manga_preview
Boruto TBV 09

Co je to OSUD? Minulost,přítomnost, budoucnost … | 6.|

Jako poslední shodí svojí kápi a upřeně jí pozoruje se zajímavým pohledem …………..
To jí dorazí ještě víc ……………………………………………….

Viděla mladíka sotva o rok staršího než ona. Měl tmavě modré, středně krátké vlasy v rozcuchaném účesu. (Kratší než má Sasuke.) Část vlasů černě obarvená jako uhel, mu spadala přes pravé oko, ale tak, aby bylo vidět. Jeho upřený pohled jí propaloval skrz na skrz.
(Ne doslovně, to by byla pěkně prošpikovaná xD.)
Koukala na něj nevěřícně, skoro bez dechu.Ruce se jí mírně klepali, ale sevřela kunai ještě pevněji.

/Co to sakra se mnou je? Vzchop se Nano! Přece tě takovýhle kluk nerozhodí! Natrhneš mu zadek! Ovšem, nikdy jsem ho neviděla u Akatsuki. Ani jsem neslyšela o tom, že by měli nového člena … no to je teď jedno. Přísahala jsem Rannahovi a to nehodlám porušit ani za nic!/ dodávala si trochu odvahy.
/To je ta dívka, co jsem zahlédl nedávno v noci. Je krásná, to musím uznat. Uvidíme, jak bude silná. Chvilku si s ní pohraju a pak to ukončím./ jeho rty se zkřivili do úsměvu. Rozhoří se boj. Všude lítají útoky vyslané proti svým nepřátelům až na Nano a jejího soupeře.
/Už toho mám dost. Nebaví mě čekat, než se k něčemu rozhoupe! Čím dřív se ho zbavím, tím dřív budu moci pomoci ostatním./ řekne si v duchu. Zamračí se, odrazí se od země a rozběhne se rychlostí blesku k němu připravena ho udeřit.
/Vida, už to začalo./ vykryje její útok neznámý kluk.
Doprava, doleva … snaží se Nano strefit cíl kunaiem, ale nedaří se jí to. Ani když mu chce podkopnout nohy nebo ho strefit ze zadu do zad. Nic prostě nezabírá! V letu vykřikne : Kage Bunshin no Jutsu!!!“ letí její klony přímo na něj. Některé klony se odpojí a jdou na pomoc teď už více jak deseti Narutů, o kousek dál, bojující se Zetsu.
„Ale, ale klony … jak ubohé…“ popichuje ho protivník, který zničí mezitím pár klonů. Naruto je už dost nakvašený a kord, když do něj takhle rýpe nepřítel. Útočí na něj tentokrát ten pravý Naruto, ale „ cože ? Kde je???“ zmizí v zemi Zetsu. Poté se objeví ze stromu za Narutem a udeří ho do zad. Ten s bolestivým heknutím odletí o kousek dál. Namáhavě se zvedne. Znova se vrhá do boje. „Taju Kage Bunshin no Jutsu!!!“ opět bez výsledku. Jak se stahuje v obraně, ocitne se spolu se Sakurou, zády k sobě. On s kunaiem připravený v ruce a ona se svou dávkou chakry zkoncentrované, ve své pravé ruce. V levé drží zas kunai.
„Jsou moc silní!!!“ snaží se překřičet řinčení zbraní.
„To mi povídej!“ odpovídá jí Naruto a znova se každý zapojí do svého souboje.
„Ale copak holčičko, už nemůžeš?“ pošklebně se usměje Kakuza na udýchanou Sakuru.
„Já ti dám holčičku!“ vyřítí se na něj celá rozzuřená. Udeří jednou a nic. Udeří po druhé a opět se nestrefí. Najednou se ozve pronikavý výkřik od souboje Naruta.

Naruto vs. Zetsu

Naruto vyvolal rasengan, jelikož to viděl už jako jedinou možnost a zasáhl protivníka, sice ne zrovna tak, jak si přál, ale alespoň něco. Zetsua pravá ruka se po zásahu odtrhla, teda alespoň ty zbytky.
„Hehe … kdo, že je tu slabej?“ usměje se Naruto.
„Ty kre***e!!!“ ječí jako smyslů zbavený jeho soupeř.

Zpět u Sakury

/Výborně Naruto. Teď nedává pozor! Dík!!! Teď je ten pravý čas!/ Vrhne se k soupeřovi. Tento její třetí útok už nemine cíl. Sakura do něj mlátí hlava nehlava. Nepřítel nemá šanci. Připraví si ruku k poslednímu konečnému úderu a zaútočí pořádnou dávkou chakry. Kakuza odletí nehybně na druhý konec mýtiny. Je mrtvý. Sakura použila své nové Jutsu : Když zasadí někomu ránu, vpustí mu přitom do těla dávku své otrávené chakry. Ta rozežere orgány okolo místa, kde bylo udeřeno Jako kyselina. Na chvilku se všichni zastaví a pozorují Sakuru a teď již mrtvé tělo Kakuza.
/Hm … je dobrá, ale né dost./ pomyslí si členové Akatsuki kromě Itachiho, kterému Kakashi nedá pokoj. Bez přestávky bojují. Sakura se vrátí k obchodníkovi a sem tam pomůže Narutovi.Itachi se snaží dostat k Rannahovi spolu s ostatními, ale obrana je dobrá, takže to tak lehce nejde, jak si mysleli.

Mezi tím u Nano

Ať se snažím jakkoliv, prostě ho nestrefí, ani klony. Zatím se nepřítel jen brání.
/Pomalu slábnu … cítím to, jsem unavená, ale nesmím to vzdát!!!/ mluví v duchu Nano.
„Vypadá to, že si na konci svých sil …“ poprvé za tu celou dobu její soupeř promluví.
Má sametový, tajuplný hlas ve kterým je ovšem slyšet pohrdání, chtíč po krvi a nebezpečí.
/Když o tom tak přemýšlím, on je celý zvláštní…/ dýchá ztěžka dívka. Neznámý se proti ní útočí. Sotva se stíhá vyhýbat jeho útokům. / Je strašně rychlí./
„Si pomalá, nejsi vůbec nic… asi tě dodělám. Už mě nebaví si hrát…“ při těchto jeho slovech nedávala pořádně pozor a sekl jí do ramenní kosti. Chytila se za ruku po které jí stékali kapičky rudé krve. Odskočila od něj kousek dál. Tyhle slova jí fakt dost naštvali.
Ozve se hlasitý výkřik od souboje Naruta. T en zasáhl svého nepřítele modrou rotující koulí chakry. Po chvíli zase Sakura vyřídila svého protivníka. Ne, ale že ho jen zranila jako Naruto svého, ale ona ho zabila… . / Je skvělá … / pomyslí si Nano. Tohle vše jí dodá odvahu a sílu, když vidí jak si její společníci vedou./ Budu stejně tak dobrá !!!/
„Tak to se hluboce mýlíš …“ ozve se s naprosto kamenným výrazem na tváři, jaký u ní ještě nebyl. Poklekne do obvyklé pózy. Udělá pár ručních znamení a položí ruce na zem. Z půdy se začaly objevovat tlusté liány s listy a chytali svého protivníka. Do toho se ještě pustila se svojí sílou co nabrala Nano. Když potřebovala, pohnula liány tam, kam chtěla.
„Asi jsem se opravdu mýlil, ale stejně. Tohle ti nestačí na to, aby si mě porazila. I když musím uznat, že tahle technika je dobrá. Hádám, že tvoje vlastní ?“ řekne jí soupeř.
„Správně,“ stáhla svoje Jutsu, jelikož to čerpalo mnoho chakry a opět se věnovali svým kunaiům. Ohnala se po jeho pravém boku, který chtěla trefit, on jí však vykryl. Odtáhl se kousek dál a začal dělat neznámé pečetě. Něco zašeptal, ale v tom hluku mu nebylo rozumět. Najednou zmizel. Objevil se za ní držíc v ruce zvláštní katanu ve které proudila černo modrá chakra. Napřáhl se a seknul … ovšem jen tak tak se stihla ohnat. Místo boku to dostal kunai a odletěl někam do neznáma. Stihl jí jen odstrčit o několik metrů dál. Tvrdě dopadla na zem, kde se zasekla o strom. Pořádně se při tom bouchla do zad. /Co to sakra bylo ???! Ta rychlost, to zmizení … to není všechno, je určitě daleko silnější! / zauvažuje.
„Kdo k čertu si ???!?!!?“ rozkřikne se na něj Nano. V tu ránu se objeví 10 cm před jejím obličejem s přiloženou katanou u jejího Hubeného ladného krku. ( lol , jak sem tohle mohla splodit … xD) Lekla se toho náhlého objevení. Nemohla se nijak pohnout, nijak se bránit. Zvednou blbý prst. Nebyla schopna ničeho, jen se dívala do jeho modrých očí propadajíc se do hloubky jeho upřeného pohledu.
„Říkají mi Temný Anděl.“ Oznámí naprosto vážně. Ona cítí chladné ostří, jak se jí jemně zarývá do krku. Nebolí to, jen cítí tlak. Ale, kdyby chtěl mohl by jí teď podříznout a on stále žádný pohyb nedělá. Temný Anděl vidí její pohled, který říká : Tohle mi nestačí. Nevidí v nich strach. Nebojí se ho a to ho rozčiluje. Ale je u ní tak blízko. Cítí její dech, její zrychlené bušení srdce … dívá se do jejích očí, které ho upřeně pozorují. Do slova se do nich vpíjí. Nepohne ani prstem jen tam tak nehybně sedí.
/Proč to sakra nejde !!! Proč jí nemůžu zabít ??? Proč se mě nebojí ???! Kdo je ta dívka… připadá mi víc tajemná teď ona než já …/
Zkoumá v duchu její soupeř. Stiskne pevně kunai. Prostě to nedokáže. Nedokáže ublížit jí.
„Jsem Rogen …“ zašeptá a povolí ostří. Sám neví proč to dělá. „Nano“ zašeptá si pro sebe. To snad nemohl ani slyšet. On přesto slyšel. /Nano …./ nespustí z ní ledový pohled.
/On není zlý …/ kouká stále na něj se zatajeným dechem. Z této napjaté chvíle je vyruší trojí výbuchy, řičení železa a hlasité zasténání. Nano pohlédne okamžitě za zvukem.

Mezitím co bojovali s Rogenem se toho spoustu událo. Kousek dál leží Sakura a snaží se vrávoravě dostat na nohy. Kakashi-sensei je chycen do ohnivé pasti. Zetsu stojí kousek od Itachiho, který drží zaseknutou katanu v těle obchodníka.Mladík drží svého pána. Nano je v mžiku u obchodníka a odtáhne ho ke stanu dál od Itachiho. Naruto osvobodí Kakashiho a postaví se spolu s ním před mladíka, obchodníka, Nano a léčící Sakuru.
„Kde je sakra ten svitek Itachi ?!“ ptá se ho Zetsu. Po boku stojí všichni zbylí Akatsuki ( Rogen- Temný Anděl, Itachi, Zetsu).
„Sklapni !!!“ řekne rozčíleně Itachi. „ Má ho u sebe zřejmě.“ Dopoví mírně nakvašenému Zetsuovi.
„Sakuro, můžeš ho vyléčit ???“ ptá se Kakashi.
Ta jen dá ruku s těla Rannaho a zakývne smutně hlavou na znamení, že ne.
„Nemohu pro vás nic udělat. Je mi to … opravdu líto…“ oznámí obchodníkovi se slzami v očích. Rannaho zakašle, vytáhne svitek zpod kabátu svitek a podá ho Nano. Ta se k němu nakloní a zašeptá jí : Věřím, že splníš co si přísahal. Spoléhám na tebe… postarej se o svitek prosím.“ Usměje se na ní . S těmito slovy naposledy vydechne.
Strčila si svitek do kapsy do jejího úboru bod pláštěm, na nejbezpečnější místo. Otočila se k nepřátelům s hrozivým výrazem. Její tvář byla tvrdší a kamenná víc než skála. Její pohled vyzařoval nenávist, strašlivou zlobu a obrovský smutek. Tohle nebyla ta usměvavá Nano. Tohle byla tvrdá pomstychtivá dívka.
„Vida už víme kde je svitek…“ řekne posměšně Zetsu s Rogen dodá : Teď už zbývá ho jen získat…“
„ Ten nikdy nezískáte.“ promluví potichu. To jak to vyslovila bylo ještě hrozivější než kdyby zařvala ze všech sil. Popadla jí hrozná bolest hlavy. Chytla se za ní, ale pak svěsila ruce podél těla. /Jiná možnost už nezbývá. Vím, že to bude mít následky. Ale já dala slib a ten splním, ať se děje cokoliv./ řekla si s žalem v srdci. Kolem ní se začala v kolečkách zvětšovat šedo bílo černá chakra. Tenkrát jako u souboje s Kakashim. Naruto a sensei to ihned pochopili a radši se stáhli ke zbytku. Teď se k té mocné chakře přidal silný tlak a vítr. Akatsuki si chytali pláště, aby jim neuletěli a snažili se ustát tu drtivou sílu. Vítr přestal a Nano byla obklopená celou tou zvlášní chakrou. Z té podivní síly se vedle ní objevilo přerostlé zvíře. Byl to černý panter s rudě žhnoucíma očima. Jeho tělo bylo taktéž obklopeno chakrou jako u Nano. Ta provedla několik pečetí a začala se točit na místě zběsilou rychlostí … Po té se prudce zastavila a dala ruce před sebe v nějakém znamením. Při tom se proti nepřátelům vyřítil táhlý proud její chakry odrazil je o pár metrů dál. Všude začal vířit vítr a panter se rozběhl… změnil se v barvy oné síly a začal na ně útočit svými ostřešími drápy než je kunai. Při každém jeho řevu vyslal proud chakry proti nim. Nano se na ně vyřítila a házela po nic kunaie. Najednou zmizela. Nikde nebyla. Panter začal běhat kolem Akatsuki, kterou obklíčila neznámá síla. Utvořil se a uzavřel je černobílý oheň Nano se objevila před pastí, ve kreté byli uvězněni. Máchla rukou. Past se smrskávala a pak náhle zmizela. Členové se rozlétly do všech stran mýtiny a strašně bolestivě se zvedali. Nejhůře Zetsu, který si držel ještě ránu po Narutovi.
„Měli bychom se stáhnout!“ vykřikl Rogen uprostřed zuřivého větru. Zetsu bolestivě kýval.
„Proti téhle chakre nemáme šanci … netuším co to je, ale je ohromná … a dost nebezpečná!!“
Řekl udivený a s nevěřícím pohledem se Sharinganem v očích Itachi. Takhle vyděšeného ho ještě neviděli. Vždy měl kamennou tvář.
„Jdeme!!!“ zavelel k ústupu a v mžiku byli pryč.

Chakra kolem Nano okamžitě zmizela. Až na černého pantera ten zůstal a vypadal jako normální živé zvíře. Nano se podivila, ale nechala to být. Cítila se strašně slabá …. Otočila se na ostatní… ty jen nevěřícně zírali s pusou dokořán. A to naprosto všichni ………

Poznámky: 

Taaaak, omlouvám se, že je to krátký ... ale věřte, že tohle byl dooosti namáhavej díl. Snad jsem splodila něco přijatelnýho. Sem fakt grogy, to byste nevěřili. xD Doufám, že se vám to líbí. Budu ráda za komenty a hodnocení...
_________________________________________________________________________
Mám pro vás takový otázečky.
1)Buď bude jen tato série.
2)Nebo bude 2 série.
3)Nebo budou 3 série.

Takže je to na vás co si zvolíte. Smiling Nápadů mám dost. Laughing out loud
_________________________________________________________________________

POKRÁČKO PŘÍŠTĚ !!!! TĚŠTE SE!!!

4.98039
Průměr: 5 (51 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Čt, 2020-09-17 21:33 | Ninja už: 2685 dní, Příspěvků: 3012 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia PM:“ Hmhm, tak máme magického mladíka, ktorého z Naruta nepoznáme, nijako mi nie je sympatický OMG! Vážně nevím, co dál... Autorka teda odvážne pospájala bojujúcich Shocked Najviac ma omráčil boj Kakuzu kontra Sakura. Odvezte ma! Kaput Ona ho porazila, čo bol nesmrteľný, asi dakde zanechal svoje srdcia a mátohy sa ani nezjavili, no jed ho zožral Ehh... jasně... hehe... Komický je Naruto so Zecuom, to by bola parádne scéna, ako sa ukecaný Naruto škriepi s bielou časťou nášho aloe-vera a čierny by mohol kontrovať Laughing out loud Itači je tiež slabý ako čaj. Akurát Nano s tým mladíkom, ooo Rogenom alias Temným anjelom, sa nedokážu navzájom premôcť. Nezamilovali sa tí dvaja?To zabolelo. Jémine, obchodník je kaput a zverí zvitok Nano. Jésušu, konečne Nano predviedla, čo v sebe skrýva – čierneho pantera Jawdropping! No toho obdivujem z Knihy džunglí – Baghíra Úpa boží!!! Akacuki radšej zdrhli. Nečudujem sa, že sa autorka vyčerpala, aj ja som úplne znavená z tej hektiky.

P.S. Odkaz na 7.diel https://konoha.cz/node/29392

Obrázek uživatele Testey Neoras
Vložil Testey Neoras, Čt, 2011-07-21 16:43 | Ninja už: 4985 dní, Příspěvků: 102 | Autor je: Prostý občan

asi neskoro ale aj ja som za tri série Laughing out loud

Obrázek uživatele Crazy girl-chan
Vložil Crazy girl-chan, St, 2009-09-16 19:08 | Ninja už: 5352 dní, Příspěvků: 253 | Autor je: Prostý občan

3.serie

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Po, 2008-08-25 00:30 | Ninja už: 5989 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Super díl!! Fakt!!

Obrázek uživatele Mafarazo
Vložil Mafarazo, Pá, 2008-07-18 14:59 | Ninja už: 5801 dní, Příspěvků: 47 | Autor je: Prostý občan

ok good 3 serie

Obrázek uživatele SELINA
Vložil SELINA, Út, 2008-06-10 23:08 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 392 | Autor je: Prostý občan

Páni lepšíš se Smiling

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., St, 2008-06-11 20:58 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Vida , že by ? Smiling

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Pá, 2008-06-06 18:15 | Ninja už: 19838 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Ehm...cožeee???!!! Shocked Tak krátký jo?! Tak to se koukni na tu mou!!! Deť to je tak čtvrtina! Laughing out loud Mno a jasně že 3 série!!! Eye-wink Jen poznámečka: /On není zlý …/ kouká stále na něj se zataženým dechem. - se zatajeným (!!!) dechem, zatažený je leda tak nebe! Sticking out tongue Jo a ten tvůj Kakuza...mno nechci nic řikat ae myslim že je to Kakuzo. Eye-wink

Obrázek uživatele Linhe-san
Vložil Linhe-san, Út, 2008-06-24 13:55 | Ninja už: 6253 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Prostý občan

Ja mám zase dojem, že je to Kakuzu...Laughing out loud

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Pá, 2008-06-06 18:36 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Ok díky mno chybky se najdou ... hej jako víš ty jo jak je to těžký byla sem úplně grogy jako takže sem se omlouvala že je to krátký Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud rejpadlo Laughing out loud Jaká je tovje povídka ? Shocked Smiling

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Pá, 2008-06-06 19:24 | Ninja už: 19838 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

1. série je Sama proti všem a teď začínám 2. s názvem Pod nadvládou Yang...no jen si je zkus přečíst a už NEBUDEŠ řikat že ty tvoje sou krátký!!! Laughing out loud Eye-wink (promiň že až teď ae mám menší skluz s ostatníma FF Sticking out tongue)

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Pá, 2008-06-06 19:37 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Pohodka !!! Myslím že jsem nedávno četla to sama proti všem pár dílů ale nejsem si jistá .... mám v tom strašnej guláš ale 100% se na to mrknu Laughing out loud .

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Pá, 2008-06-06 17:42 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Bezva Eye-wink ...ale po pravdě si vyděšenýho Itachiho fakt představit nedokážu Laughing out loud Laughing out loud
Jinak super a navrhuju taky 3 série
Já se jednou taky určitě dokopu k 3 sérii mých děl Eye-wink Smiling


Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Pá, 2008-06-06 17:50 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Skvělééé díky. Itachi, no práve proto. Laughing out loud xD

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, Pá, 2008-06-06 15:28 | Ninja už: 5826 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

No jasně,že 3 série!!!

Píšeš krásně tak proč toho nevyužiješ????

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Pá, 2008-06-06 07:49 | Ninja už: 5931 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

je to naprosto užasný!!!! Smiling

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., So, 2008-06-07 21:59 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Ooooo děkuji !!! Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Ichi-Kyuubi
Vložil Ichi-Kyuubi, Čt, 2008-06-05 21:46 | Ninja už: 5867 dní, Příspěvků: 20 | Autor je: Prostý občan

tak jasne co nejvic

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-06-05 21:36 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

tak Rogen, áno? no to nám to pekne prituhuje Smiling skvelá časť, teším sa na pokračovanie Smiling

inak som za možnosť číslo štyri: tri a viac sérií Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Čt, 2008-06-05 21:38 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

No nemohla jsem přijít na jméno a tak najednou se samo ozvalo Laughing out loud . ooo děkuji , tak uvidíme jak to bude u ostatních Smiling

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-06-05 21:43 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

mne sa to meno páči Smiling no myslím, že to bude rovnaké aj ju nich Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Čt, 2008-06-05 21:46 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Uvidíme ( taky se mi to méno líbí xD)

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -