manga_preview
Boruto TBV 08

Pán Dortů, bitva o zlatý pekáč - Část 1

tak jsem tu zas, abych pokračoval v prapodivném příběhu o velkém lineckém kolečku Laughing out loud. předem se omlouvám ale když jsem to psal a chtěl vidět náhled tak celý tenhle server byl nefunkční a já ztratil všechny data. možná už nebudu mít tak dobré nápady jako předtím, tak mě prosím omluvte :)

Byl krásný sluneční den a Naruto s Leem se chystali na svou strasti plnou misi na záchranu krásných dívek (před stlousnutím) a zdravé chuti k jídlu.
"Naruto *odmlčel se Lee*, myslíš že to zvládneme sami? víš přece že velký Cukrář Orochimaru - s přezídvkou Orion naše čokoládová hvězda - je mocný kouzelník a má kontatky všude kam jen oko dohlédne".
"No... Přemýšlel jsem o tom. Nejdřív jsem chtěl vzít Jirayu, ale zapoměl jsem že jsem mu nechtěně utřískl nohu. I o Sakuře jsem přemýšlel. Jenže ta by nám akorát překážela, a jak jí znám tak by jsme jí museli chránit, což v nějaké bitvě moc dobře nejde". odpověděl Naruto. Sakura všechno poslouchala z poza rohu a byla celá nešťastná z toho když slyšela Naruta o ní mluvit jak je -bezcená-.
"A co takhle říct Gaiovi-Senseovi?" Navrhnul Lee.
"No zeptat se můžeme, přece jen je to přeborník s Taijutsu." řekl Naruto, a už si to oba valili k mistru Gaovi.

Mezitím u mistra Gaie:
"Kakashi... Tohle je náš 584 souboj. Skóre je vyrovnané 292:292. Tohle už musí rozhodnout kdo je lepší!!" Vyhrkl Gai a netrpělivě čekal na verdikt Kakashiho.
"No když jinak nedáš..." (Kakashiho to vůbec nebaví. Nevidí vtom důvod soutěžit a přitom nic nevyhrát). "Tak jaká bude disciplíná? Běh na 100m, běh na 250m, běh okolo Listové po zubech?" (Gai by furt jen běhal. Je jasné že by v Ninjutsu sportech nikdy nevyhrál).
"Takže já vybírám disciplínu *Pohled srovnatelný s Newtonem, když mu na hlavu spadlo jabko*. Nu dobrá... Tak třeba... Kdo trefí papírovou kuličkou Tsunadin výstřih ze vzdálenosti 300 metrů." Řekl Kakashi se zamyšleným pohledem jako by přemýšlel nad tim co by Gaovi udělala Tsunade když vyhraje (šibal jeden Laughing out loud).
"Cokoliv!! To určitě vyhraju!"
Gai si vědom svým vítěztvím rychle začal vyrábět kuličky nejrůznějších rozměrů, různě nasliněných a dokonce udělal jedný kuličce papírový křídla aby měla lepší aerodynamiku.
"Přípravit... Pozoooooor... TEEEEED!!!" Zavelel Kakashi a oba začli střílet tak jak nejlíp uměli (teda aspoň Gai. Kaki měl strach že mu Tsunade rozcuchá jeho sexy účes). Našemu Taijutsu mostrovi to nějak nešlo a tak zkoušel nejrůznější taktiky. Skoušel házet, driblovat (xD), cvrnkat, plivat, kopat (to vypadalo zajímavě. jak byli kuličky nasliněný tak se nechtěly odlepit od mistrových bot Laughing out loud). Furt nic. Takhle spolu soutěžili asi 20 minut (Chudák Tsunade svolávala členy ANBU aby vyšetřili ten zvláštní papírovej déšt). Kakoušek už to nevydržel a udělal něco na co bude dlouho vzpomínat. Použil Chakrová vlákna aby ovládal Gaiovi kuličky a nasměroval je přímo do Tsunadina výstřihu. Ta vzteky vyletěla ze své kožené VIP židle a chtěla hned zmlátit Jirayu co si to vlastně dovoluje jí zase otravovat i když je to stará škatule. Nakonec si vzpoměla že ho poslala mýt záchody (ono lepší mise bez jedný nohy mít nemůže) a tak zaostřila svůj zrak na dva v dáli stojící Senseie. Vypálila takovou rychlosti že ani Kakashiho Sharingan to nedokázal přečíst a vypálila brutální pěstí do Gaiova obličeje. Tím překonala světovej rekord - Hod perverzákem do dálky -. Kakashi se pousmál a s velkou radostí si potichu řekl "Tak jo... vítěztví je tvoje." a kráčel si do knihkupectví koupit nový díl Icha Icha Paradise.

O pár minut viděli naši malí dobrodruzi rychle letící obejkt směrem k nim. Lee udělal jeho speciální záchraný manévr čímž chytil Gaie pomalu se zapalujícího v atmosféře.
"No... vypadá to že Gai bude ještě nějakou chvíli mimo." Řekl Naruto div mu štěstím oči nevypadli (nesnášel scény kdy se dojatý Lee s dojatým Gaiem oblímali při zapadajícím slunci jako paka).
"Neeeee... Gaii-Sensei. To musí být určitě nějaká dobrá rada. VÍM TO!" Vyhrkl Lee a začal si vytahovat propisku z Tesca (Tescu už nestačí česká republika, už se vnucuje i jinam) a bloček ve kterém byli napsané už dost velké kraviny. Naruto se modlil aby už přestal brečet, protože mu docházeli kapesníky který měl na stav nouze kdyby náhodou potřeboval si jít odskočit někam do lesíka za křoví.
"Lee! Nech už toho a radši si zbal věci. VYRÁŽÍME"....
Pokračování příště....

Poznámky: 

Pravdou je že na psaní musíš mít hlavně dobrou náladu a musím se přiznat že mě teď vytočil jeden rozhovor který jsem vedl s jedním (nebudu sprostej) na portálu kde dělám admina... Tak promiňte. Možná se nějaké ty chyby díky tomu objeví i v povídce...

4.90909
Průměr: 4.9 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele evica129
Vložil evica129 (bez ověření), So, 2008-05-31 21:13 | Ninja už: 19829 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

haluuz xD

Obrázek uživatele Shark94
Vložil Shark94, So, 2008-05-31 20:58 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

skvělí jen tak dál

Obrázek uživatele Haruko Hime
Vložil Haruko Hime, So, 2008-05-24 11:51 | Ninja už: 6189 dní, Příspěvků: 961 | Autor je: Prostý občan

Cool! Naprosto báječný hlášky Laughing out loud

Obrázek uživatele Hoshiko
Vložil Hoshiko, So, 2008-05-24 11:32 | Ninja už: 5806 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

Orion naše čokoládová hvězda! Laughing out loud

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, So, 2008-05-24 10:35 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Supér! Chybky tam byly, sem tam jsem ti něco opravila, snad to neva. Eye-wink
Příště si to předepiš v nějakém textovém editoru, ať zas o všecko nepřijdeš - konoha teď padá hodně často. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Chief
Vložil Chief, So, 2008-05-24 12:27 | Ninja už: 5808 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

jj, příště si to radši předpíšu ve wordu (třeba). Smiling