manga_preview
Boruto TBV 09

Pán Dortů, bitva o zlatý pekáč - Část 2

Po dlouhé době zase jdu něco napsat (navíc se nudim a spát se mi nechce Laughing out loud) tak snad se to bude líbit Eye-wink... Myslim že v minulém díle se naši dva poutníci zbalili a jsou připraveni na cestu.

Pondělní odpoledne. Začíná se zatahovat. Je temno, šero, mlha. Někdo by si řek "skvělý počasí pro nějakou akci", ale ne všichni jsme nesmrtelní jako Chuck Norris.
Naruto má trochu strach. Přece jen nebojoval dobrých 5 let (od incidentu Jirayovi nohy). Lee je natěšenej jako vždycky. Ten si prostě nenechá ujít žádnou rvačku. Nejhorší bylo když si spletl čokoládu od Milky s rumovou pralinkou... Snad se nebude opakovat ten případ druhého skorozničení Listové (Oroprdítko už si myslelo, že se mu vyplní jeho sen. A vono nic. Vztekem praštil po hlavě Kabuta tenisovou raketou.).
"Připraven parťáku?" zeptal se Naruto Leeho.
"Jako vždycky, znáš mě!" odpověděl Lee a Naruto už jen kroutil hlavou sem a tam. Bůh ví, co si myslel. Naruto věděl, že jde na jistou smrt. Leeovi nechtěl nic říct, protože by jistě utekl a nějak moc netouží po tom, aby byl zmlácen jen on a ne i někdo jiný. Nechal na stole vzkaz:

Milá Sakuro.
Je mi to líto, ale opouštím město. Jdu vstříc osudu a snad konečně naleznu klid. Vydáváme se s Leem na nebezpečnou cestu do země "Kuři-prd", abysme zastavili rychle kynoucí linecký kolečko. Nejsem si jistý, zda se někdy vrátím, anebo jestli zahynu strašlivou smrtí. Proto ti přenechávám naši pekárnu a nalož sní jak nejlíp umíš. Hlavně si nech náš tajný recept pro sebe. Třeba se cestou zastavim u starých známých a poklábosíme. Určitě pošlu pohled. Smiling

S Pozdravem,
Tvůj Naruto

Bylo načase odejít. Jen Lee nevěděl, co bude s jeho zlatou rybkou, kterou vyhrál v tombole. Říká, že ho donutila babička, aby šel sní, ale my mu nevěříme. Je to jako když říkal, že on v dámských lázních nešmíroval, přitom si vyrobil ještě teleskop. Kdo by to do něj řek.... prase.... No ale spátky k věci.
V hnusném počasí a ještě hnusnější náladě se dva bojovníci vydali na svou cestu za dobrodružstvím. Všichni ze vsi se přišli rozloučit a popřát hodně zdaru (ve skutečnosti byli rádi že vypadli).
Jak takhle šli lesem, blížila se noc, a protože se Naruto bojí tmy, rozložili stany, rozdělali oheň a začali si vařit večeři.
"Hele, víš, Naruto... Jak my to vlastně provedeme? Slyšel jsem, že Orochimaru má prej obrovskou kouzelnou vařečku. Prý dokáže vyčarovat bojové koblihy."
"No, taky jsem něco podobného slyšel, ale moc tomu nevěřím. Spíš bych dal za pravdu, jak se říkalo, že Orochimarovy spodky jsou tvořeny z listového těsta."
"Ale co kdyby? Budeme nahraný. Už jsi někdy bojoval s koblihou? Umaže ti to čelenku a co potom. Můžou si nás splést s jinou vesnicí a místo Ramenu by nám uvařili Knedlo, Vepřo, Zelo."
"To máš pravdu. Musíme něco vymyslet"
Oba dělali, že hluboce přemýšlí, ale přitom čekali, až se jim začne vařit voda.
"UŽ TO MÁM!" vykřikl Lee. "Koupíme si tahač s cisternou a naplníme jí mlíkem. Až na nás půjdou koblihy, tak to na ně vylijeme." sdělil nadšeně Lee tuto novinu Narutovi.
"No nápad to neni špatnej, jenže je tu malý háček." *odmlčel se* "Kde chceš teď vzít, proboha, v LESE tahač a kanystr? Nemluvě o tom, že nejblížší benzínka OMW je až u Skryté písečné. My jdeme uplně jiným směrem."
Po tom, co Naruto dokončil větu, Lee zesmutněl a radši servíroval jídlo.
Po vydatné večeři šli oba vykonat svojí potřebu a poté spát. Není možné, aby dva mladí ninjové (jeden bývalý) takhle chrápali. Je to horší jak tlustý řidič náklaďáku. Jak tak tvrdě spali, přiblížilo se k jejich stanu podivné individuum. Něco si pro sebe šeptalo. Asi to byl schizofrenik (chudák). Byl však mazaný a ukradl všechno vybavení, jídlo, ba i jakýsi přístroj připomínající kompas s mapou v jednom. Jak se dalo předpokládat, naši roztomilá spáči si ničeho nevšimli a zloděj se zatim ztratil mezi stromy.
"Jééééé to je krásné ráno."
Naruto se rozhlíží kolem sebe a něco mu připadá divné (asi mu to furt nedošlo).
"COŽE!!! LEE VSTÁVEJ MUSÍME MAKAT NĚKDO NÁM UKRADL VĚCI!!".......

Pokračování příště

Poznámky: 

Co dodat. Připadá mi to, jako že se z toho nakonec vyklube spíš akční příběh. Nějak mě chytnul smutek, když tu poslouchám soundtracky z Halo 2. Krásné sehrané housle s klavírem. Nádhera. No nic. Smiling Jsem zvědav, co mi na to řeknete. Smiling

4.75
Průměr: 4.8 (4 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kubby
Vložil Kubby, Ne, 2008-06-01 11:59 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud nemá chybu,super Kakashi YES

Obrázek uživatele evica129
Vložil evica129 (bez ověření), So, 2008-05-31 21:18 | Ninja už: 19850 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

super..a ked z toho bude akvcne tak to ma potom haluzny nazov Kakashi YES

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, So, 2008-05-31 13:25 | Ninja už: 5942 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Co ti na to řekneme? Já asi nic, protože se tak řehním, že se nezmůžu na slovo!
Takže asi jen - Smiling Laughing out loud Kakashi YES

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Chief
Vložil Chief, So, 2008-05-31 15:09 | Ninja už: 5828 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

hAnko, máš taky nějaké povídky? rád bych si je přečet ale nechci to v tomhle pralese článků hledat Laughing out loud

Obrázek uživatele Shark94
Vložil Shark94, So, 2008-05-31 21:05 | Ninja už: 5918 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

ježiši ta jich má Laughing out loud ale určo si je najdi a přečti stojí to za to Laughing out loud