešly.“ vysvětlil plán Madara a ještě dodal. „Ostatní soustřeďujte chakru na portál pro Temného Pána, je načase, aby to tu srovnal se zemí.“
„Možná bychom mohli pomoci, když bojujete na našem území a támhleta strana mi už leze krkem.“ pronesl Aizen a za ním stálo pět lidí.
„Každá pomocná ruka se hodí, pokud chcete můžete se jít přidat do té vřavy.“ odbyl je Madara, který si myslel své o tvorech z jiných dimenzí.
„Jedničko, Dvojko a Čtverko, běžte do boje a vy dva taky.“ poručil Aizen a poslal tam všechny své zbývající Arrancary a dva přátelé, kteří byli kapitány v Soul Society.

„Jak dlouho bude trvat než přijde pomoc?“ ptala se neklidně Jidus s Minatou.
„Za chvíli tu bude, ale jak jde vidět, tak Akatsuki má pomoc od místních.“ hlesl Itachi a ukazoval na pět postav běžících vzduchem.
„Dezertéři.“ hlesl Zaraki a rozběhl se do boje. Rukia a Renji ho následovali, protože byla jejich povinnost zabít Shinigami, kteří utekli a zradili Soul Society.
Revan se soustředil seč mohl, protože právě začal otevírat všechny portály do nejrůznějších světů.
Z portálů se okamžitě vyvalilo obrovské množství postav v čele s Listovými a Písečnými shinobi. Následovali je čarodějové ze světa, kde vládla magie. Bylo na co se dívat a stále přicházelo více a více spojenců dobra.

„Madaro, nemůžu poslat dopisy, protože ta bariéra je ničí.“ hlesla Konan, která se soustředila na nějaké slabé místo, kudy by pronikla.
„Připravte se na vyvolání Temného Pána.“ hlesl Madara a jeho společníci začali dělat pečetě.
„Pokud budete chtít, tak mi řekněte jak ho sem dostat a já ho lusknutím prstu dostanu na místo kde stojím.“ ozvalo se a Madara zase sledoval Aizena.
„Jak to chceš udělat?“
„Jsem vládce Hueco Mundo, to je vše tady okolo a ovládám sílu tohohle místa. Mohu ji využít pro náš prospěch.“
„Tady máš instrukce.“ řekl Madara a podal Aizenovi svitek, který obsahoval tajemství, které vedlo ke zničení už mnoha světů. Aizen si ho letmo přečetl a za jeho zády se objevila hromada Hollow.
„Dejte mi svojí sílu a já se vám odměním.“ řekl a všichni Hollow se rozpadly na holou energii, kterou Aizen následně nashromáždil do jedné obrovské koule a jak řekl, tak i udělal. Luskl prsty a objevil se obrovský portál, který sahal až v nedohlednu nad mraky. Akatsuki žasly a Elite Six a jejich spojenci měli co dělat, aby udrželi své čelisti na svém místě. Ozvala se jediná reakce a to né moc hlasitý projev Revana. „A teď jsme v řiti.“

4.944445
Průměr: 4.9 (18 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Atreides
Vložil Atreides, So, 2014-03-08 12:57 | Ninja už: 5529 dní, Příspěvků: 271 | Autor je: Student Akademie

Nebyla Konan náhodou mrtvá? Poslední zmiňka o ní byla ta že byla přeseknutá Ichigem.

"War. War never changes..."

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Po, 2010-06-14 16:06 | Ninja už: 5529 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

je to skvělý a doufám že uvidím v akci i naruta Smiling

Obrázek uživatele Psycho-chan
Vložil Psycho-chan, Ne, 2008-06-22 15:56 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 774 | Autor je: Prostý občan

no tak ja som citala vsetky diely jednym dychom a nusim povedat, ze je to uplne super

DJ.OZURA & MC.ELIZABETH = ZURA RAP!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Joy ga Joui !!!
Joy ga Joui !!!

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, St, 2008-06-18 07:09 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

ke to supeeeer!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Lord Revan
Vložil Lord Revan, Po, 2008-06-09 23:28 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 97 | Autor je: Prostý občan

dobrej narez... veliky Karlos-sama nezklamal.... ostatne jako vzdy.... dobrej narez jsem zvedavej co vykouzli Jidus-chan. vazne povedeny

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Po, 2008-06-09 21:24 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

užasný!!! Máš fakt talent na bojovky! A nejlepší hláška na konec: Ozvala se jediná reakce a to né moc hlasitý projev Revana. „A teď jsme v řiti.“ Laughing out loud z toho jsem fakt nemohla! Smiling

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-06-09 21:21 | Ninja už: 5996 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Pecká! Tak tohle se vážně povedlo! Až jsem občas zírala s otevřenou pusou xD A ne, opravdu jsi tam nic nepřehnal xD je to fakt super!

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2008-06-09 21:12 | Ninja už: 6037 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

jaaj to je skvelý dielik, začína sa to tam množiť postavami Laughing out loud
časť ES bez boja by nebola ES Smiling no naozaj super Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Po, 2008-06-09 21:07 | Ninja už: 6024 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Nějak rychle se to tu objevilo Laughing out loud No nic, moje tvorba v tomhle kole končí a předávám žezlo Jidus-chan, která se te´dka musím postarat o další vývoj situace Laughing out loud Jen doufám, že jsem to s pár věcma nepřehnal Laughing out loud